-
[quote=_KoDaK_;1019170]
[SIZE=4][COLOR=magenta]לין [/COLOR][/SIZE]
בסדר
---
[COLOR=magenta]אימך מנופפת לך לשלום ואת יוצאת החוצה ..[/COLOR]
[COLOR=magenta]לפתע את שומעת יללות את מסתכלת סביבך ולא רואה כלום .[/COLOR]
[COLOR=magenta]את ממשיכה אל דרך 1 והיללות מתחזקות ..[/COLOR]
[COLOR=magenta]מה תעשי ?[/COLOR][SIZE=3] [/SIZE][/quote]
"מי זה שם?!" אני קוראת, מנסה להקשיב מאיפה מגיע הקול ומתחילה להתקדם אליו.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1019170]
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue]עידן[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue]בסדר [/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]---[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אתה יוצא מהבית ולפתע אתה מרגיש שמשהו מושך לך ברגל..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אתה מסתכל ורואה שזהו [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=238[/IMG] קטנה אתה ניגש אליה ומרים אותה והיא משתמשת נגדך במתקפה רסיס קרח שבקושי גורמת לך לכאב ..היא מסתכלת עליך בביישנות ורצה לדרך 1 [/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]מה תעשה ? [/COLOR]
[/SIZE][/QUOTE]
''חכי!'' אומר ואתחיל לרדוף אחריה מתוך מטרה לראות לאן היא הולכת, אתגנב מאחוריה ואחשוב לעצמי 'עם אימון מתאים היא יכולה להיות חזקה מאוד,אולי אצליח לשכנע אותה להצטרף אליי?', אומר ואמשיך לרדוף אחריה בשקט.
-
[SIZE=4][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=magenta]את ממשיכה לשמוע את היללות ואת רצה עד שאת מסתובבת ורואה את הפוקימון הפוקימון נבהל ומתכוון לתקוף אותך את מסתכלת עליו טוב טוב ורואה בעינייך פוקימון אופל [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=509[/IMG][/COLOR]
[COLOR=magenta]לפתע הוא משתמש בשריטה לעברך את לא יודעת מה לעשות ועומדת קפואה במקום את שומעת את החתכים אבל [/COLOR]
[COLOR=magenta]את רואה פוקימון אחר שרוט .[/COLOR]
[COLOR=magenta]את לא יודעת מי הוא כי הוא עם הגב אליך .[/COLOR]
[COLOR=magenta]אבל את מבינה שהוא ניסה להגן עלייך .[/COLOR]
[COLOR=magenta]מה תעשי ? [/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red]תומר[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]אתה הולך לדרכך עד שאתה שומע את האיש ההוא : "אה .. אהה..סליחה ? אני יכול בבקשה לבוא איתך אל המעב...המעבדה ? יש לייי...ש..שם עבודה ! " אתה שם לב שמשהו שונה בו עוד פעם ואתה שואל אותו למה הוא מפחד הוא מספר לך שהוא ראה שתוך בחורשה רוח רפאים ואין לו אומץ ללכת דרך החורשה .[/COLOR]
[COLOR=red]הוא מבקש ממך שוב שתלך איתו לשם .[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה ? [/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]בר[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]* זה באדו לא בידוף [/COLOR]
[COLOR=blue]---[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא מהנהן בראשו כסימן לכן עד שראשו נופל על האדמה [/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מסתכל סביבך ורואה עץ עם פירות אתה נזכר שאמרו לך שאלה פירות שמרפאים פוקימונים .[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה ? [/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=seagreen]לי[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=seagreen]הוא אומר : "שמי הוא קווין"[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתם הולכים ביחד עד שפתאום אתם רואים פוקימון שרץ לו ..[/COLOR]
[COLOR=seagreen]קווין רץ לאחר הפוקימון וקורא לך להצטרף . אתם עדיין לא יודעים איזה פוקימון זה [/COLOR]
[COLOR=seagreen]מה תעשה ? [/COLOR]
-
[quote=_KoDaK_;1019193]
