נל וארכימדס, אני ממש צריך את העזרה שלכם. אתם מבינים, אני רוצה לפתוח מ"ת של ben 10 ואני לא ממש יודע איך עושים מ"ת. תוכלו לעזור לי?
Printable View
נל וארכימדס, אני ממש צריך את העזרה שלכם. אתם מבינים, אני רוצה לפתוח מ"ת של ben 10 ואני לא ממש יודע איך עושים מ"ת. תוכלו לעזור לי?
ברור שאני יכולה לעזור.
ראיתי פעם ben 10, את העונה הראשונה.
במה אתה צריך עזרה?
נ.ב: יש לי שם חדש! P=
[QUOTE=lipion;1101771]ברור שאני יכולה לעזור.
ראיתי פעם ben 10, את העונה הראשונה.
במה אתה צריך עזרה?
נ.ב: יש לי שם חדש! P=[/QUOTE]
ממש תודה.
אני צריך עזרה במה שצריך להיות במ"ת. האמת, חוץ מעלילה וטופס הרשמה, אני לא יודע מה עוד להוסיף. אולי את יודעת מה אני צריך להוסיף?
[quote=cladino;1101769]נל וארכימדס, אני ממש צריך את העזרה שלכם. אתם מבינים, אני רוצה לפתוח מ"ת של ben 10 ואני לא ממש יודע איך עושים מ"ת. תוכלו לעזור לי?
ben 10- the end of the space
~לוגו בקרוב~
מילות פתיחה
היי כולם. הרבה זמן רציתי לעשות כזה מ"ת ועכשיו יש לי הזדמנות. מקווה שתירשמו!
עלילה
איש אחד הלך הלך הלך בום שניצל.[/quote]
איני מכיר את העלילה של בן10 אבל אני יכול לאמר לך את הדבר הבא:
בשביל משחק תפקידים אתה צריך לקחת איזשהו קו עלילה, ולראות את העתיד שלו. העלילה של המשחק צריכה להציג את הקו הזה בצורה הכי מסתורית שיש, ככה שיהיה קשה להבין מה קורה שם. הדבר מגביר את המתח ויכול למשוך שחקנים. תמיד כדאי לחשוב קדימה כשאתה בונה את העלילה, ואז לראות אם הכל מסתדר.
אחרי שיש לך עלילה אתה צריך גם להוסיף כל מיני מידע על דברים שנלווים לעלילה (אם ידוע על איזשהו אויב, אז מה ידוע עליו. אם יש איזשהו משהו בעולם הזה שהדמות במשחק צריכה לדעת אז גם לפרט עליו.)
ואז באים הקטעים הטכניים של טופס הרשמה חוקים וכו'.
[QUOTE=LordAbizi;1101774]איני מכיר את העלילה של בן10 אבל אני יכול לאמר לך את הדבר הבא:
בשביל משחק תפקידים אתה צריך לקחת איזשהו קו עלילה, ולראות את העתיד שלו. העלילה של המשחק צריכה להציג את הקו הזה בצורה הכי מסתורית שיש, ככה שיהיה קשה להבין מה קורה שם. הדבר מגביר את המתח ויכול למשוך שחקנים. תמיד כדאי לחשוב קדימה כשאתה בונה את העלילה, ואז לראות אם הכל מסתדר.
אחרי שיש לך עלילה אתה צריך גם להוסיף כל מיני מידע על דברים שנלווים לעלילה (אם ידוע על איזשהו אויב, אז מה ידוע עליו. אם יש איזשהו משהו בעולם הזה שהדמות במשחק צריכה לדעת אז גם לפרט עליו.)
ואז באים הקטעים הטכניים של טופס הרשמה חוקים וכו'.[/QUOTE]
תודה, ממש עזרת לי. רק אם תוכל למחוק את העלילה, אני לא רוצה ספוילרים ושמתי את זה שם בטעות :sorry:
[quote=cladino;1101775]תודה, ממש עזרת לי. רק אם תוכל למחוק את העלילה, אני לא רוצה ספוילרים ושמתי את זה שם בטעות :sorry:[/quote]
הוסתר.
אה... יואב, יש לי רעיון בשבילך, למה שלא תכין יצורים בעצמך ותדביק עליהם את האומניטריקס?
אם אתה רוצה אני אעזור לך להכין אותם.
ואתה יכול לשים גם מפה של כל העולם, ששחקנים ידעו איפה הם לפחות?
ואולי גם המטרה של המשחק?
כאילו, מה עושים בו?
