-
[quote=Ritsuka Kun;1030751][COLOR=seagreen][COLOR=seagreen][COLOR=seagreen]
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=seagreen][COLOR=royalblue]טל-[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=seagreen]
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=seagreen][COLOR=black]אתה יכול לבחור לאן שאתה רוצה ללכת. יש לך 27 איים הכל פתוח.[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=seagreen]
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=seagreen]אין מפה מוסדרת שאתה חייב לעבור מעיר אחת לאחרת ואין לך ברירה.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=seagreen]פה הכל פתוח.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=darkred]"אני רוצה ללכת לאי [FONT=Arial] פאיירצ'אילד האי בו גדלתי, אני רוצה לתפוס שם כמה פוקימונים טובים ולראות את אבי לפני שאני יוצא למסע הגדול" אני אומר לאיש[/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Ritsuka Kun;1030751][COLOR=SeaGreen][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=Black]
[COLOR=DarkOrchid]שיר-
[COLOR=Black]את מתחילה להיסתובב בין המעבורות וקלטת מעבורת גדולה למדי אשר על הגשר המוביל אליה רשום "לאי טורקו- רק 50$".
מסביבך נוהרים פנימה עשרות אנשים ומשלמים לקופאי שעומד בתחתית הגשר.
מה תעשי?
~~~~~
ד"א את יכולה ללכת לאיזה אי שאת רוצה- אין סדר באיים (:
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני שולפת את הארנק וממנו אני שולפת חמישים דולרים חדשים. אני מתקרבת אל הקופאי ומניחה על הדלפק את הכסף, "כרטיס לאי טורקו בבקשה."
-
[SIZE=1][COLOR=Green]לי-
[COLOR=Black]מגבי בשנייה קופץ מהספסל ונראה מוכן ומזומן לקרב. אתה קם בהיתלהבות יחד עם מגבי ושניכם מתחילים ללכת ליד הנמל בחיפוש אחרי פוקימון ותוך כמה שניות אתם מוציאים את עצמכם מול פוקימון קטן וכתום בעל צבטות קטנות ואתה מזהה במהירות שזהו קרבי ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/69/Spr_5b_098.png[/IMG]) שנראה חזק מאוד.
מה תעשה?
[COLOR=RoyalBlue]טל-
[COLOR=Black]"לאי פאיירצ'ילד?!" האיש קורא בפליאה "ידיד הצעיר אף אחד אינו יודע לאי הזה. הוא כ"כ עמוס בסכנות שכמעט אף אחד אינו שט לשם. אבל אם תחשוב על מקום אחר אני יכול אולי לקחת אותך איתי בטרמפ" הוא בחיוך וקורץ לך.
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrchid]שיר-
[COLOR=Black]"בשמחה!" אומר לך הגזבר ומגיש לך כרטיס ולוקח את כספך ומניחו בקופה. "הספינה תצא עוד עשרים דקות. את מוזמנת לעלות" הוא אומר בחיוך ולוקח את כספו של נערה בערך בת גילך העומדת מאחוריך.
מה תעשי?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030789][SIZE=1][COLOR=Green]לי-
[COLOR=Black]מגבי בשנייה קופץ מהספסל ונראה מוכן ומזומן לקרב. אתה קם בהיתלהבות יחד עם מגבי ושניכם מתחילים ללכת ליד הנמל בחיפוש אחרי פוקימון ותוך כמה שניות אתם מוציאים את עצמכם מול פוקימון קטן וכתום בעל צבטות קטנות ואתה מזהה במהירות שזהו קרבי ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/69/Spr_5b_098.png[/IMG]) שנראה חזק מאוד.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר למגבי"אני יודע שהיה לך קשה להילחם נגד פוקימון מים.אך נסה בכול כוחתיך להביס אותו.אוקי תפזר ערפיח בזירה שקרבי לא יראה כלום ואז תפתיע אותו בגחלת"
-
[quote=Ritsuka Kun;1030555][FONT=Arial][COLOR=Olive][SIZE=1][FONT=Arial][SIZE=2][U][B]התחלה:
[/B][/U][SIZE=1]אחרי קבלת הפוקימון מהפרופסור ואחרי השיט הזוועתי ממחוז הקודם שלכם אתם יורדים מהספינה באי לאמין במחוז האיים.
