-
[quote=~Ne-Yo~;1058205][B][COLOR=darkorange]גריי:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה יוצא מן המשרד ומבחין בדנה, ילדה חמודה מהשכבה שלך. היא מחייכת אליך ומביאה לך חוברת שבה כתוב איך משתמשים במטבעות. קריאה קצרה מגלה לך שהכל אמיתי. כל מה שצריך לעשות זה לשפשף את המטבע ולומר בקול: "אני בעל המטבע הקסום! הכוח שייך לי!".[/COLOR][/B]
[/quote]
'יפה...' אחשוב לעצמי ואסתכל על דנה במבט מעט מאוהב אך מיד לאחר מכן אתעשת על עצמי.
"אוקיי" אומר ואקח כמה נשימות עמוקות.
"אני בעל המטבע הקסום! הכוח שייך לי!" אקרא אך אשתדל שלא ישמעו או משהו, שלא יחשבו שאני סוג של משוגע.
-
[B][COLOR="Green"]מייקי:
"מופרך למדי. בכל אופן אני מדבר על המטבעות הקסומות המעניקות כוחות קסם למחזיקים בהם. אני מבקש ממך לצאת ממשרד שלי ולהביא אלי את החפץ שהכי מאפיין אותך."[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]
גריי:
"אתה חמוד אמיתי." ליגלגה דנה. "החוברת הזאת היא בדיחה שמסתובבת כבר שבועיים. סורי אבל תתכונן להופיע ביוטיוב בדקות קרובות." היא לא הביטה לכיוונך בכלל כשהמשיכה בדרכה...[/B][/COLOR]
-
[COLOR=#008000][B][QUOTE] [/B]
[COLOR=#008000][B]מייקי:
"מופרך למדי. בכל אופן אני מדבר על המטבעות הקסומות המעניקות כוחות קסם למחזיקים בהם. אני מבקש ממך לצאת ממשרד שלי ולהביא אלי את החפץ שהכי מאפיין אותך."[/B][/COLOR]
[B][/QUOTE][/B]
[B][COLOR=black]החפץ שהכי מאפיין אותי הוא לא היה יכול לבקש ממני משהו קל יותר, אני אביא את החברים שלי אחשוב בחיוך הרי הם כמו אחים בשבילי ואני מבלה איתם את כל יומי, ארוץ במהירות כדי למצוא את צ'ארלי ונייט ולהביא אותם אל המנהל.[/COLOR][/B][/COLOR]
-
[B][COLOR="DarkGreen"]מייקי:
"לאחר שגררת את חברך למשרד המנהל, תואיל בטובך להחזיר אותם חזרה למקומם?" המנהל הביט בך בכעס "דיברתי על חפץ."[/COLOR][/B]
-
[quote=~Ne-Yo~;1058223]
[B][COLOR=blue]גריי:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"אתה חמוד אמיתי." ליגלגה דנה. "החוברת הזאת היא בדיחה שמסתובבת כבר שבועיים. סורי אבל תתכונן להופיע ביוטיוב בדקות קרובות." היא לא הביטה לכיוונך בכלל כשהמשיכה בדרכה...[/COLOR][/B][/quote]
"מה?!" אשאל בעצבים.
"טוב נו שיהיה..." אמלמל ואנסה לשחק אותה כאילו לא אכפת לי, אנסה שוב לברוח אל העצלנות ומיד לאחר מכן אכנס אלד חדר המנהל בזעם.
"מטבע הקסם אה?!, המטבע הזה לא שווה כלום, בגללך אני יהיה הבדיחה של השכבה!" אקרא בעצבים.
-
[B][COLOR="DarkOrange"]גריי:
הצרחות שלך גרמו לך להרגיש מעט צרוד, אך נראה כי המנהל המשיך את עיסוקיו כרגיל, וכלל לא התייחס אליך.[/COLOR][/B]
-
[quote=~Ne-Yo~;1058239][B][COLOR=darkorange]גריי:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הצרחות שלך גרמו לך להרגיש מעט צרוד, אך נראה כי המנהל המשיך את עיסוקיו כרגיל, וכלל לא התייחס אליך.[/COLOR][/B][/quote]
"היי...אתה שומע אותי, תבין המטבעות האלה הם זיוף, בגללך אני הבדיחה של השכבה" אומר ביאוש ואקווה שהוא שומע אותי.
"הלוו, אדוני המנהל אתה מקשיב, המטבע לא עובד" אנסה להסביר לו.
