טל אין לי אינטרנט לצערי...שוב..ןאני רןצה לדעת אם עדיין יש לי מקום שמור..אם כן אני אערוך את הודעה זו..תודה
Printable View
טל אין לי אינטרנט לצערי...שוב..ןאני רןצה לדעת אם עדיין יש לי מקום שמור..אם כן אני אערוך את הודעה זו..תודה
[b][u]תומר[/u][/b]
[b]אתה מסתובב באי עם ראלטס אתה מתקדם לאט והוא רץ די מהר, פתאום אתה שומע מאחרויך
אתה מתחיל לדבר עם ראלטס, ראלטס רץ לו במקום ומריח הכל, אתה שומע משהו אבל לא מתייחס וממשיך ללכת,
פתאום אתה שומע משהו מוזר "קאר...קאטאר..פי!" ומסתובב אחורה,
אתה רואה שמולך עומד קאטרפאי קטן וחמוד, דיינו לא מחקה ורץ חזרה לידך.
"ראלטס..ראלטס...!"אומר ראלטס ונעמד מול הקאטרפי המסכן.
מה תעשה?[/b]
[B]
[U]כריס[/U]
אתה ממשיך ללכת עם דיינו ומחפש אחר מאמנים, פתאום מולך נעמדת ילדה יפה עם עייניים כחולות,
"מי אתה? ומה אתה עושה על האי שלי?" היא שואלת בתמימות,
"אתה מחפש קרבות???" היא שואלת אותך
[/B][U][B]וכן קודאק מקומך שמור[/B][/U]
[B][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]שם משתמש:הרוח המתמטקאית[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]שם במשחק:אלמוג[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]תמונת מאמן:[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]רקע:קוראים לי אלמוג,נולדתי בעיר תמוז. אבי הוא איש נחמד,הוא אוהב לחקור פוקימונים ולאמן אותם,הוא ממין מדען אזרי בעיר תפוז ולכן הרבה אנשים מעריכים אותו. אמי עקרת בית פשוטה יחסית אך היא דואגת לי, לאחי המון. אחי יותר גדול ממני והוא עוזר לאבא שלי לחקור פוקימונים. אני לומד בבית-הספר המורות,אוהבות אותי כי יש לי ידע רב בפוקימונים מאבא שלי. יש לי כמה חברים בית ספרי ואני בדרך כלל מטייל איתם ומשחק איתם. יש לי גם חברה, קוראים לה קלואי אך היא לא כמו הבנות היא ספורטאית טובה אך היא חברה טובה וגם יפה מאוד לדעתי. אני כבר תכננתי לצאת למסע שלי יחד עם קלואי כדי להיות מאמן מעולה. [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]פוקימון התחלתי:לוטד[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]בקשות אחרות: להרשם![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Arial]שקלואי תיהיה שותפה שלי[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=~♣Gaara Sannin♣~;1062778][b][u]תומר[/u][/b]
[b]אתה מסתובב באי עם ראלטס אתה מתקדם לאט והוא רץ די מהר, פתאום אתה שומע מאחרויך
אתה מתחיל לדבר עם ראלטס, ראלטס רץ לו במקום ומריח הכל, אתה שומע משהו אבל לא מתייחס וממשיך ללכת,
פתאום אתה שומע משהו מוזר "קאר...קאטאר..פי!" ומסתובב אחורה,
אתה רואה שמולך עומד קאטרפאי קטן וחמוד, דיינו לא מחקה ורץ חזרה לידך.
"ראלטס..ראלטס...!"אומר ראלטס ונעמד מול הקאטרפי המסכן.
מה תעשה?[/b]
[U][B]וכן קודאק מקומך שמור[/B][/U][/QUOTE]
מה קשור דיינו?
מחכה*
--------------------------
"ראלטס בוא נעזוב את הפוקימון החלשלוש הזה, אנחנו צריכים למצוא פוקימון טוב למכון העשב!" אגיד לראלטס בשמחה ואז אמשיך עם ראלטס בדרכי למצוא פוקימונים למכון.
[QUOTE=~♣Gaara Sannin♣~;1062778]
[B]
[U]כריס[/U]
אתה ממשיך ללכת עם דיינו ומחפש אחר מאמנים, פתאום מולך נעמדת ילדה יפה עם עייניים כחולות,
"מי אתה? ומה אתה עושה על האי שלי?" היא שואלת בתמימות,
"אתה מחפש קרבות???" היא שואלת אותך
[/B][U][B][/B][/U][/QUOTE]
" כן ! " אני מחפש קרב שיכול לאתגר אותי ! " אומר בנחישות .
