-
[quote]לוקאס
אתה מסדר את שיערך , מתלבש בתלבושת בית הספר , מסיים לאכול את ארוחת הבוקר ,
ויוצא לבית הספר , האוטובוס מיד מגיע ואוסף אותך , אתה מגיע מוקדם ויש לך זמן לטייל קצת ,
אתה לא חושב פעמיים ומחפש חברים "היי לוקאס" אתה שומע קול מוכר ומסתובב ..
זהו חברך לכיתה , ניב "מה שלומך ?" הוא שואל .[/quote]
"אתה יודע.... חיים, מה קורה איתך?" אני שואל אותו מתוך נימוס ולא ממש מתוך עניין אין לי הרבה מצברוח בבוקר...
-
[B]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]לוקאס[/U][/SIZE]
"גם.." הוא אומר ומחייך , הצלצול מצלצל , אתה נכנס לכיתה ומתחיל ללמוד כרגיל,הסטוריה , תנך..מקצועות משעממים במיוחד , מתמטיקה קשה.. יום באמת משעמם של 6 שעות שעברו כמו 20 שעות ,
נגמר יום הלימודים סוף סוף , המורה משחררת רק את מי שסיים את עבודת הכיתה , אתה כמובן כבר סיימת
אז אתה משוחרר ראשון עוד לפני הצלצול , אתה מתקרב לשער ורואה אדם עם חליפה שחורה , הוא מסתכל עליך
ומיד מפנה מבטו אחורה ומסמן עם ידו .. מיד שהוא מסמן עם ידו יוצאים ממכונית שחורה 3 אנשים שלבושים בידיוק כמוהו , הוא ניראה חשוד .. מסוכן לצאת מהבית ספר לבד
[/COLOR]
[COLOR="Red"][SIZE="3"][U]שחר[/U][/SIZE]
אתה ניגש מיד למקרר , דברים שלא מעוררים לך תיאבון בכלל .. אתה שוב מחפש את אמך ורואה שהיא לא בבית
ואז אתה נזכר שיש לה מכשיר סוללרי ומתקשר אליה , הקו מנותק ! אתה מתחיל להילחץ ומתקשר לאבא שלך ,
והוא נמצא בממתינה , אתה מתחיל להיכנס לתוך הפחד ופתאום אתה שומע תקתוק בדלת שמבהיל אותך פחד מוות !
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]אלינה[/U][/SIZE]
"אצלי נהדר תודה , המחנכת חולה היום ... זה אומר שיהיה לנו יום משעמם במיוחד , זה היום השני ועדיין לא קיבלנו מערכת , למזלנו זה יום שבו לומדים רק עם המחנכת .. אני הלכתי , להתראות מחר" היא אומרת מחבקת אותך ויוצאת משער בית הספר 'איזו הברזה' את חושבת לעצמך ולא בטוחה כל כך שזה גם מה שאת רוצה ..
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]אדם[/U][/SIZE]
ניב נעצר פתאום ומצחקק "זה כל כך פתטי ! למה ללכת הפוך על הפוך במקום ללכת לדבר עם ההורים המאמצים שלך , אם הם באמת בני אדם טובים שאימצו אותך ויש להם לב טוב , הם גם יעזרו לך לחפש את הוריך האמיתיים
ואולי גם תוכל להמשיך לגור אצלהם" אומר ניב ואתם מגיעים לבית הספר .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=UknowName;860684]
[B][COLOR=green][SIZE=3][U]אדם[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ניב נעצר פתאום ומצחקק "זה כל כך פתטי ! למה ללכת הפוך על הפוך במקום ללכת לדבר עם ההורים המאמצים שלך , אם הם באמת בני אדם טובים שאימצו אותך ויש להם לב טוב , הם גם יעזרו לך לחפש את הוריך האמיתיים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ואולי גם תוכל להמשיך לגור אצלהם" אומר ניב ואתם מגיעים לבית הספר .[/COLOR][/B]
[/quote]
"רעיון טוב,אני יעשה את זה בסוף הלימודים" אגיד בחיוך לניב ואכנס איתו לבצפר
"אז מה אתה מציע לעשות עכשיו?" אשאל
-
[quote=UknowName;860684]
[B][COLOR=deepskyblue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][SIZE=3][U]שחר[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה ניגש מיד למקרר , דברים שלא מעוררים לך תיאבון בכלל .. אתה שוב מחפש את אמך ורואה שהיא לא בבית[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ואז אתה נזכר שיש לה מכשיר סוללרי ומתקשר אליה , הקו מנותק ! אתה מתחיל להילחץ ומתקשר לאבא שלך ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]והוא נמצא בממתינה , אתה מתחיל להיכנס לתוך הפחד ופתאום אתה שומע תקתוק בדלת שמבהיל אותך פחד מוות ![/COLOR][/B]
[/quote]
' נו למה הם לא עונים לי! ' אני מתחיל דיי להלחץ כאשר הדפיקה בדלת גורמת לי לחרדה ,
אני הולך לכיוון הזמזם לפתוח את הדלת כשאני שואל בתמימות " מי זה? " ואני מאוד מקווה שזה משהו שאני מכיר חבר או אחד מן ההורים שלי.
