-
האשמה היא לא על אלכס, האשמה היא על אדם אחר.
מאוד נוח לרשום חוקים כמו אלה:
- אין לקלל אף אחד.
- אין לפגוע באף אחד.
- אין לפרסם תמונות של חתולים (גם לא תמונות יפות שלהם...)
- אין לדבר \ לפרסם תמונות \ לדון \ לרמוז על כל דבר שקשור לאגסים ואפרסקים. (העברין ייענש - אל תנסו אותי)
- נא לדבר בשפה מכובדת, תכבדו את המקום ואת האנשים שגולשים איתכם פה.
ובמציאות יושב לו עומר ועובר על כל החוקים האלה בחסותה של ההנהלה.
אני נתתי לו לראות את המציאות מהצד שלי וציטטתי את כל ההודעות שבהם הוא מקלל גולשים בפורום מנהלים.
בתמורה לכך הוא צנזר את ההודעה, נתן לי באן והמשיך במדיניות הזו שבה כל מה שהוא עושה הוא יידאג שאלכס יימצא אשם.
אם אתה באמת רוצה פורום בריא, תעקור את הבעיה מהראש שלה ותטפל במי שצריך לטפל - עומר (סקסטייל)
לא ייתכן שאתה תדרוש מהגולשים לא לקלל ופקח יישב לך בפורום מנהלים ויפרסם את כל הקללות שלו על כל העולם.
לא ייתכן שאנשים יבואו לאלכס בטענות על דברים שעומר עשה, טעה ושגה לגביהם ובסוף שום דבר לא ייעשה בנידון.
לסיום אני אגיד לך כזה דבר, אתה סומך על אלכס ואני יכולתי להגיד בעיניים עצומות שהוא יחזור. סבבה.
אבל כאשר יש מצב שבו מנהל ראשי, פקח, 2 מנהלי פורומים וקהילה שלמה שלא סומכת על פקח, פה אתה בבעיה.
שנינו יודעים שהוא עלה לשם רק בגלל ניצן, הוא התחיל לתפוס בטחון ועכשיו רואים שהוא לא מתאים יותר למערכת.
אתה קורא לאנשים לצאת מפה ולמצוא מקום אחר לגלוש בו, זה בדיוק מה שהם עושים.
פוקימון כבר לא מעניין אף אחד באמת ומה שנשאר באמת לפורום הזה להציע זו הקהילה שלו.
אם אנשים מקבלים באנים על ימין ועל שמאל ו/או החברים שלהם תמיד בבאן, אז מה זה שווה?
אם מנהלי פורומים, גולשים ומשתמשים בפורום פונים אליי במקום אל ההנהלה, אז משהו דפוק פה.
אם לא תעשה דבר, אתה תמשיך למצוא את עצמך מופתע בכל פעם שתחזור מהצבא. זה לא סוד.
אם אתה רוצה לשמוע מה באמת הלך פה ולא מאחד שמפחד מאיך ש"מנהל ראשי או מייסד יראו אותו", אתה מוזמן לדבר איתי. אני זמין.
-
היטמן כל מילה בסלע!
אני ממש מקווה שלא תקבל כאות הערכה שוב באן...
-
תפסיקו כל חודש לחפש שעיר לעזאזל חדש!
פעם זה אלכס, פעם זה עומר, פעם זו ניצן ופעם זה אני!
חלאס תתחילו להיסתכל לפעמים על ההתנהגות שלכם במקום כל הזמן לחפש את ההנהלה.
אתם לא ילדים קטנים וזה לא מתפקידנו לחנך אתכם להתנהג.
-
זאת הבעיה, זה פורום של ילדים קטנים...
-
[quote=Ritsuka Kun;1021087]תפסיקו כל חודש לחפש שעיר לעזאזל חדש!
פעם זה אלכס, פעם זה עומר, פעם זו ניצן ופעם זה אני!
חלאס תתחילו להיסתכל לפעמים על ההתנהגות שלכם במקום כל הזמן לחפש את ההנהלה.
אתם לא ילדים קטנים וזה לא מתפקידנו לחנך אתכם להתנהג.[/quote]
+מיליארד ושתיים.
אני מעולם לא הייתי נגד אלכס, מעולם לא אמרתי שהוא רע וצריך לעוף פשוט עד עכשיו לא השמעתי את קולי.
