-
[QUOTE=Barney Stinson;1011513]
[U][I]סל[/I][/U]
אתה הולך לכיוון האור ומולך מתגלה נוף של צמחייה יפה. השמש מסנוורת את עיניך אך אתה מצליח לעשות צל על עיניך. אתה ממצמץ קצת ומתרגל לאור השמש. אתה שומע ציפורים מצייצות ורואה חיות בר. "אלה איילים" אתה שומע את אותו קול בתוך ראשך "הם לא נגד התוכניות שלי, אך יהיה מאוד יפה אם תהרוג אותם" הקול ממשיך, אתה מרגיש צורך לעשות מה שהוא אומר.[/QUOTE]
אני מנסה לרוץ אל האיילים, למרות שאני לא בטוח שאצליח לעשות זאת. אם אני מצליח להתקרב אליהם, אני מנסה לשפד אחד מהם עם הזנב שלי ולשאוב לו את האנרגיה, ואז להצליף בשני ולשאוב ממנו אנרגיה גם. אני מנסה להרוג כל אייל בסביבה בעזרת הזנב שלי ולשאוב להם את האנרגיה, למרות שהיא נמוכה מאוד.
-
שם משתמש: Ilan
שם אמיתי: אילן
שם במשחק: דנטה
מתקפות: תעופה, שיגור
כסף, אוכל וחפצים:1000$
רקע: דנטה הוא סאייני ששירת בצבא המלכותי של המלך ויג'יטה , כאשר פריזה עמד לחסל את הכוכב הוא התגנב לחלילית של פריזה , בזכות יכולות השיגור הזריזות המדהימים שלו לא שמו לב אליו לאורך כל המסע הבן כוכבי , כאשר החללית הגיעה לכדור הארץ והוא הבין שפריזה ואביו מתים הוא יצא מהחללית שלהם והתחיל להיסתובב בכוכב , לא הייתה לו מטרה לפגוע באנשים במקום זאת הוא חקר קצת את כדור הארץ , והתחיל לחיות חיים נורמליים , חוץ מהעובדה שהוא המשיך להיתאמן במשך כל הזמן ונהייה מומחה בלחימה בחרבות ,האסון האקולוגי הדאיג אותו ולכן הוא פנה למר שטן כדי לבדוק מה הוא יכול לעשות אבל מר שטן הפנה אותו לגוקו...
גזע: סאייני
סטטוסים:
כוח: 15
הגנה:10
מהירות: 20
אנרגיה: 10
דיוק:10
כוח התחלתי: 750
בקשות\הערות\הארות: אני רוצה חרב
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011451]מצטער ליאור, תומר ואלכסיי, אתם צריכים להתחיל מההתחלה
[
[U][I]לי[/I][/U]
אתה עומד באולם של התחרות העולמית.
"לי נגד ג'יימס!" אתה שומע את צעקתו של הכרוז.[/QUOTE]
אני אומר לג'ימס"תתחיל אתה בקרב שלנו אוקי? אז תתחיל בקרב"
-
[u][i]בו[/i][/u]
"אתה תקשיב לי, אנחנו ביחד נשתלט על העולם! מבין? עכשיו אני רוצה שתהרוס את האבן הזאת!" הוא מפקד עליך ומצביע על אותה אבן גדולה שניסית להרים מקודם.
[u][i]מלפיאן[/i][/u] מה לעשות שזה השם הראשון שעולה לי בראש ביפנית אחרי יוקיטו?
"אנשים וורודים? באמת? נשמע מוזר, אני מקווה שלא נידבק מהם..." הוא אומר לך בדאגה, מיד לאחר מכן אתה רואה שהוא מפיץ את השמועה על האנשים הוורודים והמחלה וכולם נראים מודאגים כמוהו.
[u][i]27[/i][/u]
אתה רץ אל ג'ק במהירות ומצליח לפגוע לו בבטן, אתה רואה שהוא מתחיל להתקפל על הרצפה ולהשתעל. מיד לאחר מכן הוא מתעלף במקום. "והמנצח הוא 27!" אתה שומע את צעקתו של הכרוז, יש לך שעה עד לתחילת הקרב הבא.
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה מתחיל לתקוף אותו במהירות. אך הוא מתחמק מכל המכות בקלילות, אתה רואה אותו מתגלגל אחורה וקופץ עליך בחזרה עם אגרוף מושט קדימה.