-
[B]:P
אתה מתחיל להילחץ , שואל מי זה ואין מענה , מסתכל בעינית הדלת ופתאום הדלת נפתחת לך על הפנים,
קיבלת מכה קטנה אבל אז ראית משהו שניחם אותך , זאת הייתה אמא שלך .. "בוקר טוב חמוד אתה לא צריך להיות מאורגן לבית הספר ? חשבתי ששכחתי את הטלפון שלי בעבודה היום התחלתי מוקדם אבל בעצם שכחתי אותו בבית" היא אומרת ואתה מחייך חיוך טיפשי שפשוט גורם לך להיות מאושר שהכל בסדר
[/COLOR]
"כן אני אעזור לך , ועכשיו .. בוא פשוט נלך ללמוד , 6 שעות מחורבות" הוא אומר עם פרצוף מבואס ואתם נכנסים לכיתה "איחרתם" אומר המורה "מה אכפת לי" ניב אומר ומתיישב "טוב שבו" המורה אומר ומתחיל את השיעור שלו , זה היה השיעור הכי משעמם בעולם , אבל מה שעיצבן אותך זה הפתק שקיבלת באמצע השיעור , אתה לא יודע ממי הוא , רק כתוב עליו "למי תקרא אם ארביץ לך לאבא או למשפחה האומנת ?"
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=UknowName;860719
[B][COLOR=red]אתה מתחיל להילחץ , שואל מי זה ואין מענה , מסתכל בעינית הדלת ופתאום הדלת נפתחת לך על הפנים,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קיבלת מכה קטנה אבל אז ראית משהו שניחם אותך , זאת הייתה אמא שלך .. "בוקר טוב חמוד אתה לא צריך להיות מאורגן לבית הספר ? חשבתי ששכחתי את הטלפון שלי בעבודה היום התחלתי מוקדם אבל בעצם שכחתי אותו בבית" היא אומרת ואתה מחייך חיוך טיפשי שפשוט גורם לך להיות מאושר שהכל בסדר[/COLOR][/B]
[/quote]
' פיו זאת אמא שלי הכל טוב' אני אומר לעצמי ומשפשף את המקום בו קיבלתי את המכה
" את ממש הפחדת אותי אמא , עכשיו כפיצוי אני רוצה ארוחה טובה לפני בית ספר " שאני בינתיים נכנס לחדר להתארגן לבית ספר.
-
[quote=UknowName;860719][B]:P[/B]
[B][COLOR=green]"כן אני אעזור לך , ועכשיו .. בוא פשוט נלך ללמוד , 6 שעות מחורבות" הוא אומר עם פרצוף מבואס ואתם נכנסים לכיתה "איחרתם" אומר המורה "מה אכפת לי" ניב אומר ומתיישב "טוב שבו" המורה אומר ומתחיל את השיעור שלו , זה היה השיעור הכי משעמם בעולם , אבל מה שעיצבן אותך זה הפתק שקיבלת באמצע השיעור , אתה לא יודע ממי הוא , רק כתוב עליו "למי תקרא אם ארביץ לך לאבא או למשפחה האומנת ?"[/COLOR][/B]
[/quote]
אני יושב שעצבים בכיתה וחושב לעצמי
'ברגע שהצלצול מגיע אני יקום ואני רוצה לראות את זה שכתב את זה' אחשוב בעצבים
"היי ניב,תראה את זה" אגיד בלחש לניב ואראה לו את הפתק
"אני חושב שבצלצול כדי לך לא להתערב אם אתה לא רוצה להסתבך היום" אגיד בפנים כועסות
-
[QUOTE=UknowName;860684][B]
[
"אצלי נהדר תודה , המחנכת חולה היום ... זה אומר שיהיה לנו יום משעמם במיוחד , זה היום השני ועדיין לא קיבלנו מערכת , למזלנו זה יום שבו לומדים רק עם המחנכת .. אני הלכתי , להתראות מחר" היא אומרת מחבקת אותך ויוצאת משער בית הספר 'איזו הברזה' את חושבת לעצמך ולא בטוחה כל כך שזה גם מה שאת רוצה ..
