אוקי, ננסה פעם אחרונה, אם זה לא עובד ננסה להחליף יותר מאוחר
Printable View
אוקי, ננסה פעם אחרונה, אם זה לא עובד ננסה להחליף יותר מאוחר
ניסיתי והפעם כתוב שאתה יצאת ...למה ?
יודע מה שיניתי את דעתי תוכל להביא לי סקווירטל? אני מציע לך פיצ'ו זוהר ואולי אחרי זה תרצה קרב?
[quote=_KoDaK_;1024308]ניסיתי והפעם כתוב שאתה יצאת ...למה ?[/quote]
זה רושם לי שגיאה כל הזמן S:
pokefan-
סבבה, יש לי אפילו סקווירטל נקבה רמה 31 אם אתה רוצה ברמה גבוהה יחסית.
סבבה אז תגיד מתי שאתה מוכן (על הסקווירטלית שלב 31) ואחרי זה אני אביא את השישיה שלי ונעשה קרב שלבים מאה על מאה
בקשר לקרב זאת טיפה בעיה, בקושי הגעתי לעיר עם מכון הקרח ככה שאין לי ממש פוקמונים טובים לקרב.
בקשר להחלפה, שננסה עכשיו?
בנוגע לקרב זה לא בעייתי פשוט יש אפשרות שהופכת את כל הפוקימונים לשלב מאה ואל תדאג גם אם תפסיד זה לא משנה כי סתם בא לי קרב ובנוגע להחלפה חכה כי אני באמצע משהו אז עוד מעט
אני מודע לכך, עדיין..הם לא כאלה טובים, כלומר הסטים שלהם גרועים וגם אין לי שישייה, זה יותר שלישייה.
טוב אני רושם אות עכשיו ועדיין סתם בשביל הכיף בוא קרב אתה יודע מה 4 על 4 אני אביא את השלושה הטובים שלי ואת הפיצ'ו ואתה תביא שלושה וגם את הסקווירטלית טוב?
הפריינד קוד שלי בחתימה
הבעיה היא של1 מהם אין אפילו מתקפה 1 שפוגעת בhp ככה שהוא חסר ערך בקרבות, בגלל זה רציתי את הtmים האלו, ושיהיה..
רשמתי אותך אני עוד דקה בפנים
לפחות הצלחנו להחליף O:
אני מקווה שזה לא זה, אבל היה ויש לי ולמשתמש אחר בעיה להתחבר משום מה, יש סיכוי שתוכל לעזור לנו להחליף?
וואי אחי זה די ברוך אבל יש לי שאלה מה אולי הייתי רוצה בתמורה לנידוקינג הזוהר שלך תנסה אותי חוץ מארקאוסים יש לי מלא מיוחדים כולל איווי זוהר
[quote=pokefan;1024345]וואי אחי זה די ברוך אבל יש לי שאלה מה אולי הייתי רוצה בתמורה לנידוקינג הזוהר שלך תנסה אותי חוץ מארקאוסים יש לי מלא מיוחדים כולל איווי זוהר[/quote]
סורי, נידוקינג מחוץ לתחום.
היי !
רוצה לנסות להחליף שוב ?
ראיתי שהצלחת עם עידן ...
בוא ננסה שוב טוב ?