-
[COLOR=purple][B]שאלה ראשונה :[/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple]גלגל המזל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]_ _ ו _ ל ק _[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]רמז : שם של פוקימון .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אותיות שאין : מ' , י'[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מי שמגלה את התשובה , מקבל מצה - צפו בעמ' האיוונטים בשביל עוד פרטים .[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]ארווין[/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue]אתה מסתובב ומתהלך אלייך באיטיות איש זקן ומכוער למדי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא אומר לך : " שלא תעז להכנס לשם ! אתה לא יודע מה יש שם ! יש אנשים שהלכו , ולא חזרו ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה שואל מיהו והוא עונה : " אני שומר המקדש , אני זה שדואג שאנשים לא ייכנסו למקדש המקולל הזה ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]האיש מפסיק לדבר , הולך ליד ההריסות ומתיישב על כסא מהודר מעור .[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B]לי[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]" חהחהחה ! עשית טעות ! " הילד צועק ועיניו מנצנצות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]" אתה מוכן להפסד הראשון שלך ?! צא סטרפטור ! " הוא צועק ומהפוכדור יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/398.png[/IMG]גדול ויפה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]" סטרפטור , מתקפת רוח עכשיו צא !!! " הילד אומר ומסתכל אלייך בגיחוח ובזלזול .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מתקפת הרוח של סטרפטור פוגעת בליטוויק וכמעט שמעלפת אותו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה רוצה שהורסי תהיה נקבה ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]__________________________[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את הורסי מהכדור ואתם מתהלכים לכם באי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לאחר כמה דק' של הליכה רצופה אתה מגיע למקום מסויים שבו אתה רואה המון[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/16.png[/IMG]מעופפים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אחד מהם מתעופף ופתאום נתקבל בעץ ונופל .[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Virus;1069410][COLOR=purple][B]שאלה ראשונה :[/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple]מי שמגלה את התשובה , מקבל מצה - צפו בעמ' האיוונטים בשביל עוד פרטים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מסתובב ומתהלך אלייך באיטיות איש זקן ומכוער למדי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא אומר לך : " שלא תעז להכנס לשם ! אתה לא יודע מה יש שם ! יש אנשים שהלכו , ולא חזרו ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה שואל מיהו והוא עונה : " אני שומר המקדש , אני זה שדואג שאנשים לא ייכנסו למקדש המקולל הזה ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]האיש מפסיק לדבר , הולך ליד ההריסות ומתיישב על כסא מהודר מעור .[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יודע! זה סנורלקס!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מעניין מה יש במקדש. בוא נשאל אותו". אני אומר והולך אליו
-
[
[B][COLOR=darkorange]" חהחהחה ! עשית טעות ! " הילד צועק ועיניו מנצנצות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]" אתה מוכן להפסד הראשון שלך ?! צא סטרפטור ! " הוא צועק ומהפוכדור יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/398.png[/IMG]גדול ויפה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]" סטרפטור , מתקפת רוח עכשיו צא !!! " הילד אומר ומסתכל אלייך בגיחוח ובזלזול .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מתקפת הרוח של סטרפטור פוגעת בליטוויק וכמעט שמעלפת אותו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למאמן"זה לא פייר.זה רק הקרב הראשון של ליטוויק זה ברור שליטוויק שלי יפסיד לסטראפטור החזק שלך".אני אומר ללטויק"תאוש במהירות.לאחר מכן תשתמש בערפיח שיכסה את כול האזור כך שסטארפטור לא יראה כלום.ואז תשתמש בבילבול.תגרום שהבילבול תבלבל לגמרי את סטארפטור של המאמן הזה"
-
[B][COLOR=red]אתה רוצה שהורסי תהיה נקבה ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]__________________________[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את הורסי מהכדור ואתם מתהלכים לכם באי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לאחר כמה דק' של הליכה רצופה אתה מגיע למקום מסויים שבו אתה רואה המון[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/16.png[/IMG]מעופפים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אחד מהם מתעופף ופתאום נתקבל בעץ ונופל .[/COLOR][/B][/QUOTE]
כן אם אפשר.