" שמי עדן וזה דיינו הפוקימון שלי ! את יודעת איפה אוכל להלחם ? אני חייב לפתח אותו לפני המכון ! " אשאל בהתעניינות ואחכה לתשובה .
[B][U]אלמוג,[/U][/B]
אתה לא בפנים...
תן תמונה,
ותערוך את הרקע
[U][B]כריס[/B][/U]
[B]"בטח שאני יודעת..." הילדה הקטנה אומרת בקול ערמומי,[/B]
[B]"אני מכירה מישהי ממש חזקה שתרצה לעשות איתך קרב" היא אומרת בחיוך ומוציא פוקדור,[/B]
[B]"אני!!" היא צועקת וזורקת את הפוקדור לאוויר,[/B]
[B]מהפוקדור שלה יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/334.png[/IMG] יפה וגדולה,[/B]
[B]"אז.. מכיוון שברור שאני הולכת לקרוע לך את התחת אתה תתחיל" אומרת הילדה בחיוך רשעי.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[B][U]תומר[/U][/B]
[B]התבלבלתי בינייכם סליחה..[/B]
[B]!~~~~~~~~~~~~~~![/B]
[B]פתאום עפים לעברך קוצי רעב עבים, אתה מסתובב ורואה פוקימון די חמוד בצורת עקרב בצבע סגול ככה, זה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/451.png[/IMG], הוא מסתכל עלייךך ושלוח שוב קוצי רעל לעבר ראלטס,[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[QUOTE=~♣Gaara Sannin♣~;1062815]
[U][B]כריס[/B][/U]
[B]"בטח שאני יודעת..." הילדה הקטנה אומרת בקול ערמומי,[/B]
[B]"אני מכירה מישהי ממש חזקה שתרצה לעשות איתך קרב" היא אומרת בחיוך ומוציא פוקדור,[/B]
[B]"אני!!" היא צועקת וזורקת את הפוקדור לאוויר,[/B]
[B]מהפוקדור שלה יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/334.png[/IMG] יפה וגדולה,[/B]
[B]"אז.. מכיוון שברור שאני הולכת לקרוע לך את התחת אתה תתחיל" אומרת הילדה בחיוך רשעי.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[/QUOTE]
" ... את מלאה בביטחון עצמי הא ? " אומר בגיחוח .
" קרבות פוקימונים לא בהכרח קשורים בעוצמת הפוקימון ... אלא באסטרטגיה ובקשר בין המאמן לבין הפוקימון " ! אומר וצועק עליה .
" אני אלמד אותך איך נלחמים ! דיינו ניב קרח עכשיו קדימה ! ניב קרח יהיה חזק על פוקימון מסוג דרקון , זו אסטרטגיה טובה צא !!! " אומר נחוש בדעתי לנצח .
[QUOTE=~♣Gaara Sannin♣~;1062815]
[B][U]תומר[/U][/B]
[B]התבלבלתי בינייכם סליחה..[/B]
[B]!~~~~~~~~~~~~~~![/B]
[B]פתאום עפים לעברך קוצי רעב עבים, אתה מסתובב ורואה פוקימון די חמוד בצורת עקרב בצבע סגול ככה, זה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/451.png[/IMG], הוא מסתכל עלייךך ושלוח שוב קוצי רעל לעבר ראלטס,[/B]
[B]מה תעשה?[/B][/QUOTE]
'זה יהיה קרב טוב, וגם הסקורפי הזה יתאים למסע שלי וגם נגד מכון העשב... בקיצור אני אתפוס אותו.' אני אחשוב לעצמי בערמומיות תוך כדי שאני מסתכל על סקורפי במבט שמח
ואז פונה לעבר ראלטס בשמחה רבה ובעידוד: "ראלטס תשתמש בעל-חושי כדי לתפוס את הקוצי רעל שבאים אליך
ואז תחזיר לעבר סקורפי תוך כדי שאתה שולח היפנוזה שתרדים אותו! אתה מסוגל חברי הטוב רלאטס!"
