-
[QUOTE=LordAbizi;1094137]מייק
המכשף מוביל אותך אל מקום בו יש כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל לרצפה. על הכיסא יושב איש שגם רוב גופו מכוסה בגלימות סגולות.
"אדוני רב המכשפים, האיש הזה רוצה פוקימון" אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני. אמור לי, איזה פוקימון אתה רוצה?" פונה רב המכשפים אוקוס אליך.
[/QUOTE]
"שלום המכשף העליון. אני הייתי רוצה בבקשה נידוראן זכר, בבקשה." אני אומר בלחץ ומחכה לתשובת המכשף אוקוס
-
צורת פנייה: דור.
שם במשחק: וואלאס הייסטינגס.
אופי: לגלות במהלך המשחק, זו מילת המפתח~
מחוז: ג'טרמו.
רקע: בתור נער צעיר שגדל בבית קטן עם תשעה אחים איתם חלק את כל רכושו, וואלאס גדל להיות מעין הורה לאחיו הקטנים. אביו עבד במרבית היום בחקלאות יחד עם הטאנגלה שלו, ואימו החולה נאלצה לנוח מרבית שעות היום. וואלאס אמנם לא רכש השכלה, כמו שאר בני גילו ובני עמו בכלל, אך בכל מקרה בורך בקליטה מהירה וכשרון טבעי להבין דברים בקלות.
פוקימון התחלתי: מגבי.
תמונה: [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/71/Spr_BW_Ace_Trainer_M.png[/IMG] דמיין אותו בבגדי פועלים, ועם שיער חום בהיר. יותר מתאים לרוח התקופה...
בקשות/הערות/הארות: קורסולה תהיה תוספת מצוינת לשישייה שלי, אם אפשר (: וגם איווי, בתנאי שהוא יוכל להתפתח לג'ולטאון, גלסאון או ליפאון. אם לא אז אספאון~
----------------------
שם הדמות: הולי גרינגראס.
מחוז: ג'טרמו
קורות חיים: בחורה בת גילו של וואלאס, אותה הכיר מילדות כיוון שגרה באחד הבתים הסמוכים לו. הם לא במסע משותף, אך דיי חבורתיים אחד עם השני, ועם זאת תחרותיים.
פוקימונים: סמוצ'אם, אודיש, לדיבה... אתה מוזמן לעשות לה מה שתרצה, בגדר החוק כמובן.
תמונה: [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5c/HGSS_Lass.png[/IMG]
-
או נכון, אני עורך... סורי.
-
אם שכחתי לציין, המשחק מתחיל ביום ראשון. אני מקווה שאני אצליח לשמור על באיזה יום נמצא כל שחקן, כי זה די חשוב. אבל עכשיו יום ראשון.
לי
"כך יהיה" אומר אלבוס, והוא מרים את אחת מידיו. מאחד מהמדפים שעל הקירות טסה פוקרשת לכיוונך. אתה רואה בתוך הפוקרשת מגבי. אלבוס מרים את ידו השנייה וחמישה פוקרשתות נוספות עפות לכיוונך.
"הנה הפוקרשת של מגבי, ועוד חמשיה פוקרשתות ריקות. עשה בהן שימוש נבון" הוא אומר והרשתות מרחפות סביבך.
תומר
"הו, אל תהא טיפש. אין פוקימון טוב ביותר בעולם. אך אם אתה רוצה דרטיני, אתה תקבל" אומר המכשף, ומושיט את ידו קדימה, ואז פוקרשת עפה מקיר לכיוונך ומתחילה להסתובב סביבך. אתה רואה בתוך הפוקרשת את דרטיני. הוא מרים את ידו השנייה, וחמישה פוקרשתות עפות מכיוון מדף אחר לעברך ומצטרפות לסיבוב. "קח את הפוקרשת של דרטיני ועוד חמישה פוקרשתות ריקות, ועשה בהן שימוש נבון"
מייק
"כך יהיה." הוא אומר, ומרים את ידו קדימה. מאחד המדפים, עפה לכיוונך פוקרשת, ומתחילה להסתובב סביבך. אתה רואה את הנידורן הזכר (להלן, כל עוד אין מקום לבלבול, "נידורן") בתוך הפוקרשת. לאחר מכן הוא גם מרים את ידו השנייה וחמש פוקרשתות נוספות עפות לכיוונך, ומצטרפות לסיבוב.
