-
[quote=Chopper;1103751]מלפיאן - הם מתאספים סביב משהו, זה משתמע. :סנוב:
אתה מתהלך בעיר ורואה 3 פיצוציות למיניהן שאפשר לקנות בהם עיתונים, אתה נכנס פנימה לאחת מהן, אך היא רכה לגמרי, גם אין שם מוכר. אתה נכנס לאחרות וגם הן ריקות. לפתע אתה שומע צעקות. "מ-כות! מ-כות! מ-כות!" זה מגיע מהקבוצה העצומה של האנשים (כידוע לנאמקים יש שמיעה מאוד חזקה).[/quote]
אה, אני הבנתי את זה שכל אחד מסתיר משהו בעצמו ושכל האנשים הולכים וכל אחד מסתיר משהו משל עצמו. סלח לי על בורותי, אני אחרי מתכונת בלשון והבעה והבנה, סביר להניח שאני לא אמור להבין שום דבר עכשיו.
--
'הממ... אם הם כולם מתאספים שם אז כדי לא להתבלט גם אני אלך לשם...' אחשוב, ואז אלך לפי כיוון הקול, עד שאראה את האירוע.
-
מלפיאן
אתה הולך גם אתה אל האזור של האנשים ורואה שני אנשים שריריים למדי הולכים מכות. אגרופים ובעיטות נשלחים לכל עבר. לאחר כמה רגעים אחד האנשים מטיח בשני אגרוף לפנים והאיש נופל על הרצפה. "כן! אני הכי חזק בעיירה הזאת! אף אחד לא יכול לנצח אותי!" צועק האיש שניצח לעביר וכולם מריעים לו. "האם יש מישהו שרוצה לאתגר את יאנג הים שלנו? כידוע, המנצח יזכה ב500 דולר!" צועק איש קטן הלבוש בבגדים שחורים וכובע צילינדר שחור שעומד לידו.
-
[quote=Chopper;1103758]מלפיאן
אתה הולך גם אתה אל האזור של האנשים ורואה שני אנשים שריריים למדי הולכים מכות. אגרופים ובעיטות נשלחים לכל עבר. לאחר כמה רגעים אחד האנשים מטיח בשני אגרוף לפנים והאיש נופל על הרצפה. "כן! אני הכי חזק בעיירה הזאת! אף אחד לא יכול לנצח אותי!" צועק האיש שניצח לעביר וכולם מריעים לו. "האם יש מישהו שרוצה לאתגר את יאנג הים שלנו? כידוע, המנצח יזכה ב500 דולר!" צועק איש קטן הלבוש בבגדים שחורים וכובע צילינדר שחור שעומד לידו.[/quote]
'האם עליי להשתתף? זה בטח יעורר את החשד אם אני אופיע משום מקום אעשה כמה האקסים... אבל זה גם בטח דרך טובה להציג את עצמי, ולהרוויח כסף, שזה אף פעם אינו מזיק...' אהרהר במצב. אספור עד שלוש עשרה בליבי, ואם אף אחד לא יציע את עצמו, אכנס לזירה ואומר "אני, מליפאן אביזי, מאתגר את יאנג הים לקרב!"
-
מלפיאן
אתה מסתכל סביב וסופר עד 13 שניות, כולם משתתקים, אף אחד לא מתנדב. חלקם מנדבים את חבריהם אך חבריהם אומרים שלא. לאחר כ13 שניות אתה מציג את עצמך ומאתגר את יאנג הים לקרב. "כידוע, כדי לתת ליריב שלנו, שגם ככה נראה חולה - תראו כמה הוא ירוק - סיכוי, אנחנו ניתן לו לעשות את המהלך הראשון" אומר האיש הקטן וכל העיירה נועצת בך מבטים. אתה מסתכל על יאנג הים ורואה שזה בחור גבוה מאוד ושרירי אפילו יותר, הוא מקפץ מרגל לרגל במהירות ושולח אגרופים אל האוויר, לאחר כמה שניות הוא מפסיק ומתרכז בך מאוד.
