-
[QUOTE=buizel שולט;874068]רון:
"אתה תקבל אותו מיד אחרי שתגיד לי מי אתה רוצה" אומר איש בעל חלוק לבן עם קול צרוד.
"יש לך 3 אפשרויות" הוא אומר ומוציא 3 פוכדורים וזורק אותם למעלה.
"טורצ'יק, פוקימון האש, מדקיפ פוקימון המים, וטריקו פוקימון העשב"
במי תבחר?
"אני אבחר...אממ...בטריקו פוקימון העשב"
-
רון:
"בחירה מעולה" אומר הפרופ'. הוא נותן לך את הפוכדור של טריקו, 5 פוכדורים ריקים, ופוקדע. "כעת אתה מאמן פוקימון רישמי!" הוא אומר בהתרגשות רבה.
-
[QUOTE=buizel שולט;874098]רון:
"בחירה מעולה" אומר הפרופ'. הוא נותן לך את הפוכדור של טריקו, 5 פוכדורים ריקים, ופוקדע. "כעת אתה מאמן פוקימון רישמי!" הוא אומר בהתרגשות רבה.[/QUOTE]
"איפה יש מקום אימון בשביל הפוקימון שלי פרופסור?
ואני יכול לתפוס טורציק פראי ביערות?
ואיזה מתקפות יש לטריקו שלי?"
-
[quote=buizel שולט;874068]דניס:
"הנה" הפרופ' אומר ומחזיר את טריקו לפוכדור. הוא נותן לך אותו ועוד 5 פוכדורים ריקים ופוקדע.
"בקשר לטורצ'יק, את הספציפי הזה תפסנו (אנשי המעבדה) העיר פורטרי, אבל יכול מאוד להיות שיש עוד הרבה ברחבי אוהן, פשוט צריך לחפש" הוא אומר והולך לקראת הדלת ופותח לך אותה.
"כעת אתה מאמן פוקימון רישמי!" הפרופ' אומר בקול נרגש.
שימו לב שנוסף דבר חדש בעמוד הראשי, קרבות בין מאמנים. ואתם יכולים להתחיל את זה אפילו עכשיו.[/quote]
"תודה" אומר בהתלהבות ואצא מן המעבדה
"צא טריקו!" אני זורק את הפוקדור שלו מחוץ למעבדה "רוצה קרב?"
-
רון:
"כן, טורצ'יק תוכל למצוא ביערות כפוקימון פראי, ואתה יכול לאמן את הפוקימון שלך בכל מקום שרק תרצה" הפרופ' אומר ומחייך. :)
~תוכל לראות את ההתקפות והכל הדף הראשי.
דניס:
טריקו לא מספיק לענות לך ופתאום משהו ממש חזק נתקע בטריקו. אתה מסתכל ואתה רואה שזה מדקיפ!
מה תעשה?
-
[quote=buizel שולט;874509]דניס:
טריקו לא מספיק לענות לך ופתאום משהו ממש חזק נתקע בטריקו. אתה מסתכל ואתה רואה שזה מדקיפ!
מה תעשה?[/quote]
אקפוץ כדי לתפוס את טריקו בידיי, אסתובב ממדקיפ ואשאל את טריקו "רוצה להלחם מולו?"
-
[quote=buizel שולט;873992]שחר:
"לא" ענה הפורפ'.:)
הנה האמיתי:
"כן בשמחה, יש פה מאחור זירת קרב וככה תוכלו להרגיש מה זה באמת קרב פוקימונים."
"יש!! קדימה טורצ'יק, שחר ומדקיפ בואו!" עידן קורא בהתרגשות. הפרופ' מחייך.
-----------
אני יעשה המשך כשעוד יגיבו.....[/quote]
חח נבהלתי XD
---------------
" תודה רבה פרופסור " אני מחייך למדקיפ ומתקדם לעבר הזירה ומתכונן לקרב ולפני זה אני מנסה עוד להספיק לדבר עם מדקיפ כדי לעשות שיתוף פעולה בינינו
-
דניס:
"טריקו" טריקו עונה בחיוב. אבל אז מדקיפ מתחיל לבכות!! אתה שואל אותו מה קרה והוא מתחיל לעשות תנועות מוזרות וממלמל את השם שלו. טריקו שינה את ההבעה למופתע והתחיל להצטרף למדקיפ, זה נראה כאילו שהם מנסים להגיד לך משהו.
