-
שם הפייק: אני לא טוב בשמות תמציא לבד
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס: כלב וזאב
תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף): צבע: צהוב כתום אדום שחור בכתמים מבנה: הניבים חשופים שינים חדות פרווה עבה מספקת קצת הגנה הגוף קצת מזעב קצת מכלב זנב כמו של כלב עינים רצחניות וציפורנים חדות שחורת
סוג הפייק: אש ואופל
בקשות מיוחדות: שידע להישתמש בציפורן צל פנים מפחידות ומהלך מיוחד הוא מסתוב וסביבו יש המון אש בערך שני שליש זירה והוא נעלם ופתעום צץ ממקום אחר
-
וואי פייק מגניב!!!
לא כמו שדמיינתי אבל לא נורא..
אוף פשוט יש לי מלא רעיונות ...
-
שם הפייק- תמציא אתה...
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס: עץ חי (treant)
תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף): כמו עץ דקל רק עם עיניים שחורות ואישונים בצבע מגניב כזה..
סוג הפייק: עשב/אופל
בקשות מיוחדות: אם לא נראה לך טוב אל תעשה... חשבתי על זה כי הסיפור על אי ויש הרבה עצים כאלה באי..ויהיה נחמד שיש פוקימון עץ..
ושיהיה [B]רק[/B] פראי..
-
[CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]אני מודע לכל מי שהזמין פייק ולא כתב לו שם מושקע שאני לא אקבל את ההזמנה שלו, שם זה חובה![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
-
[CENTER]טוב הינה עוד הזמנה שהפכה לפייק אמיתי, תאמת שלא ידעתי איך להוציא אותו מקורי כל כך, לתת לו סוג רגיל ומעופף ולא לתאר הרבה זה לא כזה מאשר לי להוציא ממנו הרבה
[B][IMG]http://img841.imageshack.us/img841/3417/75959815.png[/IMG]אנגאזל[/B]
[B]סוג: [COLOR=slategray]רגיל[/COLOR] / [COLOR=dimgray]מעופף[/COLOR][/B]
[B]מידע: אנגאזל הוא הצבי המעופף, נותן לראות כמוהו הרבה בעיקר בחג המולד, אומרים שהוא מניעה את המרכבה של סטנה קלאוס. הוא לא עף לעיתיקים קרובות רק כאשר הוא מרגיש סכנה הוא עוף. כאשר הוא חש בסכנה הוא מתחיל לרוץ במהירות כאשר כנפיו גדלות ונפתחות ועוזרות לו לעוף, כאשר הוא לא משתמש בהן הן מתכווצות ונשארות קטנות עד לפעם הבא שהוא ישתמש בהן.[/B]
[B]כאשר הוא זועם מאוד הוא תוקף בעזרת הקרניים שלו, ולפעמים הוא רוקע ברגליו בזעם דבר המראה שהוא עומד לתקוף את מי שמעצבן אותו.[/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=3]אשמח אם תיקראו את הסיפור של הפרויקט הזה, יש קישור בחתימה שלי[/SIZE][/B][/CENTER]
-
שם הפייק: דרייגונוב
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס: סוג של זאב שחור
תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף): שחור,לבן, ושעל העין הימנית או השמאלית (תחליט אתה) היה לו ירח לבן,שמסביב שחור,ושיש לו טפרים גדולים ברגליים,וגם עדיף שהוא שואג ושיש לו ניבים,וגם אוזניים קטנות ומחודדות,שבסופם,יש שתי שמשות (אחת בכל אוזן) קטנות בצבע שחור,והגוף שלו,חצי שחור חצי לבן,והרגליים שלו,הקדמיות לבנות,אחוריות שחורות,זנב,זנב לבן וארוך שבסופו יש קצת שחור
סוג הפייק: אור,חושך
בקשות מיוחדות:מקווה שתכין אותו מהר! אני דיי חדש ואני לא יודע להכין פייקים
נ.ב.