[i][u]סל[/u][/i]
אתה רץ בקלות ובמהירות אל האיילים ומתחיל לתקוף אותם עם הזנב שלך, לאחר מכה אחת קלה שלושתם מתים. אתה שואב לשלושתם את האנרגיה ואתה מרגיש איך כוח נכנס לגופך, הרגשה ממש טובה.
[i][u]אילן[/u][/i]
אם היית בכדור הארץ בזמן תקופת בו, רוב הסיכויים שנהרגת, תתקן בבקשה. תגיד שאיכשהו התחמקת או שלא היית על הכוכב בזמן הזה.
[i][u]לי[/u][/i]
"כרצונך" הוא עונה לך בפשטות ומתחיל לרוץ אליך במהירות. הוא קופץ אליך עם אגרוף מושט קדימה. הוא פוגע לך בבטן ואתה לא מרגיש כאב כלל.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011614][u][i]ב
[i][u]לי[/u][/i]
"כרצונך" הוא עונה לך בפשטות ומתחיל לרוץ אליך במהירות. הוא קופץ אליך עם אגרוף מושט קדימה. הוא פוגע לך בבטן ואתה לא מרגיש כאב כלל.[/QUOTE]
אני אומר לו"האגרוף שלך בקושי הזיז לי" אני רץ במהירות מושיט ארגרוף מקדימה.אני נותן לו אגרוף חזק בבטן
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011614]
[i][u]סל[/u][/i]
אתה רץ בקלות ובמהירות אל האיילים ומתחיל לתקוף אותם עם הזנב שלך, לאחר מכה אחת קלה שלושתם מתים. אתה שואב לשלושתם את האנרגיה ואתה מרגיש איך כוח נכנס לגופך, הרגשה ממש טובה.
[/QUOTE]
"אני חייב עוד אנרגיה" אני אומר לעצמי בזמן שאני מסתכל לכל הצדדים, מחפש חיות נוספות לשאוב מהן אנרגיה.
-
[quote]בו
"אתה תקשיב לי, אנחנו ביחד נשתלט על העולם! מבין? עכשיו אני רוצה שתהרוס את האבן הזאת!" הוא מפקד עליך ומצביע על אותה אבן גדולה שניסית להרים מקודם.[/quote]
'לרסק אני אבן פקודה אדונו של בו!' אחשוב לעצמי, ארוץ על האבן ואנסה לנגוס בה כדי שהיא תשבר.
-
[quote=Barney Stinson;1011614]
[U][I]מלפיאן[/I][/U] מה לעשות שזה השם הראשון שעולה לי בראש ביפנית אחרי יוקיטו?
"אנשים וורודים? באמת? נשמע מוזר, אני מקווה שלא נידבק מהם..." הוא אומר לך בדאגה, מיד לאחר מכן אתה רואה שהוא מפיץ את השמועה על האנשים הוורודים והמחלה וכולם נראים מודאגים כמוהו.[/quote]
"אבל נראה לי שזה הגיוני... כי בפעמים הנדירות שיצא לי לדבר איתן, הם שאלו אותי האם [B]אני [/B]מרגיש טוב... בטח זה בגלל שהם לא ראו נאמקים מעולם, כשם שאנחנו לא ראינו בני אדם לעולם, או משהו" אנסה להרגיע איכשהו את הנוכחים סביבי.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011614][u][i]
[u][i]27[/i][/u]
אתה רץ אל ג'ק במהירות ומצליח לפגוע לו בבטן, אתה רואה שהוא מתחיל להתקפל על הרצפה ולהשתעל. מיד לאחר מכן הוא מתעלף במקום. "והמנצח הוא 27!" אתה שומע את צעקתו של הכרוז, יש לך שעה עד לתחילת הקרב הבא.
[/QUOTE]
אני אלך על המכון כושר ואחפש לי הליכון.
-
[i][u]אילן[/u][/i]
אם היית בכדור הארץ בזמן תקופת בו, רוב הסיכויים שנהרגת, תתקן בבקשה. תגיד שאיכשהו התחמקת או שלא היית על הכוכב בזמן הזה.
