-
הורדתי את המשחק שיניתי לnds ואז שמתי את זה באר4 וזה לא עבד זה כתב שאי אפשר קרוא את הנתונים מישהו מבין בזה ויכול לעזור לי?
-
כמה פאזלים אני צריך לעשות?(ועומר תוסיף אותי לרשימת החברים עשיתי את כל החוקים)
-
-
יש למישהו פתרון לשלישי?הצלחתי תראשונים לבד אבל בשלישי אני תקוע
-
השלישי לא היה כזה קשה
אני זוכר שפתרתי אותו על הניסיון הראשון
אתה לא צריך לזמן אף אחד בסוף (באופן רגיל) בפולחן תזמן את זה עם 2900 נקודות התקפה בעזרה זה עם 2 כוכבים + פלצת הפולחן השנייה
-
2דברים
1.לא הבנתי כלום ממה שאמרת ואם אפשר מדריך וידיאו תודה
2.אין לי אפשרויות לזימון
-
עוד לא שיחקתי וגם לא נראלי שאשחק אבל יש לי שאלה לפי הכריכה של המשחק נראה שיהיה במשחק את שוטינג סטאר דרגון זה נכון?
-
נראה לי שאפשר אבל רק בשלב מתקדם מאוד
-
-
מור השאלה שלך לא ברורה?נגד מי אני נלחם עכשיו או שאתה מתכוון איזו חפיסה אני משתמש?
-
איזה חפיסה אתה משתמש אבל אם תגיד נגד מי אתה נלחם זה גם יהיה טוב כי אין לי בעיה לעזור לך עם החפיסה
-
אני משתמש בחפיסה שאני מכנה אותו "New Deck" אני נלחם עכשיו בסיבוב השני של טורניר הגראד פריס [או איך שלא כותבים את זה].
-
[QUOTE=elios;1051021]2דברים
1.לא הבנתי כלום ממה שאמרת ואם אפשר מדריך וידיאו תודה
2.אין לי אפשרויות לזימון[/QUOTE]
הנה מדריך ל3 הפאזלים הראשונים
[url]http://www.youtube.com/watch?v=SN45UzzoMEY&NR=1[/url]
-
גראנד פרייס נראלי אני לא בטוח ודרך אגב התכוונתי על מה האסטרטגיה של הדק וכו' כמו שls אתה שולח לבית הקברות בשביל לזמן את ג'אדג'מנט דראגון(דרקון יום הדין) או שבגלאדיטור ביסט אתה מחזיר לחפיסה וכו'...
עוד משהו תנסה חפיסת סקראפ-scrap
-
[quote=mor15;1051066]גראנד פרייס נראלי אני לא בטוח ודרך אגב התכוונתי על מה האסטרטגיה של הדק וכו' כמו שls אתה שולח לבית הקברות בשביל לזמן את ג'אדג'מנט דראגון(דרקון יום הדין) או שבגלאדיטור ביסט אתה מחזיר לחפיסה וכו'...
עוד משהו תנסה חפיסת סקראפ-scrap[/quote]
טקטיקת החפיסה שלי היא חיסול זריז,לא כמו בטריימן שיכולה לעשות O.K,אלא קלפים שעוצרים את היריב מליצור התקפות,קסמים ומלכודות,חפיסה שאין בה משהו מיוחד,אבל קלף המפתח של החפיסה הוא רביאל לורד הפנטום.