-
[quote=TheChosenOne;962328]נראה לי אני פשוט יוריד הכול מההתחלה
יש עבודות חדשות חוץ מגנב-קוסם-לוחם-קשת?[/quote]
יותר מדיי,מעכשיו גנב-קשת-קוסם-לוחם נקראים Explorers ולהם מצורפת גם העבודה פיראט(בה יש שתי אפשרויות:לירות באקדח או להשתמש באגרופנים וזה מתפצל בעבודה שנייה)להם גם נוסף הDual Blade שהוא מעין הרחבה של Bandit.
הקבוצה השנייה נקראת Cygnus Knights שבה יש 5 הרחבות לExplorers:
Thunder Breaker שהוא הרחבה לאגרופן.
Night Walker שהוא הרחבה לAssasin.
Blaze Wizard שהוא הרחבה לWizard Fire\Poison
Dawn Warrior שהוא הרחבה ללוחמים בכלליות.
Wind Archer שהוא הרחבה לקשת שמשתמש בBow.
אחריהם יצאה עוד קבוצה שנקראת Heroes שכוללת 5 עבודות אך עד עכשיו יצאו רק 2 מתוכם והם:
Aran שהוא לוחם שמשתמש בקומבואים.
Evan שהוא קוסם שנלחם בעזרת דרקון מיוחד.
עכשיו יצאו עבודות חדשות שמפורטות בהודעה הקודמת שלי.
מקווה שעזרתי :)
-
תודה רבה על הסיקור חבל שלא פירטת את הבסיסי כי אני לא מכיר את המשחק
חוץ מז\ה אני חושב שהסיקור ברמה טובה ואני ינסה להתחיל את המשחק הזהה
האם תוכל להראותי לי את ה המדריך למייפל סטוורי כדי שאבין את החוקים הבסיסים?
-
[quote=הרוח המתמטקאית;962347]תודה רבה על הסיקור חבל שלא פירטת את הבסיסי כי אני לא מכיר את המשחק
חוץ מז\ה אני חושב שהסיקור ברמה טובה ואני ינסה להתחיל את המשחק הזהה
האם תוכל להראותי לי את ה המדריך למייפל סטוורי כדי שאבין את החוקים הבסיסים?[/quote]
הנושא הזה אינו מיועד לאלו שמושגי מייפל אינם שגורים בפיהם.
תראה, אפשר ללמוד את החוקים בקלות, אם יודעים מספיק טוב אנגלית, ואם יש לך כח לקרוא את מה שאומרים לך במשחק. לי, אישית, אין מדריך טוב למתחיל מוכן לשליפה. אולי כדאי לך לנסות לחפש משהו בגוגל.
-
כל הכבוד על ההשקעה זה פאטץ' חרא!!!!!!!!!!!!!!!! שונא אותו!!!!!!!!!!!!!
טוב הוא התחיל היום ב-10 בבוקר אז...
-
גורם לי לרצות לחזור לשחק.
-
[QUOTE=Barney Stinson;962414]גורם לי לרצות לחזור לשחק.[/QUOTE]
חחחחחחחחחחח באמת????????!!!!!!!!!!!!
לי זה גורם חשק לפרוש הפאטץ' הכי דפוק כנראה אתה לא כזה מבין...
מלא חברים שלי (רמות 120+ ושמשחקים שנים) אומרים שבא להם לפרוש...
הcygnus הולכים להיות הכי גרועים הולכים להיות רמה 120 ביום (לפי חברים שלי)
-
[quote=Dobi House-Elf;962416]חחחחחחחחחחח באמת????????!!!!!!!!!!!!
לי זה גורם חשק לפרוש הפאטץ' הכי דפוק כנראה אתה לא כזה מבין...
מלא חברים שלי (רמות 120+ ושמשחקים שנים) אומרים שבא להם לפרוש...[/quote]
אין בכך שום היגיון.
אמנם יש כמה דברים שאינם טובים כל כך, אך בגדול הפאץ' נועד להפוך את חוויית המשחק המהנה יותר, וממה שאני רואה, זה אכן יהיה כך. עם זאת, עדיין לא ראיתי את זה במציאות, אז אני יכול לדעת.
והורידו את כרטיסי הdouble exp מהקאש שופ, והdouble exp של הfamily ירד לכפול 1.2, אז זה לא יהיה כל כך מהר לעלות רמות, אם כי, ללא ספק, יהיה שיפור בקצב עליית הרמות.
-
[QUOTE=LordAbizi;962422]אין בכך שום היגיון.
אמנם יש כמה דברים שאינם טובים כל כך, אך בגדול הפאץ' נועד להפוך את חוויית המשחק המהנה יותר, וממה שאני רואה, זה אכן יהיה כך. עם זאת, עדיין לא ראיתי את זה במציאות, אז אני יכול לדעת.
והורידו את כרטיסי הdouble exp מהקאש שופ, והdouble exp של הfamily ירד לכפול 1.2, אז זה לא יהיה כל כך מהר לעלות רמות, אם כי, ללא ספק, יהיה שיפור בקצב עליית הרמות.[/QUOTE]
בגלל זה אנחנו (החברים שלי) רוצים לשחק במייפל גלובאל בגלל שהוא קשה ועושים X2 לכל הזמן אחר כבר שווה שרת פרטי לא? שבו יש כפול 2X exp אני אישית לא אוהב
ואת הבישוף הרסו! כל העיניין בבישוף זה הגנסיס עכשיו הוא יהיה רק כל חצי דקה... והוא לא יוכל למכור ליצ'ים...