[quote=~♣Gaara Sannin♣~;1062736][B][U][SIZE=5]התחלה לכולם:[/SIZE][/U][/B]
[B]אתם מתכוננים לרדת מהסיפון,כולם כבר ירדו לפנייכים ואתם מסתכלים לרגע על האי ומתחילים לרדת מהסיפון,[/B]
[B]'מקום יפה!' אתם חושבים לעצמכם ומסתכלים סביב על כל המאמנים ועל המקום,[/B]
[B]"כל המאמנים אליי בבקשה!" פתאום נשמעת צעקה מאחד הצדדים,[/B]
[B]אתם מסתובבים ורואים איש גבוה עם כובע שחור עומד מולכם,[/B]
[B]"הקשיבו אליי! האי הזה זה לא משחק ילדים! אתם נשלחתם לכאן עם האליט פורים בשביל לעזור לחוקרים שלנו לגלות את סודות האי הזה!"[/B]
[B]אומר האיש המוזר ומסתכל עלייכם,[/B]
[B]"ועכשיו! אני מבקש מכם לקחת את הפוקימונים שלכם ואת הציוד שלכם!, קדימה!" [/B]
[B]אומר האיש ,[/B]
[B]"ועכשיו לכו להסתובב קצת באי! תנסו לא להסתבך בצרות!" אומר האיש ועולה לסיפון.[/B]
[B][COLOR=red]החלטתי לבטל את הקטע עם החברי צוות הבנתי שזה סתם באלגן....[/COLOR][/B][/quote]
אני מתחיל ללכת בשדות כברת דרך מחפש אחר "אקשן" אמיתי כמו באקדמייה ואף יותר,
לאחר חצי שעה לפתע אני רואה עץ, אני מסתכל עליו והוא מסתכל עליי ואני חושב "מעניין ממתי העץ הזה כאן" פתאום להקה של פיג'ים ופיג'יוטים תוקפים אותי ולא נותנים לי אפילו להתקרב אל ליד העץ.
"מעניין מה יש להם" חשבתי, "כנראה בעץ הזה יש סוד... אבל מהו?!"
[quote=~♣Gaara Sannin♣~;1062736][B][U][SIZE=5]התחלה לכולם:[/SIZE][/U][/B]
[B]אתם מתכוננים לרדת מהסיפון,כולם כבר ירדו לפנייכים ואתם מסתכלים לרגע על האי ומתחילים לרדת מהסיפון,[/B]
[B]'מקום יפה!' אתם חושבים לעצמכם ומסתכלים סביב על כל המאמנים ועל המקום,[/B]
[B]"כל המאמנים אליי בבקשה!" פתאום נשמעת צעקה מאחד הצדדים,
אתם מסתובבים ורואים איש גבוה עם כובע שחור עומד מולכם,
"הקשיבו אליי! האי הזה זה לא משחק ילדים! אתם נשלחתם לכאן עם האליט פורים בשביל לעזור לחוקרים שלנו לגלות את סודות האי הזה!"
אומר האיש המוזר ומסתכל עלייכם,[/B]
[B]"ועכשיו! אני מבקש מכם לקחת את הפוקימונים שלכם ואת הציוד שלכם!, קדימה!" [/B]
[B]אומר האיש ,[/B]
[B]"ועכשיו לכו להסתובב קצת באי! תנסו לא להסתבך בצרות!" אומר האיש ועולה לסיפון.[/B]
[B][COLOR=red]החלטתי לבטל את הקטע עם החברי צוות הבנתי שזה סתם באלגן....[/COLOR][/B][/quote]
אקח את הציוד שלי בהתרגשות ואחשוב 'קדימה זה הזמן להתחיל את המסע!'
אוציא את גרוליט ואומר לו בחיוך "קדימה גרולייט בוא נסתובב קצת כאן, האי הזה נראה מדהים!"
ואתחיל לרוץ איתו תוך כדי משחק שכזה על מנת לראות דברים מעניינים.. אקפיד להישאר על יד החוף ולא להיעלם לאחרים.
[U][B]כריס [/B][/U]
[B]"נו באמת..." היא אומרת בחשש,[/B]
[B]"אלטריה! תתחמק ותתקוף בלהביור את דיינו!!" צועקת הילדה ואלטריה מתחמק מהמתקפה של [/B]
[B]דיינו ומשחרר להביור חזק וגדול לכיוונו של דייינו.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[U][B]תומר[/B][/U]
[B]ראלטס מסתכל על סקורפי ומפעיל על חושי על הקוצי רעל שלו, הוא מחזיר את קוצי הרעל לכיוונו של סקורפי אבל סקורפי לא נפגע קשה,
ראלטס משתמש בהיפנוזה בשביל להרדים את סקורפי, סקורפי מתחמק מההיפנוזה ומשתמש בכדור צל על ראלטס.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[U][B]אונו[/B][/U]
[B]אתה לא יכול להחליט שבאים עליך פוקימונים![/B]
[B]זה התפקיד שלי! בגלל זה אני שה"ם ולא אתה.[/B]
[B]תכתוב תגובה חדשה.[/B]
[U][B]דרייק[/B][/U]
[B]אתה מסתובב לך בקרבת החוף, גראוליט רץ לפנייך ומשתכשך במים,[/B]
[B]'מעניין מה יש באי הזה....' אתה חושב לעצמך תוך כדי הליכה,[/B]
[B]פתאום משום מקום קופץ מהים פוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/363.png[/IMG],ספיל!.[/B]
[B]גראוליט מיד נעמד לידך ונובח על ספיל.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[QUOTE=~♣Gaara Sannin♣~;1062870][U][B]תומר[/B][/U]
[B]ראלטס מסתכל על סקורפי ומפעיל על חושי על הקוצי רעל שלו, הוא מחזיר את קוצי הרעל לכיוונו של סקורפי אבל סקורפי לא נפגע קשה,
ראלטס משתמש בהיפנוזה בשביל להרדים את סקורפי, סקורפי מתחמק מההיפנוזה ומשתמש בכדור צל על ראלטס.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[/QUOTE]
"ראלטס תפוצץ את הכדור צל בעלים קסומים ואז תשלח לעבר סקורפי על-חושי שיפגע בו, יעיף אותו על העץ ויעלף אותו ישר!" אגיד לראלטס ואז אזרוק במהירות פוקדור על סקורפי אחרי שהוא יתעלף.
