אני ילד יחסית מקובל, אהוד על ידי רוב ילדי הכיתה שלי בעל פרוסות נקניק בתחתונים.
Printable View
אני ילד יחסית מקובל, אהוד על ידי רוב ילדי הכיתה שלי בעל פרוסות נקניק בתחתונים.
[quote=לוקאס;912533]חנון זה לא דרגה זה מצב... דרגה זה לא מקובל -> מתכחש -> נגרר למקובלות -> מקובל -> מנהיג
מהקטן לגדול[/quote]
שמע, אני לא מתבודד, אבל אני לא מאלה שיש להם אלף חברים, את האמת, להגיד שיש לי יותר מעשרה נחשב לסילוף עובדות.
אני בטח לא "מנהיג", אבל ממש לא "מתכחש".
[quote=לוקאס;912533]חנון זה לא דרגה זה מצב... דרגה זה לא מקובל -> מתכחש -> נגרר למקובלות -> מקובל -> מנהיג
מהקטן לגדול[/quote]
מה שציינת פה דומה למצבים...
חבר'ס,תבינו משהו. ככל שהזמן יחלוף החברים שלכם יתחילו להתבגר באופי ותחומי עיניין(כמו ששלי עכשיו כולם ממש אבל ממש מבינים במוסיקה)ולא יהיה לכם הרבה נושאי דיבור עם תמשיכו לחשוב על פוקימון כ"משחק האסטרטגיה הטוב ביותר",תגידו את זה לחברים שלכם הם יצחקו עליכם בפנים וירדו עליכם חודשיים.
אני אישית מציע לכל אחד ואחד לבלות עם חברים ליפני שיהיה מאוחר מידי ותגיעו לתיכון עם 2-3 חברים.
[quote=Guille;911632]חח חושבים שבחטיבה/תיכון זה יורד אז אתם טועים זה רק גדל מי שאין לו הרבה חברים בחטיבה נשאר מנודה לנצח בתיכון זה פשוט מה שקורה בתיכון כבר כולם כ"חברי ילדות" אם לא הייתה איתם בחטיבה (שהיו חברי ילדות מהיסודי ועדיין לא משתפים אותך בכלום , ביסודי חברי ילדות מהגן בגן חברי ילדות מהמעון לא יודע זה סתם מעצבן)
קיצר אם היו לנו מלא חברים לא היינו בפורום פוקימון נחות (עם כל הכבוד לפורום)[/quote]
זה ממש לא נכון, תכל'ס אצלי כולם חברים של כולם ><"
זה יורד ועוד איך, למרות שככל שמתבגרים יותר ממיינים חברים, רמת המקובלות מתפוגגת בשלב מסויים..
כמות האנשים שמטירידים אותי נמצאית ביחס ישר לכמות המבחנים במקצועות ריאלייים שיש בשבוע.
דהיינו, בשבוע עמוס מבחנים אני הופך למכונת פתרונות שאליהם כולם רצים ונדחפים כדי שאני אעזור להם, ובשבוע דל מבחנים אני לא ממש קיים.
בכל מקרה, ידע מושך ידע, ולכן יש מסביבי קבוצה של בערך שלושה יצורים בעלי בינה בכיתה, ולי זה מספיק.
חבר׳ה זה דבר יחסי. פוקימון לא קשור לזה, כשהייתי ילד (עד כתה ו׳ בערך) לא הייתי מקובל, וזה בגלל שאהבתי את הפינה שלי, אהבתי להסתובב עם שני חברים וכשהזמינו אותי למקומות פשוט נלחצתי, אז הכתה איבדה בי עניין. כשגדלתי הבנתי עד כמה חברה זה דבר נחוץ, התחלתי יותר לצאת וליזום, ובכתה ז׳ כשהיו בחירות אני לא הגשתי מועמדות ובכל זאת גיליתי שאני מקום 2 מבחינת הצבעה. אני זוכר את הראשי תיבות א׳-אני ד׳- דורש מ-מועצה.
בכל אופן, כיום אני כבר בחור גדול :).
אני מורה, אז אני הכי פחות פופולארי :)
אני חנון מחשבים בעל חיי חברה בגלל:
כול הכיתה מכירה אותי ומדברים איתי
בשיעורי מדעים ומחשבים אני עוזר לכולם
אני בעל חברים טובים מאוד שלא יבגדו בי
[quote=מאסטר גלסיון;913662]אני חנון מחשבים בעל חיי חברה בגלל:
כול הכיתה מכירה אותי ומדברים איתי
בשיעורי מדעים ומחשבים אני עוזר לכולם
אני בעל חברים טובים מאוד [u]שלא יבגדו ב[/u]י[/quote]
אני חייב לציין שזה לא נשמע טוב
[QUOTE=Wolf Team Kiker;913441]חבר'ס,תבינו משהו. ככל שהזמן יחלוף החברים שלכם יתחילו להתבגר באופי ותחומי עיניין(כמו ששלי עכשיו כולם ממש אבל ממש מבינים במוסיקה)ולא יהיה לכם הרבה נושאי דיבור עם תמשיכו לחשוב על פוקימון כ"משחק האסטרטגיה הטוב ביותר",תגידו את זה לחברים שלכם הם יצחקו עליכם בפנים וירדו עליכם חודשיים.
אני אישית מציע לכל אחד ואחד לבלות עם חברים ליפני שיהיה מאוחר מידי ותגיעו לתיכון עם 2-3 חברים.[/QUOTE]
אם זה מה שקרה לך אז צר לי לאכזב אותך, הם לא חברים שלך o.o
[quote=yrnozr;913950]אם זה מה שקרה לך אז צר לי לאכזב אותך, הם לא חברים שלך o.o[/quote]
זה לא קרה לי ואני לא בתיכון אני כיתה ט',אני פשוט אמרתי את דעתי על מה שחלק רושמים פה
ותאמין לי יש לי הרבה יותר משלושה חברים טובים.
[quote=לוקאס;910681]אני "לא מקובל" ממספר סיבות
1. כי אני לא ממש רוצה עולם המקובלות הוא עולם של סבל ויגון
2. כי הרבה אנשים בכיתתי לא סובלים אותי
3. כי אין לי כח לתקן את סעיף 2
4. כי אני עצלן :)
5. כי אני גאון![/quote]
אני באמצע
1.+1
2.רוסי,רוק ומטאל,שיער יוצא דופן,עצלן.למה לא לשנוא אותי.
3.אני נראה מסטול,כל הזמן אומרים לי מסטול,מסטול,מסטול.עד שהדביקו לי את השם מיכאל מסטול או בקיצור M&m.
4.כי אני לא מאמין בה',ואני אתאיסט.