הירידה מהספינה עושה לכם טוב, שהייה מרובה בים לא עושה לאף אחד הכי טוב.
עד עכשיו כבר הספקתם להכיר את הפוקימון שלכם והתחברתם איתו ממש טוב בשיט שארך שלושה ימים.
כשאתם יוצאים מהנמל אתם מגיעים לשוק דייגים, המסריח מריחות הים והדגים.
אתם מסתכלים סביב ורואים בעיקר בתים ומספר חנויות של מזון. מרחוק אתם רואים גם חוף ים עם מים צלולים.
לפני שאתם מחליטים ללכת לאן שהו אתם נזכרים שבשביל לצאת מהאי אתם צריכים ספינה אחרת.
[B]מה תעשה?[/B][/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=Indigo][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Olive][SIZE=1]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
אסתכל סביב ואסרוק את האי מהמקום בוא אני עומד, 'וואוו מקום נחמד..' אחשוב לעצמי בחיוך.
לאחר מכן אמלמל בשקט "אוקיי לאחר השייט הארוך הזה אני חושב שעוד קצת ים זה לא מה שישבור אותי, נלך לדוג!" ואתחיל לצעוד אל החוף..
בדרך אוציא את מאצ'וק, אומר לו בחביבות "קדימה מאצ'וק נסתובב קצת על החוף אולי נכיר חבר חדש או שתיים!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1030789][COLOR=green][SIZE=1][COLOR=green][COLOR=royalblue]טל-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green][COLOR=black]"לאי פאיירצ'ילד?!" האיש קורא בפליאה "ידיד הצעיר אף אחד אינו יודע לאי הזה. הוא כ"כ עמוס בסכנות שכמעט אף אחד אינו שט לשם. אבל אם תחשוב על מקום אחר אני יכול אולי לקחת אותך איתי בטרמפ" הוא בחיוך וקורץ לך.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green][COLOR=green][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=black]"אשמח אם תיקח אותי לאי [FONT=Arial]קומקואט" אומר לאיש[/FONT][/COLOR][/B]
-
[SIZE=1][COLOR=Green]לי-
[FONT=Arial][COLOR=Black]מגבי מהנהן בהסכמה ואז פותח את פיו הקטן ומתוכו יוצא עשן סגלגל באופן רעיל במיוחד ומכסה את כל המגרש. הדבר האחרון שאתה רואה זה את קרבי מסתכל מופתע מהעשן הסגול ועוצם את עיניו ומגן עליהן בעזרת צבטיותו.
"קדימה מגבי גחלת!" אתה צועק ומתוך הערפיח הכבד אתה רואה אש פוצעת בעוצמה וחודרת דרך העשן וגורמת לפיצוץ גדול, אשר הודף גם אותך לאחור.
כעבור כמה שניות ושיעולים רבים הערפיח מתעופף ואתה רואה את מגבי עומד כנגד קרבי שנראה מעט פצוע, אבל נשאר עומד.
לפתע מגבי מכוון את אחת מצבטותיו ושולח מהן עשרות בועות אשר מתעופפות במהירות לכיוונו של מגבי.
מה תעשה?
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מצ'וק יוצא מהפוקדור שלו ומחייך אליך נרגשות ומתחיל לצעוד לידך ביראת כבוד.
אתם מגיעים לחוף הים ומתיישבים קרוב ליד ריף קטן. אתה מוציא את תיקך את החכה ומשליכה לתוך הים.
אתה ומצ'וק יושבים ומחכים, ומחכים ומחכים וכעבור שעה החכה מתחילה להימתח כפלי מטה.
מ'צוק מתריע אותך ותופס בחכה בחוזקה.
מה תעשה?
