-
[quote]התחלה:
התעוררתם בבוקר,אתם רואים בשעון הפיג'י שלכם שהשעה כעת היא 10:30,אתם מתלבשים מהר מאוד,אתם יורדים למטה ורואים שתי מעטפות,באחת כתוב:"חמודי,היום אתה מתחיל את המסע שלך,צא לשלום,אוהבת אמא" במעטפה השנייה כתוב:"למאמן החדש שלום,בהמשך למכתבי הקודם,היום תגיע למעבדתי בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך,הפרופסור".[/quote]
אני שמח מאוד שהיום אני הולך לפגוש את הפרופסור ולקבל מימנו את התחלתי שלי.אני יוצא מביתי ואז רץ מהר מאוד לעבר המעבדה של הפרופסור.בצפיה שבעוד רגע היה לי התחלתי משלי
-
[quote=Yuma Tsukumo;1097618]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]התחלה:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]התעוררתם בבוקר,אתם רואים בשעון הפיג'י שלכם שהשעה כעת היא 10:30,אתם מתלבשים מהר מאוד,אתם יורדים למטה ורואים שתי מעטפות,באחת כתוב:"חמודי,היום אתה מתחיל את המסע שלך,צא לשלום,אוהבת אמא" במעטפה השנייה כתוב:"למאמן החדש שלום,בהמשך למכתבי הקודם,היום תגיע למעבדתי בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך,הפרופסור".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
'יש איזה כיף!' אחשוב לעצמי בהתרגשות 'סוף סוף אני עומד להפוך למאמן פוקימונים!' אמשיך לשקוע במחשבותיי 'מעניין איך יהיה הפוקימון הראשון שלי,מעניין אם הוא יהיה נחמד...' אחשוב מבלי הפסקה מרוב ההתרגשות ואז אשחרר צרחה "עולם,תתכונן לפגוש את סהר,מי שעומד להציל אותך!" ואתחיל לרוץ לכיוון המעבדה של הפרופסור
-
טופס הרשמה:
כינוי בפורום:lord
שם במשחק:מקס ברייל
גיל במשחק:15
תיאור:1.80,בעל מבנה גוף רחב,עיניים ירוקות ושיער קצוץ,נוהג ללבוש רוב הזמן כובע גרב בצבע אפור
פוקימון התחלתי:טוטודייל
מחוז:ג'וטו
פוקימונים:לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
צוות:לא לגעת.
שותף:בת.
הערות:אם אתם רוצים פוקימון מסוים.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1097685]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הילד מסתכל עליך ואומר לך:"מעניין מאוד שאתה רוצה את הפוקימון הראשון שלך,אבל אני לא הפרופסור,אני העוזר של הפרופסור,הפרופסור בפנים מחכה לך,תגיד לו שהמידע על הרטטה הזוהר נרשם".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"יופי! תודה לך.." אומר וארוץ למעבדה.
כשאגיע אליה אנשום עמוד ואדפוק בדלת.
"שלום? קוריאם לי קודק ובאתי לקחת את ההתחלתי שלי,בנוסף העוזר שלך אמר לי שהמידע על הרטטה הזוהר נרשם..על מה הוא מדבר?" אשאל את הפרופסור לאחר שיפתחו.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמנצ'קלס עוצם עיניים ומסביבו זוהר כחול מוזר מאוד,הפרופסור אומר לך:"הוא השתמש במתקפת מנוחה,תחזיר אותו לפוכדור שלו,וברגע שתזדקק לו הוא יהיה כמו חדש".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור אומר לך:"הרטטה הזוהר הוא רטטה,רק שהוא בצבע אחר מרטטה רגיל,פשוט יש פה רטטה זוהר שהוא מסוכן מאוד,הוא מתקיף רטטה אחרים וגורם להם פציעות קשות,אנחנו צריכים מישהו שיסלק אותו,אולי אתה מוכן,אם תעשה את זה אני אתן לך ביצת וולפיקס כפרס,מה דעתך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והמאמנת שהכרת ממתקדמים אל עבר מעבדת הפרופסור,אתה רואה שלושה בידופים קטנים וחמודים מסתכלים עליך ועל המאמנת,היא אומרת לך:"חבל,אם לא היה לי סקווירטל הייתי תופסת איזה בידוף אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מכין לעצמך חביתה,אחרי עשר דקות בשעה עשר וארבעים אתה יוצא לכיוון המעבדה,אתה רואה שהשמש לאט לאט מתקדמת אל מרכז השמיים,אתה רואה שני פסים חולפים במהירות בשמיים,אחד כחול והשני אדום.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]גאנחשנ''ד[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקדם בעיירה שבא גרת במשך מספר שנים טובות,אתה רואה בניין ישן,לידו שלט שבו כתוב:"מעבדת פרופסור אוק,מרכז לאימוני פוקימוני נורמל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]Kayoger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקדם אל עבר המעבדה של פרופסור אוק כשאתה רואה שלושה ילדים בערך בגיל עשר,אתה רואה שני בנים ובת אחת,אתה שומע שהילדה אומרת לך:"עצור כאן!