-
[QUOTE=IdanOrany;1100111][[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
אתה זורק את הפוקדור לאוויר, מלא התרגשות וציפייה, אבל חשש כבד, אולי הפוקימון לא יהיה מוצא חן בעינייך? אולי אתה לא תמצא חן בעיניו?
הפוקדור מסתובב באוויר, ואור בוהק נפרץ ממנו, לפנייך נגלה פוקימון דמוי חזיר, גופו כתום, ובאיזור האגן צבעו חום, ואוזניו הארוכות שחורות-חומות גם הן. זנבו מסולסל ובקצהו דבר דמוי כדור קטן, וורדרד.
מעל אפיו דמוי החזיר הוורד, פס עבה צהבהב.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/498.gif[/IMG]
"או! זה טפיג! פוקימון חזיר האש! בחירה מעולה של מי שהשאיר לך אותו! אומרת ג'וניפר, מוחאת כפיים מרוב התלהבות.
טפיג מתחיל להתגלגל גלגול קדמי על הרצפה, ולבסוף מקפץ ונוחת, וקורץ לך בחיוך.
-------------------------------
[SPOILER][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/498.gif[/IMG]
[U][B]טפיג - Tepig[/B][/U]
[B]מתקפות:[/B]
התקלות - Tackle
הצלפת זנב - Tail whip[/SPOILER]
----------------------------
יש באפשרותך לתת לו כינוי, רק אם אתה רוצה. אני כבר אעדכן את הדף שלך ברשומים.[/QUOTE]
'איזה חמוד...' אני חושב לעצמי בחיוך רחב, מתכופף אליו ומלטף את ראשו, 'מאיפה אמא השיגה כזה פוקימון מצויין....' אני תוהה לעצמי בחיוך.
לאחר מכן, אני קם על רגליי ומחזיר את טפיג החמוד לפוקדור שלו, ואת הפוקדור אני שם על החגורה, "אוקיי, נראה לי אני אצא למסע שלי עכשיו," אני אומר בחיוך קטן, "להתראות." אני מוסיף, ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהמעבדה, ומשם אמשיך ואחפש את הדרך הטובה ביותר להתחיל את המסע.
-
[b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
"אני ראשון?! אוקיי!" ג'ושוע אומר בהתלהבות, מרלין לא מראה עניין כלל.
"אז אממ... מרלין! הצלפת זנב!" ג'ושוע קורא, מרלין מתחיל לצחקק, תופס תאוצה אל עבר טום ומצמצם את המרחק ביניהם, מרוב המהירות, לא הספקת להגיב והוא זינק על ראשו של טום והפיל אותו על הרצפה.
טום התאושש במהרה, מרלין מתיישב על הרצפה בחוסר מעש, וטום מחכה לפקודתך.
ג'וניפר עומדת בצד ומסתכלת בחיוך.
[b][u]דארן ווסט[/u][/b]
"להתראות" אתה אומר לפרופסור ג'וניפר, היא מנופפת לך לשלום "בהצלחה!" קוראת בעודך מתרחק ממנה.
אתה מתאבק להדק את הפוקדור אל החגורה, ולבסוף, כשהצלחת, אתה מועד על אבן ונופל.
באותו הרגע מכשיר הקשר שנמצא על ידך השמאלית מצלצל. הכפתור נלחץ מהנפילה והשיחה נענתה.
"דארן! נו, קיבלת את הפוקימון? אתה מרוצה?" שואל אותך דודך דרך מכשיר הקשר.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100138][[b][u]דארן ווסט[/u][/b]
"להתראות" אתה אומר לפרופסור ג'וניפר, היא מנופפת לך לשלום "בהצלחה!" קוראת בעודך מתרחק ממנה.
אתה מתאבק להדק את הפוקדור אל החגורה, ולבסוף, כשהצלחת, אתה מועד על אבן ונופל.