"הנה הפוכדור של נידורן וחמש פוקרשתות ריקות. קח אותן, ועשה בהן שימוש נבון" הוא אומר.
דור
רשום, אם כי בימי הביניים כולם היו אידיוטים, אז אל תרגיש רע כל כך שלא קיבלת השכלה. ובנוגע ל"הם לא במסע משותף", אם לא הבהרתי זאת, גם לא התכוונתי שהדמות הנוספת תהיה במסע משותף. דמות העזר שלך היא בדיוק בעלת אותן תפקידים כמו המקהלה בדראמה היוונית. הדמות באה כדי ליצור או להפיג את המתח, ורגע לפני האסון, הדמות תקח עמדה ברורה בקונפליקט.
ההתחלה:
אתה כבר התעוררת בביתך בעיר בארק, אם כי עד עכשיו אתה קצת בהית באוויר ולא עשית כלום. (לשמור על אחדות הזמן של המשחק)
עילי
המלחמה בין קוטור לג'וטמו נגמרה הרבה לפני "היום".
כאילו באמת, יש תכלית לטרגדיה הזו? אתם לא יכולים ליצור דמות שלא תסבול בילדותהּ?
-
[QUOTE=LordAbizi;1094770]אם שכחתי לציין, המשחק מתחיל ביום ראשון. אני מקווה שאני אצליח לשמור על באיזה יום נמצא כל שחקן, כי זה די חשוב. אבל עכשיו יום ראשון.
תומר
"הו, אל תהא טיפש. אין פוקימון טוב ביותר בעולם. אך אם אתה רוצה דרטיני, אתה תקבל" אומר המכשף, ומושיט את ידו קדימה, ואז פוקרשת עפה מקיר לכיוונך ומתחילה להסתובב סביבך. אתה רואה בתוך הפוקרשת את דרטיני. הוא מרים את ידו השנייה, וחמישה פוקרשתות עפות מכיוון מדף אחר לעברך ומצטרפות לסיבוב. "קח את הפוקרשת של דרטיני ועוד חמישה פוקרשתות ריקות, ועשה בהן שימוש נבון"
[/QUOTE]
[I]תוכל לכתוב את המתקפות שיודע כבר דרטיני?
וגם את הספרייט שלו?[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי..." אגיד למכשף, ואשים את כול הפוקרשתות הריקות בתיק ואת זאת עם דרטיני אשאיר בידי ואצא משם במהירות כדי להכיר יותר טוב את דרטיני.
-
[QUOTE=LordAbizi;1094770]אם שכחתי לציין, המשחק מתחיל ביום ראשון. אני מקווה שאני אצליח לשמור על באיזה יום נמצא כל שחקן, כי זה די חשוב. אבל עכשיו יום ראשון.
לי
"כך יהיה" אומר אלבוס, והוא מרים את אחת מידיו. מאחד מהמדפים שעל הקירות טסה פוקרשת לכיוונך. אתה רואה בתוך הפוקרשת מגבי. אלבוס מרים את ידו השנייה וחמישה פוקרשתות נוספות עפות לכיוונך.
"הנה הפוקרשת של מגבי, ועוד חמשיה פוקרשתות ריקות. עשה בהן שימוש נבון" הוא אומר והרשתות מרחפות סביבך.
?[/QUOTE]
אני אומר לאלבוס " תודה רבה על מה שנתנת לי " אני יוצא מהכישופיה שביד הפוקירשת שקיבלתי מאלבוס.אני מתחיל לחפש פוקימונים שמגבי יוכל להילחם נגדהם
-
דור
רשום, אם כי בימי הביניים כולם היו אידיוטים, אז אל תרגיש רע כל כך שלא קיבלת השכלה. ובנוגע ל"הם לא במסע משותף", אם לא הבהרתי זאת, גם לא התכוונתי שהדמות הנוספת תהיה במסע משותף. דמות העזר שלך היא בדיוק בעלת אותן תפקידים כמו המקהלה בדראמה היוונית. הדמות באה כדי ליצור או להפיג את המתח, ורגע לפני האסון, הדמות תקח עמדה ברורה בקונפליקט.