[SIZE=4][COLOR=seagreen]לי[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=seagreen]הוא אומר : "שמי הוא קווין"[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתם הולכים ביחד עד שפתאום אתם רואים פוקימון שרץ לו ..[/COLOR]
[COLOR=seagreen]קווין רץ לאחר הפוקימון וקורא לך להצטרף . אתם עדיין לא יודעים איזה פוקימון זה [/COLOR]
[COLOR=seagreen]מה תעשה ? [/COLOR][/quote]
"הי קווין תעצור לא שווה לרדוף אחריו". אני רץ אחרי קווין ומנסה לגלות אחר איזה פוקימון הוא רודף
-
[QUOTE=_KoDaK_;1019193][SIZE=4][COLOR=magenta][SIZE=4][COLOR=red]תומר[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]אתה הולך לדרכך עד שאתה שומע את האיש ההוא : "אה .. אהה..סליחה ? אני יכול בבקשה לבוא איתך אל המעב...המעבדה ? יש לייי...ש..שם עבודה ! " אתה שם לב שמשהו שונה בו עוד פעם ואתה שואל אותו למה הוא מפחד הוא מספר לך שהוא ראה שתוך בחורשה רוח רפאים ואין לו אומץ ללכת דרך החורשה .[/COLOR]
[COLOR=red]הוא מבקש ממך שוב שתלך איתו לשם .[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"טוב אני אלך איתך שם"אומר לו ואלך איתו דרך החורשה כדי להגיע למעבדת הפרופסור.
-
[COLOR=#ff0000]ספרייט של המאמן\ת:[IMG]http://img829.imageshack.us/img829/8981/spriteqh.png[/IMG]
כינוי בפורום[/COLOR][COLOR=#000000] : PikaRevulotion[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]שם במשחק[/COLOR] : עומר דייס.[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]גיל במשחק :[/COLOR] 12[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]מחוז :[/COLOR] מים [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]אופי[/COLOR] : קצת אגואיסטי אך בשעת צרה יכול להיות חברי ולעזור,עקשן ומבין טוב. לא מרוכז במה שאומרים לו ולא מתייחס לסביבה,רק לעצמו.[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]רקע[/COLOR] : עומר נולד למשפחה עשירה בשם:דייס. הוא היה עשיר מפני שלהוריו היה מפעל ענק של פוקדורים,שפעם היו עולים הרבה. הם פשטו את הרגל יום אחד שמישהו חיבל במפעל ופוצץ את כל המקום. הוריו של עומר היו בפנים וגם מתו. עומר נפצע וקיבל שריטה על פניו,זה הכל. זאת מפני שבדיוק שבא להישרף גם הוא הגיע סילון אקווה משום מקום ופגע במים,אך פתאום הסילון נעלם. לא היה ברור איזה פוקימון יצר אותו. עומר חקר והבין שבוויזל יכול ללמוד סילון מים והחליט להשקיע בפוקימוני מים.[/COLOR]
[COLOR=red]זכר [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]התחלתי : בוויזל[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]פוקימונים[/COLOR][/COLOR][COLOR=red] – לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]כסף [/COLOR]: 1,500 שקלים , [/COLOR][COLOR=red]לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]ציוד[/COLOR] :תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים[/COLOR][COLOR=red](לא לגעת !)[/COLOR]
[COLOR=red]תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]בקשות מיוחדות[/COLOR] : אני הוכל להוסיף אותם בהמשך? כאילו בתגובה שלי. ותחדש על המ"ת החדש :)[/COLOR]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1019193]
[SIZE=4][COLOR=blue]בר[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]* זה באדו לא בידוף [/COLOR]
[COLOR=blue]---[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא מהנהן בראשו כסימן לכן עד שראשו נופל על האדמה [/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מסתכל סביבך ורואה עץ עם פירות אתה נזכר שאמרו לך שאלה פירות שמרפאים פוקימונים .[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה ? [/COLOR]
[/QUOTE]
"היי הנה פירות שיעזרו לך" אגיד לבאדו והלך לקטוף את הפרי והביא לו שיוכל אותו.