באותו הרגע מכשיר הקשר שנמצא על ידך השמאלית מצלצל. הכפתור נלחץ מהנפילה והשיחה נענתה.
"דארן! נו, קיבלת את הפוקימון? אתה מרוצה?" שואל אותך דודך דרך מכשיר הקשר.[/QUOTE]
אני מצמיד את מכשיר הקשר לאוזן שלי וקם על הרגליים, "כן, אני מרוצה מאוד. תודה רבה." אני אומר בשמחה, "אני בדיוק עכשיו מתחיל את המסע." אני מוסיף, ומתחיל ללכת, מחפש את הדרך להתחלת המסע שתוביל אותי אל העיר הבאה.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100138][b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
"אני ראשון?! אוקיי!" ג'ושוע אומר בהתלהבות, מרלין לא מראה עניין כלל.
"אז אממ... מרלין! הצלפת זנב!" ג'ושוע קורא, מרלין מתחיל לצחקק, תופס תאוצה אל עבר טום ומצמצם את המרחק ביניהם, מרוב המהירות, לא הספקת להגיב והוא זינק על ראשו של טום והפיל אותו על הרצפה.
טום התאושש במהרה, מרלין מתיישב על הרצפה בחוסר מעש, וטום מחכה לפקודתך.
ג'וניפר עומדת בצד ומסתכלת בחיוך.
[/QUOTE]
"אוקיי! טום! אתה מסוגל! תאגור מלא רוק בתוך הפה שלך ותנסה לשלוח אותו כאקדח מים!
אבל אם לא תצליח לא נורא, אנחנו נעבוד על זה! אבל אם לא תצליח תתקוף בדחיפה לעבר סנייבי!" אפקוד על טום ואז אצביע על סנייבי כדי שטום ידע במי לפגוע.
-
[b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
[i]אושווט חלש יחסית, ייקח זמן עד שהוא ילמד אקדח מים.[/i]
-------------------
כפקודתך, טום אוגר רוק בפיו, ומנסה לירות אותו אל עבר סניבי, אך הרוק גולש במורד סנטרו.
מרלין מתחיל לצחוק, ומחכה לפעולותו של טום. טום מתעצבן ומנגב את הרוק מסנטרו, ורץ אל עבר מרלין, ומנסה לדחוף אותו עם ידיו. מרלין השאנן מנסה להתחמק, אך במהלך ההתחמקות טום פוגע ברגלו של מרלין ומרלין מתרסק על הרצפה.
מרלין מתגלגל אל מאחורי טום, ומנסה לתפוס מרחק ממנו, לנוח כי רגלו פצועה.
[b][u]דארן ווסט[/u][/b]
[i]אתה מצמיד מכשיר קשר ל[u]אוזן[/u] ו[u]מדבר[/u]. Xd[/i]
----------
"אני שמח." אומר דודך "להתראות." והשיחה מתנתקת.
אתה מטייל בעיר נובמה, לידך אגם קטן ופרחי נוי, וכמה ילדים בגילך יושבים לידו, מצפון נמצאת היציאה אל דרך 1, וההתחלה הרשמית של מסע הפוקימונים שלך.
האם תתעקב ותלך לבחון את האגם ואת הילדים, או שתלך הישר אל דרך 1?
-
[QUOTE=IdanOrany;1100149][b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
[i]אושווט חלש יחסית, ייקח זמן עד שהוא ילמד אקדח מים.[/i]
-------------------
כפקודתך, טום אוגר רוק בפיו, ומנסה לירות אותו אל עבר סניבי, אך הרוק גולש במורד סנטרו.
מרלין מתחיל לצחוק, ומחכה לפעולותו של טום. טום מתעצבן ומנגב את הרוק מסנטרו, ורץ אל עבר מרלין, ומנסה לדחוף אותו עם ידיו. מרלין השאנן מנסה להתחמק, אך במהלך ההתחמקות טום פוגע ברגלו של מרלין ומרלין מתרסק על הרצפה.
