טיפשים שכאלה !
שיעשו את זה בשקט !
עכשיו הכל יסוקל והרבה ימותו !
Printable View
טיפשים שכאלה !
שיעשו את זה בשקט !
עכשיו הכל יסוקל והרבה ימותו !
בקיצור , אם עושים מלחמה לא אל חשבון החופש :unsure:
[quote][i]Originally posted by RoTeM[/i]@Jun 26 2007, 02:16 AM
[b] מני , אתה לא מבין שאם יורים פצצת אטום על ישראל חצי ממנה מושמדת ?
אבל אם חושבים על זה , למה שהם ירו על ישראל ? אם יש את עזה , רמאללה וכל החרטא הזה.. [/b][/quote]
זה לא קשור לזה
אתה יודע שלפני שהם זורקים את הפצצה אתה מקבלים אות ואנו יכולים להתכונן והכל ובנוסף יש לנו את המשמיד של הטילים עוד שהוא באוויר
וגם אמריקה איתנו אז שלאירן אין סיכוי פה
וגם האום יהיה נגדה כיוון שהם כל הזמן מזהירים אותה
אם אירן תתחיל לזרוק אלינו טילים כל יום אז אמריקה תפציץ להם את השכל....
[quote][i]Originally posted by Char[/i]@Jun 26 2007, 05:30 PM
[b] אם אירן תתחיל לזרוק אלינו טילים כל יום אז אמריקה תפציץ להם את השכל.... [/b][/quote]
טילים היא כבר לא תזרוק . ><
אנחנו לא בגבול איתה . ואם היא תשלח נגרום לטילים ליפול באחת מארצות ערב .
וסה"כ יהיו פה ושם נפגעים ...
הסכנה שהיא תשלח אלינו פצצת אטום .
[quote][i]Originally posted by nathan[/i]@Jun 26 2007, 05:54 PM
[b] טילים היא כבר לא תזרוק . ><
אנחנו לא בגבול איתה . ואם היא תשלח נגרום לטילים ליפול באחת מארצות ערב .
וסה"כ יהיו פה ושם נפגעים ...
הסכנה שהיא תשלח אלינו פצצת אטום . [/b][/quote]
למה עלינו???
[quote][i]Originally posted by Char[/i]@Jun 26 2007, 06:23 PM
[b] למה עלינו??? [/b][/quote]
לך תדע ...היא כל הזמן מאיימת שהיא תשליך אלינו פצצת אטום XD
היא מייצרת נשק לחיזבאללה .
היא ממדינות ערב .
תמיד היו ביננו סכסוכים . היה לנו איתה מלחמות .
אני חושב שהבנת ת'קטע .
למה מה עשינו לה ???(היא הייתה איתנו לא ???)ואיך היא מדינת ערב???
[quote][i]Originally posted by Char[/i]@Jun 26 2007, 06:29 PM
[b] למה מה עשינו לה ???(היא הייתה איתנו לא ???)ואיך היא מדינת ערב??? [/b][/quote]
אירן = מדינת ערב .
מאז ומתמיד היינו אויבים >< טוב , מתי שנוסדה מדינת ישראל התחיל באמת הסכסוך הזה ><
[quote][i]Originally posted by nathan[/i]@Jun 26 2007, 06:36 PM
[b] אירן = מדינת ערב .
מאז ומתמיד היינו אויבים >< טוב , מתי שנוסדה מדינת ישראל התחיל באמת הסכסוך הזה >< [/b][/quote]
אהההה חשבתי שדברת על אמריקה....
מאז שנוסדה המדינה,התחילו הסכסוכים עם הערבים שבתוך המדינה ואז לאחר שאנחנו ניצחנו במערכה,שמעו על כך מדינות ערב ובאו להלחם נגדנו וניצחנו אותם אחד אחרי השנייה עם עזרת צרפת ובריטניה...עכשיו הם עדיין מנסים אבל כמו שאני אומר לא כולם....הם רוצים להפוך את המדינה למדינה ערבית בעלת רוב ערבי כפי שהיה לפני שהמדינה נוסדה...אבל אירן מגזימה והמדינות האחרות אני חושב שהם ממש ימנעו ממנה לעשות צעד זה,נראה לי אפילו החמאס נגד זה והוא פוחד...,נראה לי הוא מנסה לסיים את הסכסוך של גלעד שליט ככל היותר מהר...
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Jun 26 2007, 06:47 PM
[b] מאז שנוסדה המדינה,התחילו הסכסוכים עם הערבים שבתוך המדינה ואז לאחר שאנחנו ניצחנו במערכה,שמעו על כך מדינות ערב ובאו להלחם נגדנו וניצחנו אותם אחד אחרי השנייה עם עזרת צרפת ובריטניה...עכשיו הם עדיין מנסים אבל כמו שאני אומר לא כולם....הם רוצים להפוך את המדינה למדינה ערבית בעלת רוב ערבי כפי שהיה לפני שהמדינה נוסדה...אבל אירן מגזימה והמדינות האחרות אני חושב שהם ממש ימנעו ממנה לעשות צעד זה,נראה לי אפילו החמאס נגד זה והוא פוחד...,נראה לי הוא מנסה לסיים את הסכסוך של גלעד שליט ככל היותר מהר... [/b][/quote]
גם עירק קיצונית מאוד ...
שונא את אירן !!! ובכלל את כל מדינות ערב !!!
[color=white]אבל יותר את היטלר ><[/color]
הם ינסו למנוע ממנה רק למען האינטירסים שלהם . וכן ... לא נראה שהם ישליכו את פצצת האטום . משהם עושים נקרא מלחמה פסיכולוגית כדי שנכנס ללחץ !
בקיצור צריך להורי להם בכלל את הארץ שלהם שיגורו במדגסקר!!!
אוליי,אבל המודיעין שלנו דיווח שבאמת הם מפתחים פצצת אטום והם לא ישקרו לנו,התפקיד שלו זה להודיע דברים כגון אלה לנו שנדע מה מתכננן האוייב שלנו...
טוב אז אני טס לרוסיה^^