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]כול מי שלא כתבתי לו "תגיב להתחלה" בינתיים לא רשום,מחר אני אשלח לכול אחד ה''פ אם הוא צריך לתקן משהו והוא יגיד לי [B]בה''פ [/B][מי שיעשה את זה במשחק עצמו לא ירשם]שהוא ערך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[I][COLOR=#0000ff][FONT=Arial][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]כינוי בפורום:SportMan[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][COLOR=#0000ff][FONT=Arial][SIZE=2]
[I][SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]שם במשחק:ג'וני[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]גיל במשחק:16[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]תיאור:שיער קצר שחור, מכנסיים שחורים וחולצה שחורה כזאת. גובה 1.75 מטרים, כובע שחור[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]פוקימון התחלתי:פיקאצ'ו[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]מחוז:ג'וטו[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]פוקימונים:[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]תגים:[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]צוות:[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]שותף: בת[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]הערות:בהצלחה.[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE][/I]
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1097784][SIZE=2][B][U][COLOR=black
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]גאנחשנ''ד[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקדם בעיירה שבא גרת במשך מספר שנים טובות,אתה רואה בניין ישן,לידו שלט שבו כתוב:"מעבדת פרופסור אוק,מרכז לאימוני פוקימוני נורמל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE]LOR][/QUOTE]
אני דופק בדלת המעבדה של פרופסור אוק ואז אומר לו " הי אוק תוכל לפתוח לי את דלת המעבדה שלך?. באתי לפה בשביל לקבל את הפוקימון התחלתי שלי למסע שלי ברחבי מחוז קנטו.אז תפתח לי את דלת המעבדה בקשה ."
-
[SIZE=2][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה רואה שהדלת נפתחת,אתה רואה נער מבוגר ממך בשנתיים בערך,שער חום ארוך,חולצה סגולה,מכנסיים חומות,הוא צועק לתוך המעבדה:"סבא,איזה ילד טוען שהוא רוצה התחלתי!" אתה רואה איש זקן מתקרב אליך הוא אומר לך ולנער:"גרי,הנער הזה מבקש להציל את העולם מציפורניו של צוות די,האם אני טועה?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]גרי צוחק ואומר:"סבא,אתה יודע שאני ואש 'רד' וכול החבורה נציל את העולם נכון".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
-
כינוי בפורום: Druddigon man
שם במשחק:תומאס ריירדאן
גיל במשחק:14
תיאור:טי שירט אדום ומכנסיי ג'ינס,עיינים כחולות שיער שחור קצר וכפכפי אצבע...
פוקימון התחלתי:אממ,אני מתלבט ביו טריקו לסניבי....אני בוחר בסניבי!
מחוז:סינו.
פוקימונים:לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
צוות:לא לגעת.
שותף:בן ובת עם רומן... :love:
הערות:כל פוקימון אש שיש! אני מת עליהם! חבל שכולם לקחו לי אותם בהתחלתיים....
-
אם לא ראית:
כינוי בפורום: Gallade
שם במשחק: תומר
גיל במשחק: 13
תיאור: שיער בלונדיני, עיניים כחולות, ג'יניס וחולצה שחורה
פוקימון התחלתי: פיפלאפ
מחוז: הואן
פוקימונים:
תגים:
צוות:
שותף: כן, בת
הערות: ראלטס זכר
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1097784]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מכין לעצמך חביתה,אחרי עשר דקות בשעה עשר וארבעים אתה יוצא לכיוון המעבדה,אתה רואה שהשמש לאט לאט מתקדמת אל מרכז השמיים,אתה רואה שני פסים חולפים במהירות בשמיים,אחד כחול והשני אדום.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
'מה היו הפסים האלה? האם אלה היו פוקימונים?' אחשוב לעצמי ואביט בהם בהתרגשות.
