-
[QUOTE=fire-nel;1053215][COLOR=#5c5b5b][FONT=arial]][COLOR=#333333][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][COLOR=#8b0000]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][COLOR=#8b0000][COLOR=#5c5b5b][FONT=arial][B][B][COLOR=darkgreen]"בוקר טוב!" אתם שומעים את אימכם בפעם השמינית אך הפעם בתקיפות וזעם. "התעוררת ישנוני/ת?" אמכם שואלת אתכם. אתם יורדים למטה ואוכלים ארוחת בוקר במהירות אך אמכם אומרת: "לאט, לאט, שלא תמות/י ממהירות!" היא צוחקת וגם אתם. אתם מתחילים לאכול לאט מאוד, מאוד, מאוד. "מה זה אמור להיות? כדי להרגיז אותי? מה זה הפלאש באק הזה?" היא שואלת בזעם. "טוב, לכ/י, לכ/י, עופ/י כבר מהבית ותתחיל/י את המסע, נודניק/ית!" אימכם אומרת ונותנת לכם תיק ומוציאה אתכם מהבית אך קוראת אחריכם: "קדימה, רינג'ר/ית קטנ/ה שלי!" היא קוראת. אתם רואים מחוץ לבית את XXX(השותף שלכם) שמחכה ברוגז. "נו? חשבתי שתאחר/י! בוא/י נצא כבר!" הוא אומר לכם. אתם הולכים אל עבר האקדמייה המקומית שבה תעזרו בהמשך. אתם רואים את המדריכה שלכם שמכניסה אתכם פנימה ואתם רואים חברים לכיתה. היא מביאה ארגז מלא פוקדורים. "נו? את מי כדאי לקחת?" השותף שואל.[/COLOR][/B][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אהה לא יודעת..." אני אומרת ולוקחת פוקדור ומחזירה "אולי כדאי לך איווי או גרווליט... " אני אומרת ואז מחפשת בתוך הארגז פוקדור של טוגפי "אממ טוגפי יש לו די הרבה כוח ואחר כך הוא לומד מתקפות חזקות מאוד וגם הוא מעופף.. " אני אומרת ואז זורקת תפוקדור "טוב זה הזמן להכיר אותו! צא טוגפי!"
-
[B][U]ברונו[/U][/B]
[B]השותף שלך כרגע הוא דמות אקראית שעוזרת במהלך המשחק ובהמשך השותף השני יצטרף אליך.[/B]
[B]---[/B]
[B]אתה לוקח את הפוקדור של רוזליה וזורק אותו באוויר. אתם רואים שעל חולצת המדריכה יש תג שם ובו כתוב ליאן. היא אומרת לכם כך: "טוב, חמודים. הפוקדורים האלו לא יהיו שלכם. אתם חייבים לתפוס את הפוקימון הנבחר בעזרת הסטיילר. כולם לבוא סביבי!" היא אומרת ועוד כמה מורים באים עם ארגזים בידיים. כולם עומדים סביבה בשקט ומחכים לדבריה. היא לוקחת את הארגזים ומניחה אותם לפניה. "כאן יש סטיילר, מדי רינג'ר מתחיל, פוקטץ' ופוקדקס. כל מה שאתם צריכים למסע שלכם." היא אומרת ומבקשת לעמוד מולה בשורה. אתם מתייצבים והיא פותחת את הארגזים. מהארגז הראשון היא מוציאה מדים. אתה מקבל את המדים שלך והולך עם כולם לחדר ההלבשה. אתה נכנס פנימה, לחדר הלבשה משלך ולובש את המדים. אתם חוזרים אל ליאן. היא מוציאה סטיילרים, פוקטץ' ופוקדקס ונותנת לכל אחד אותם. אתה מכניס אותם לתיק. "דרך אגב, שמי תום, אתה ברונו, נכון?" הוא שואל ואתה עונה שכן. "כולם להוציא את הפוקימונים!" ליאן קוראת לפתע ומבקשת להתכונן עם הסטיילר. "עכשיו, כולם לתפוס את הפוקימונים! אתם לוחצים על הלחצן הקטן הירוק שעל הסטיילר שלכם ומסובבים את היד כדי שהסביבון יסתובב סביב הפוקימון! אם הפוקימו תוקף, הזיזו את היד מהר מהמתקפה כדי שהיא לא תפגע!" ליאן מסבירה בהתלהבות וכולם מתכוננים עם הסטיילר שלהם.[/B]
[B]קודק[/B]