ההתחלה:
אתה כבר התעוררת בביתך בעיר בארק, אם כי עד עכשיו אתה קצת בהית באוויר ולא עשית כלום. (לשמור על אחדות הזמן של המשחק)[/QUOTE]
"הגיע הזמן." אני אומר בקול עייף, וקם על רגליי. אני מתחיל להתארגן לקראת מסע הפוקימונים שלי, ובבטני תחושה מעורבת של התרגשות, עצב ודאגה לאמי החולה, שלא יישאר מי שיטפל מה מלבד אחיי הקטנים. אני מביט בחלון, חושב על אבי שבטח כבר בשדה, ולבסוף הולך להיפרד מאמי ואחיי.
-
עילי
עכשיו רשום. ההתחלה: (שים לב, מטרת ההסבר המפורט של "איך הגעת לכישופייה" הוא כדי שתוכל לחזור על התהליך בעצמך בפעם הבאה)
אתה נמצא בדרך מביתך לכישופייה. אתה עובר ברחובות של העיר שאתה מכיר די טוב עד שאתה מגיע לכיכר המרכזית. אתה בודק את השלטים ומוצא את השלט שבו יש שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני, הסמל המוסכם של כישוף. אתה עוקב אחרי השלט ואתה מגיע לכישופייה, מבנה שיש עליו סמל דומה.
תומר
דרטיני יודע בינתיים רק מתקפות טריוויאליות. כדי להבין יותר טוב מה הוא יכול לעשות, תניח לעצמך שאתה היית יצור דומה לנחש, ותחשוב אילו מתקפות היית יודע בתנאים אלו.
--
אתה יוצא מהכישופייה, והפוקרשת של דרטיני עדיין בידיים שלך.
לי
בעיר אתה בוודאי לא תוכל למצוא פוקימונים כאלה. ברחובותיה הצרים של העיר בארק אין עוד אזורי מחייה בה יכולים להיות פוקימונים פראיים.
דור
אתה מדבר עם אחיך ואמך ואתם מחליפים ברכות הפרדות הדדיות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1095076]
לי
בעיר אתה בוודאי לא תוכל למצוא פוקימונים כאלה. ברחובותיה הצרים של העיר בארק אין עוד אזורי מחייה בה יכולים להיות פוקימונים פראיים.
[/QUOTE]
אני יוצא מהעיר ואז מתחיל לחפש פוקימנים פראים להילחם נגדהים.שמגבי ילחם נגדהים
-
[QUOTE=LordAbizi;1094770]
מייק
"כך יהיה." הוא אומר, ומרים את ידו קדימה. מאחד המדפים, עפה לכיוונך פוקרשת, ומתחילה להסתובב סביבך. אתה רואה את הנידורן הזכר (להלן, כל עוד אין מקום לבלבול, "נידורן") בתוך הפוקרשת. לאחר מכן הוא גם מרים את ידו השנייה וחמש פוקרשתות נוספות עפות לכיוונך, ומצטרפות לסיבוב.
"הנה הפוכדור של נידורן וחמש פוקרשתות ריקות. קח אותן, ועשה בהן שימוש נבון" הוא אומר.
[/QUOTE]
סורי שלא הגעתי מוקדם יותר, פשוש הייתה לחבר טוב שלי בר מצווה...
"תודה רבה המכשף העליון." אני אומר בחיוך ולוקח את שש הפוקרשתות ושם בתיק שלי. אחרי זה אני אומר שלום לכולם ויוצא ממעבדת הפרופסור כדי להתחיל את המסע שלי
-
[QUOTE=LordAbizi;1095076]דור
אתה מדבר עם אחיך ואמך ואתם מחליפים ברכות הפרדות הדדיות.[/QUOTE]
"אוקי..." אני אומר לעצמי בשקט לאחר שאצא מהבית. "עליי ללכת עכשיו אל הקוסם אלבוס." אני מוסיף, ומנסה להיזכר בדרך אליו, אם אני יודע אותה. אם לא, אחפש אנשים ואשאל אותם כיצד אוכל למצוא את הקוסם.
