-
[quote]
התחלה לכולם
אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?
[/quote]
אני אומר לקול שהיה במעבדה: "זה אני ג'ון, באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי בשביל שאוכל לנתחיל את המסע שלי במחוז האש" ואז יחכה לתגובתו.
-
לוק רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1 אל תדאג ישאר לך קבוע
[B][COLOR=Green]כריס
אתה מניח את הפתק על ריצפת המעבדה והולך אל דרך .כעבור 5 דקות אתה מגיע אל דרך 1.שם אתה רואה את פרופסור בירץ' ולידו הטוטרה שלו.בירץ' רואה אותך ואומר לך"שלום מה שמך?באיזה פוקימון בחרת להתחיל את המסע שלך?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Red]לוקאס
אתה נכנכס למעבדה.מולך עומד פרופסור אוק.הוא אומרת לך"שלום שמי פרופסור אוק.הי לוקאס.החלטת באיזה פוקימון תבחר להתחיל את המסע שלך?אם כן תגיד לי את שמו ואני מביא לך אותו מיד.תוכל לחשוב על הבחירה מס' דקות."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkRed]תומר
אוק ניגש אל שולחן ועליו מונחים 5 פוכדורים.הוא לוקח את הפוכדור השמאלי.ומין כיסו מוציא 5 פוכדורים ופוקידע.הוא ניגש אליך ומביא לך אותם.הוא אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא צ'ארמנדאר שלך.בהצלחה במסע שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיבן
בירץ' ניגש אל שולחן ועליו מונחים 5 פוכדורים.הוא לוקח את הפוכדור הימני ביותר.ומין כיסו מוציא 5 פוכדורים ופוקידע.הוא ניגש אליך ומביא לך אותם.הוא אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא סניבי שלך.בהצלחה במסע שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Blue]איתי
אתה לוקח את הפוכדור של פיפלאפ ומוציא אותו לחופשי.אתה קופץ לבור.שם אתה רואה את פרופסור ליסה ולידה נמצאים 3 טורצ'יקים [IMG]http://www.arkeis.com/images/animations/255.gif[/IMG] שתוקפים אותה.ליסה אומרת לך"בקשה תציל אותי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=RoyalBlue]ניר
ליסה ניגשת אל שולחן ועליו מונחים 5 פוכדורים.היא לוקחת את הפוכדור הימני ביותר.ומין כיסה מוציאה 5 פוכדורים ופוקידע.הויא ניגשת אליך ומביאה לך אותם.היא אומרת לך"בתוך הפוכדור נמצא מדקיפ שלך.בהצלחה במסע שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkRed]ג'ון
אתה נכנכס למעבדה של פרופסור אוק.אתה רואה שהמעבדה כולה שרופה.אתה מבחין בפתק שמונח על הריצפה.אתה קורא אותו"שלום אני פרופסור אוק.הטיפלוזן שלי השתמש בחימום על ושרף לי את המעבדה.לך לדרך 1 ושם תפגוש אותי ותקבל את התחלתי שלך"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;943368]לוק רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1 אל תדאג ישאר לך קבוע
[B][COLOR="Green"]כריס
אתה מניח את הפתק על ריצפת המעבדה והולך אל דרך .כעבור 5 דקות אתה מגיע אל דרך 1.שם אתה רואה את פרופסור בירץ' ולידו הטוטרה שלו.בירץ' רואה אותך ואומר לך"שלום מה שמך?באיזה פוקימון בחרת להתחיל את המסע שלך?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה נכנכס למעבדה.מולך עומד פרופסור אוק.הוא אומרת לך"שלום שמי פרופסור אוק.הי לוקאס.החלטת באיזה פוקימון תבחר להתחיל את המסע שלך?אם כן תגיד לי את שמו ואני מביא לך אותו מיד.תוכל לחשוב על הבחירה מס' דקות."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
אוק ניגש אל שולחן ועליו מונחים 5 פוכדורים.הוא לוקח את הפוכדור השמאלי.ומין כיסו מוציא 5 פוכדורים ופוקידע.הוא ניגש אליך ומביא לך אותם.הוא אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא צ'ארמנדאר שלך.בהצלחה במסע שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]סטיבן