ח'
------------------------
"וואו זה פידג'י!" אגיד בתהלהבות תוך כדי שאני בודק אותו בפוקדקס שיש בכיסי.
אני אחפש מקור מים בסביבה ואז אשים אותו את הורסי ואגיד לה: "הורסי תשתמשי על הפידג'י שנפל מסך עשן ואז לאחר מכן בועות בכול הכוח!"
ואם אני לא אמצא מקור מים אחזיר את הורסי, אתפוס את פידג'י שנפגע מהעץ ואזרוק אליו במהירות פוקדור.
-
[QUOTE=Virus;1069368][COLOR="purple"]שאלה ראשונה :
גלגל המזל .
_ _ ו _ ל _ _
רמז : שם של פוקימון .
מי שמגלה את התשובה , מקבל מצה - צפו בעמ' האיוונטים בשביל עוד פרטים .[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][B]מיילין
את מתקדמת לעבר חוף הים ועדיין מסתכל אחורה לכיוון היער - אך כלום לא קורה .
פתאום את נופלת , מעדת מאבן שהייתה מונחת על חוף הים .
לאחר שהסתכלת עלייה ראית אבן יפה וצהובה , שפתאום החלה לזהור .[/B][/COLOR][/QUOTE]
"וואו אבן יפה! " אני אומרת ומרימה אותה ומנסה לבדוק אותה בפוקדקס לראות מה קורה איתה והכול
"אולי זאת אבן התפתחות!" אני אומרת ומנסה לבדוק אותה בפוקדקס ולראות עוד סימנים "וזה זוהר!" אני קוראת
"אולי זה פצצה!" אני אומרת וזורקת את זה קרוב ומתחבאת מאחורי אבן, לאחר מכן שאני רואה שלא קרב כלום אני לוקחת אותה בעדינות" אולי זה לא פצצה" אני אומרת ובודקת אותה פעם שלישית בפוקדע
-
[B][COLOR=purple]שאלה שנייה :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]_ _ _ - _ _ _ _[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]רמז : שם של מתקפה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ארווין[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מתקרב אל האיש ואל המקדש .[/COLOR]
[COLOR=blue]כשאתה מספיק קרוב לאיש הוא צועק עלייך : " מה אתה עושה פה ?! עוד לא הלכת ?! "[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה שואל אותו מה זה המקדש הזה , ולמה הוא נהרס , ומה בכלל קורה פה .[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא עונה : " זהו המקדש של קיורם , מספרים שהוא רדום שם מתחת להריסות , המון מדענים ניסו להיכנס ולחפש את הפוקימון , אך אף אחד מהם לא חזר ... האגדה מספרת שרק מי שיחזיק בפוקימונין ראשירם וזורקום יוכל להעיר את קיורם משנתו העמוקה . אבל מה זה משנה בכלל ?! אתה לא צריך להיות פה ילד , לך תשחק במקום אחר ! " הוא צועק ומסתכל אל השמיים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הילד צועק : " בגלל זה הזהרתי אותך ! אבל לא הקשבת !" סטרפטור מתקפת רוח שתעיף את הערפיח הזה , לאחר מכן תשתמש בציפור אמיצה כדי לסיים את הקרב ! " הילד צועק .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]סטרפטור מעלים את הערפיח ועף במהירות הבזק אל ליטוויק .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]סטרפטור פוגע בליטוויק בחוזקה רבה וליטוויק עף אחורה ונתקע בסלע גדול - ליטוויק מעולף .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הילד אומר : " רואים שאתה מתחיל ... עלוב " מסיים לדבר ומפנה אלייך את גבו .[/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]ג'ון[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]אתה מחפש מקור מים אך לא מוצא , אתה רץ לעבר פידג'י כדי לתפוס אותו אך הוא מתעורר ומתחיל לעוף לעבר שאר הפידג'ים . אתה מאוכזב מזה שהוא בורח ומסתכל על הפוכדור של הורסי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לאחר מכן אתה מבין שתצטרך ללכוד פוקימון שנמצא במים ואחד שיכול להמצא גם על יבשה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מחפש ולאחר שעה אתה רואה חוף ים מרהיב וההשתקפות של השמש על המים יוצאת דופן .[/COLOR][/B]