[B]אתה לוקח את הפוקדור של פאנפי וזורק אותו באוויר. אתם רואים שעל חולצת המדריכה יש תג שם ובו כתוב ליאן. היא אומרת לכם כך: "טוב, חמודים. הפוקדורים האלו לא יהיו שלכם. אתם חייבים לתפוס את הפוקימון הנבחר בעזרת הסטיילר. כולם לבוא סביבי!" היא אומרת ועוד כמה מורים באים עם ארגזים בידיים. כולם עומדים סביבה בשקט ומחכים לדבריה. היא לוקחת את הארגזים ומניחה אותם לפניה. "כאן יש סטיילר, מדי רינג'ר מתחיל, פוקטץ' ופוקדקס. כל מה שאתם צריכים למסע שלכם." היא אומרת ומבקשת לעמוד מולה בשורה. אתם מתייצבים והיא פותחת את הארגזים. מהארגז הראשון היא מוציאה מדים. אתה מקבל את המדים שלך והולך עם כולם לחדר ההלבשה. אתה נכנס פנימה, לחדר הלבשה משלך ולובש את המדים. אתם חוזרים אל ליאן. היא מוציאה סטיילרים, פוקטץ' ופוקדקס ונותנת לכל אחד אותם. אתה מכניס אותם לתיק. "דרך אגב, אתה קודק, נכון? פשוט מזמן לא נפגשנו וכמעט שכחתי את שמך, חחח..." הוא שואל ואתה עונה שכן. "כולם להוציא את הפוקימונים!" ליאן קוראת לפתע ומבקשת להתכונן עם הסטיילר. "עכשיו, כולם לתפוס את הפוקימונים! אתם לוחצים על הלחצן הקטן הירוק שעל הסטיילר שלכם ומסובבים את היד כדי שהסביבון יסתובב סביב הפוקימון! אם הפוקימו תוקף, הזיזו את היד מהר מהמתקפה כדי שהיא לא תפגע!" ליאן מסבירה בהתלהבות וכולם מתכוננים עם הסטיילר שלהם.[/B]
[B][U]נוקו[/U][/B]
[B]את לוקחת את הפוקדור של טוגפי וזורקת אותו באוויר. אתם רואים שעל חולצת המדריכה יש תג שם ובו כתוב ליאן. היא אומרת לכם כך: "טוב, חמודים. הפוקדורים האלו לא יהיו שלכם. אתם חייבים לתפוס את הפוקימון הנבחר בעזרת הסטיילר. כולם לבוא סביבי!" היא אומרת ועוד כמה מורים באים עם ארגזים בידיים. כולם עומדים סביבה בשקט ומחכים לדבריה. היא לוקחת את הארגזים ומניחה אותם לפניה. "כאן יש סטיילר, מדי רינג'ר מתחיל, פוקטץ' ופוקדקס. כל מה שאתם צריכים למסע שלכם." היא אומרת ומבקשת לעמוד מולה בשורה. אתם מתייצבים והיא פותחת את הארגזים. מהארגז הראשון היא מוציאה מדים. את מקבלת את המדים שלך והולכת עם כולם לחדר ההלבשה. את נכנסת פנימה, לחדר הלבשה משלך ולובשת את המדים. אתם חוזרים אל ליאן. היא מוציאה סטיילרים, פוקטץ' ופוקדקס ונותנת לכל אחד אותם. אתה מכניס אותם לתיק. "דרך אגב, שמי ג'ן, את נוקו, נכון?" השותפה שואלת ואתה עונה שכן. "כולם להוציא את הפוקימונים!" ליאן קוראת לפתע ומבקשת להתכונן עם הסטיילר. "עכשיו, כולם לתפוס את הפוקימונים! אתם לוחצים על הלחצן הקטן הירוק שעל הסטיילר שלכם ומסובבים את היד כדי שהסביבון יסתובב סביב הפוקימון! אם הפוקימו תוקף, הזיזו את היד מהר מהמתקפה כדי שהיא לא תפגע!" ליאן מסבירה בהתלהבות וכולם מתכוננים עם הסטיילר שלהם.[/B]
[B][U]הודעה קטנה:[/U][/B]
[B]איזה צבע אתם רוצים?[/B]
[B]ביחרו:[/B]
[B][COLOR=red]זה[/COLOR] - [COLOR=blue]זה[/COLOR] - [COLOR=green]זה[/COLOR] - [COLOR=yellow]זה[/COLOR] - [COLOR=indigo]זה[/COLOR] - [COLOR=darkorange]זה[/COLOR] - [COLOR=magenta]זה[/COLOR] - אחר(ציבעו בצבע שאתם רוצים או העתיקו את הצבע שאתם רוצים).[/B]
-