- - - - - - -
כן נכון התבלבלתי כי במ"ת אחר יש לי בידוף
-
[SIZE=4][COLOR=red]עידן [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]היא לא רואה אותך בהתחלה ואז היא שמה לב אליך היא נבהלת ממך מאוד , היא משתמשת ברסיס קרח לעברך ואתה מתחמק ממנו בקלות למרות זאת היא עדיין שמחה .[/COLOR]
[COLOR=red]אתה לא מבין מדוע ואז אתה רואה שהיא הפילה קן של חרקים שכל רגע עומדים לתקוף אתכם .[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מסתובב לעברה אבל היא כבר לא שם .[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מבולבל ולא יודע מה לעשות .[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע אתה רואה מאמן צעיר עם [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=360[/IMG][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]לי [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]קווין מסתובב לעברך ואומר " טוב נו ..אולי אתה צודק ..גם ככה יש לנו הזדמנות לתפוס אותו שוב" הוא ניגש אליך ואתם ממשיכים בתוך החורשה הוא פתאום מסתקרן ואומר "תגיד מה החלום שלך ? שלי החלום זה להיות מדען בכיר מאוד ! והוא מוסיף " הפוקימון שראיתי היה קטן בצבעי זהב , למה ? " [/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkorange]תומר [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange]הוא אומר לך " תודה ! תודה לך בחור צעיר ! " ומוסיף שלום אני איתן ! העוזר של הפרופסור ! אני זה שנותן למאמנים צעירים את הפוקימונים שלהם , ומי אתה בחור צעיר ? " הוא שואל תוך כדי שאתם נכנסים לחורשה . [/COLOR]
[COLOR=olive][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=olive]בר[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive]הוא אוכל את הפרי בשמחה ומחייך אליך .[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה אומר לו " יופי ! שמח שעזרתי ! "[/COLOR]
[COLOR=olive]בינתיים הוא מסמן לך שהוא צריך ללכת .[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה לא מעוניין להשאיר אותו לבד ולכן אתה לוקח אותו איתך .[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה נכנס יער ~[/COLOR]
[COLOR=olive]לאחר כמה צעדים ניגשת אליך [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=315[/IMG]ואומרת לך תןדה על שטיפלת בו .[/COLOR]
[COLOR=olive]כתודה היא מגישה לך 3 פירות . והם הולכים מן המקום עד שאתה לא רואה אותם באופק . [/COLOR]
[COLOR=olive]מה תעשה ? [/COLOR]
[quote=PikaRevulotion;1019196][COLOR=#ff0000]ספרייט של המאמן\ת:[IMG]http://img829.imageshack.us/img829/8981/spriteqh.png[/IMG] [/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כינוי בפורום[/COLOR][COLOR=#000000] : PikaRevulotion[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]שם במשחק[/COLOR] : עומר דייס.[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]גיל במשחק :[/COLOR] 12[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]מחוז :[/COLOR] מים [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]אופי[/COLOR] : קצת אגואיסטי אך בשעת צרה יכול להיות חברי ולעזור,עקשן ומבין טוב. לא מרוכז במה שאומרים לו ולא מתייחס לסביבה,רק לעצמו.[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]רקע[/COLOR] : עומר נולד למשפחה עשירה בשם:דייס. הוא היה עשיר מפני שלהוריו היה מפעל ענק של פוקדורים,שפעם היו עולים הרבה. הם פשטו את הרגל יום אחד שמישהו חיבל במפעל ופוצץ את כל המקום. הוריו של עומר היו בפנים וגם מתו. עומר נפצע וקיבל שריטה על פניו,זה הכל. זאת מפני שבדיוק שבא להישרף גם הוא הגיע סילון אקווה משום מקום ופגע במים,אך פתאום הסילון נעלם. לא היה ברור איזה פוקימון יצר אותו. עומר חקר והבין שבוויזל יכול ללמוד סילון מים והחליט להשקיע בפוקימוני מים.[/COLOR]
[COLOR=red]זכר [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]התחלתי : בוויזל[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]פוקימונים[/COLOR][/COLOR][COLOR=red] – לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]כסף [/COLOR]: 1,500 שקלים , [/COLOR][COLOR=red]לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]ציוד[/COLOR] :תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים[/COLOR][COLOR=red](לא לגעת !)[/COLOR]
[COLOR=red]תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]בקשות מיוחדות[/COLOR] : אני הוכל להוסיף אותם בהמשך? כאילו בתגובה שלי. ותחדש על המ"ת החדש :)[/COLOR][/quote]
רשום ! ~ תגיב להתחלה !