[COLOR=RoyalBlue]טל-
[COLOR=Black]"אהה זה נהדר אני שט לכייון" האיש אומר בחיוך "אני מקווה רק שאתה לא עצלן- אני עולה לא גובה כסף אבל תיהיה צריך לעבוד" הוא אומר ברצינות ומויבל אותך לסירתו, המילה סירה לא בדיוק מתארת את הדבר הזה.
הסירה של האדון נראית יותר כמו אוסף גורטאות החוברו ביחד בערת מלחם.
"אהה לוסי שלי ראתה כבר ימים טובים יותר" הוא אומר ומלטף את דופן הסירה ואז קופץ פנימה "אז אתה בא?" הוא שואל בחיוך ידידותי.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030837][SIZE=1][COLOR=Green]לי-
[FONT=Arial][COLOR=Black]מגבי מהנהן בהסכמה ואז פותח את פיו הקטן ומתוכו יוצא עשן סגלגל באופן רעיל במיוחד ומכסה את כל המגרש. הדבר האחרון שאתה רואה זה את קרבי מסתכל מופתע מהעשן הסגול ועוצם את עיניו ומגן עליהן בעזרת צבטיותו.
"קדימה מגבי גחלת!" אתה צועק ומתוך הערפיח הכבד אתה רואה אש פוצעת בעוצמה וחודרת דרך העשן וגורמת לפיצוץ גדול, אשר הודף גם אותך לאחור.
כעבור כמה שניות ושיעולים רבים הערפיח מתעופף ואתה רואה את מגבי עומד כנגד קרבי שנראה מעט פצוע, אבל נשאר עומד.
לפתע מגבי מכוון את אחת מצבטותיו ושולח מהן עשרות בועות אשר מתעופפות במהירות לכיוונו של מגבי.
מה תעשה?
][/QUOTE]
אני אומר למגבי"תחמק מהר מהבועות של קרבי ואז תקוף את קרבי בגחלת הכי חזקה שלך"
-
[quote=Ritsuka Kun;1030719][COLOR=green][COLOR=green][COLOR=green]
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=green][COLOR=orange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=green][COLOR=black]אתה מתחיל לדדה לכיוון חוף הים ועובר במהרה את השוק המסריח והבתים המוזרים ומגיע לחוף יפהפה בעל מים כחולים ירקרקים.[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=green]אתה מתיישב לך בפתאומיות על החול החמים ונשאן אחורנית, נהנה מהשמש החמימה. אתה מרים את ראשך ומעליך גבוהה בשמים עפים להם קבוצה של ווינגל ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f6/Spr_5b_278.png[/IMG]). אתה מוריד את ראשך ורואה במים כמה גולדין ([/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=green][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=royalblue][COLOR=black][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/97/Spr_5b_118_m.png[/IMG]) ומרחוק אתה מבחין גם בוופר ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9e/Spr_5b_194_m.png[/IMG]) רצה לו לתוך הגלים ונשטף בחזרה לחוף.[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=black][COLOR=royalblue]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"יש כאן אחלה פוקימונים... אולי אני אבחין באחד טוב" אני ממלמל לעצמי "חבל שאלקיד לא בחוץ, כדאי לו להנות גם מאור השמש" אני אומר והוציא אותו החוצה "אלקיד, תהנה קצת מהשמש ותנוח. אבל תפקח עין, אולי יצוץ איזה פוקימון שתרצה להילחם מולו" אני אומר לו וממשיך לשכב על החול.
-
[SIZE=1][COLOR=Green]לי-
[COLOR=Black]מגבי מסתכל עליך מופתע ובקום זה הוא שולח מסך עשן ענקי כנגד הבועות והעשן הסמיך מפוצץ את הבועות אבל גורם לו להפוך לשכבת בוץ דביקה על הריצפה ולכסות את קרבי לחלוטין בבוץ סמיך וכבד.
מגבי לא מחכה לתגובתך ושולח גחלת על הבוץ ומיבש אותו לחלוטין עד שהבוץ נהפך לאבן קשה, הכוברת בפנים את קרבי.