-
[quote=Chopper;1103773]מלפיאן
אתה מסתכל סביב וסופר עד 13 שניות, כולם משתתקים, אף אחד לא מתנדב. חלקם מנדבים את חבריהם אך חבריהם אומרים שלא. לאחר כ13 שניות אתה מציג את עצמך ומאתגר את יאנג הים לקרב. "כידוע, כדי לתת ליריב שלנו, שגם ככה נראה חולה - תראו כמה הוא ירוק - סיכוי, אנחנו ניתן לו לעשות את המהלך הראשון" אומר האיש הקטן וכל העיירה נועצת בך מבטים. אתה מסתכל על יאנג הים ורואה שזה בחור גבוה מאוד ושרירי אפילו יותר, הוא מקפץ מרגל לרגל במהירות ושולח אגרופים אל האוויר, לאחר כמה שניות הוא מפסיק ומתרכז בך מאוד.[/quote]
אני אשלח את אחת הידיים שלי קדימה בעודי מאריך אותה לכיוון יאנג הים. אני אנסה לשלוח את היד שלי ככה שתכרך סביב הצוואר של יאנג הים. אם התכסיס יצליח, אשלח במהרה את ידי השנייה לכיוונו ואהלום בו עם אגרופים מספר פעמים. אם התכסיס יכשל על ידי כך שהוא יתפוס לי את היד, אאריך את היד שלי החל מאותו מקום בו הוא תפס את היד שלי, ואתפוס את היד שלו, ואמשוך אותו מטה. אם התכסיס יכשל מכל סיבה אחרת אני אצטרך להתחיל לחשוב.
-
[QUOTE=Chopper;1103731]דור
אתה רץ אל האיש הגדול עם אגרוף מושט קדימה. האיש נראה לא מבולבל ומגן על האזור. אך הכוח שלך מפתיע אותו והוא מאבד שיווי משקל, אך הוא מצליח להעמד, מתנשף ומתאשף.
[/QUOTE]
"רק התחממתי" אומר ואעלה חיוך ממזרי קטן על פני. לפתע גופי יעלה מעלה, ארחף בשמיים בעוד גופי עדיין ישר, כאילו אני עומד על עצם מעופץ ובלתי נראה. אושיט ידי למטה, לכיוון האיש השרירי המבוהל ומתוך ידי ארה כדור אנגריה כחול וקטלני.
-
מלפיאן
האיש תופס את היד שלך בקלילות ומושך אותך אליו לפני שאתה מספיק להגיב. האיש מכה בך עם אגרוף בבטן ואתה מרגיש רוק ניתז לך מהפה מחוזק המכה. "כאן בגראנוויל, אנחנו לא סתם לוחמים, אנחנו לוחמים מיומנים!" צועק יאנג והקהל מריע לו. אתה נופל על הברכיים מתנשף, הוא עדיין מחזיק לך ביד. "מה תעשה עכשיו?" הוא שואל אותך וצוחק. אתה מתחיל לקלוט ליחשושים בקהל. "למה האיש הזה איתגר את יאנג הים? האם זה כל הכוח של האיש הזה?" "וואו יאנג הים פשוט מדהים, אני חושב שהאדם היחיד בעולם שיותר חזק ממנו זה מר שטן!".
דור
אתה יורה אל האיש המסכן כדור אנרגיה כחול וקטלני, האיש נראה מפוחד מאוד והוא בורח אל קצה הזירה וקופץ החוצה במהירות. "אני מוותר!" הוא צועק ונעמד שם. כדור האנרגיה פוגע בזירה ויש פיצוץ בינוני עם הרבה עשן, הלוחמים לא נראים מופתעים במיוחד וממשיכים בקרבות שלהם, אתה מסתכל על הזירה ואפילו סדק אין עליה. "דרייק היברנייטו הוא המנצח בקרב!" צועק השופט ואתה צולל אליו במהירות. "יש לך שעה עד לקרב הבא שלך" הוא אומר ומחכה שתרד מהזירה.