(בהתחלה רשום אמא אז תתיחס אל זה כאח\אחות בסדר ? כי הרקע שלך לא תואם ...)
--
תודה !
-
[QUOTE=_KoDaK_;1019362][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=4][COLOR=darkorange]תומר [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange]הוא אומר לך " תודה ! תודה לך בחור צעיר ! " ומוסיף שלום אני איתן ! העוזר של הפרופסור ! אני זה שנותן למאמנים צעירים את הפוקימונים שלהם , ומי אתה בחור צעיר ? " הוא שואל תוך כדי שאתם נכנסים לחורשה . [/COLOR]
[/QUOTE]
"אני אשמח למדקיפ"אומר לעוזר פרופסור ואז אוסיף בחשש:"הבחירה שלי טובה?"
-
[quote=_KoDaK_;1019362]
[SIZE=4][COLOR=blue]לי [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]קווין מסתובב לעברך ואומר " טוב נו ..אולי אתה צודק ..גם ככה יש לנו הזדמנות לתפוס אותו שוב" הוא ניגש אליך ואתם ממשיכים בתוך החורשה הוא פתאום מסתקרן ואומר "תגיד מה החלום שלך ? שלי החלום זה להיות מדען בכיר מאוד ! והוא מוסיף " הפוקימון שראיתי היה קטן בצבעי זהב , למה ? " [/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אני אומר לו"כנראה שראית את סטאליף.החלום שליהוא להיות מאמן על ולפגוש את [COLOR=Black]פיופיירינג במהלך המסע שלי" אני מתקדם לעברהמעבדה[/COLOR]
-
[SIZE=4][COLOR=blue]תומר [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]הוא אומר לך " וואו מדקיפ אה..בחירה מצוינת ! פוקימון שקט ונחמד מאוד ! הבעיה היא איפה שמתי את הפוקדרים שלי ? " הוא מחפש ולא מוצא אותם . הוא אומר " הבא נרוץ אל המעבדה ! כנראה ויש שם את הפוכדור ! " [/COLOR]
[COLOR=blue]ואתם רצים שלפתע אתה רואה מאחוריכם פוקימון כזה [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=355[/IMG] איתן מבולבל ולא יודע מה לעשות.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה ?[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red]לי[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]הוא אומר לך : " לא ...אין צב שראיתי אותו הפוקימון שראיתי זהר כאור השמש והוא היה קטן ולא חזק ..."[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע אתם רואים [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=108&shiny=1[/IMG]מתקדם לעבר היציאה של היער,אומנם אתם לא קרובים ליציאה אך הוא מוביל אתכם ליציאה .הוא לא מבחין בכם . [/COLOR]
[COLOR=red]קווין לא משתלט על עצמו שוב ורץ לעבר הפוקימון[/COLOR]
[COLOR=red] מה תעשה ?[/COLOR]
-
[quote=_KoDaK_;1019377]
[SIZE=4][COLOR=red]לי[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]הוא אומר לך : " לא ...אין צב שראיתי אותו הפוקימון שראיתי זהר כאור השמש והוא היה קטן ולא חזק ..."[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע אתם רואים [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=108&shiny=1[/IMG]מתקדם לעבר היציאה של היער,אומנם אתם לא קרובים ליציאה אך הוא מוביל אתכם ליציאה .הוא לא מבחין בכם . [/COLOR]
[COLOR=red]קווין לא משתלט על עצמו שוב ורץ לעבר הפוקימון[/COLOR]
[COLOR=red] מה תעשה ?[/COLOR][/quote]
אני אומר לקווין"אל תתאמץ אפילו לתפוס אותו.הפוקימון הזה עלוב ולחש לא שוה לבזבז את זמנך בלכידתו"
-
ספרייט של המאמן\ת[URL=http://img192.imageshack.us/i/dptr126.png/][IMG]http://img192.imageshack.us/img192/920/dptr126.png[/IMG][/URL]
כינוי בפורום : Safta
שם במשחק : עמרי
גיל במשחק : 14
מחוז : מים
אופי : תחרותי, צנוע, שונא ללמוד מאחרים, מאוד אכפת לו מאחרים והוא מכבד את הזולת, ציני והומוריסטי וספורטיבי.