אלכס הוא מנהל ראשי, התפקיד של מנהל ראשי הוא לשמור על הסדר בפורום לפי ראות עיניו.
כל עוד רותם סומך על אלכס הוא לא צריך דין וחשבון לאף אחד-ככה הפורום עובד.
זאת לא דמוקרטיה פה, אילו הייתה אז המייסד היה נבחר מחדש אחת לחודש.
המצב שונה- רותם הוא המייסד של הפורום כבר שלוש ויותר שנים ועושה את זה על הצד הטוב ביותר בלי התנגדות מהמשתמשים.
אלכס, כבר למעלה משנה השעיר לעזאזל של הפורום.
מאז היותו מנכ"ל (ולמען האמת גם קודם לכן) הוא האיש שכולם אוהבים לשנוא.
כאשר אני מכיר אותו כבן אדם משקיען וטוב לב, למרות שיש בו קצת נוקשות.
אבל אין מה לעשות, זו דרכו של הפורום, מי שלא רוצה- בעיה שלו.
אלכס הוא מנהל טוב שממלא את החוקים טוב, אני לא ראיתי פעם אחת שנתן עונש שאינו מוצדק בעיני, מקסימום הגזמה בחומרתו של העונש.
ואני לא חנפן ולא שפן, הטקסט הזה מביע את דעתי גם אם בכל מקום שכתוב "אלכס" יהיה כתוב "ניצן", "עומר" או כל מנהל אחר שאני תומך בו.
מקווה שהבהרתי את הדעה שלי.
ד"א: מעניין שדווקא שמי שהיו עמיתיו פונים כנגדו.
-
[URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=3009"][COLOR=darkgreen]Ritsuka Kun[/COLOR][/URL], אז יש לי שאלה - אתה מגבה את ההתנהגות הזו שבה פקח קורא לאנשים בקללות מאחורי גבם?
ואתה בטח קורא לנו להסתכל על עצמינו כי בתכלס זה מה שחשוב. נכון???
שאנחנו הגולשים הפשוטים נסתכל על עצמינו ואיך אנחנו יכולים להתאים את עצמינו לחוקים.
אבל אם חוקים הם חוקים כמו שנאמר, הרי מן הראוי שגם אתם בהנהלה תעמדו בהם.
מחליא אותי לראות שאנשים מוכנים למכור את החברים שלהם כדי לעמוד לצידה של ההנהלה.
איפה הייתם כשמישהו מההנהלה כמו אלכס היה צריך את הגיבוי שלכם?
היה לכם נוח שהוא ייצא מהמערכת. נכון? כי אם מסתכלים על העובדות, אז אתם שתקתם כשזה התרחש.
אני מודרך ע"פ הפתגם הבא "מה שרע אהפוך לטוב , ומה שטוב אשמור קרוב", מה האג'נדה שלך?
-
[QUOTE=Hit Man;1021116][URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=3009"][COLOR=darkgreen]Ritsuka Kun[/COLOR][/URL], אז יש לי שאלה - אתה מגבה את ההתנהגות הזו שבה פקח קורא לאנשים בקללות מאחורי גבם?
ואתה בטח קורא לנו להסתכל על עצמינו כי בתכלס זה מה שחשוב. נכון???
שאנחנו הגולשים הפשוטים נסתכל על עצמינו ואיך אנחנו יכולים להתאים את עצמינו לחוקים.
אבל אם חוקים הם חוקים כמו שנאמר, הרי מן הראוי שגם אתם בהנהלה תעמדו בהם.
מחליא אותי לראות שאנשים מוכנים למכור את החברים שלהם כדי לעמוד לצידה של ההנהלה.
איפה הייתם כשמישהו מההנהלה כמו אלכס היה צריך את הגיבוי שלכם?
היה לכם נוח שהוא ייצא מהמערכת. נכון? כי אם מסתכלים על העובדות, אז אתם שתקתם כשזה התרחש.
אני מודרך ע"פ הפתגם הבא "מה שרע אהפוך לטוב , ומה שטוב אשמור קרוב", מה האג'נדה שלך?[/QUOTE]
כמו שבן אדם חכם מאוד אמר פעם "האנשים לא מתאימים את עצמם לחוקים מתאימים את החוקים לאנשים..."