מרלין מתגלגל אל מאחורי טום, ומנסה לתפוס מרחק ממנו, לנוח כי רגלו פצועה.
[/QUOTE]
"טום תשתמש בהצלפת זנב כדי לקפוץ גבוה ואז תנחת על מרלין בדחיפה בכול הכוח!" אפקוד על טום, "אתה מסוגל חבר! אני יודע שכך!" אוסיף בעידוד.
-
[b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
"וואו! מרלין! כל הכבוד!" אומר ג'ושוע, מופתע מכישורי ההתחמקות של הפוקימון שלו, אך נראה כאילו ג'ושוע נותן למרלין לנהל את הקרב.
אתה פוקד על טום להשתמש בהצלפת זנב כדי לקפוץ גבוה ולהשתמש בדחיפה, וכך עושה, טום תופס תנופה באמצעות הצלפת הזנב, הוא מקפץ לאוויר לגובה, ונתקל במרלין ישירות, מרלין נוחת על הרצפה ונפגע בראשו, וטום נוחת עליו ונפגע מההדף.
מרלין מנצל את המצב ומלפף זנבו סביב טום. טום, ששוכב על מרלין, נמחץ מאחיזת הזנב של מרלין, אך מרלין מרפה מרוב כאב.
טום מזדקף במהרה, מניח את רגלו על מרלין בגאווה, אבל מרלין מתגלגל על טום ומפיל אותו, מרלין וטום נפגעים שוב, ושניהם מתעלפים.
"וואו! קרב מעולה!" ג'וניפר אומרת ומוחאת כפיים.
"כן... קרב נהדר..." ממלמל ג'ושוע ומשפשף את ראשו.
"סניב..." ממלמל מרלין המעולף, טום שוכב על גבו ומתנשף.
"קדימה, אני ארפא את הפוקימונים שלכם" אומרת ג'וניפר, שניכם מחזירים אותם לפוקדורים וג'וניפר מניחה אותם במכונה סמוכה, המרפאה את הפוקימונים.
מרלין וטום פורצים מחוץ לפוקדור, מנגחים אחד בשני בזעם, מרלין - מכיוון שהאגו שלו פגוע, הוא הפסיד לטום.
וטום - מאויים מהלחץ שמרלין מפעיל עליו.
"די... די... מרלין!" אומר ג'ושוע, ניגש אל מרלין ומלטף את ראשו, מרלין מחזיר לו בכתף קרה, ומפנה גבו.
טום חוזר אל הפוקדור.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100167][b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
"וואו! מרלין! כל הכבוד!" אומר ג'ושוע, מופתע מכישורי ההתחמקות של הפוקימון שלו, אך נראה כאילו ג'ושוע נותן למרלין לנהל את הקרב.
אתה פוקד על טום להשתמש בהצלפת זנב כדי לקפוץ גבוה ולהשתמש בדחיפה, וכך עושה, טום תופס תנופה באמצעות הצלפת הזנב, הוא מקפץ לאוויר לגובה, ונתקל במרלין ישירות, מרלין נוחת על הרצפה ונפגע בראשו, וטום נוחת עליו ונפגע מההדף.
מרלין מנצל את המצב ומלפף זנבו סביב טום. טום, ששוכב על מרלין, נמחץ מאחיזת הזנב של מרלין, אך מרלין מרפה מרוב כאב.
טום מזדקף במהרה, מניח את רגלו על מרלין בגאווה, אבל מרלין מתגלגל על טום ומפיל אותו, מרלין וטום נפגעים שוב, ושניהם מתעלפים.
"וואו! קרב מעולה!" ג'וניפר אומרת ומוחאת כפיים.
"כן... קרב נהדר..." ממלמל ג'ושוע ומשפשף את ראשו.
"סניב..." ממלמל מרלין המעולף, טום שוכב על גבו ומתנשף.