רקע : עמרי נולד למשפחה קשת יום אך לא עניה לגמרי ונאלץ מידי פעם לעזור לאביו בעבודה על מנת לעזור לפרנסת המשפחה, לעמרי היה אח גדול שהיה מקור הערצה בשביל עמרי עד שהוא נהרג בדרכים מסתוריות ומצאו את גופתו ליד הנהר שליד הכפר שבו עמרי גדל. עמרי החליט ביום שאחיו נהרג שהוא ימשיך את דרכו שזה אומר להציל את העולם מחיבור היבשות.
זכר.
התחלתי : פוליוואג אם לא תפוס.
פוקימונים – לא לגעת !
כסף : 1,500 שקלים , לא לגעת !
ציוד :תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים(לא לגעת !)
תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת !
בקשות מיוחדות : אני מראש מצטער אם הרבה זמן אני לא אגיב אבל אני אשתדל להודיע מראש.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1019377][SIZE=4][COLOR=blue]תומר [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]הוא אומר לך " וואו מדקיפ אה..בחירה מצוינת ! פוקימון שקט ונחמד מאוד ! הבעיה היא איפה שמתי את הפוקדרים שלי ? " הוא מחפש ולא מוצא אותם . הוא אומר " הבא נרוץ אל המעבדה ! כנראה ויש שם את הפוכדור ! " [/COLOR]
[COLOR=blue]ואתם רצים שלפתע אתה רואה מאחוריכם פוקימון כזה [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=355[/IMG] איתן מבולבל ולא יודע מה לעשות.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה ?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"איזה חמוד אתה דסקול!"אומר לעצמי ואז אגיד לדסקול:"רוצה להצטרף למסע שלי?!"
-
[quote=_KoDaK_;1019121]
[SIZE=4]התחלה ! ~ למי שערך לאיזה פוקימון התחלתי הוא רוצה ! [/SIZE]
אתם קמים בבוקר לקול השעון המצלצל ..
אתם קמים עייפים מהמיטה והולכים להתלבש ..
אתם מתלבשים מצחצחים שיניים ופתאום אמכם קוראת לכם " בוא\י לאכול ארוחת בוקר ! "
אתם יורדים למטה עד שמשהו קוטע את הליכתכם , אתם מרגישים ששכחתם משהו ..
אתם נזכרים שליד מתתכם יש את התיק שלכם ..אתם יורשים למטה איתו ואוכלים ארוחת בוקר עם אמכם ששואלת אתכם " מה תעשה\י היום ? "
מה תעשו ?[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*טום רידל יתום![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אני עונה לה בקול מעוצבן:"את יודעת בדיוק,אני הולך סוף כול סוף להסתלק מהבית היתומים המעצבן הזה,שניים עשר שנה אני מחכה לרגע הזה,אני סוף כול סוף הולך מפה,איזה כיף לי,להתראות!" אני יוצא מבית היתומים ויוצא לדרכי מבלי להסתכל לאחור.[/COLOR][/SIZE]