[QUOTE=fire-nel;1053463][B][U]ברונו[/U][/B]
[B]השותף שלך כרגע הוא דמות אקראית שעוזרת במהלך המשחק ובהמשך השותף השני יצטרף אליך.[/B]
[B]---[/B]
[B]אתה לוקח את הפוקדור של רוזליה וזורק אותו באוויר. אתם רואים שעל חולצת המדריכה יש תג שם ובו כתוב ליאן. היא אומרת לכם כך: "טוב, חמודים. הפוקדורים האלו לא יהיו שלכם. אתם חייבים לתפוס את הפוקימון הנבחר בעזרת הסטיילר. כולם לבוא סביבי!" היא אומרת ועוד כמה מורים באים עם ארגזים בידיים. כולם עומדים סביבה בשקט ומחכים לדבריה. היא לוקחת את הארגזים ומניחה אותם לפניה. "כאן יש סטיילר, מדי רינג'ר מתחיל, פוקטץ' ופוקדקס. כל מה שאתם צריכים למסע שלכם." היא אומרת ומבקשת לעמוד מולה בשורה. אתם מתייצבים והיא פותחת את הארגזים. מהארגז הראשון היא מוציאה מדים. אתה מקבל את המדים שלך והולך עם כולם לחדר ההלבשה. אתה נכנס פנימה, לחדר הלבשה משלך ולובש את המדים. אתם חוזרים אל ליאן. היא מוציאה סטיילרים, פוקטץ' ופוקדקס ונותנת לכל אחד אותם. אתה מכניס אותם לתיק. "דרך אגב, שמי תום, אתה ברונו, נכון?" הוא שואל ואתה עונה שכן. "כולם להוציא את הפוקימונים!" ליאן קוראת לפתע ומבקשת להתכונן עם הסטיילר. "עכשיו, כולם לתפוס את הפוקימונים! אתם לוחצים על הלחצן הקטן הירוק שעל הסטיילר שלכם ומסובבים את היד כדי שהסביבון יסתובב סביב הפוקימון! אם הפוקימו תוקף, הזיזו את היד מהר מהמתקפה כדי שהיא לא תפגע!" ליאן מסבירה בהתלהבות וכולם מתכוננים עם הסטיילר שלהם.[/B]
[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]'אם זה מה שהם רוצים...'אחשוב לעצמי ואז ארוץ לחפש בעזרת הסטיילר את רוזליה שאני כול-כך רוצה ואז שאני אמצא אותה אגיד:"תשתגר סטיילר!" ואז אעשה את הדברים כדי שרוזליה תיתפס.[/COLOR]
-
[B][COLOR=blue][U]ברונו[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מסובב את הסטיילר סביב רוזליה. סיבוב אחד, שתיים, שלוש, ארבע, חמש, שש, רוזליה עומד לתקוף בספיגת כח! רוזליה טוען את המתקפה ועומד לספוג את הכח. ממכשיר הסטיילר מופיעה אזהרה: המתקפה תוריד לך 2 נקודות מהסטיילר. אתה קורא ונלחץ מעט אך מופיעה הודעה נוספת: תוכל להשתמש במצבר המהירות או להפסיק לסובב, מה תבחר? ליאן שמה לב אליך ולוחשת לכמה פוקימונים. הפוקימונים ניגשים לצפות בך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=fire-nel;1053471][B][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מסובב את הסטיילר סביב רוזליה. סיבוב אחד, שתיים, שלוש, ארבע, חמש, שש, רוזליה עומד לתקוף בספיגת כח! רוזליה טוען את המתקפה ועומד לספוג את הכח. ממכשיר הסטיילר מופיעה אזהרה: המתקפה תוריד לך 2 נקודות מהסטיילר. אתה קורא ונלחץ מעט אך מופיעה הודעה נוספת: תוכל להשתמש במצבר המהירות או להפסיק לסובב, מה תבחר? ליאן שמה לב אליך ולוחשת לכמה פוקימונים. הפוקימונים ניגשים לצפות בך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
'יש לי רעיון!'אחשוב לעצמי תוך כדי שאני מעלה חיוך קל בפנים ואז אומר לרוזליה כדי לבלב אותה:"רוזליה, חלב ומיץ!" ואז אשתש במצבר המהירות כדי לתפוס את רוזליה.