"קדימה, אני ארפא את הפוקימונים שלכם" אומרת ג'וניפר, שניכם מחזירים אותם לפוקדורים וג'וניפר מניחה אותם במכונה סמוכה, המרפאה את הפוקימונים.
מרלין וטום פורצים מחוץ לפוקדור, מנגחים אחד בשני בזעם, מרלין - מכיוון שהאגו שלו פגוע, הוא הפסיד לטום.
וטום - מאויים מהלחץ שמרלין מפעיל עליו.
"די... די... מרלין!" אומר ג'ושוע, ניגש אל מרלין ומלטף את ראשו, מרלין מחזיר לו בכתף קרה, ומפנה גבו.
טום חוזר אל הפוקדור.[/QUOTE]
"אני כול כך גאה בך" אגיד לפוקדור של טום כדי שהוא ישמע, "רגע אני צריך להתקשר לאימא שלי!" אגיד בלחץ ואז אתקשר לאימי כדי להודיע לה שקיבלתי את הפוקימון התחלתי שלי.
לאחר מכן, אצא מהמעבדה במהירות ואתחיל את מסעי כמאמן מתחיל במחוז אונובה!
-
[QUOTE=IdanOrany;1100149][[b][u]דארן ווסט[/u][/b]
[i]אתה מצמיד מכשיר קשר ל[u]אוזן[/u] ו[u]מדבר[/u]. Xd[/i]
----------
"אני שמח." אומר דודך "להתראות." והשיחה מתנתקת.
אתה מטייל בעיר נובמה, לידך אגם קטן ופרחי נוי, וכמה ילדים בגילך יושבים לידו, מצפון נמצאת היציאה אל דרך 1, וההתחלה הרשמית של מסע הפוקימונים שלך.
האם תתעקב ותלך לבחון את האגם ואת הילדים, או שתלך הישר אל דרך 1?[/QUOTE]
נו? מה הבעיה?
---
'ללכת לילדים ולאגם או להתחיל את המסע...?' אני תוהה לעצמי במשך כמה שניות, אך מקבל החלטה. אני מתעלם מהילדים ומהאגם, והולך הישר אל דרך 1, מוכן ודרוך להתחיל את המסע שלי, 'זה הזמן להתחיל את המסע...' אני חושב בהתרגשות בעודי מתקדם בדרך, אולי מחפש פוקימונים להתאמן.
-
[b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
אתה ממהר אל מחוץ המעבדה, ג'ושוע מנופף לך לשלום וגם ג'וניפר.
אתה מתקשר אל אימך בעזרת מכשיר הקשר שעל ידך.
"היי אמא! קיבלתי את הפוקימון ההתחלתי!" אתה אומר לה בהתלהבות.
"וואו! זה נהדר! אני מקווה שהוא יכול לפרוק דברים כי הבטחה זאת הבטחה!" היא אומרת ומצחקקת.
"סתם, אין בעיה חמודי, תשאיר את זה לנו, אני ואבא נטפל בזה." אומרת אמך ומנתקת את השיחה.
מצפונך, דרך 1 מחכה, וההתחלה הרשמית של המסע שלך, האם תלך אל דרך 1, או שתערוך היכרות בין טום להורייך?
[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
[I]מדברים עם הפה, ואתה מצמיד את המכשיר לאוזן. אתה מדבר עם האוזן? XD[/I]
------------------------
אתה ממשיך אל דרך 1, מתעלם מהילדים ומהאגם, אבל נראה שהם לא התעלמו ממך.
"מה אתה מסתכל?" מזדקף ילד אחד מהספסל, הוא בעל שיער שחור קוצני, לובש ג'ינס צמוד וחולצת טריקו שחורה.
"תילחם נגדי אם יש לך אומץ!" אומר לך.
"די ארטי תירגע..." אומרת נערה שישבה לידו, שיערה ג'ינג'י בוער, עינייה כחולות ועל פנייה נמשים, היא מחזיקה תיק שחור בידה, וסיגריה בידה השניה.