'מה אני עושה?' אחשוב לעצמי לפתע, 'אני צריך ללכת למעבדתו של הפרופסור!' אחשוב ואתחיל לרוץ למעבדה בכדי לא לאחר.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1097784][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמנצ'קלס עוצם עיניים ומסביבו זוהר כחול מוזר מאוד,הפרופסור אומר לך:"הוא השתמש במתקפת מנוחה,תחזיר אותו לפוכדור שלו,וברגע שתזדקק לו הוא יהיה כמו חדש".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור אומר לך:"הרטטה הזוהר הוא רטטה,רק שהוא בצבע אחר מרטטה רגיל,פשוט יש פה רטטה זוהר שהוא מסוכן מאוד,הוא מתקיף רטטה אחרים וגורם להם פציעות קשות,אנחנו צריכים מישהו שיסלק אותו,אולי אתה מוכן,אם תעשה את זה אני אתן לך ביצת וולפיקס כפרס,מה דעתך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והמאמנת שהכרת ממתקדמים אל עבר מעבדת הפרופסור,אתה רואה שלושה בידופים קטנים וחמודים מסתכלים עליך ועל המאמנת,היא אומרת לך:"חבל,אם לא היה לי סקווירטל הייתי תופסת איזה בידוף אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]Kayoger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקדם אל עבר המעבדה של פרופסור אוק כשאתה רואה שלושה ילדים בערך בגיל עשר,אתה רואה שני בנים ובת אחת,אתה שומע שהילדה אומרת לך:"עצור כאן!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]כול מי שלא כתבתי לו "תגיב להתחלה" בינתיים לא רשום,מחר אני אשלח לכול אחד ה''פ אם הוא צריך לתקן משהו והוא יגיד לי [B]בה''פ [/B][מי שיעשה את זה במשחק עצמו לא ירשם]שהוא ערך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה ''עם היה לי פוקימון אני הייתי תופס אחד מהם הם נראים לי חמודים'' ואני ממשיך בדרך
-
[quote=Yuma Tsukumo;1097784]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/quote]
"בסדר.." אומר ואחייך.
"עכשיו איפה ההתחלתי שלי?,חיכיתי לו הרבה זמן.." אשאל את הפרופסור.
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]פרופסור בירץ' מחייך ומוציא מכיסו פוכדור אדום-לבן הוא אומר לך:"הנה האיווי שלך,בעזרתו אתה תביס את הרטטה הזוהר שמאיים על האזור שלנו,ועכשיו,צא למסעך ידידי הצעיר"
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והמאמנת מתקדמים המעבדה של הפרופסור,אתה שומע שמישהו או משהו מתקדם מאחוריכם,אתה מסובב ואת רואה בידוף,אתה מבין שהוא אחד הבידופים ממקודם,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"בי,בידו,בידוף!" |אני רוצה להיות איתך!|.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ לכיוון המעבדה של פרופסור אוק, אתה רואה רטטה זוהר נלחם מול שלושים רטטה רגילים,אתה רואה קרן צהובה חזקה מאוד,פלאש מהיר של שלוש שניות בערך,שבשלוש שניות האלה אתה לא רואה כלום,אחרי שלוש השניות,אתה רואה שהשלושים רטטה הרגילים מעולפים ורק הרטטה הזוהר נשאר עומד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]בהמשך להודעה הקודמת שלי,אני קודם אטפל במי שנרשם והוא במקומות הרשומים אחרי זה אם אני אראה שאין מספיק מקומות אני ארחיב את ארבעת המחוזות לעוד שני מאמנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]ואחרי שאני אחזור מבית ספר הוסיף לכם את החפצים שכחתי מהם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1097799][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]גאנחשנ''ד[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה רואה שהדלת נפתחת,אתה רואה נער מבוגר ממך בשנתיים בערך,שער חום ארוך,חולצה סגולה,מכנסיים חומות,הוא צועק לתוך המעבדה:"סבא,איזה ילד טוען שהוא רוצה התחלתי!" אתה רואה איש זקן מתקרב אליך הוא אומר לך ולנער:"גרי,הנער הזה מבקש להציל את העולם מציפורניו של צוות די,האם אני טועה?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]גרי צוחק ואומר:"סבא,אתה יודע שאני ואש 'רד' וכול החבורה נציל את העולם נכון".[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר להם , גם אני אצחל את העולם מתישהו ". אני אומר לפרופסור אוק " טוב הגעתי עד לפה בשביל לקבל את הפוקימון התחלתי שלי? אז תוכל להביא לי טאפיג כשהוא היה הפוקימון התחלתי שלי ?"