-
[quote=fire-nel;1053463]
[B]קודק[/B]
[B]אתה לוקח את הפוקדור של פאנפי וזורק אותו באוויר. אתם רואים שעל חולצת המדריכה יש תג שם ובו כתוב ליאן. היא אומרת לכם כך: "טוב, חמודים. הפוקדורים האלו לא יהיו שלכם. אתם חייבים לתפוס את הפוקימון הנבחר בעזרת הסטיילר. כולם לבוא סביבי!" היא אומרת ועוד כמה מורים באים עם ארגזים בידיים. כולם עומדים סביבה בשקט ומחכים לדבריה. היא לוקחת את הארגזים ומניחה אותם לפניה. "כאן יש סטיילר, מדי רינג'ר מתחיל, פוקטץ' ופוקדקס. כל מה שאתם צריכים למסע שלכם." היא אומרת ומבקשת לעמוד מולה בשורה. אתם מתייצבים והיא פותחת את הארגזים. מהארגז הראשון היא מוציאה מדים. אתה מקבל את המדים שלך והולך עם כולם לחדר ההלבשה. אתה נכנס פנימה, לחדר הלבשה משלך ולובש את המדים. אתם חוזרים אל ליאן. היא מוציאה סטיילרים, פוקטץ' ופוקדקס ונותנת לכל אחד אותם. אתה מכניס אותם לתיק. "דרך אגב, אתה קודק, נכון? פשוט מזמן לא נפגשנו וכמעט שכחתי את שמך, חחח..." הוא שואל ואתה עונה שכן. "כולם להוציא את הפוקימונים!" ליאן קוראת לפתע ומבקשת להתכונן עם הסטיילר. "עכשיו, כולם לתפוס את הפוקימונים! אתם לוחצים על הלחצן הקטן הירוק שעל הסטיילר שלכם ומסובבים את היד כדי שהסביבון יסתובב סביב הפוקימון! אם הפוקימו תוקף, הזיזו את היד מהר מהמתקפה כדי שהיא לא תפגע!" ליאן מסבירה בהתלהבות וכולם מתכוננים עם הסטיילר שלהם.[/B]
[B][COLOR=red]זה[/COLOR] [/B][/quote]
[COLOR=red]אני אסובב את הסטיילר בזהירות סביב פאנפי תוך כדי לחישות "רק להצילח..רק להצליח.." ואשתדל להיות מדויק..[/COLOR]
-
[B][U][COLOR=blue]ברונו[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]"רוז? רוזיל?" רוזליה שואלת בבילבול ומעלה חיוך של צחקוק על פניה. אתה משתמש במצבר המהירות שלך וסיבוב שבע, שמונה, תשע, עשר! "נתפס!" נשמע קול מן הסביבון שחוזר אל הסטיילר. הרוזליה מוקפת באור אדום ורוד בוהק ומרחפת מעט למעלה ומיד יורדת ומפסיקה לזהור. אתה מבין שהיא נתפסה. אתה זז הצידה ורוזליה אחריך. אתה זז למקום אחר ורוזליה אחריך. "יש! תפסתי רוזליה!" אתה קורא ושם לב שאתה הראשון שתפס פוקימון כאן. ליאן ניגשת אליך ואומרת לפוקימונים: "ככה נלחמים!" היא אומרת ופונה אליך. "כל הכבוד, הצלחת, בוא נבדוק את מידת האהבה של רוזליה אליך." ליאן מוציאה מכשיר מכיסה ומגישה לך אותו. אתה מפנה אותו לרוזליה ושומע ציפצוף חלש ולב ענק דופק. "וואו! רוזליה היא מאוד מאוד אוהבת אותך! היא תהיה פוקימון קבע שלך!" היא אומרת ואתה נורא שמח על כך. אתה והשותף יוצאים החוצה ורואים כל מני פוקימונים. אתה מזהה:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/451.png[/IMG], [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG], [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/16.png[/IMG].[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה לפתע רואה פוקימון רץ לידך במהירות וקורץ אליך, אתה מזהה שזהו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/123.png[/IMG] מהיר במיוחד.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red]קודק[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=red]אתה מסובב את הסטיילר סביב פאנפי. סיבוב אחד, שתיים, שלוש, ארבע, חמש, שש, פאנפי עומד לתקוף במהירות! פאנפי טוען את המתקפה ועומד לרוץ במהירות אל הסביבון בזעם. ממכשיר הסטיילר מופיעה אזהרה: המתקפה תוריד לך 2 נקודות מהסטיילר. אתה קורא ונלחץ מעט אך מופיעה הודעה נוספת: תוכל להשתמש במצבר המהירות או להפסיק לסובב, מה תבחר? ליאן שמה לב אליך ולוחשת לכמה פוקימונים. הפוקימונים ניגשים לצפות בך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=fire-nel;1053486][B][U][COLOR=blue]ברונו[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]"רוז? רוזיל?" רוזליה שואלת בבילבול ומעלה חיוך של צחקוק על פניה. אתה משתמש במצבר המהירות שלך וסיבוב שבע, שמונה, תשע, עשר! "נתפס!" נשמע קול מן הסביבון שחוזר אל הסטיילר. הרוזליה מוקפת באור אדום ורוד בוהק ומרחפת מעט למעלה ומיד יורדת ומפסיקה לזהור. אתה מבין שהיא נתפסה. אתה זז הצידה ורוזליה אחריך. אתה זז למקום אחר ורוזליה אחריך. "יש! תפסתי רוזליה!" אתה קורא ושם לב שאתה הראשון שתפס פוקימון כאן. ליאן ניגשת אליך ואומרת לפוקימונים: "ככה נלחמים!" היא אומרת ופונה אליך. "כל הכבוד, הצלחת, בוא נבדוק את מידת האהבה של רוזליה אליך." ליאן מוציאה מכשיר מכיסה ומגישה לך אותו. אתה מפנה אותו לרוזליה ושומע ציפצוף חלש ולב ענק דופק. "וואו! רוזליה היא מאוד מאוד אוהבת אותך! היא תהיה פוקימון קבע שלך!" היא אומרת ואתה נורא שמח על כך. אתה והשותף יוצאים החוצה ורואים כל מני פוקימונים. אתה מזהה:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/451.png[/IMG], [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG], [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/16.png[/IMG].[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה לפתע רואה פוקימון רץ לידך במהירות וקורץ אליך, אתה מזהה שזהו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/123.png[/IMG] מהיר במיוחד.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"וואו זה סייטר!"אצעק בשמחה ואז אגיד לרוזליה:"רוזליה לכי תתחברי לסייטר כדי שהוא יהיה חבר שלנו!" ואז שרוזליה מתחברת אליו אוציא ישר את הסטיילר ואנסה לתפוס את סייטר.