"הוא הסתכל עליי, הוא מטריף אותי!" ארטי מתעצבן.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100188][b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
אתה ממהר אל מחוץ המעבדה, ג'ושוע מנופף לך לשלום וגם ג'וניפר.
אתה מתקשר אל אימך בעזרת מכשיר הקשר שעל ידך.
"היי אמא! קיבלתי את הפוקימון ההתחלתי!" אתה אומר לה בהתלהבות.
"וואו! זה נהדר! אני מקווה שהוא יכול לפרוק דברים כי הבטחה זאת הבטחה!" היא אומרת ומצחקקת.
"סתם, אין בעיה חמודי, תשאיר את זה לנו, אני ואבא נטפל בזה." אומרת אמך ומנתקת את השיחה.
מצפונך, דרך 1 מחכה, וההתחלה הרשמית של המסע שלך, האם תלך אל דרך 1, או שתערוך היכרות בין טום להורייך?
[/QUOTE]
[I]תירשם למ"ת שלי :)[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~
'אפשר להכיר להם בעזרת מכשירים... אז אני אמשיך במסע...' אחשוב לעצמי בחיוך ואז אמשיך אל דרך 1 כדי לפגוש פוקימונים נחמדים לתפיסה או לאימון טום, הפוקימון הכי טוב בעולם!
-
[QUOTE=IdanOrany;1100188][[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
[I]מדברים עם הפה, ואתה מצמיד את המכשיר לאוזן. אתה מדבר עם האוזן? XD[/I]
------------------------
אתה ממשיך אל דרך 1, מתעלם מהילדים ומהאגם, אבל נראה שהם לא התעלמו ממך.
"מה אתה מסתכל?" מזדקף ילד אחד מהספסל, הוא בעל שיער שחור קוצני, לובש ג'ינס צמוד וחולצת טריקו שחורה.
"תילחם נגדי אם יש לך אומץ!" אומר לך.
"די ארטי תירגע..." אומרת נערה שישבה לידו, שיערה ג'ינג'י בוער, עינייה כחולות ועל פנייה נמשים, היא מחזיקה תיק שחור בידה, וסיגריה בידה השניה.
"הוא הסתכל עליי, הוא מטריף אותי!" ארטי מתעצבן.[/QUOTE]
אני לא יודע איך זה נראה, הנחתי שזה כמו פלאפון.
---
"לא יודע אם לקרוא לזה אמיץ... אבל אני די בטוח שאני אוכל להביס אותך..." אני אומר בלגלוג ומחייך חיוך קטן וערמומי, ומיד אני שולף את הפוקדור מהחגורה, אך לפני שאני מוציא את טפיג אני פונה אל הילדה, "ואת, תפסיקי לעשן זה מגעיל ולא בריא." אני מוסיף בחיוך קטן וזורק את הפוקדור באוויר, "צא טפיג," אני אומר ומוציא את טפיג מהפוקדור שלו, "אוקיי, נראה מה יש לך."
-
[B][U]דרייק הנרי[/U][/B]
[I]המשחק הוא לארבעה אנשים שמשחקים ביחד, או בנפרד?
ואני במקומך הייתי מכין כבר את ארבעת הדמויות ונותן לנו לבחור, זה היה הרבה יותר ברור.[/I]
--------------------
אתה מתקדם צפונה, אל עבר דרך 1, על ידך שלט קטן המסמל את כניסתך לדרך.
[I]"דרך 1- זהירות פוקימונים פראיים."[/I]
אתה מטייל לך בדרך 1, ומגיח מולך פוקימון דמוי אוגר העומד על שתי רגליים. רובו חום ובטנו ולחייו העגולות שזופים.
