-
[quote=dav5000;867079]וואו, איזה פרק יפה.
ד.א. איזה פוקימון נדיר?[/quote]
תודה לך על תגובתך.
הפוקימון הנדיר שעליו מדובר הוא מן הסתם הינואראשי.
בעיקרון, רוב הפוקימונים שימצאו בסיפור הם מהפוקידע של סינו, אבל במקרים נדירים, יופיעו גם פוקימונים מדורות אחרים, ובמקרים עוד יותר נדירים, פוקימון התחלתי מדור אחר.
אז בסיכומו של עניין הנדירות- הינואראשי הוא פוקימון נדיר במחוז זה. מאוד נדיר.
אני מקווה שהבנת את העניין.
[B]אגב, בשבוע הזה אני אהיה מאוד עמוס, ולכן:[/B]
[B]אם אראה שיש היענות לפרק (לפחות עוד 2 תגובות מקוראים אחרים) הפרק הבא יפורסם ביום שישי / במוצאי שבת.[/B]
[B]אם אראה [U]שאין[/U] היענות, הוא יפורסם רק [U]ביום שלישי הבא[/U][/B]
[B]עוד תגובות![/B]
-
פרק טוב!
אהבתי איך שהוא מתעלם ממנה חחח
-
[quote=FakeBoy;867655]פרק טוב!
אהבתי איך שהוא מתעלם ממנה חחח[/quote]
תודה לך על תגובתך.
אני שמח שאהבת את החלק שבו לופי מתעלם מנאמי. נורא אהבתי לכתוב את הקטע הזה, כי הוא מציג את לופי בצורה התמימה שלו, כמו ילד קטן שלא מבין מה הולך סביבו.
[B]עוד תגובה אחת והפרק הבא יפורסם ביום שישי / מוצאי שבת! יש למה לצפות![/B]
-
משהו באופי של הבחורה הזאת מרגיז! אגב לופי ממש בעל אופי אחיד, כל הכבוד. זה אולי הדבר הכי מהנה בסיפור שלך. יאללה קרב פוקימונים! אני רוצה!
המשך, שפה עשירה וקצב טוב! אינשאללה שיבוא כבר הפרק הבא!
-
[quote=~Dragon Core~;867937]משהו באופי של הבחורה הזאת מרגיז! אגב לופי ממש בעל אופי אחיד, כל הכבוד. זה אולי הדבר הכי מהנה בסיפור שלך. יאללה קרב פוקימונים! אני רוצה!
המשך, שפה עשירה וקצב טוב! אינשאללה שיבוא כבר הפרק הבא![/quote]
תודה רבה לך על תגובתך. אני ממש שמח ששמת לב לאופי של נאמי ולופי.
כן, נאמי באמת מרגיזה. לא רק אתה חושב ככה, אלא גם לופי בעצמו לא ממש סובל אותה - והוא רק הכיר אותה.
ולופי נשאר תמים. העולם סביבו מתהפך, והוא אוהב את זה, או מתעלם מזה. הוא אומר הכל בפנים, בטיפת חוצפה, הוא נחוש, שמח, ואחרי הכל, הוא גם טוב לב. לופי הוא הדמות האהובה עליה בכל מה שקשור למעשים בסיפור, וזה נורא כיף לסופר שיש לו דמות כזאת בסיפור שהוא כותב.
אל תדאג, קרב הפוקימונים כבר בפתח. אחרי חמישה פרקים, לופי סופסוף ילחם קצת. והוא כל כך רצה את זה.
שפה עשירה וקצב טוב הם מרכיבים חיוניים לכל סיפור. בלעדיהם, הסיפור מאבד מאיכותו. אני נורא שמח שאתה שם לב לזה.
יש לך למה לצפות!
[B]חברים, הפרק יפורסם בשישי / מוצאי שבת. תהיו בטוחים בזה. במידה ויהיה לי זמן ביומיים הקרובים (שעמוסים מאוד בשבילי), אפרסם אותו מוקדם יותר, ובמידה ולא, תצטרכו לחכות עד ימים אלו.[/B]
[B]בכל מקרה, אני אשמח לעוד תגובות על הפרק[/B]
-
תודה רבה שלא דחית את הפרק ליום שלישי.
אני מחכה בקוצר רוח.
-
-
קראתי עכשיו את פרק 2
אני חייב להגיד לך שזה סיפור ממש מדהים ומושקע!
-
-
עכשיו קראתי את פרק 3 ולפי דעתי זה הסיפור הכי יפה ומושקע שיש בפורום
תמשיך כך!