חבר שלי מתבאס...
-
[quote=Dobi House-Elf;962441]בגלל זה אנחנו (החברים שלי) רוצים לשחק במייפל גלובאל בגלל שהוא קשה ועושים X2 לכל הזמן אחר כבר שווה שרת פרטי לא? שבו יש כפול 2X exp אני אישית לא אוהב
ואת הבישוף הרסו! כל העיניין בבישוף זה הגנסיס עכשיו הוא יהיה רק כל חצי דקה... והוא לא יוכל למכור ליצ'ים...
חבר שלי מתבאס...[/quote]
אמנם ג'נסיס נחלש, אבל שאר הסקילים של בישופ החזקו, וכעת הוא יכול להיות תוקף בבוסים, וכו'.
אז עכשיו, במקום להתאמץ ברמה 100, אז תתאמץ ברמה 150. אין הבדל מהותי.
-
[QUOTE=LordAbizi;962450]אמנם ג'נסיס נחלש, אבל שאר הסקילים של בישופ החזקו, וכעת הוא יכול להיות תוקף בבוסים, וכו'.
אז עכשיו, במקום להתאמץ ברמה 100, אז תתאמץ ברמה 150. אין הבדל מהותי.[/QUOTE]
אני וחברים שלי רוצים את זה זה הכיפיות
וכה חבר שלי מצד אחד שמח שהוא יכול להרוג בוסים עכשיו האנג'ל משהו (חח ראיתי את זה בבוקר איזה מפגר אני ואני לא זוכר) הוא יהיה ׁ(ככה חבר שלי אמר) שהוא יהיה הסקיל הכי מבוקס (מה שגנסיס היה פעם)הגרפיקה אני מאד רוצה...
ד"א אתה משחק מייפל? אם כן איזה עולם רמה ועבודה (סתם באלי לדעת)
-
[quote=Dobi House-Elf;962460]אני וחברים שלי רוצים את זה זה הכיפיות
וכה חבר שלי מצד אחד שמח שהוא יכול להרוג בוסים עכשיו האנג'ל משהו (חח ראיתי את זה בבוקר איזה מפגר אני ואני לא זוכר) הוא יהיה ׁ(ככה חבר שלי אמר) שהוא יהיה הסקיל הכי מבוקס (מה שגנסיס היה פעם)הגרפיקה אני מאד רוצה...
ד"א אתה משחק מייפל? אם כן איזה עולם רמה ועבודה (סתם באלי לדעת)[/quote]
אם לא הייתי משחק מייפל, לא הייתי טורח לפתוח את הנושא הזה, הלא כן?
ואני בברה, אבל יש לי המון דמויות, כי אני מעדיף שיהיה לי קצת מהכל מאשר הרבה מקצת. לכן הרמה הגבוהה שלי הוא 51 (היה לי גם 74 אך איבדתי אותו).
אני מניח התכוונת לסקיל Angel Ray.
-
תגידו, איפה כדאי לי לפתוח עכשיו משתמש?
אחד מכם יעזור לי או משהו?
-
[QUOTE=LordAbizi;962464]אם לא הייתי משחק מייפל, לא הייתי טורח לפתוח את הנושא הזה, הלא כן?
ואני בברה, אבל יש לי המון דמויות, כי אני מעדיף שיהיה לי קצת מהכל מאשר הרבה מקצת. לכן הרמה הגבוהה שלי הוא 51 (היה לי גם 74 אך איבדתי אותו).
אני מניח התכוונת לסקיל Angel Ray.[/QUOTE]
אכן...
ולמה הרבה היה לי אחת 78 וגנבו לי אותה אני מכל החברים מכיר ומשחק ראשון ממש בהתחלה אבל כל הזמן עשיתי הפסקות וגם היו גונבים לי...
אתה יכול לשחק איתי ועם חברים שלי בקהיני (אתה יכול לדבר איתי בה"פ אם אתה ממש רוצה) אני ישמח שהיו איתנו בחבורה עוד אנשים...
ואתה barney אתה יכול לדבר איתי בה"פ אני יסביר לך כל מיני דברים...
-
[quote=Barney Stinson;962471]תגידו, איפה כדאי לי לפתוח עכשיו משתמש?
אחד מכם יעזור לי או משהו?[/quote]
יש שרתים חדשים, שאתה מקבל שם כל מיני פרסים על עבודה ראשונה ושנייה.
אתה יכול לנסות ללכת לשם.
ובבקשה תדבקו לנושא. זה לא נושא דיבורים על מייפל, זה בסך הכל נושא עדכון על הביג באנג.
@Dobi House-Elf, כל אוצרי ורכושי נמצא בברה, ולשם אני שייך בנפש. נראה לי שאני אשאר.
-
[QUOTE=LordAbizi;962482]יש שרתים חדשים, שאתה מקבל שם כל מיני פרסים על עבודה ראשונה ושנייה.
אתה יכול לנסות ללכת לשם.
ובבקשה תדבקו לנושא. זה לא נושא דיבורים על מייפל, זה בסך הכל נושא עדכון על הביג באנג.[/QUOTE]
טוב אז אם בא לך דבר איתי בפרטי
ולא אני עם חברים שלי זה לא הולך ככה אם תיהיה איתנו תבין את זה.....