זנבו החום ארוך ודק ובקצהו פלומת פרווה לבנה מלוכלכת. אוזניו קטנות ומחודדות. נראה כאילו על פניו הוא חובש בנדנה שחורה, עינו בשלל צבעים, צהוב, שחור, ואדום.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/504.gif[/IMG]
פוקימון האוגר זועף מאוד, נראה שחדרת לטריטוריה שלו.
[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
[I]הייתי בטוח שציינתי שזה דומה לשעון-יד, טוב, בכל מקרה לא נורא.[/I]
-------------------------------------
"אז במקרה הזה, כסח אותו!" אומרת הנערה שלה אמרת להפסיק לעשן.
"אין בעיה!" אומר ארטי "קדימה, פורלוין!" צועק ארטי, שולח אל האוויר פוקדור, הפוקדור נפתח וממנו יוצא פוקימון חתול בצבע סגול.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/509.gif[/IMG]
הפוקימון החתולי בשם פורלוין מגרד את שפמו, הוא מסתכל על טפיג, וטפיג מחרחר בזעם.
"פורלוין! שרוט אותו!" פוקד ארטי עם אצבע מורה, פורלוין מאיץ אל טפיג עם גפה אחת מורמת שטפרייה שלופים, מוכנה לשריטה.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100210][[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
[I]הייתי בטוח שציינתי שזה דומה לשעון-יד, טוב, בכל מקרה לא נורא.[/I]
-------------------------------------
"אז במקרה הזה, כסח אותו!" אומרת הנערה שלה אמרת להפסיק לעשן.
"אין בעיה!" אומר ארטי "קדימה, פורלוין!" צועק ארטי, שולח אל האוויר פוקדור, הפוקדור נפתח וממנו יוצא פוקימון חתול בצבע סגול.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/509.gif[/IMG]
הפוקימון החתולי בשם פורלוין מגרד את שפמו, הוא מסתכל על טפיג, וטפיג מחרחר בזעם.
"פורלוין! שרוט אותו!" פוקד ארטי עם אצבע מורה, פורלוין מאיץ אל טפיג עם גפה אחת מורמת שטפרייה שלופים, מוכנה לשריטה.[/QUOTE]
"אוקיי טפיג, תתחמק!" אני צועק במהירות ומצביע לעבר פורליאון המתקרבת במהירות, "לאחר מכן, תוסיף דחיפה חזקה, קדימה!" אני מוסיף בנחישות, 'אוקיי קרב ראשון זה הזדמנות מצויינת להתאמן...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן בעודי מגלגל אסטרטגיות בראשי.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100210][B][U]דרייק הנרי[/U][/B]
[I]המשחק הוא לארבעה אנשים שמשחקים ביחד, או בנפרד?
ואני במקומך הייתי מכין כבר את ארבעת הדמויות ונותן לנו לבחור, זה היה הרבה יותר ברור.[/I]
--------------------
אתה מתקדם צפונה, אל עבר דרך 1, על ידך שלט קטן המסמל את כניסתך לדרך.
[I]"דרך 1- זהירות פוקימונים פראיים."[/I]
אתה מטייל לך בדרך 1, ומגיח מולך פוקימון דמוי אוגר העומד על שתי רגליים. רובו חום ובטנו ולחייו העגולות שזופים.
זנבו החום ארוך ודק ובקצהו פלומת פרווה לבנה מלוכלכת. אוזניו קטנות ומחודדות. נראה כאילו על פניו הוא חובש בנדנה שחורה, עינו בשלל צבעים, צהוב, שחור, ואדום.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/504.gif[/IMG]
פוקימון האוגר זועף מאוד, נראה שחדרת לטריטוריה שלו.
[/QUOTE]
[I]זה נפרד...
אבל בסוף (אני מקווה) זה יהיה ביחד...[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוי לא..." אמלמל לעצמי ואז אוציא את טום מהפוקדור שלו, "טום תעיף את הפוקימון הזה! תשתמש בדחיפה עליו!" אפקוד על טום תוך כדי שאני בודק את הפוקימון האוגר בפוקידע.