-
[quote=fire-nel;1053486]
[B][COLOR=red]אתה מסובב את הסטיילר סביב פאנפי. סיבוב אחד, שתיים, שלוש, ארבע, חמש, שש, פאנפי עומד לתקוף במהירות! פאנפי טוען את המתקפה ועומד לרוץ במהירות אל הסביבון בזעם. ממכשיר הסטיילר מופיעה אזהרה: המתקפה תוריד לך 2 נקודות מהסטיילר. אתה קורא ונלחץ מעט אך מופיעה הודעה נוספת: תוכל להשתמש במצבר המהירות או להפסיק לסובב, מה תבחר? ליאן שמה לב אליך ולוחשת לכמה פוקימונים. הפוקימונים ניגשים לצפות בך.[/COLOR][/B][/quote]
"מהר יותר.." אומר ואשתמש במצבר במהירות תוך כדיי שאני מסובב אותו ולאחר מכן אסתכל לצדדיי לראות כיצד טוד מסתדר..
-
[QUOTE=fire-nel;1053463][B][U]U][/B]
[B][U]נוקו[/U][/B]
[B]את לוקחת את הפוקדור של טוגפי וזורקת אותו באוויר. אתם רואים שעל חולצת המדריכה יש תג שם ובו כתוב ליאן. היא אומרת לכם כך: "טוב, חמודים. הפוקדורים האלו לא יהיו שלכם. אתם חייבים לתפוס את הפוקימון הנבחר בעזרת הסטיילר. כולם לבוא סביבי!" היא אומרת ועוד כמה מורים באים עם ארגזים בידיים. כולם עומדים סביבה בשקט ומחכים לדבריה. היא לוקחת את הארגזים ומניחה אותם לפניה. "כאן יש סטיילר, מדי רינג'ר מתחיל, פוקטץ' ופוקדקס. כל מה שאתם צריכים למסע שלכם." היא אומרת ומבקשת לעמוד מולה בשורה. אתם מתייצבים והיא פותחת את הארגזים. מהארגז הראשון היא מוציאה מדים. את מקבלת את המדים שלך והולכת עם כולם לחדר ההלבשה. את נכנסת פנימה, לחדר הלבשה משלך ולובשת את המדים. אתם חוזרים אל ליאן. היא מוציאה סטיילרים, פוקטץ' ופוקדקס ונותנת לכל אחד אותם. אתה מכניס אותם לתיק. "דרך אגב, שמי ג'ן, את נוקו, נכון?" השותפה שואלת ואתה עונה שכן. "כולם להוציא את הפוקימונים!" ליאן קוראת לפתע ומבקשת להתכונן עם הסטיילר. "עכשיו, כולם לתפוס את הפוקימונים! אתם לוחצים על הלחצן הקטן הירוק שעל הסטיילר שלכם ומסובבים את היד כדי שהסביבון יסתובב סביב הפוקימון! אם הפוקימו תוקף, הזיזו את היד מהר מהמתקפה כדי שהיא לא תפגע!" ליאן מסבירה בהתלהבות וכולם מתכוננים עם הסטיילר שלהם.[/B]
[B][U]הודעה קטנה:[/U][/B]
[B]איזה צבע אתם רוצים?[/B]
[B]ביחרו:[/B]
[B][COLOR=red]זה[/COLOR] - [COLOR=blue]זה[/COLOR] - [COLOR=green]זה[/COLOR] - [COLOR=yellow]זה[/COLOR] - [COLOR=indigo]זה[/COLOR] - [COLOR=darkorange]זה[/COLOR] - [COLOR=magenta]זה[/COLOR] - אחר(ציבעו בצבע שאתם רוצים או העתיקו את הצבע שאתם רוצים).[/B][/QUOTE]
"אוקי בוא נעשה את זה!" אני קוראת ולוחצת על הכפתור הירוק הקטן ואחר כך מסובבת את הסטיילר מסביב לפוקימון במהירות "קדימה תילכד!" אני אומרת ונלחצת ומקווה ללכוד אותו
[COLOR="Cyan"]זה[/COLOR]
-
[quote]~התחלה לכולם~