בירץ' ניגש אל שולחן ועליו מונחים 5 פוכדורים.הוא לוקח את הפוכדור הימני ביותר.ומין כיסו מוציא 5 פוכדורים ופוקידע.הוא ניגש אליך ומביא לך אותם.הוא אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא סניבי שלך.בהצלחה במסע שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה לוקח את הפוכדור של פיפלאפ ומוציא אותו לחופשי.אתה קופץ לבור.שם אתה רואה את פרופסור ליסה ולידה נמצאים 3 טורצ'יקים [IMG]http://www.arkeis.com/images/animations/255.gif[/IMG] שתוקפים אותה.ליסה אומרת לך"בקשה תציל אותי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ניר
ליסה ניגשת אל שולחן ועליו מונחים 5 פוכדורים.היא לוקחת את הפוכדור הימני ביותר.ומין כיסה מוציאה 5 פוכדורים ופוקידע.הויא ניגשת אליך ומביאה לך אותם.היא אומרת לך"בתוך הפוכדור נמצא מדקיפ שלך.בהצלחה במסע שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
אתה נכנכס למעבדה של פרופסור אוק.אתה רואה שהמעבדה כולה שרופה.אתה מבחין בפתק שמונח על הריצפה.אתה קורא אותו"שלום אני פרופסור אוק.הטיפלוזן שלי השתמש בחימום על ושרף לי את המעבדה.לך לרך ושם תפגושי אותי ותקבל את התחלתי שלך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה בסדר ואומר לפיפלאפ ''לתקוף בבועות ואחר כך בניקור''
-
[quote=שלושה מחוזות 2;943368]לוק רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1 אל תדאג ישאר לך קבוע
[B][COLOR=green]כריס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מניח את הפתק על ריצפת המעבדה והולך אל דרך .כעבור 5 דקות אתה מגיע אל דרך 1.שם אתה רואה את פרופסור בירץ' ולידו הטוטרה שלו.בירץ' רואה אותך ואומר לך"שלום מה שמך?באיזה פוקימון בחרת להתחיל את המסע שלך?"[/COLOR][/B]
[/quote]
"שלום" אני אומר לו בהתרגשות.
'וואו פרופסור בירץ' הוא אחד החוקרים המופרסמים בהואן' אני חושב לעצמי.
"אממ... בחרתי בבאלבזור" אני אומר לו בנימה של התרגשות ובראשי מדמיין כבר את באלבזור לידי.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;943368]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יגיד לפרופסור:"תודה רבה"
ואז אני אצא החוצה יוציא את צראמנדר ויגיד לו:"אני המאמן שלך צראמנדר,קוראים לי תומר"
-
[quote=שלושה מחוזות 2;943368]
[B][COLOR=seagreen]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]בירץ' ניגש אל שולחן ועליו מונחים 5 פוכדורים.הוא לוקח את הפוכדור הימני ביותר.ומין כיסו מוציא 5 פוכדורים ופוקידע.הוא ניגש אליך ומביא לך אותם.הוא אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא סניבי שלך.בהצלחה במסע שלך"[/COLOR][/B]
[/quote]
אני עונה לו בנימוס "תודה רבה לך פרופסור. הפוכדורים והפוקידע יעזרו לי מאוד במסע" ואקח את הפוכדורים, את הפוקידע ואת הפוכדור שבתוכו נמצא סנייבי. לאחר מכן אני אפרד מהפרופסור ואצא מהמעבדה.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;943368]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ניר
[/QUOTE]
אקח את הפוקדור מהר מפרופסורית ליסה ואצא החוצה, אחרי זה אוציא את מדקיפ ואלטף אותו.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;943368][B][COLOR=darkred]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה נכנכס למעבדה של פרופסור אוק.אתה רואה שהמעבדה כולה שרופה.אתה מבחין בפתק שמונח על הריצפה.אתה קורא אותו"שלום אני פרופסור אוק.הטיפלוזן שלי השתמש בחימום על ושרף לי את המעבדה.לך לרך ושם תפגושי אותי ותקבל את התחלתי שלך"[/COLOR][/B][/quote]
אני שם את הפתק אצלי בכיס ואז אני הולך לדרך 1 כמו שהוא מבקש ממני להגיע אליו כדי לקחת את הפוקימון התחלתי שלי.