כל מילה בסלע אנחנו עומדים ליד ה"חברים" שלנו רק מתי שנוח לנו
-
כן באמת מתי שהיה כל הריב עם אלכס כל "התומכים" שתקו פתאום כולם "אלכס התגעגענו , החלטה מעולה רותם"
באמת שלאיים בבאן זה די ילדותי אם אי אפשר לשלוח הודעה פרטית עם אזהרה בע"פ אז זה מאוד לא בוגר , פשוט תנסו לבקש דברים בצורה מנומסת ממשתמשים אצלי זה עוזר לרוב
-
היטמן גם אתה לא טלית שכולה תכלת.
אתה לא מקלל? עזוב אתה יש פה אחד שלא קילל מישהו אחרי הגב שלו?
ואם אתה טוען שלא, אז זה שקר ואחד גס.
כן אולי עומר לא היה צריך לקלל- אבל יצא לו Bfw?!
תפסיקו כל הזמן לדוש וללוש כדי ליצור ריבים והורדות- סתם כי מישהו לא בא לכם בטוב.
עומר פקח מעולה ואלכס מנהל ראשי מעולה.
אבל לכל אחד יש צד טוב וצד רע- ופה כנראה אתם אוהבים לראות רק את הרע.
אני אישית לא היתערבתי, כי אתם כבר עושים את זה על בסיס שבועי לחפש אנשים שזה כבר מחליא אותי.
אתם כמו סבתות פולניות שרק מקטרות על כולם- אבל כשהן עושות טעות זה השכן שלמעלה.
תפסיקו עם זה- ברצינות ההתנהגות הזו כבר מגעילה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1021133]היטמן גם אתה לא טלית שכולה תכלת.
אתה לא מקלל? עזוב אתה יש פה אחד שלא קילל מישהו אחרי הגב שלו?
ואם אתה טוען שלא, אז זה שקר ואחד גס.
כן אולי עומר לא היה צריך לקלל- אבל יצא לו Bfw?!
תפסיקו כל הזמן לדוש וללוש כדי ליצור ריבים והורדות- סתם כי מישהו לא בא לכם בטוב.
עומר פקח מעולה ואלכס מנהל ראשי מעולה.
אבל לכל אחד יש צד טוב וצד רע- ופה כנראה אתם אוהבים לראות רק את הרע.
אני אישית לא היתערבתי, כי אתם כבר עושים את זה על בסיס שבועי לחפש אנשים שזה כבר מחליא אותי.
אתם כמו סבתות פולניות שרק מקטרות על כולם- אבל כשהן עושות טעות זה השכן שלמעלה.
תפסיקו עם זה- ברצינות ההתנהגות הזו כבר מגעילה.[/QUOTE]
אולי אתה רואה רק את הצד המלא של הכוס גם אם זה בקושי טיפה....
אל תהיה גזען! תנו לו באן ל10 יום כמו שנתתם לי באן מה זה סבתות פולניות זה בסדר?!?!
-
[quote=Hit Man;1021069]האשמה היא לא על אלכס, האשמה היא על אדם אחר.
מאוד נוח לרשום חוקים כמו אלה:
- אין לקלל אף אחד.
- אין לפגוע באף אחד.
- אין לפרסם תמונות של חתולים (גם לא תמונות יפות שלהם...)
- אין לדבר \ לפרסם תמונות \ לדון \ לרמוז על כל דבר שקשור לאגסים ואפרסקים. (העברין ייענש - אל תנסו אותי)
- נא לדבר בשפה מכובדת, תכבדו את המקום ואת האנשים שגולשים איתכם פה.
ובמציאות יושב לו עומר ועובר על כל החוקים האלה בחסותה של ההנהלה.
אני נתתי לו לראות את המציאות מהצד שלי וציטטתי את כל ההודעות שבהם הוא מקלל גולשים בפורום מנהלים.
בתמורה לכך הוא צנזר את ההודעה, נתן לי באן והמשיך במדיניות הזו שבה כל מה שהוא עושה הוא יידאג שאלכס יימצא אשם.
אם אתה באמת רוצה פורום בריא, תעקור את הבעיה מהראש שלה ותטפל במי שצריך לטפל - עומר (סקסטייל)
לא ייתכן שאתה תדרוש מהגולשים לא לקלל ופקח יישב לך בפורום מנהלים ויפרסם את כל הקללות שלו על כל העולם.
לא ייתכן שאנשים יבואו לאלכס בטענות על דברים שעומר עשה, טעה ושגה לגביהם ובסוף שום דבר לא ייעשה בנידון.
