רשום רק דבר אחד, אתה עוד לא יודע שאתה ארטיסט אוקיי? הרקע בסדר גמור חוץ ממה שכתבתי לך כאן מאוחר יותר אכתוב תגובה לכולם אם לא היום אז מחר
Printable View
רשום רק דבר אחד, אתה עוד לא יודע שאתה ארטיסט אוקיי? הרקע בסדר גמור חוץ ממה שכתבתי לך כאן מאוחר יותר אכתוב תגובה לכולם אם לא היום אז מחר
[quote]דן~
"אני לא יודע איך לבשר לך את זה דן... אבל אתה ארטיסט" אומר לך גרין לפתע.
"יש לך כוח מיוחד שאתה מתמחה בו ונשק שילווה אותך, אני לדוגמא ארטיסט ששולט בכוחות הטבע כפי שכבר שמת לב" מסביר לך גרין ואתה נותר המום.
"אבל האנרגיה הזאת...אתה לא ארטיסט רגיל!, הפנימיה הזאת סתם תדכא ותגביל את הכוחות שלך דן, אז... כדי שתמצא את הכוחות האמיתיים שלך, מה דעתך על קרב?!" שואל אותך גרין בנחישות ומותיר אותך המום, כאילו הטיח בך הכל בבת אחת ואז עוד ניתנת לך הזדמנות להילחם אם אחד הארטיסטים החזקים בעולם.[/quote]
"קרב אני שאול בחשש",ומוסיף "יודע מה בכול זו אני מוכן לנסות להילחם נגדך".
אני קם מביט בו ומוסיף "אז איפה נלחמים?" .
[QUOTE=mor15;1077255]רשום....
]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[B][U][COLOR=darkorange]טום ומייקל ההתחלה מיוחסת לשניכם:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff8c00]'סוף סוף' אתם חושבים לעצמכם ומגיעים לחדר מיוגעים ועייפים לאחר הסיור המשעמם שהציג בפניכם המנהל, גריי סאות'.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]שניכם נכנסים לאותו החדר ומופתעים לגלות שני מיטות טלוויזיה גדולה במיוחד ואמבטית ג'קוזי נפלאה, שתי המיטות מצביעות על כך ששניכם שותפים לחדר ונראה שאתם די שמחים בעניין.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אז אתם מייקל וטום מה?" נשמע לפתע קול ילדותי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"האנרגיה הזאת...את חושב שהם?" נשמע לפתע קול נשי אתם שניכם מבינים שיש עוד שני אנשים בחדר ונראה ששתי הקולות הללו מוכרים, אתם מסתובבים למקור הקול אך לא רואים אף אחד.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR][/QUOTE]
"מי זה שם?!" אני אצעק בקור רוח ועצבנות
תקשיבו בגלל עומס רב עבודות והכול אני לא יהיה פנוי רוב הזמן שנותר לחופש לכן אני מבקש לנעול את המשחק זמנית רק עד סוף החופש מצטער ותודה מראש =]