-
[quote=Chopper;1103783]מלפיאן
האיש תופס את היד שלך בקלילות ומושך אותך אליו לפני שאתה מספיק להגיב. האיש מכה בך עם אגרוף בבטן ואתה מרגיש רוק ניתז לך מהפה מחוזק המכה. "כאן בגראנוויל, אנחנו לא סתם לוחמים, אנחנו לוחמים מיומנים!" צועק יאנג והקהל מריע לו. אתה נופל על הברכיים מתנשף, הוא עדיין מחזיק לך ביד. "מה תעשה עכשיו?" הוא שואל אותך וצוחק. אתה מתחיל לקלוט ליחשושים בקהל. "למה האיש הזה איתגר את יאנג הים? האם זה כל הכוח של האיש הזה?" "וואו יאנג הים פשוט מדהים, אני חושב שהאדם היחיד בעולם שיותר חזק ממנו זה מר שטן!".[/quote]
'לעזאזל עם זה, רציתי לעשות את זה בדרכים סטנדרטיות, אבל נראה שאין לי ברירה.' אחשוב, ואז אני אהדק את האחיזה שלי ביד של יאנג הים, ואמריא למעלה בפתאומויות ובמהירות. אם זה יצליח, אנסה להנחית מהלומות עם היד הפנויה שלי בראש שלו.
-
מלפיאן
אתה מתחיל לעוף כלפי מעלה וכל אנשי העיר מתחילים לצרוח "מפלצת! מפלצת! הוא עף!", גם יאנג צורח מפחד שתעזוב אותו ותזרוק אותו כלפי מטה. אתה מתחיל להתקיף אותו בראשו עד שהוא אומר שהוא מוותר. לאחר מכן אתם יורדים למטה. "הנה! הנה! קח את ה500 דולר שלך!" אומר האיש הקטן ומשקשק מפחד, אפשר לראות את הפחד בעיניים שלו.
-
[QUOTE=Chopper;1103783]
דור
אתה יורה אל האיש המסכן כדור אנרגיה כחול וקטלני, האיש נראה מפוחד מאוד והוא בורח אל קצה הזירה וקופץ החוצה במהירות. "אני מוותר!" הוא צועק ונעמד שם. כדור האנרגיה פוגע בזירה ויש פיצוץ בינוני עם הרבה עשן, הלוחמים לא נראים מופתעים במיוחד וממשיכים בקרבות שלהם, אתה מסתכל על הזירה ואפילו סדק אין עליה. "דרייק היברנייטו הוא המנצח בקרב!" צועק השופט ואתה צולל אליו במהירות. "יש לך שעה עד לקרב הבא שלך" הוא אומר ומחכה שתרד מהזירה.[/QUOTE]
'ציפיתי לקרב אמיתי' אחשוב וארד מהזירה.
אצעק לכיוון חדר ההמנתנה ואחשוב לי בדרכי, 'אני חושב שאני עומד לגלות את ייעודי בקרוב מאוד, אני מוכן לכל מה או מי שיעבוד בדרכי'.
הגעתי לחדר ההמתנה, אשען על אחד הקירות ואחכה בסבלנות עד שהשעה תעבור.
-
[quote=Chopper;1103793]מלפיאן
אתה מתחיל לעוף כלפי מעלה וכל אנשי העיר מתחילים לצרוח "מפלצת! מפלצת! הוא עף!", גם יאנג צורח מפחד שתעזוב אותו ותזרוק אותו כלפי מטה. אתה מתחיל להתקיף אותו בראשו עד שהוא אומר שהוא מוותר. לאחר מכן אתם יורדים למטה. "הנה! הנה! קח את ה500 דולר שלך!" אומר האיש הקטן ומשקשק מפחד, אפשר לראות את הפחד בעיניים שלו.[/quote]
אקח את הכסף.