[QUOTE=~♣Gaara Sannin♣~;1062870][U][B]כריס [/B][/U]
[B]"נו באמת..." היא אומרת בחשש,[/B]
[B]"אלטריה! תתחמק ותתקוף בלהביור את דיינו!!" צועקת הילדה ואלטריה מתחמק מהמתקפה של [/B]
[B]דיינו ומשחרר להביור חזק וגדול לכיוונו של דייינו.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[/QUOTE]
" דיינו תחכה שהלהביור יהיה קרוב אלייך ואז תתחמק ! בגלל שהוא יהיה קרוב אלייך אלטריה לא תראה אותך והיא תחשוב שנפגעת , אבל בעצם תקפוץ מאחורייה ותשתצמש בניב קרח ולאחר מכן בזעם דרקון , צא ! " אומר ושמח מהעובדה שהקרב מאתגר .
[quote=~♣Gaara Sannin♣~;1062870]
[U][B]דרייק[/B][/U]
[B]אתה מסתובב לך בקרבת החוף, גראוליט רץ לפנייך ומשתכשך במים,[/B]
[B]'מעניין מה יש באי הזה....' אתה חושב לעצמך תוך כדי הליכה,[/B]
[B]פתאום משום מקום קופץ מהים פוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/363.png[/IMG],ספיל!.[/B]
[B]גראוליט מיד נעמד לידך ונובח על ספיל.[/B]
[B]מה תעשה?[/B][/quote]
"היי היי גרולייט זה בסדר!" אומר ואלטף את ראשו כדי להרגיע אותו.
לאחר מכן אתקרב לספיל בזהירות ואומר לו בחיוך תמים "שלום לך! תרצה לערוך קרב קטן?"
ואחכה לתשובה
[u][i][b]דרייק[/b][/i][/u]
[b]"ספי.. ספי.. ספיל!!!" הוא צועק ושולח עלייך רסיסי קרח גדולים,[/b]
[b]אתה עף על הריצפה די חבול, זה ספיל פראי, גראוליט נעמד מולך ועוצר את ספיל.[/b]
[b]מה תעשה?[/b]
[b][u]כריס[/u][/b]
[b]אתה מאושר מהקרב המרגש והמאתגר, אתה גורם לדיינו לעשות מהלך די מסוכן והוא מקשיב לך,[/b]
[b]הלהביור מתקרב במהירות עצומה אל עבר דיינו, אבל הוא בשלו עומד ומחכה, הלהביור נמצא כמטר מדיינו והוא קוףץ מעליו, הוא רץ לעבר אלטריה ומשתמש בני קרח, אלטרי נפגעת קשה, הוא שלוח גם זעם דרקון לכיוונה אבל היא כבר קלטה את הרעיון ומתחמקת בקלות, היא מסתובבת לכיוון דיינו ושולחת קרן קרח, הקרן עפה לכיוון דיינו שלך.[/b]
[b]מה תעשה?[/b]
[b][u]תומר[/u][/b]
[b]ראלטס מקשיב לך, הוא פוגע בסקורפי די קשה, סקורפי עף על העץ ומאבד הכרה, אתה מנצ לאת הזמן הזה ושולח פוקדור, הפוקדור פוגע בסקורפי, נוצר אור אדום וסקורפי נכנס לתוך הפוקדור,[/b]
[b]1...[/b]
[b]2...[/b]
[b]3...[/b]
[b]ברכותי! תפסת סקורפי.[/b]
[b]מה תעשה?[/b]