"בוקר טוב!" אתם שומעים את אימכם בפעם השמינית אך הפעם בתקיפות וזעם. "התעוררת ישנוני/ת?" אמכם שואלת אתכם. אתם יורדים למטה ואוכלים ארוחת בוקר במהירות אך אמכם אומרת: "לאט, לאט, שלא תמות/י ממהירות!" היא צוחקת וגם אתם. אתם מתחילים לאכול לאט מאוד, מאוד, מאוד. "מה זה אמור להיות? כדי להרגיז אותי? מה זה הפלאש באק הזה?" היא שואלת בזעם. "טוב, לכ/י, לכ/י, עופ/י כבר מהבית ותתחיל/י את המסע, נודניק/ית!" אימכם אומרת ונותנת לכם תיק ומוציאה אתכם מהבית אך קוראת אחריכם: "קדימה, רינג'ר/ית קטנ/ה שלי!" היא קוראת. אתם רואים מחוץ לבית את Xxx(השותף שלכם) שמחכה ברוגז. "נו? חשבתי שתאחר/י! בוא/י נצא כבר!" הוא אומר לכם. אתם הולכים אל עבר האקדמייה המקומית שבה תעזרו בהמשך. אתם רואים את המדריכה שלכם שמכניסה אתכם פנימה ואתם רואים חברים לכיתה. היא מביאה ארגז מלא פוקדורים. "נו? את מי כדאי לקחת?" השותף שואל.[/quote]
ברקע כתבתי שאני יתום,אז במקום להורים אני אתייחס כדודים שהם אפוטרופוסים שלי..
---------------------------------------------------
אני אצא מבית הדודים שלי ואגיד לשותף:"אני לא יודע מה איתך,אבל אני לוקח את הפוקימון שהכי חזק על היריב שלי-פידג'י!" אומר בזמן שעוברות לי מחשבות עצובות על המוות של הורי ומחשבות שמחות על התחלת המסע והבסת אחי.
-
[COLOR=#5c5b5b][FONT=arial][COLOR=#5c5b5b][FONT=arial][COLOR=#333333][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][COLOR=#8b0000][COLOR=#5c5b5b][FONT=arial][B][B][U][COLOR=darkgreen]~התחלה לכולם~[/COLOR][/U][/B][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#5c5b5b][FONT=arial][COLOR=#5c5b5b][FONT=arial][COLOR=#333333][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][COLOR=#8b0000][COLOR=#5c5b5b][FONT=arial][B][B][COLOR=darkgreen]"בוקר טוב!" אתם שומעים את אימכם בפעם השמינית אך הפעם בתקיפות וזעם. "התעוררת ישנוני/ת?" אמכם שואלת אתכם. אתם יורדים למטה ואוכלים ארוחת בוקר במהירות אך אמכם אומרת: "לאט, לאט, שלא תמות/י ממהירות!" היא צוחקת וגם אתם. אתם מתחילים לאכול לאט מאוד, מאוד, מאוד. "מה זה אמור להיות? כדי להרגיז אותי? מה זה הפלאש באק הזה?" היא שואלת בזעם. "טוב, לכ/י, לכ/י, עופ/י כבר מהבית ותתחיל/י את המסע, נודניק/ית!" אימכם אומרת ונותנת לכם תיק ומוציאה אתכם מהבית אך קוראת אחריכם: "קדימה, רינג'ר/ית קטנ/ה שלי!" היא קוראת. אתם רואים מחוץ לבית את XXX(השותף שלכם) שמחכה ברוגז. "נו? חשבתי שתאחר/י! בוא/י נצא כבר!" הוא אומר לכם. אתם הולכים אל עבר האקדמייה המקומית שבה תעזרו בהמשך. אתם רואים את המדריכה שלכם שמכניסה אתכם פנימה ואתם רואים חברים לכיתה. היא מביאה ארגז מלא פוקדורים. "נו? את מי כדאי לקחת?" השותף שואל.[/COLOR][/B][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*סורי שלא הגבתי הסברתי לסבא שלי על האינטרנט הוא לא מזמן קנה מחשב :d
-----------------------------------------
''אהה ברור שאני אבחר בלארויטר! הוא הכי שולט'',אומר ואוציא את הפוקדור של לארויטר מהארגז,
''לארויטר צא!'',אוצעק ואזרוק את הפוקדור שלו באוויר,''שלום לארויטר אני עידן אתה ואני הולכים להיות חברים טובים'',אומר ללארויטר ואחייך באדיבות,לאחר מכן אפנה למדריכה,
''אה סליחה יש לי שאלה,למה יש להם פוקדורים אם אנחנו כריינג'רים משתמשים רק בסטיילרים?'',
אשאל אותה תוהה.
