-
[quote=cladino;1113424]לדעתי אש ישאיר את כל הפוקימונים שהוא תפס אצלו עד לליגה, ואחריה הוא ישחרר את אושאווט שבטח יתפתח לסאמוראט\דיוואט, ולמה? ההתפתחות של דיווט חזקה מאוד, והוא כבר שחרר את צ'אריזארד, שהוא פוקימון חזק ברמות. וגם הוא יוכל לפתח את פאלפיטאור לססמיטואוד, אז להמ הוא צריך דיוואט מעפן :)?[/quote]
קשה לי להאמין שאחרי כל הפרקים עם אשואווט הוא ישוחרר
מה גם שכל הקטע של השחרורים היה לפני שאש התחיל להשאיר פוקימונים אצל פרופסור אוק, והיוצרים רצו להביא לאש עוד פוקימונים.
ורצו גם להוציא את צריזרד לפני מכון החרק, כי אחרת אש היה מנצח שם בקלות
-
[QUOTE=stm;1113510]קשה לי להאמין שאחרי כל הפרקים עם אשואווט הוא ישוחרר
מה גם שכל הקטע של השחרורים היה לפני שאש התחיל להשאיר פוקימונים אצל פרופסור אוק, והיוצרים רצו להביא לאש עוד פוקימונים.
ורצו גם להוציא את צריזרד לפני מכון החרק, כי אחרת אש היה מנצח שם בקלות[/QUOTE]
זה לא בדיוק נכון, כי גלייסקור שוחרר לאימונים אחרי שהוא התחיל להשאיר פוקימונים אצל אוק.וגם יכול להיות שזה יהיה כמו קנטו, שהוא ישאיר חלק מהפוקימונים שלו מאונובה אצל אוק וילך עם ההתלתיים של אונובה ופיקאצ'ו אל המחוז הבא, ושם יהיה מכון אש שהמפותח האחרון של אושאווט ינצח שם בקלות
-
[quote=cladino;1113518]זה לא בדיוק נכון, כי גלייסקור שוחרר לאימונים אחרי שהוא התחיל להשאיר פוקימונים אצל אוק.וגם יכול להיות שזה יהיה כמו קנטו, שהוא ישאיר חלק מהפוקימונים שלו מאונובה אצל אוק וילך עם ההתלתיים של אונובה ופיקאצ'ו אל המחוז הבא, ושם יהיה מכון אש שהמפותח האחרון של אושאווט ינצח שם בקלות[/quote]
גלייסקור לא יודע אם הוא בדיוק שוחרר, כי הוא חזר לקרב נגד פול ואף פעם לא נחשף אם הוא חזר לאימונים הוא נשאר עם אש.
ולא נראה לי שיהיה עוד משהו כזה שוב, אלא אם יעשו משהו בסגנון "חזית הקרב", למשל החלק המזרחי של יונובה.
וגם במקרה כזה, עם כל השינויים שאש עושה בשישייה שלו, הוא לא בהכרח יילך עם 4 פוקימונים בלבד.
-
[QUOTE=stm;1113522]גלייסקור לא יודע אם הוא בדיוק שוחרר, כי הוא חזר לקרב נגד פול ואף פעם לא נחשף אם הוא חזר לאימונים הוא נשאר עם אש.
ולא נראה לי שיהיה עוד משהו כזה שוב, אלא אם יעשו משהו בסגנון "חזית הקרב", למשל החלק המזרחי של יונובה.
וגם במקרה כזה, עם כל השינויים שאש עושה בשישייה שלו, הוא לא בהכרח יילך עם 4 פוקימונים בלבד.[/QUOTE]
הוא כנראה ישאיר את פאלפיטאוד ןסקראגי (שנראה לי אבל לא בטוח שאחד מהם יתפתח)אצל אוק, ואת סוואדלון הוא ישחרר ואת רוגנרולה הוא גם ישאיר אצל אוק, כי פעם אחרונה שהוא לקח פוקימון למחוז כלשהו חוץ מפיקאצ'ו הוא לקח התחלתיים.