-
[quote]תומר
דרטיני יודע בינתיים רק מתקפות טריוויאליות. כדי להבין יותר טוב מה הוא יכול לעשות, תניח לעצמך שאתה היית יצור דומה לנחש, ותחשוב אילו מתקפות היית יודע בתנאים אלו.
--
אתה יוצא מהכישופייה, והפוקרשת של דרטיני עדיין בידיים שלך.[/quote]
אני אוציא את דרטיני מהפוקרשת ואז אפקוד עליו להשתמש בכול המתקפות שהוא יודע...
-
לי
אתה חוזר באותה דרך שבה הגעת לכיכר המרכזית. שם אתה מסתכל על השלטים ומוצא שולט של קוי מתאר של כמה מבנים ועליהם איקס. אתה יודע שזהו הסמל המוסכם ליציאה מהעיר, ועל כן אתה הולך בכיוון ההוא. כעבור זמן קצר אתה יוצא מהעיר בארק לדרך בארק - צ'רלוגם. אתה מתקדם זמן מה בשביל, עד שאתה רואה ליד אחד העצים מחוץ לשביל סנטרט.
מייק
זה בסדר גמור.
"מעבדת הפרופסור"??!!! חוצפה!!
--
אתה יצאת מהכישופייה של אוקוס.
דור
אתה יודע את הדרך, אך אני אסביר את תהליך ההתמצאות במשחק בכל מקרה:
--
אתה הולך מביתך ברחובות צרים שאתה מכיר היטב עד לכיכר המרכזית של העיר. שמה, אתה מסתכל על השלטים עד שאתה מוצא שלט של שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני. זהו הסמל המוסכם של כישוף אותו אתה מכיר. אתה הולך בכיוון השלט, וכעבור זמן קצר מגיע למבנה, שגם עליו יש את הסמל הזה.
תומר
לא, זה לא עובד ככה.
זה כמו שיבוא אליך מישהו ויגיד "תעשה את כל התנועות עם הגוף שלך שאתה יכול". אתה לא באמת תצליח לעשות את זה. לעומת זאת, אם מישהו יגיד לך "תנסה להגיע עם הלשון שלך לאף", אז כבר תוכל לבדוק האם אתה יודע לעשות את זה או לא.
-
[QUOTE=LordAbizi;1096122]תומר
לא, זה לא עובד ככה.
זה כמו שיבוא אליך מישהו ויגיד "תעשה את כל התנועות עם הגוף שלך שאתה יכול". אתה לא באמת תצליח לעשות את זה. לעומת זאת, אם מישהו יגיד לך "תנסה להגיע עם הלשון שלך לאף", אז כבר תוכל לבדוק האם אתה יודע לעשות את זה או לא.[/QUOTE]
"דרטיני," אגיד לדרטיני "תנסה להשתמש בזנב ברזל או זעם דרקון על העץ שפה, אתה מסוגל!" אוסיף בלחץ.
-
[QUOTE=LordAbizi;1096122]לי
אתה חוזר באותה דרך שבה הגעת לכיכר המרכזית. שם אתה מסתכל על השלטים ומוצא שולט של קוי מתאר של כמה מבנים ועליהם איקס. אתה יודע שזהו הסמל המוסכם ליציאה מהעיר, ועל כן אתה הולך בכיוון ההוא. כעבור זמן קצר אתה יוצא מהעיר בארק לדרך בארק - צ'רלוגם. אתה מתקדם זמן מה בשביל, עד שאתה רואה ליד אחד העצים מחוץ לשביל סנטרט.
.[/QUOTE]
אני מוציא את מגבי מהפוקירשת שלו ואאומר לו " קדימה תילחם נגד סנרט.תשתמש בגחלת-תוציא גוש אש קטן שיעוף לעבר סנטרנט.קדימה תנסה לעשות זאת "