-
[B][U][COLOR=blue]ברונו[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]"סייט... סייטר!!" הסייטר קורא ובורח לפני שרוזליה מתחברת אליו. רוזליה נראית לפתע חולמנית מאוד ומביטה בדמותו המתרחקת של סייטר. "רוז!!" היא קוראת בעצב. לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/451.png[/IMG] חמודה קופצת עליה. רוזליה קמה ונראית מאוד מאוד מופתעת לראות את סקרופי. רוזליה נותנת יד לסקורפי והיא נותנת את זנבה. אתה מבין לפתע שהן מכירות אחת את השנייה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ממה שאתה רואה, טוד מסתדר מצויין בהחלט. אתה מגביר מהירות ומצליח לתפוס את פאנפי שכמעט פוגע בסביבון. פאנפי נלכד! "כל הכבוד לך! הצלחת! עכשיו אתה יכול להתחיל את המסע שלך." ליאן אומרת לך. אתה יוצא החוצה אך לא לפני שמקבל מד אהבה. אתה בודק את פאנפי ומגלה אהבה מיוחדת וליד הלב הענקי כתוב: 'פוקימון קבע'. אתה שמח נורא ומתחיל לשחק לך בחוץ עם פאנפי עד שאתה רואה לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/59.png[/IMG] רץ לידך וקורץ לך אבל מיד ממשיך הלאה. אתה רואה עוד כמה פוקימונים: [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/shinx.png[/IMG], [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/teddiursa.png[/IMG], [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/sneasel.png[/IMG] ולפתע מזהה בין העצים [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/misdreavus.png[/IMG] חוזר ונעלם כל שנייה. אתה רואה שהפוקימונים ישנים על פרוותו הסמיכה של [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/luxray.png[/IMG] שעומד שם.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=cyan]נוקו[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=cyan]את מסובבת בשיא המהירות את הסביבון סביב טוגפי שנחה קצת ולכן לא תוקפת עד שהיא נלכדת. ליאן מברכת אותך ואת יוצאת החוצה עם ג'ן. לידך עובר לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/424.png[/IMG] מהירה שנעלמת ברגע ובבהלה אבל לא שוכחת לקרוץ לך באהדה. את רואה מסביבך בנוסף את:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=cyan][IMG]http://pokemondb.net/static/sprites/black-white/normal/ralts.png[/IMG], [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/smoochum.png[/IMG], [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/turtwig.png[/IMG] וגם [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/dratini.png[/IMG] קטן מציץ מן המים לעברך במבט חמוד.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=sienna]עידן[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=sienna]אתם רואים שעל חולצת המדריכה יש תג שם ובו כתוב ליאן. היא אומרת לכם כך: "טוב, חמודים. הפוקדורים האלו לא יהיו שלכם. אתם חייבים לתפוס את הפוקימון הנבחר בעזרת הסטיילר. כולם לבוא סביבי!" היא אומרת ועוד כמה מורים באים עם ארגזים בידיים. כולם עומדים סביבה בשקט ומחכים לדבריה. היא לוקחת את הארגזים ומניחה אותם לפניה. "כאן יש סטיילר, מדי רינג'ר מתחיל, פוקטץ' ופוקדקס. כל מה שאתם צריכים למסע שלכם." היא אומרת ומבקשת לעמוד מולה בשורה. אתם מתייצבים והיא פותחת את הארגזים. מהארגז הראשון היא מוציאה מדים. אתה מקבל את המדים שלך והולך עם כולם לחדר ההלבשה. אתה נכנס פנימה, לחדר הלבשה משלך ולובש את המדים. אתם חוזרים אל ליאן. היא מוציאה סטיילרים, פוקטץ' ופוקדקס ונותנת לכל אחד אותם. אתה מכניס אותם לתיק. "דרך אגב, שמי לי, אתה עידן, נכון?" השותף שואל ואתה עונה שכן. "כולם להוציא את הפוקימונים!" ליאן קוראת לפתע ומבקשת להתכונן עם הסטיילר. "עכשיו, כולם לתפוס את הפוקימונים! אתם לוחצים על הלחצן הקטן הירוק שעל הסטיילר שלכם ומסובבים את היד כדי שהסביבון יסתובב סביב הפוקימון! אם הפוקימו תוקף, הזיזו את היד מהר מהמתקפה כדי שהיא לא תפגע!" ליאן מסבירה בהתלהבות וכולם מתכוננים עם הסטיילר שלהם.