כן אבל אופיר שים לב שגם החיו את כל תושבי כדור הארץ אז זה פשוט אותו דבר , הדמות נהרגה אבל חזרה לחיים אחרי סאגת בו כמו כל כדור הארץ
-
[B]שם משתמש: ♣DarkBoy♣[/B]
[B]שם אמיתי:טל[/B]
[B]שם במשחק: בון[/B]
[B]מתקפות:תעופה, שינוי צורה,יכולת למתוח חלקים מהגוף,כדור אנרגיה,ריפוי,שיגור.[/B]
[B]כסף, אוכל וחפצים:1000$ [/B]
[B]רקע: בתור בו אני צריך או לא?[/B]
[B]גזע: בו[/B]
[B]סטטוסים: [/B]
[B]כוח:15[/B]
[B]הגנה:10[/B]
[B]מהירות:20[/B]
[B]אנרגיה:10[/B]
[B]דיוק:10[/B]
[B]כוח התחלתי: 750[/B]
[B]בקשות\הערות\הארות:קיבלתי אישור מיוחד שאני יכול להיות גם בו ואני על תנאי...[/B]
[B]ד"א[/B]
[B]הנה הלוגו:[/B]
[URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/bea6e57e2be38614a96ef27f2f359ffc.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011614]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה מתחיל לתקוף אותו במהירות. אך הוא מתחמק מכל המכות בקלילות, אתה רואה אותו מתגלגל אחורה וקופץ עליך בחזרה עם אגרוף מושט קדימה.
[/QUOTE]
"לא אוותר!" אצעק לו, ואנסה להשתגר מאחוריו ולשלוח כמה כדורי קאי אליו בפנים ובבטן
-
[u][i]לי[/i][/u][U][/U]
האגרוף שלך פוגע חזק בבטנו של היריב, הוא עף מהזירה ונתקע בקיר. "המנצח הוא לי!" צועק הכרוז, יש לך שעה עד לקרב הבא שלך.
[U][I]סל[/I][/U]
אתה מסתכל סביבך ורואה חברות אנשים מטיילים. "אלה בני אדם, אנשים שאתה צריך להרוג" אתה שומע את הקול המוכר כבר בראשך. אתה מרגיש דחף לשמוע בקולו.
[U][I]בו[/I][/U]
אתה מנסה לאכול את האבן, זה לא עובד. "בו מספיק כבר! פשוט תהרוס את האבן!" אתה שומע את האדון שלך צורח עליך.
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
הם מתעלמים ממך וממשיכים להילחץ. אתה מרגיש התרוממות קלה מהקרקע, ואז אתה נמשך לאחור ודופק את הראש בכיסא שלך. החללית המריאה. לאחר זמן קצר אתם עוברים את האטמוספרה, אתה יכול לקום מהכיסא שלך.
[U][I]27[/I][/U]
אתה נכנס אל תוך חדר האימונים ומתחיל להתאמן. לפתע אתה מרגיש את עצמך עף רחוק, אתה נתקע בקיר מאחוריך, אתה מרגיש כאב עז בגב שלך.
[U][I]אילן[/I][/U]
תתקן את הרקע, יש סיכויים ממש קטנים שמר שטן ידבר עם איש פשוט כמוך ובכלל גוקו. גם אתה לא יודע על האסון.
[U][I]מאג'ין בו 2[/I][/U]
אתה רשום, תמצא שם שאוכל לכתוב לך במקום מאג'ין בו 2. תזכור שסוג ההתנהגות שלך צריך להיות תינוקי (לפחות עד שתהפוך לסופר בו)
[U][I]זאק[/I][/U]
אתה משתגר מאחוריו ומתחיל לתקוף אותו, הוא עף מהזירה. "והמנצח הוא זאק!" צועק הכרוז, יש לך שעה עד לקרב הבא.
-
[quote=Barney Stinson;1011803]
[U][I]מאג'ין בו 2[/I][/U]
אתה רשום, תמצא שם שאוכל לכתוב לך במקום מאג'ין בו 2. תזכור שסוג ההתנהגות שלך צריך להיות תינוקי (לפחות עד שתהפוך לסופר בו)
.[/quote]
[B]תקרא לי בון [/B]
[B]ולמה להגיב?[/B]
ד"א ראיתי את הלוגו
-
[quote=Barney Stinson;1011803]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
הם מתעלמים ממך וממשיכים להילחץ. אתה מרגיש התרוממות קלה מהקרקע, ואז אתה נמשך לאחור ודופק את הראש בכיסא שלך. החללית המריאה. לאחר זמן קצר אתם עוברים את האטמוספרה, אתה יכול לקום מהכיסא שלך.[/quote]
אקום מהכיסא ואתחיל להסתובב בחללית. אנסה לברר מידע כמו כמה זמן אורכת הטיסה, ומה יש בחללית שיכול להעסיק אותי.