מגבי מיסתכל עליך במבט מעט מזלזל.
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
[COLOR=Black]אתה משחרר את אלקיד מהפוקדור והוא יוצא ומתלהב ממראה הים ורץ בספרינט לתוך המים ומתחיל להשפריץ בהנאה לכל כיוון.
אתה נשכב לאחור ועוצם את עיניך ומתחיל לנקר. אבל לפתע זעקה של אלקיד מעירה אותך ואתה רואה אותו נמשך לתוך המים על ידי זרוע אפורה כחלכלה.
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR] [/COLOR]
[/COLOR][/SIZE]
-
[B]כינוי בפורום:~HannibaL ThE CannibaL~
שם:תומר
רקע:
שלום לי קוראים תומר, אני לא ממש מפורסם אבל נולדתי במחוז סינו בעיר טוינלייף, אבי היה דוקטור למאובנים בעיר אורבורג ואימי הייתה שוטרת בעיר טוינלייף.
אימי ואבי נפגשו באירוע די מיוחד שהוא: היה פריצה במעבדה שאבי עבד בו ואז אימי באה כדי לעזור.ההורים שלי התאהבו במבט ראשון ולאחר-מכן הם התחתנו ואני נולדתי.בגיל 5 הלכתי לעבודה של אבי בעיר אורבורג, ראיתי את הדברים במעבדה אבל הוא לא נתן לי להתקרב.אחרי שחזרנו הביתה ברחתי מהבית, נהייתי מבוהל והתחיל לרדת גשם.אני התחלתי לבכות לאלוהים ואז הגיע ראלטס קטן, הוא ניגש אלי וניחם אותי.בעזרת ראלטס נרגעתי והבנתי שאני יהיה מאמן אני אבחר ברלטס שאני יהיה מאמן.לאחר-מכן ראיתי קירליה שהשתמש בשיגור ובא אלי.הוא הסביר לי בטלפתית שהראלטס ברח ממנה אבל הוא נרגע כעת.קירליה הודתה לי ואז היא החזירה אותי לביתי שבעיר טווינליף.
מאז המקרה חלפו כמה שנים ואני התבגרתי ונהייתי אחראי, שמעתי על התחרות בגיל 10 ורציתי לצאת למסעי כבר בגיל 10.
הורי לא הסכימו לי כחשבו שאני "קטן" ואני לא יוכל להסתדר לבד באי.הם אמרו לי שאני הגיע לגיל 13 אוכל לצאת למסעי עם הפוקימון המעודף עלי ראלטס.
ושהגעתי לגיל 13 החלטתי לצאת למסע. ידעתי בדיוק עם איזה פוקימון אתי רוצה להתחיל, והורי אישרו לי לצאת למסע הגדול של חיי.
התחלתי:רלטס בן
העדפות לסוגים: אש, מים, אדמה
תגים: לא לגעת
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה, מצפן, שק שינה, שיקוים.
הערות: מדקיפ ואבן שחר.
מקווה שהטופס טוב ואמרת שיש לי מקום שמור
[/B]
-
[quote=Ritsuka Kun;1030837][SIZE=1][COLOR=Green][FONT=Arial][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מצ'וק יוצא מהפוקדור שלו ומחייך אליך נרגשות ומתחיל לצעוד לידך ביראת כבוד.
אתם מגיעים לחוף הים ומתיישבים קרוב ליד ריף קטן. אתה מוציא את תיקך את החכה ומשליכה לתוך הים.
אתה ומצ'וק יושבים ומחכים, ומחכים ומחכים וכעבור שעה החכה מתחילה להימתח כפלי מטה.
מ'צוק מתריע אותך ותופס בחכה בחוזקה.
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE][/quote]
"היי, היי!" אצעק שמח ומופתע.. לאחר מכן אתפוס גם אני את החכה יחד עם מאצ'וק.