אני יוכל להשתמש בו?
-
[b]ואוו איזה לא מקוריים המשתמשים פה, עברתי על כל ההזמנות כל הסוגים שאני רואה זה רק מעופף אופל עשב ואש, זהו, אין מקוריות, אין כלום, וגם אותם ביסוסים שלושה אנשים שמבססים פייק על זאב, יש משתמשים שלא כתבו שמות לפייקים שלכם ולכן גם אני לא אכין את הפייקים שלהם. חשבתי שיכתבו לי פה רעיונות להתחלתיים אבל אני רואה שאנשים בפורום מחפשים רק לעשות פוקימונים "מגניבים" וחבל! באיזה שלב אם ישמכו הזמנות כאלה אני אפסיק עם הפרויקט[/b]
-
פו זון מקווה שזה טוב אם לא אז תגיד לי ואשנה
[B][COLOR=#ff0000]שם הפייק:ארמדרגון
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס:דרקון והר געש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף): הוא מבוסס על דרקון עם גב שנראה כמו הר געש והגוף שלו מכוסה בטיפות לבה, ורגלים מכוסות באבני בזלת (אם לא מספיק אוסיף) שהחלק בלי הטיפות יהיה בצבע כתום אדמדם והגב בצורת הר הגעש יהיה שחרחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סוג הפייק:אש אבן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]בקשות מיוחדות:אין.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=PO ZON;1028866][b]ואוו איזה לא מקוריים המשתמשים פה, עברתי על כל ההזמנות כל הסוגים שאני רואה זה רק מעופף אופל עשב ואש, זהו, אין מקוריות, אין כלום, וגם אותם ביסוסים שלושה אנשים שמבססים פייק על זאב, יש משתמשים שלא כתבו שמות לפייקים שלכם ולכן גם אני לא אכין את הפייקים שלהם. חשבתי שיכתבו לי פה רעיונות להתחלתיים אבל אני רואה שאנשים בפורום מחפשים רק לעשות פוקימונים "מגניבים" וחבל! באיזה שלב אם ישמכו הזמנות כאלה אני אפסיק עם הפרויקט[/b][/QUOTE]
אני נתנתי רעיון להתחלתי ..
-
[B]שם הפייק:פיטרוני
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס:צב ים גדול עם שיח מאליו
תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף):הגוף שלו יהיה בצבע [COLOR="Olive"]כזה[/COLOR] ויהיה מאליו שיח קטן עם קצת פירות לאכילה.
סוג הפייק:מים ועשב
בקשות מיוחדות:אם תוכל לעשות לו התפתחות ושהוא יהיה קטן...
מקווה שהוא יתקבל בעיניך...[/B]
-
[quote=may-chan;1028879]אני נתנתי רעיון להתחלתי ..[/quote]
אבל החיה שבחרתה לבסס עליה את הפייק, היא לא מקורית, אחד כבר ביקש אריה, אתה ביקשתה נגמר, כאילו זה די לא מקורי
-
[quote=po Zon;1028883]אבל החיה שבחרתה לבסס עליה את הפייק, היא לא מקורית, אחד כבר ביקש אריה, אתה ביקשתה נגמר, כאילו זה די לא מקורי[/quote]
האמת זה נמר .. אבל לא משנה .
-
אני ביקשתי ארמדיל ובמקום השריון שיש לו על הגב עלים קשיחים והוספתי לו כזה בפוקדע!
זה לא מקורי?
-
אני יודע שזה לא מקורי ב-100%
אבל בבקשה תעשה אתזה...
אני ממש ממש רוצה לראות,אפחד עוד לא עשה לי פייק ואני לא יודע...
ואני אומר באמת,אני חדש פה...
-
אחי הוספתי לך עד פוקימון בבקשה שלי.. שתיהיה לך בחירה מה לעשות מהם.. כי התלוננת שאתה לא רואה מקוריים אז פוקימון אדמה יהיה שינוי...