-
[quote=cladino;1113539]הוא כנראה ישאיר את פאלפיטאוד ןסקראגי (שנראה לי אבל לא בטוח שאחד מהם יתפתח)אצל אוק, ואת סוואדלון הוא ישחרר ואת רוגנרולה הוא גם ישאיר אצל אוק, כי פעם אחרונה שהוא לקח פוקימון למחוז כלשהו חוץ מפיקאצ'ו הוא לקח התחלתיים.[/quote]
אל תשכח את חזית הקרב, שם הוא לקח את פיקאצ'ו, סוולו, גרובייל וקורפיש.
ובכלל את הפוקימונים של יונובה אש משאיר אצל פרופסור ג'וניפר ולא אצל אוק.
ומכיוון שאש עושה רוטציה, אין כ"כ היגיון של היוצרים לשחרר ולוותר על פוקימונים.
-
לי קל להאמין שהוא ישחרר את אושווט אם זה קרה כבר, זה יקרה שוב ושוב ושוב...
ובקשר לחזית הקרב ולאושווט, אז [b]אם[/b] הוא יתפתח
-
לדעתי קרוב לליגה קרוקורוק יחזור, יתפתח לקרוקדייל ואו אייריס או אש יתפסו אותו,ולדעתי אש יגיע למגר של הליגה הזאת
-
[quote=cladino;1115920]לדעתי קרוב לליגה קרוקורוק יחזור, יתפתח לקרוקדייל ואו אייריס או אש יתפסו אותו,ולדעתי אש יגיע למגר של הליגה הזאת[/quote]
קרוקורוק לדעתי יגיע הרבה לפני הליגה ושם הוא ייתפס,בטח בעיר מכון האדמה.
-------
לדעתי איכשהוא אחרי שרוגנרולה יתפתח להתפתח' השניה ואש ינצח/יפסיד בליגה,אש ייתן את בולדור לברוק. (כמובן אחרי הוא יחזור לקנטו)
-------
לדעתי עוד נפגוש את האיש הז עם הלטיאס והדארקרי מסינו,כי אז נתנו עליו ממש קצת פירוט וזמן הופעה,ולדעתי הוא יחזור איכשהוא לסדרה לזמן מה.
-
[QUOTE=DarKodak;1116717]קרוקורוק לדעתי יגיע הרבה לפני הליגה ושם הוא ייתפס,בטח בעיר מכון האדמה.
-------
לדעתי איכשהוא אחרי שרוגנרולה יתפתח להתפתח' השניה ואש ינצח/יפסיד בליגה,אש ייתן את בולדור לברוק. (כמובן אחרי הוא יחזור לקנטו)
-------
לדעתי עוד נפגוש את האיש הז עם הלטיאס והדארקרי מסינו,כי אז נתנו עליו ממש קצת פירוט וזמן הופעה,ולדעתי הוא יחזור איכשהוא לסדרה לזמן מה.[/QUOTE]
אש לא נראה לי ייתן את בולדרה לברוק, כי הוא ממש חזק ואש לא יוותר עליו בקלות כל כך
-
-
[QUOTE=Regigigas;1116980]הכל עוד אפשרי[/QUOTE]
אבל כל הכיף זה להעלות השערות :)
-
[quote=cladino;1116969]אש לא נראה לי ייתן את בולדרה לברוק, כי הוא ממש חזק ואש לא יוותר עליו בקלות כל כך[/quote]
זה היה סתם כי עלתה לי המחשבה,כי אין לי שמץ של מושג איך הוא יפתח אותו לאחרון.
[quote=Regigigas;1116980]הכל עוד אפשרי[/quote]
זה ספאם.
אתה לא רואה שזה נושא השערות?
-
[QUOTE=DarKodak;1117756]זה היה סתם כי עלתה לי המחשבה,כי אין לי שמץ של מושג איך הוא יפתח אותו לאחרון.[/QUOTE]
מה כזה קשה לפתח אותו לאחרון? בטח יהיה איזה פרק שיהיה איזה קרב, ובו רוגנרולה יתפתח
-
בקשר לקרוקורוק, נראלי שמנהיג מכון האדמה יתפוס אותו ואז יפתח אותו ואז אש יצטרך להתמודד מולו.... וזאת כאילו הפעם האחרונה שיפגשו....
כמובן שלפני הם יפגשו עוד כמה פעמים...
-
הרבה חושבים (וגם אני) שמה שיקרה הוא שאש יחליף את בולדור עם הגורדור של טריפ, כדי שיתפתחו, ואז יחזירו אותם בחזרה אליהם. ככה שניהם יתפתחו.