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"ואולי לא" אני אומרת לעצמי ,והולכת לכיתה שלי .
פתאום אני מבינה ששכחתי איפה הכיתה.אני מחפשת תלמיד
שאני מזהה,כדי לשאול אותו .האומנם אני רואה אחד ,
אבל קצת מתביישת ללכת אליו.
"כן מצטערת שלא הודעתי לך אני מכינה לך טוסטים תעלה תתארגן בנתיים את תאחר אם לא"
היא אומרת ואתה עולה להתארגן , התחלת להזיע אז החלטת להיכנס להתקלח , אתה יוצא מהמקלחת
לוקח את הטוסטים לחדר (עירום) מסיים לאכול אותם ומתלבש , אתה יורד למטה מוכן לבית הספר , ושוב אמא שלך נעלמה , אך הפעם השאירה פתק :
[I]לך באוטובוס שחרון , אני מאחרת לעבודה[/I]
[/COLOR]
ג'וליה עזבה את יום הלימודים אך את לא מוותרת , אם לא לומדים .. נהנים .
את רואה את ניב , התלמיד החתיך מהכיתה שלך , הוא חמוד מאוד ולא כל כך משוויצן כמו כל הבנים .
הוא בידיוק חולף ליידך , העיניים שלך נתפסות על עיניו , הוא מחייך ואומר "בוקר טוב אלינה , מה קורה ?"
[/COLOR]
בידיוק אז מגיע הצלצול וניב מנסה להבין מי כתב לך את הפתק , אתה קם ומסתכל על הילדים בכיתה
"שב לא סיימתי" המורה אומר , נותן שיעורי בית ויוצא מהכיתה .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=UknowName;860794]
[B][COLOR=green]בידיוק אז מגיע הצלצול וניב מנסה להבין מי כתב לך את הפתק , אתה קם ומסתכל על הילדים בכיתה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"שב לא סיימתי" המורה אומר , נותן שיעורי בית ויוצא מהכיתה .[/COLOR][/B]
[/quote]
"היי,מי כתב את הפתק הזה" אגיד לכיתה ואקח את הפתק מניב ואראה אותו לכולם
'אני מקווה שאני לא עושה טעות' אחשוב בלחץ
-
[QUOTE=UknowName;860794][B]
ג'וליה עזבה את יום הלימודים אך את לא מוותרת , אם לא לומדים .. נהנים .
את רואה את ניב , התלמיד החתיך מהכיתה שלך , הוא חמוד מאוד ולא כל כך משוויצן כמו כל הבנים .
הוא בידיוק חולף ליידך , העיניים שלך נתפסות על עיניו , הוא מחייך ואומר "בוקר טוב אלינה , מה קורה ?"
[/COLOR]
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"אני ב-ב-בסדר" אני אומרת לו בגמגום קשה .
אני נזכרת למה אני בכלל חיפשתי מישהו מהכיתה ,ואומרת
"אממ ..טוב ,שחכתי איפה הכיתה כבר מרוב שהמקום פה גדול ,
תוכל להנחות אותי ?" אני מנסה להתעשת ,אני רואה ילדה מהכיתה
שלי ,היא נראת לי כועסת.
-
[B][COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]אלינה[/U][/SIZE]
"כן כמובן" הוא אומר ושם את ידו על המותן שלך , ועם ידו השנייה מצביע על המבנה השמאלי
"זה הבניין של כיתות י' , הכיתה שלנו במעלה המדרגות , משמאל .
אבל , למה שתרצי ללכת לכיתה שיש שם מורה שמדברת לעצמה ? מורה מחליפה
שלא יודעת ללמד כ"כ ולא אכפת לה מי נכנס ומי לא" הוא אומר וניראה שגם הוא בדרכו החוצה .