-
[quote]התחלה לכולם
אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו? [/quote]
אני אומר בקל רם: "זה אני לוק באתי לקחת את הפוקימון הראשון!" אני מתחיל להתרגש ועולה על פני חיוך כי אני מבין שהמסע עומד להתחיל
-
[COLOR=Red][B]לוק
דלת המעבדה נפתחת ואתה נכנכס אל המעבדה.שם עומד פרופסור אוק.הוא אומר לך"שלום אני אוק.הי לוק.אזבחרת כברבאיזה פוקימון תבחרגדי להתחיל את המסע שלך?אם כן תגיד לי מי זה"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]ג'ון
אתה הולך לדרך לדרך 1. כעבור 5 דקות אתה מגיע לדרך 1.שם אתה רואה את אוק ולידו מזודה וטיפלוז'ן שלו.אוק רואה אותך ואומר"הי אני אוק.אתה בודאי באת לפה כדי לקבל את הפוקימון התחלתי שלך.אז אם כן.אז במי בחרת?"[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה לוקח את הפוכדור של מדקיפ וגם את כול הציודשהיא נתנה לך.אתה יוצא מהעבדה ומוציא את מדקיפ שלך לחופשי.אתה מתכופף אליו ומלטף את ראשו.מדקיפ נהנה מזה.אתה מבחין במשהו מוזר קורה.כול המקום שההית בו עכשיו מכוסה בערפל כבד.[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]סטיבן
אתה לוקח את הפוכדורשל סנייבי ואת כול שאר הציוד שלך ויוצא מן המעבדה של הפרופסור.אתה שומע קול מוזר אומר לך"תן לי את סננייב שלך ואני לא אהרוג אותך.אתההרי לא רוצה למות הרי כך סטיבן לא.תביא לי את סנייבי"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkOrange][B]תומר
אתה לוקח את הפוכדור של צ'ארמנדאר ואת כול שאר הציודשלך ויוצא מן המעבדה.אתה מוציא את צ'ארמנדאר מן הפוכדור שלו.צ'ארמנדאר שמח להכיר אותך.אתה מבחין שמולך יש 3 מטרות ענקיות והם יכולות להיות אימון טוב לצ'ארמנדאר שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]
כריס
בירץ' אומר לך"תודה לך כריס"הוא ניגש אל המזודה שנמצאת לידו ופותח אותה.משם הוא לוקח את הפוכדור הכי ימני.ומגיש לך אותו.ואז מוציא מכיסו ומביא לך 5 פוכדורים ופוקידע.הוא אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא הבאלבאזור שלך.תרצה נגדי קרב?"[/B][/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue][B]איתי
פיפלאפ מיד מקשיב לך ויורה מן המקורשלו קרן בועות אל שני הטורצ'יקים.הטורצ'יקים לא מצליחים להתחמק ונפגעים מן הבועות של פיפלאפ.פיפלאפ רץ אל שניהטורצ'יקים בניקור.הוא מנקר אותם חזקכך שמביס אותם לגמרי.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;943454][COLOR=Red][B]לוק
דלת המעבדה נפתחת ואתה נכנכס אל המעבדה.שם עומד פרופסור אוק.הוא אומר לך"שלום אני אוק.הי לוק.אזבחרת כברבאיזה פוקימון תבחרגדי להתחיל את המסע שלך?אם כן תגיד לי מי זה"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]ג'ון
אתה הולך לדרך לדרך 1. כעבור 5 דקות אתה מגיע לדרך 1.שם אתה רואה את אוק ולידו מזודה וטיפלוז'ן שלו.אוק רואה אותך ואומר"הי אני אוק.אתה בודאי באת לפה כדי לקבל את הפוקימון התחלתי שלך.אז אם כן.אז במי בחרת?"[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה לוקח את הפוכדור של מדקיפ וגם את כול הציודשהיא נתנה לך.אתה יוצא מהעבדה ומוציא את מדקיפ שלך לחופשי.אתה מתכופף אליו ומלטף את ראשו.מדקיפ נהנה מזה.אתה מבחין במשהו מוזר קורה.כול המקום שההית בו עכשיו מכוסה בערפל כבד.[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]סטיבן