[quote=lipion;1101778]אה... יואב, יש לי רעיון בשבילך, למה שלא תכין יצורים בעצמך ותדביק עליהם את האומניטריקס?
ואולי גם המטרה של המשחק?
כאילו, מה עושים בו?[/quote]
לכתוב מטרה מפורשת, כדבריו של Inuzuka Kiba זה לא דבר טוב.
המטרה צריכה להיות מובנת משאר הדברים במשחק.
[QUOTE=lipion;1101778]אה... יואב, יש לי רעיון בשבילך, למה שלא תכין יצורים בעצמך ותדביק עליהם את האומניטריקס?
ואולי גם המטרה של המשחק?
כאילו, מה עושים בו?[/QUOTE]
כן. אבל כמו שארכימדס אמר שמישהו אחר אמר, מטרה מפורשת זה לא דבר טוב. ומפה כדאי שאני לא אעשה, כי מפה של כל היקום תהיה לא מספיק מפורטת ומפה של כל כוכב בנפרד זה יותר מדי עבודה, יש אלפים. ובקשר ליצורים, אני כנראה אקח מאתר שאני מכיר
[quote=cladino;1101781]כן. אבל כמו שארכימדס אמר שמישהו אחר אמר, מטרה מפורשת זה לא דבר טוב. ומפה כדאי שאני לא אעשה, כי מפה של כל היקום תהיה לא מספיק מפורטת ומפה של כל כוכב בנפרד זה יותר מדי עבודה, יש אלפים. ובקשר ליצורים, אני כנראה אקח מאתר שאני מכיר[/quote]
אז אם לא מפה מפורטת, אולי רשימה של מספר מקומות חשובים? תחשוב מה כדאי לך לעשות כדי להפוך את המשחק ליותר סימפאטי עבור אנשים שכמוני אינם מכירים את בן10.
[QUOTE=LordAbizi;1101783]אז אם לא מפה מפורטת, אולי רשימה של מספר מקומות חשובים? תחשוב מה כדאי לך לעשות כדי להפוך את המשחק ליותר סימפאטי עבור אנשים שכמוני אינם מכירים את בן10.[/QUOTE]
זה ברור, וחוץ מזה עלה לי עוד רעיון: אולי במקום להשתמש בשדמות בסדרה השחקנים ימציאו את הכינויים בעצמם ואני רק אתן את השם של הגזע?
ניגש על 80 בשאלון 806....נקווה לטוב חברים
[quote=cladino;1101785]זה ברור, וחוץ מזה עלה לי עוד רעיון: אולי במקום להשתמש בשדמות בסדרה השחקנים ימציאו את הכינויים בעצמם ואני רק אתן את השם של הגזע?[/quote]
למה הכוונה? מה היה בתכנון המקורי ומה אתה רוצה לעשות עכשיו? ההמלצה שלי ממה שראיתי במשחקים של דרגון בול\נארוטו שתהיה איזשהי רשימה מוכנה של גזעים\(שבטים בנארוטו) והשחקן יכול לבחור מתוכם גזע. אבל אם השחקן רוצה, הוא גם יכול להכין גזע חדש בעצמו אבל אז הוא צריך להמציא עליו את הכל וכל מיני דברים כאלה.
@מעליי
בהצלחה!
[QUOTE=LordAbizi;1101788]למה הכוונה? מה היה בתכנון המקורי ומה אתה רוצה לעשות עכשיו? ההמלצה שלי ממה שראיתי במשחקים של דרגון בול\נארוטו שתהיה איזשהי רשימה מוכנה של גזעים\(שבטים בנארוטו) והשחקן יכול לבחור מתוכם גזע. אבל אם השחקן רוצה, הוא גם יכול להכין גזע חדש בעצמו אבל אז הוא צריך להמציא עליו את הכל וכל מיני דברים כאלה.[/QUOTE]
דרגון בול ונארוטו ממש לא דומים לben 10. דבר ראשון, אתה הופך לגזע הזה, אבל לא לתמיד. אתה יכול להפוך לכמה גזעים. והקטע עם הגזע החדש, יכול להיות
[quote=cladino;1101789]דרגון בול ונארוטו ממש לא דומים לben 10. דבר ראשון, אתה הופך לגזע הזה, אבל לא לתמיד. אתה יכול להפוך לכמה גזעים. והקטע עם הגזע החדש, יכול להיות[/quote]
טוב, רק המלצתי. במילא בסוף אני או NivX10 נקבע אם כל זה בסדר.