לסיום אני אגיד לך כזה דבר, אתה סומך על אלכס ואני יכולתי להגיד בעיניים עצומות שהוא יחזור. סבבה.
אבל כאשר יש מצב שבו מנהל ראשי, פקח, 2 מנהלי פורומים וקהילה שלמה שלא סומכת על פקח, פה אתה בבעיה.
שנינו יודעים שהוא עלה לשם רק בגלל ניצן, הוא התחיל לתפוס בטחון ועכשיו רואים שהוא לא מתאים יותר למערכת.
אתה קורא לאנשים לצאת מפה ולמצוא מקום אחר לגלוש בו, זה בדיוק מה שהם עושים.
פוקימון כבר לא מעניין אף אחד באמת ומה שנשאר באמת לפורום הזה להציע זו הקהילה שלו.
אם אנשים מקבלים באנים על ימין ועל שמאל ו/או החברים שלהם תמיד בבאן, אז מה זה שווה?
אם מנהלי פורומים, גולשים ומשתמשים בפורום פונים אליי במקום אל ההנהלה, אז משהו דפוק פה.
אם לא תעשה דבר, אתה תמשיך למצוא את עצמך מופתע בכל פעם שתחזור מהצבא. זה לא סוד.
אם אתה רוצה לשמוע מה באמת הלך פה ולא מאחד שמפחד מאיך ש"מנהל ראשי או מייסד יראו אותו", אתה מוזמן לדבר איתי. אני זמין.[/quote]
כן...
אני יושב לי שם בפורום מנהלים וכל יום מקלל מישהו אחר...
מפרסם תמונות של אגסים להנאתי,ואיך לא-חתולים דרוסים...
אני עושה שם פינה שבה בכל שבוע אני מפרסם את סרט הפורנו והפורום המתחרה האהוב עליי...
וכל זה נכון רק כי היטמן אמר :)
-
[URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=3009"][COLOR=darkgreen]Ritsuka Kun[/COLOR][/URL] - אתה רציני? אנחנו נענשים על זה !!! אנחנו לא יכולים לקלל כי אז אנחנו מוצאים את עצמינו מחוץ לפורום.
אתם מקללים חופשי ואם אנחנו באים בטענות שיש אפלייה וחוסר מוסר כפול כלפי הגולשים אז אנחנו סבתות פולניות(?!)
איפה הזמנים שבהם אם מנהל היה מצנזר, מוחק ונותן באנים סתם כי הוא משתמש בכוח שלו לרעה, אז היו מרחיקים אותו?
תגיד שנוח לך שחבר שלך בהנהלה ואני אבין, אבל להגיד שאנחנו מחפשים אתכם זה פשוט שקר, אתם פשוט מספקים את הסחורה לבד.
אני לא אשתוק ולא ארגע עד שיהיה צדק בפורום ועד שהגורם האחראי למצב הגרוע של היום יטופל.
-
לא אם הוא קורא לי סבתא פולנייה אני קורא לו ערבי מסריח! אני לא מוכן לזה זה גם גזענות!
ועומר לגבי הפורנו אני לא ממש בטוח שזה סרקזם
-
אני מצטער שאני מתערב אבל אני לא יכול להסתכל מהצד בלי להתערב.
היטמן, המצב שאני רואה הוא לא מצב רע אלא מצב שבו המשתמשים כל הזמן מחפשים איך לעקוף את החוקים בכדי לעצבן את ההנהלה. שלא יתלוננו שמענישים אותם על זה.
-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1021171]אני מצטער שאני מתערב אבל אני לא יכול להסתכל מהצד בלי להתערב.
היטמן, המצב שאני רואה הוא לא מצב רע אלא מצב שבו המשתמשים כל הזמן מחפשים איך לעקוף את החוקים בכדי לעצבן את ההנהלה. שלא יתלוננו שמענישים אותם על זה.[/quote]
מה? מה קשור? אני טוען שאתם עוקפים את החוקים ומחפשים דרכים להצדיק את זה כדי להמשיך במדיניות הזו.
וכשזה מגיע לגולשים אז זה כבר מחלקה אחרת של טיפול ושם מותר לתת באן לגולשים מבלי אפילו ללכת לפי סדר של אזהרה בע"פ, אזהרה ואז באן.