בידיוק אז עוברת התלמידה שניראית עצבנית "עד שהכנתי שיעורי בית.." היא אומרת וגם יוצאת מפתח בית הספר
[/COLOR]
אף אחד לא קם , ניראה שאף אחד לא יודע על מה אתה מדבר בכלל .. אתה מתעלם ,
ויוצא מהכיתה .. ממשיך ללמוד בבית הספר , ניב מצליח להרגיע אותך שאתה חוזר מההפסקה
ואתה לומד בכיתה עוד 5 שעות .. מסיים את יום הלימודים הארוך והמשעמם הזה
אתה משוחרר ראשון עוד לפני הצלצול , אתה מתקרב לשער ורואה אדם עם חליפה שחורה , הוא מסתכל עליך
ומיד מפנה מבטו אחורה ומסמן עם ידו .. מיד שהוא מסמן עם ידו יוצאים ממכונית שחורה 3 אנשים שלבושים בידיוק כמוהו , הוא ניראה חשוד .. מסוכן לצאת מהבית ספר לבד
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=UknowName;860836][B][COLOR=green][SIZE=3][U]אדם[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אף אחד לא קם , ניראה שאף אחד לא יודע על מה אתה מדבר בכלל .. אתה מתעלם ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ויוצא מהכיתה .. ממשיך ללמוד בבית הספר , ניב מצליח להרגיע אותך שאתה חוזר מההפסקה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ואתה לומד בכיתה עוד 5 שעות .. מסיים את יום הלימודים הארוך והמשעמם הזה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה משוחרר ראשון עוד לפני הצלצול , אתה מתקרב לשער ורואה אדם עם חליפה שחורה , הוא מסתכל עליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ומיד מפנה מבטו אחורה ומסמן עם ידו .. מיד שהוא מסמן עם ידו יוצאים ממכונית שחורה 3 אנשים שלבושים בידיוק כמוהו , הוא ניראה חשוד .. מסוכן לצאת מהבית ספר לבד[/COLOR][/B]
[/quote]
'וואו מי אלה? אני חושב שעדיף לי לחזור ביחד עם ניב הביתה היום ' אחשוב ואתחיל לחזור לבית בספר
"היי ניב!" אצעק בבית ספר ואחפש אותו
-
[quote=UknowName;860794]
[B][COLOR=red]"כן מצטערת שלא הודעתי לך אני מכינה לך טוסטים תעלה תתארגן בנתיים את תאחר אם לא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]היא אומרת ואתה עולה להתארגן , התחלת להזיע אז החלטת להיכנס להתקלח , אתה יוצא מהמקלחת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לוקח את הטוסטים לחדר (עירום) מסיים לאכול אותם ומתלבש , אתה יורד למטה מוכן לבית הספר , ושוב אמא שלך נעלמה , אך הפעם השאירה פתק :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][I]לך באוטובוס שחרון , אני מאחרת לעבודה[/I][/COLOR][/B]
[/quote]
' אויש שכחנית האמא שלי , אבל אני מאוד אוהב אותה ' אני מחייך לוקח את התיק ומקווה שלא יקרה שוב מקרה של חלום או פלאשבק כי זה ממש מעצבן , אני יוצא מן הבית לוקח מפתח ופלאפון וסוגר את הדלת ויוצא לכיוון בית ספרי
-
[quote]לוקאס
"גם.." הוא אומר ומחייך , הצלצול מצלצל , אתה נכנס לכיתה ומתחיל ללמוד כרגיל,הסטוריה , תנך..מקצועות משעממים במיוחד , מתמטיקה קשה.. יום באמת משעמם של 6 שעות שעברו כמו 20 שעות ,
נגמר יום הלימודים סוף סוף , המורה משחררת רק את מי שסיים את עבודת הכיתה , אתה כמובן כבר סיימת
אז אתה משוחרר ראשון עוד לפני הצלצול , אתה מתקרב לשער ורואה אדם עם חליפה שחורה , הוא מסתכל עליך
ומיד מפנה מבטו אחורה ומסמן עם ידו .. מיד שהוא מסמן עם ידו יוצאים ממכונית שחורה 3 אנשים שלבושים בידיוק כמוהו , הוא ניראה חשוד .. מסוכן לצאת מהבית ספר לבד[/quote]
אני מחפש קהילה של אנשים לצאת ביניה מהבית ספר ותוך כדי מהרהר 'מה הם כבר יכולים לעשות לי אני נמצא בטח בית ספר וכולם ייראו' מפסיק לחפש משנה את כיווני ומתחיל ללכת לעבר היציאה ואני מסתכל אל האנשים במבט מאיים...