[COLOR=magenta][B]סיגל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=magenta]פתאום האבן מתחילה להפתח ומהפחד את מפילה אותו מידייך ורצה אחורה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את רואה את איווי ממש לחוץ ומתחיל ליילל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]לאחר כמה שניות פתאום האבן נהפכת לפוקימון גדול ומפחיד שנראה כמו דינוזאור מעופף[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/142.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הפוקימו ןמתעופף ונהלם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]לפתע מאחורייך מגיע נער צעיר בן 20 ואומר : " ארודקטייל הא ? חבל שלא הספקתי לתפוס אותו .. " הוא מסתכל עלייך וממשיך לדבר : " אל תבהלי , זה אחד מהדברים המוזרים שקוראים באי הזה , יש פה המון מאובנים , וכשנוגעים בהם הם נהפכים לפוקימונים ... זה ממש מפחיד אבל יש אנשים כמוני לדוגמא , שמחפשים את האבנים האלה בכדי ללכוד את הפוקימונים ... הם ממש חזקים ומרהיבים .. אוקיי אני ממשיך לחפש אותם ... חבל לא השגתי את זה , להתראות ובהצלחה ! " האיש צועק ונעלם .[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Virus;1069456][B][COLOR=purple]שאלה שנייה :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מחפש מקור מים אך לא מוצא , אתה רץ לעבר פידג'י כדי לתפוס אותו אך הוא מתעורר ומתחיל לעוף לעבר שאר הפידג'ים . אתה מאוכזב מזה שהוא בורח ומסתכל על הפוכדור של הורסי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לאחר מכן אתה מבין שתצטרך ללכוד פוקימון שנמצא במים ואחד שיכול להמצא גם על יבשה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מחפש ולאחר שעה אתה רואה חוף ים מרהיב וההשתקפות של השמש על המים יוצאת דופן .[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
מכת אדמה?
-------------------------
"יופי! מקור מים! צא הורסי!" אגיד בשמחה תוך כדי שאני מוציא את הורסי ורץ לעבר החוף הים כדי לחפש פוקימונים מסוג לא מים לתפיסה.
-
[B][COLOR=magenta]פתאום האבן מתחילה להפתח ומהפחד את מפילה אותו מידייך ורצה אחורה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את רואה את איווי ממש לחוץ ומתחיל ליילל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]לאחר כמה שניות פתאום האבן נהפכת לפוקימון גדול ומפחיד שנראה כמו דינוזאור מעופף[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/142.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הפוקימו ןמתעופף ונהלם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]לפתע מאחורייך מגיע נער צעיר בן 20 ואומר : " ארודקטייל הא ? חבל שלא הספקתי לתפוס אותו .. " הוא מסתכל עלייך וממשיך לדבר : " אל תבהלי , זה אחד מהדברים המוזרים שקוראים באי הזה , יש פה המון מאובנים , וכשנוגעים בהם הם נהפכים לפוקימונים ... זה ממש מפחיד אבל יש אנשים כמוני לדוגמא , שמחפשים את האבנים האלה בכדי ללכוד את הפוקימונים ... הם ממש חזקים ומרהיבים .. אוקיי אני ממשיך לחפש אותם ... חבל לא השגתי את זה , להתראות ובהצלחה ! " האיש צועק ונעלם .[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מוזר.." אני אומרת ומנסה להרגיע את עצמי והולכת אל איווי "אל תדאג איווי זה רק מאובנים אולי נמצא עוד אחד כזה ונתפוס אותו!" אני קוראת ואז הולכת אם איווי לחוף ואומרת "אבל עכשיו איווי בוא נתמקד בפוקימוני מים!" אני אומרת ומנסה לפקוח תעייניים כמו שאומרים שרוצים לתפוס משהו אבל אז כואבות לי העייניים ואני מחזירה אותם למצב רגיל "רק ביוטי מעצבן" אני אומרת ומנסה למצוא איזה וופריאון או מילוטיק או פוקימון שווה
-
[B][COLOR=blue]ארווין[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מתקרב אל האיש ואל המקדש .[/COLOR]