אתה לוקח את הפוכדורשל סנייבי ואת כול שאר הציוד שלך ויוצא מן המעבדה של הפרופסור.אתה שומע קול מוזר אומר לך"תן לי את סננייב שלך ואני לא אהרוג אותך.אתההרי לא רוצה למות הרי כך סטיבן לא.תביא לי את סנייבי"[/B][/COLOR]
אתה לוקח את הפוכדור של צ'ארמנדאר ואת כול שאר הציודשלך ויוצא מן המעבדה.אתה מוציא את צ'ארמנדאר מן הפוכדור שלו.צ'ארמנדאר שמח להכיר אותך.אתה מבחין שמולך יש 3 מטרות ענקיות והם יכולות להיות אימון טוב לצ'ארמנדאר שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]
כריס
בירץ' אומר לך"תודה לך כריס"הוא ניגש אל המזודה שנמצאת לידו ופותח אותה.משם הוא לוקח את הפוכדור הכי ימני.ומגיש לך אותו.ואז מוציא מכיסו ומביא לך 5 פוכדורים ופוקידע.הוא אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא הבאלבאזור שלך.תרצה נגדי קרב?"[/B][/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue][B]איתי
פיפלאפ מיד מקשיב לך ויורה מן המקורשלו קרן בועות אל שני הטורצ'יקים.הטורצ'יקים לא מצליחים להתחמק ונפגעים מן הבועות של פיפלאפ.פיפלאפ רץ אל שניהטורצ'יקים בניקור.הוא מנקר אותם חזקכך שמביס אותם לגמרי.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו כל הכבוד וזורק פוכדור על אחד מהם ואז אני אומר לפיפלאפ ''לתקוף שוב בניקור ואז בבועות''
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;943454][COLOR=Red][B]
[COLOR=Green][B]
.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אלך למטרות ויגיד לצראמנדר:"גחלת על אחת מהמטרות בכול הכוח"
-
[quote]ניר
אתה לוקח את הפוכדור של מדקיפ וגם את כול הציודשהיא נתנה לך.אתה יוצא מהעבדה ומוציא את מדקיפ שלך לחופשי.אתה מתכופף אליו ומלטף את ראשו.מדקיפ נהנה מזה.אתה מבחין במשהו מוזר קורה.כול המקום שההית בו עכשיו מכוסה בערפל כבד.[/quote]
"מדקיפ חכה!" אגיד למדקיפ ואעצור מהר במקום
אשלוף את סכיני מהכיס, ואלך איתו ביד שלופה, ואחרי מדקיפ
לאחר זאת אזחל על הרצפה כדי שהערפל לא יחנוק אותי, ולבסוף אבקש ממדקיפ לעשות בועות, שישאבו את הערפל.
-
שם משתמש:DarkForce
שם במשחק:ברוס
תיאור:שיער קצר,קצת מבולגן וחום.גובה בינוני עם משקפיים.מסתובב עם חולצת T עם סמל של גולגולת(חולצת המזל שלו).
רקע: ברוס הוא ילד בן 14 שעבר לא מזמן למחוז המים.ברוס נולד למשפחה עשירה.כשהיה בן 8, הוריו נרצחו ע"י ודא והבלסטויז שלו,אשר גרמו לילד טראומה לכל החיים,עדיין בסיוטים מופיע לו שיטפון ובלסטויז מאיים.לאחר הרצח,משרתו של ברוס,אלפרד, נהיה האפוטרופוס שלו.כשברוס קיבל את המכתב,הוא נשבע לנקום את הרצח של הוריו ולהרוג אחת ולתמיד את ודא ואת לון.לאחר רצח אביו,הוא אמר לברוס שיהיה אלוף הליגה,ולאחר שקיבל את המכתב,הוא רצה להגשים את חלומו של אביו ולהיות אלוף הליגה.
פוקימון התחלתי: אושווט(מיג'מארו)
מחוז:מים
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף:לא
ציוד:פוקידע,10 פוכדורים,ריפל,חבל חילוץ ואופניים.
הערות/בקשות:שיהיה משחק מהנה..
-
[quote=שלושה מחוזות 2;943454][COLOR=darkred][B]ג'ון[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]אתה הולך לדרך לדרך 1. כעבור 5 דקות אתה מגיע לדרך 1.שם אתה רואה את אוק ולידו מזודה וטיפלוז'ן שלו.אוק רואה אותך ואומר"הי אני אוק.אתה בודאי באת לפה כדי לקבל את הפוקימון התחלתי שלך.אז אם כן.אז במי בחרת?"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפרופסור אוק: "אני רוצה את פוקאבו, פוקימון האש ובכלל הפוקימון הכי אהוב עליי חוץ מהאגדי האש שאני רוצה לתפוס".