;עכשיו תנסה לשער מה הם אומרים ולפי זה נתקדם~ (תיהיה הגיוני)
שחר:
אתה אומר למדקיפ שהכל יהיה בסדר אם הוא יעשה כל מה שתגד לו והוא מסכים.
"אתה מוכן?!" עידן קורא מהצד השני של המגרש.
-
[quote=buizel שולט;874546]דניס:
"טריקו" טריקו עונה בחיוב. אבל אז מדקיפ מתחיל לבכות!! אתה שואל אותו מה קרה והוא מתחיל לעשות תנועות מוזרות וממלמל את השם שלו. טריקו שינה את ההבעה למופתע והתחיל להצטרף למדקיפ, זה נראה כאילו שהם מנסים להגיד לך משהו.
;עכשיו תנסה לשער מה הם אומרים ולפי זה נתקדם~ (תיהיה הגיוני)[/quote]
"קרה משהו מדקיפ?" אני שואל אותו "אולי תצטרף לצוות שלי?"
-
[QUOTE=buizel שולט;874509]רון:
"כן, טורצ'יק תוכל למצוא ביערות כפוקימון פראי, ואתה יכול לאמן את הפוקימון שלך בכל מקום שרק תרצה" הפרופ' אומר ומחייך. :)
~תוכל לראות את ההתקפות והכל הדף הראשי.
QUOTE]
"תודה פרופסור,כעת אני ילך לעיר אולדייל בשביל לאתמן"אני אומר לו בשמחה רבה
-
דניס:
מדקיפ מתחיל לבכות עוד פעם אך יותר חזק. הוא קופץ עליך ובוכה עליך. "טריקו טריקו" טריקו אומר ומסמן לך לבוא, הוא מתקדם אל דרך 001- היער.
תלך אחריו או שתנסה להוציא עוד משהו ממדקיפ?
רון:
אני עדכנתי עוד 2 דרכים. אחת מהם היא דרך 001 שהוא בדיוק במקום שאתה נמצא, זה יער.
תרצה ללכת לשם ולהתאמן?
-
[quote=buizel שולט;874602]דניס:
מדקיפ מתחיל לבכות עוד פעם אך יותר חזק. הוא קופץ עליך ובוכה עליך. "טריקו טריקו" טריקו אומר ומסמן לך לבוא, הוא מתקדם אל דרך 001- היער.
תלך אחריו או שתנסה להוציא עוד משהו ממדקיפ?[/quote]
ארים את מדקיפ וארגיע אותו בעודי רץ אחרי טריקו
-
[QUOTE=buizel שולט;874602]רון:
אני עדכנתי עוד 2 דרכים. אחת מהם היא דרך 001 שהוא בדיוק במקום שאתה נמצא, זה יער.
תרצה ללכת לשם ולהתאמן?[/QUOTE]
"ברור וגם אתה יודע איזה פוקימונים יש בדרך001?"אני אומר לפרופסור בהתלהבות
-
דניס:
מדקיפ נרגע...... והוא אפילו שמח! אתם ממשיכים ללכת ביער ופתאום אם רואים סייטר פראי. מה תעשה?
רון:
"אני כרגע לא יוכל לפרט לך, אבל המקום הזה שופע בפוקימוני חרק" הפרופסור אומר.
פוצ'יאנה עובר כרגע לידך. מה תעשה?
-
[quote=buizel שולט;874627]דניס:
מדקיפ נרגע...... והוא אפילו שמח! אתם ממשיכים ללכת ביער ופתאום אם רואים סייטר פראי. מה תעשה?[/quote]
"רוצה להצטרף אליי?" אשאל את מדקיפ בעודי מחפש את טריקו ומשגיח בזווית העין על הסייטר