[COLOR=blue]כשאתה מספיק קרוב לאיש הוא צועק עלייך : " מה אתה עושה פה ?! עוד לא הלכת ?! "[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה שואל אותו מה זה המקדש הזה , ולמה הוא נהרס , ומה בכלל קורה פה .[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא עונה : " זהו המקדש של קיורם , מספרים שהוא רדום שם מתחת להריסות , המון מדענים ניסו להיכנס ולחפש את הפוקימון , אך אף אחד מהם לא חזר ... האגדה מספרת שרק מי שיחזיק בפוקימונין ראשירם וזורקום יוכל להעיר את קיורם משנתו העמוקה . אבל מה זה משנה בכלל ?! אתה לא צריך להיות פה ילד , לך תשחק במקום אחר ! " הוא צועק ומסתכל אל השמיים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לי[/COLOR][/B]
[[/COLOR][/B][/QUOTE]
מכת קרטה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"בסדר, בסדר,אני הולך" אני אומר לו והולך משם, ישר אל הכיוון השני ביחד עם ארון תוך כדי שאני חושב איך להשיג אותם
-
[B][COLOR=purple]מילים \ אותיות שלא נכונות : מכת קארטה , מכת אדמה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה והורסי נכנסים למים , משחקים ומשפריצים אחד על השני .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לאחר כמה דק' של משחק , אתה רואה מאחורי הורסי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/120.png[/IMG]עצבני שמגיע במהירות ודוחף את הורסי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סטריו נראה מאוד כועס והוא משתמש באקדח מים לעבר הורסי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הורסי מתחמק ומחכה להוראות ממך .[/COLOR][/B]
[COLOR=magenta][B]מיילין[/B][/COLOR]
[B][COLOR=magenta]אני מודיע לך - פוקימונים כאלה לא תמצאי ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]_____________________________________[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את ממשיכה להתסובב ומחפשת פוקימוני מים , אך לא מוצאת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את מתיישבת על אחד האבנים מייאוש כשפתאום את מרגישה כאילו מישהו שופך עלייך דלי עם מים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את מסתכלת אל הים ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/72.png[/IMG]שמשתמש באקדח מים לעברך וצוחק .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את קמה מהסלע ומתקרבת אל הים וטנטקול מתקרב אלייך בחיוך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה זו התגובה הזאת ?! איפה ההשקעה ?! אתה גם בניסיון וגם מגיב ככה ?! תערוך מהר ואז אני אגיב לך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ולא לרשום לי פה "ערכתי" ! תחכה שאני אגיב .[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Virus;1069471][B][COLOR=purple]שאלה שנייה :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה והורסי נכנסים למים , משחקים ומשפריצים אחד על השני .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לאחר כמה דק' של משחק , אתה רואה מאחורי הורסי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/120.png[/IMG]עצבני שמגיע במהירות ודוחף את הורסי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סטריו נראה מאוד כועס והוא משתמש באקדח מים לעבר הורסי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הורסי מתחמק ומחכה להוראות ממך .[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
ו'
----------------------------------
"הורסי תשלחי אליו מסך עשן כדי שהוא יסתנוור ואז תשלחי לעברו אקדח מים בחוזקה כדי שהוא יברח מכאן!" אגיד להורסי במהירות כדי שהיא לא תיפגע.