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=darkred]קאקשי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה לוקח את הפוקדור של פיג'י וזורק אותו באוויר. אתם רואים שעל חולצת המדריכה יש תג שם ובו כתוב ליאן. היא אומרת לכם כך: "טוב, חמודים. הפוקדורים האלו לא יהיו שלכם. אתם חייבים לתפוס את הפוקימון הנבחר בעזרת הסטיילר. כולם לבוא סביבי!" היא אומרת ועוד כמה מורים באים עם ארגזים בידיים. כולם עומדים סביבה בשקט ומחכים לדבריה. היא לוקחת את הארגזים ומניחה אותם לפניה. "כאן יש סטיילר, מדי רינג'ר מתחיל, פוקטץ' ופוקדקס. כל מה שאתם צריכים למסע שלכם." היא אומרת ומבקשת לעמוד מולה בשורה. אתם מתייצבים והיא פותחת את הארגזים. מהארגז הראשון היא מוציאה מדים. אתה מקבל את המדים שלך והולך עם כולם לחדר ההלבשה. אתה נכנס פנימה, לחדר הלבשה משלך ולובש את המדים. אתם חוזרים אל ליאן. היא מוציאה סטיילרים, פוקטץ' ופוקדקס ונותנת לכל אחד אותם. אתה מכניס אותם לתיק. "דרך אגב, אני ליאור, אתה קאקאשי, נכון?" הוא שואל ואתה עונה שכן. "כולם להוציא את הפוקימונים!" ליאן קוראת לפתע ומבקשת להתכונן עם הסטיילר. "עכשיו, כולם לתפוס את הפוקימונים! אתם לוחצים על הלחצן הקטן הירוק שעל הסטיילר שלכם ומסובבים את היד כדי שהסביבון יסתובב סביב הפוקימון! אם הפוקימו תוקף, הזיזו את היד מהר מהמתקפה כדי שהיא לא תפגע!" ליאן מסבירה בהתלהבות וכולם מתכוננים עם הסטיילר שלהם.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=fire-nel;1053565][B][U][COLOR=blue]ברונו[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]"סייט... סייטר!!" הסייטר קורא ובורח לפני שרוזליה מתחברת אליו. רוזליה נראית לפתע חולמנית מאוד ומביטה בדמותו המתרחקת של סייטר. "רוז!!" היא קוראת בעצב. לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/451.png[/IMG] חמודה קופצת עליה. רוזליה קמה ונראית מאוד מאוד מופתעת לראות את סקרופי. רוזליה נותנת יד לסקורפי והיא נותנת את זנבה. אתה מבין לפתע שהן מכירות אחת את השנייה.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טוב סקורפי תרצא להצטרף למסעי?!"אשאל את סקורפי ואם הוא עונה כן אוציא את סטיילר ואשתמש בו כדי לכלוד את סקורפי.
-
[quote]קאקשי
אתה לוקח את הפוקדור של פיג'י וזורק אותו באוויר. אתם רואים שעל חולצת המדריכה יש תג שם ובו כתוב ליאן. היא אומרת לכם כך: "טוב, חמודים. הפוקדורים האלו לא יהיו שלכם. אתם חייבים לתפוס את הפוקימון הנבחר בעזרת הסטיילר. כולם לבוא סביבי!" היא אומרת ועוד כמה מורים באים עם ארגזים בידיים. כולם עומדים סביבה בשקט ומחכים לדבריה. היא לוקחת את הארגזים ומניחה אותם לפניה. "כאן יש סטיילר, מדי רינג'ר מתחיל, פוקטץ' ופוקדקס. כל מה שאתם צריכים למסע שלכם." היא אומרת ומבקשת לעמוד מולה בשורה. אתם מתייצבים והיא פותחת את הארגזים. מהארגז הראשון היא מוציאה מדים. אתה מקבל את המדים שלך והולך עם כולם לחדר ההלבשה. אתה נכנס פנימה, לחדר הלבשה משלך ולובש את המדים. אתם חוזרים אל ליאן. היא מוציאה סטיילרים, פוקטץ' ופוקדקס ונותנת לכל אחד אותם. אתה מכניס אותם לתיק. "דרך אגב, אני ליאור, אתה קאקאשי, נכון?" הוא שואל ואתה עונה שכן. "כולם להוציא את הפוקימונים!" ליאן קוראת לפתע ומבקשת להתכונן עם הסטיילר. "עכשיו, כולם לתפוס את הפוקימונים! אתם לוחצים על הלחצן הקטן הירוק שעל הסטיילר שלכם ומסובבים את היד כדי שהסביבון יסתובב סביב הפוקימון! אם הפוקימו תוקף, הזיזו את היד מהר מהמתקפה כדי שהיא לא תפגע!" ליאן מסבירה בהתלהבות וכולם מתכוננים עם הסטיילר שלהם.[/quote]
"אוקיי!" אומר,אקח את המדים והציוד,אלבש אותו ואתחיל לתפוס את פידג'י בעזרת הסטיילר.