"מי שנלחם בשביל הראווה, התבוסה שלו תהיה בראווה. המטרה היחידה של קרב היא להתאמן. אל תשבו בחוסר מעש, שהרי הרשע אורב בכל פינה" אמר להם, תוך שילוב מספר ססמאות של קבוצת הלחימה הנאמקית. "האם מישהו מכם שמע לאחרונה על מישהו בשם גוקו?" אוסיף מהר, כשאזכר שזה בעצם מה שאני עושה כאן.
-
[quote]ניסים
אתה טוען אנרגיה בכף היד שלך ומתגרה באיש שבתגובה רץ אליך עם אגרוף מושט. ברגע שהוא פוגע בך אתה הופך לשמן והודף את האגרוף בקלילות. אתה שולח עליו את הקרן אנרגיה ומרסק אותו על הרצפה. להפתעתך, הרצפה לא נשברה כלל, אפילו סדק אין עליה. "27... 28... 29..." סופר השופט "30! הקרב נגמר! ניסים בלוני ריתק את יריבו לרצפה ל30 שניות! ניסים הוא המנצח!" צועק השופט ומכריז על הניצחון. "יש לך שעה לעשות מה שבא לך בעיר, אחרי שעה תחזור לפה לקרב הבא שלך" הוא אומר לך בשקט ומחכה שתרד מהזירה.[/quote]
אני יוצא מן הזירה וחוזר להיות רזה. אני הולך בעיר ומחפש משהו מיוחד לעשות, בעוד הקוצים בגב שלופים .
אחפש מקום שאוכל להתאמן איתו עם הזנב בהתחמקות . בית או מקום כלשהו שלא יפריעו לי בזמן שאני מתאמן . לאחר חצי שעה, אלך ואחפש לי חיה לקניה .
-
דור
אתה הולך אל חדר ההמתנה, האיש מאחורי הדלפק שם אומר לך שאתה יכול להסתובב בעיר אם אתה רוצה.
מלפיאן
אנשי העיר מנידים לך בשלילה.
ניסים
אתה הולך אל אזור מסולע שנמצא בחוף הים, אין שם אנשים. איך תרצה להתאמן?
-
[quote]ניסים
אתה הולך אל אזור מסולע שנמצא בחוף הים, אין שם אנשים. איך תרצה להתאמן[/quote]
הדבר הראשון שאני עושה, אני הופך את עצמי לבלון שהיה לעצמי כמה שיותר קשה לעשות את האימון הזה (שגם יחזק אותי יותר, כל עוד זה יותר קשה) אני תופס סלע אחד עם הזנב ומנסה לרומם את עצמי לשמיים . לאחר מכן, אם אצליח או לא אשגר כדורי אנרגיה באכזריות רבה נגד הסלעים. אחזור שוב עם הזנב, אהפוך לרזה ואקפוץ בתנופה עם הסלע. אנסה לעשות סלטה באוויר ולשגר קרן אנרגיה בעוד אני מסתובב
-
ניסים
אתה לוקח את אחת האבנים עם הזנב שלך ועולה למעלה, בהתחלה זה קל אך עם כל מטר ומטר זה ניהיה קשה יותר ויותר, אתה מרגיש שאתה מגיע לגבול שלך ושאתה לא יכול לעלות עוד. לאחר מכן אתה מתחיל לירות על הסלעים קרני ליזר על הסלעים, רובם נהרסים אך חלקם עומדים ניצבים עם סדקים. אתה הופך לרזה ועושה סלטה באוויר, אך אתה לא מצליח, אתה חלש מידי, הזנב מפיל את האבן בדיוק שהיא מעליך ופוגעת בגבך, יחד איתה אתה נופל עד לאדמה, כאב עז מפלח את כל חלקי גופך ואתה מרגיש משותק.