-
[QUOTE=Virus;1069471][B][COLOR=purple]שאלה שנייה :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מי שמגלה את התשובה , מקבל מצה - צפו בעמ' האיוונטים בשביל עוד פרטים .[/COLOR][/B][COLOR=magenta][B]מיילין[/B][/COLOR]
[B][COLOR=magenta]אני מודיע לך - פוקימונים כאלה לא תמצאי ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]_____________________________________[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את ממשיכה להתסובב ומחפשת פוקימוני מים , אך לא מוצאת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את מתיישבת על אחד האבנים מייאוש כשפתאום את מרגישה כאילו מישהו שופך עלייך דלי עם מים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את מסתכלת אל הים ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/72.png[/IMG]שמשתמש באקדח מים לעברך וצוחק .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את קמה מהסלע ומתקרבת אל הים וטנטקול מתקרב אלייך בחיוך .[/COLOR][/B]
.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"היי זה לא מצחיק!" אני אומרת ומסתכלת אליי וצוחקת "אוקי זה כן " אני אומרת וצוחקת עוד יותר ומחייכת אליו
"תגיד אתה רוצה להצתרף אלי?" אני שואלת בחיוך
-
[B][COLOR=purple]_ _ _ - ו ו _ _[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מי שמגלה את התשובה , מקבל מצה - צפו בעמ' האיוונטים בשביל עוד פרטים [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה לא רוצה ללכוד את סטריו ? הוא יכול להיות על היבשה ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]_______________________________________[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הורסי שולחת מסך עשן שמקשה על ראייתו של סטריו ושולחת אקדח מים שפוגע בו אך לא ממש אפקטיבי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סטריו מתעצבן ודוחף את הורסי בחוזקה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לאחר מכן הורסי שולחת שוב אקדח מים אך סטריו מתחמק .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סטריו שולח מתקפת בועות חלשות מאוד שפוגעות בהורסי אך לא גורמות שום נזק .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הורסי שוב שולחת אקדח מים שפוגע סטריו והוא מתעצבן .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סטריו שוחה במהירות לעבר הורסי , הוא משתמש בדחיפה שפוגעת בהורסי ומזיזה אותה קצת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]טנטקול מסתכל אלייך ושולח עוד אקדח מים שפוגע בך בפנים ושוב מקשה עלייך לראות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]לאחר שאת מצליחה שוב לראות , הוא נעלם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את קצת מבואסת מזה שהוא ברח ואת מסתובבת על שפת היום כשפתאום את רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/183.png[/IMG]קטן וחמוד שהולך לו על החול החם .[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]ארווין
אתה מתהלך לך בין עצים , ושומע כל מיני רעשים מפחידים ואתה מתחיל לחשוש .
פתאום אתה שומע כמו בכי של תינוק שמגיע מאחד השיחים .
אתה מתקרב לראות מה זה או מיזה ואתה רואה ילד יושב על הרצפה ובוכה ולידו יש טרטוויג שנראה שכמעט ולא נושם .[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Virus;1069488][B][COLOR=purple]שאלה שנייה :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]_ _ _ - ו ו _ _[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מי שמגלה את התשובה , מקבל מצה - צפו בעמ' האיוונטים בשביל עוד פרטים [/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]טנטקול מסתכל אלייך ושולח עוד אקדח מים שפוגע בך בפנים ושוב מקשה עלייך לראות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]לאחר שאת מצליחה שוב לראות , הוא נעלם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את קצת מבואסת מזה שהוא ברח ואת מסתובבת על שפת היום כשפתאום את רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/183.png[/IMG]קטן וחמוד שהולך לו על החול החם .[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מריל!תמיד רציתי כזה! אותו אני לא מפסידה מהר איווי מתקפה מהירה בשיא העוצמה! לאחר מכן תשתמש בנשיכה ואם הוא תוקף תחמוק במתקפה מהירה ותתקוף אותו שנית במתקפה מהירה!" אני קוראת שמחה עצובה קצת אל טנטקול אבל שמחה מאוד על מריל
-
[COLOR="Magenta"][B]סיגל
מריל קופץ לו בחול כשפתאום המתקפה המהירה של איווי פוגעת בו ומעיפה אותו משום מקום .
מריל מתחיל לבכות ולאחר מכן קם ומשתמש באקדח מים לעבר איווי ופוגע .
איווי לא חטף ממש נזק אך הוא מחכה להוראות שלך .
בינתיים מריל נראה עצבני מאוד והוא מתחיל לצעוק : " מר...מרר...מרילל !!! "[/B][/COLOR]