ארקוץ עליו בחיוך ואומר "אוקיי מאצ'וק יופי של זריזות מחשבה, עכשיו בספירה שלי בשלוש מושכים!"
אפעיל את שריריי והאחז חזק בחכה ואז אספור בנשימות עמוקות "1..2..3!!!" ואמשוך יחד עם מאצ'וק כלפיי מעלה בכל הכוח!
-
[quote=Ritsuka Kun;1030843][SIZE=1][COLOR=green]לי-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green][COLOR=black]מגבי מסתכל עליך מופתע ובקום זה הוא שולח מסך עשן ענקי כנגד הבועות והעשן הסמיך מפוצץ את הבועות אבל גורם לו להפוך לשכבת בוץ דביקה על הריצפה ולכסות את קרבי לחלוטין בבוץ סמיך וכבד.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green]מגבי לא מחכה לתגובתך ושולח גחלת על הבוץ ומיבש אותו לחלוטין עד שהבוץ נהפך לאבן קשה, הכוברת בפנים את קרבי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]מגבי מיסתכל עליך במבט מעט מזלזל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green][COLOR=black]אתה משחרר את אלקיד מהפוקדור והוא יוצא ומתלהב ממראה הים ורץ בספרינט לתוך המים ומתחיל להשפריץ בהנאה לכל כיוון.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green]אתה נשכב לאחור ועוצם את עיניך ומתחיל לנקר. אבל לפתע זעקה של אלקיד מעירה אותך ואתה רואה אותו נמשך לתוך המים על ידי זרוע אפורה כחלכלה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR]
[/COLOR][/quote]
טנטקרול, אה...?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא, אלקיד!" אני קורא בזעקה ורץ לעבר המים "השתמש במתקפה מהירה כדי לנסות להשתחרר ממנו!" אני קורא לעברו.
-
תומר רשום תגיב להתחלה (:
[SIZE=1][COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]אתה ומצ'וק בכוחות משותפים מושכים בכל הכוח בחכה ולפתע מתוך המים נמשה פוקימון ורוד ושמן המסתכל עליכם במבט חלול. אתה ומצ'וק מסתכלים אחד על השני בפליאה ואתה מוציא את הפוקידע שלך ומזהה שזה סלופוק ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/1f/Spr_5b_079.png[/IMG]) הפוקימון המטופש.
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
[COLOR=Black]יצירתי משהו?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד מנסה להישתמש במתקפה מהירה, אבל זה לא עוזר והוא מתחיל לשקוע מתחת למים. לפתע בפרץ פתאומי של אור הוא קופץ מהמים ויחד איתו טנט[B]קול[/B] גדול במיוחד [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/0c/Spr_5b_072.png[/IMG]. טנטקול אשר נורא מופתע שהוצא מאזור מחיתו שולח בכוח לעבר אלקיד עוקץ רעיל ענקי במיוחד.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030555][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2][U][B][COLOR=Olive]התחלה:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Olive][SIZE=1]אחרי קבלת הפוקימון מהפרופסור ואחרי השיט הזוועתי ממחוז הקודם שלכם אתם יורדים מהספינה באי לאמין במחוז האיים.
הירידה מהס]ינה עושה לכם טוב, שהייה מרובה בים לא עושה לאף אחד הכי טוב.
עד עכשיו כבר הספקתם להכיר את הפוקימון שלכם והתחברתם איתו ממש טוב בשיט שארך שלושה ימים.
כשאתם יוצאים מהנמל אתם מגיעים לשוק דייגים, המסריח מריחות הים והדגים.
אתם מסתכלים סביב ורואים בעיקר בתים ומספר חנויות של מזון. מרחוק אתם רואים גם חוף ים עם מים צלולים.
לפני שאתם מחליטים ללכת לאן שהו אתם נזכרים שבשביל לצאת מהאי אתם צריכים ספינה אחרת.
מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
'אני חייב ללכת לספינה אבל אני אקנה לי קודם אוכל...'אחשוב לעצמי תוך כדי שאני הולך לחנות מזון די זולה.