-
[quote=mor15;1058237]"מה?!" אשאל בעצבים.
"טוב נו שיהיה..." אמלמל ואנסה לשחק אותה כאילו לא אכפת לי, אנסה שוב לברוח אל העצלנות ומיד לאחר מכן אכנס אלד חדר המנהל בזעם.
"מטבע הקסם אה?!, המטבע הזה לא שווה כלום, בגללך אני יהיה הבדיחה של השכבה!" אקרא בעצבים.[/quote]
איזה מטומטם אני הוא בקש חפץ, אבל אני יכול להביא חפץ אחר שהוא גם מאוד חשוב בשבילי הרי הוא הכדורגל שלי. אבל מאיפה עכשיו אני אביא כדורגל אחשוב ואז ארוץ אל אולם הספורט ואקח כדוררגל כדי להביא למנהל.
-
אתה מתחיל להבין שניסיונותיך לשווא המה. המנהל כלל לא מתייחס אליך. המזכירה נכנסה להגיש למנהל את כוס התה שלו, וכלל לא הביטה לעברך.[/COLOR][/B]
-
[quote=~Ne-Yo~;1058243][B][COLOR=darkorange]גריי:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מתחיל להבין שניסיונותיך לשווא המה. המנהל כלל לא מתייחס אליך. המזכירה נכנסה להגיש למנהל את כוס התה שלו, וכלל לא הביטה לעברך.[/COLOR][/B][/quote]
"רק רגע...יכול להיות שהמטבע הזה באמת עובד..." אהרהר לעצמי.
"המזכירה לא הבחינה בי, המנהל לא הבחין בי בוא נעשה אחד ועוד אחד ז"א שהמטבע פועל אני בלתי נראה.." אומר בהתלהבות מעוטה.
"אבל יש רק דרך אחד לבדוק זאת" אומר ואסתכל על המזכירה.
ואז בבת אחת ובאומץ רב כשאעמוד מולה אוריד את מכנסיי במהירות בעודי מקווה שאני באמת בלתי נראה.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]מייקי:
"תודה שהואלת בטובך להביא לי את החפץ." ליגלג המנהל בקור. "כעת קח את המטבע והסתלק מפה." המנהל הגיש לך מטבע בצבע נחושת.[/B][/COLOR]
לאחר שהרמת את מכנסיך הבנת שיש שתי אופציות, או שהיא לא מתעניינת ב'חבילה' שלך או שאתה בלתי נראה. לפתע נשמע פיצוץ בחצר.[/COLOR][/B]
-
[quote=~Ne-Yo~;1058250]
[B][COLOR=darkorange]גריי:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לאחר שהרמת את מכנסיך הבנת שיש שתי אופציות, או שהיא לא מתעניינת ב'חבילה' שלך או שאתה בלתי נראה. לפתע נשמע פיצוץ בחצר.[/COLOR][/B][/quote]
"אין מצב שהיא לא מתעניינת בחבילה שלי..." אמלמל לעצמי.
"כנראה שאני באמת בלתי נראה, אין עלייך המנהל!" אקרא ואתפוס את ראשו למרות שלא ירגיש בכך אך מיד לאחר מכן אלך אל עבר החצר בבהלה לבדוק את מקור הפיצוץ.
"אולי לעוד משהו יש מטבע..." אמלמל לעצמי בדרך, "ואני בטוח שהוא לא מנצלו לטובה..." אסנן שוב.
-
אתה יוצא אל החצר ורואה שני ילדים לא מוכרים הולכים מכות בכל הכוח, מה שהיה מוזר הוא שלאחד מהם היו ידיים מאבן![/COLOR][/B]
-
[QUOTE=~Ne-Yo~;1058140][B][COLOR="Blue"]כריס:
"כן כריס! מטבעות הקסם!" צעק המנהל "מהו הסיפור הכי הזוי ששמעת עליהם?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
" אני אף פעם לא שמעתי עליהם המנהל ...
וחוץ מזה , מה זה משנה ? .. אם אתה רוצה אני יכול לספר לך על סינדרלה , שלגיה , והיפייפיה הנרדמת ." אגיד ואתחיל לצחוק
-
[B][COLOR="Red"]כריס:
"תלמידי היקר, אני מדבר ברצינות כעת. צא בקשה מהמשרד והבא אלי חפץ שאתה מרגיש שהוא הכי מאפיין אותך."[/COLOR][/B]