-
[quote=Sirius Black;1107558]אני רואה אחלה אנימה!![/quote]
כע,אני ממליץ לכל אחד שאוהב אנימות מצחיקות ובעלות "כישופים" לראות את האנימה הזאת.
לאנימה יש בערך 145 פרקים לפי מה שידוע לי,סתכלו ביוטיוב או חפשו בגוגל פרקים של האנימה עם תרגום לעברית ותתאהבו בה בפרק הראשון!
-
ראיתי בתקופה של ערוץ הילדים היא נחמדה אבל לא אנימה רצינית יענו סתם אנימה להעביר תזמן
-
יש דיבוב באנגלית באנימה פריק
-
מישהו יכול להביא לי לינק לפרק של Yugioh Zexal שיצא אתמול?
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1108304]מישהו יכול להביא לי לינק לפרק של Yugioh Zexal שיצא אתמול?[/QUOTE]
הפרק עוד לא יצא
-
הוא לא אמור היה לצאת אתמול?
אם זה לא קשור לנושא אז סליחה פשוט פה מדברים על אנימות או מנגות ויוגי הו Z=אנימה
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1108329]הוא לא אמור היה לצאת אתמול?
אם זה לא קשור לנושא אז סליחה פשוט פה מדברים על אנימות או מנגות ויוגי הו Z=אנימה[/QUOTE]
אמור
כנראה הפרק מתעקב מסיבה כולשהיא
-
הרגע סיימתי Fmab (פעם שניה...).
מבאס לסיים אנימה טובה...
-
-
[QUOTE=Sirius Black;1108698]מישהו רואה בליץ'?[/QUOTE]
אני רואה בליץ' אך הפסקתי לראות בגלל הפילרים שמשודרים כעת.למרות שראיתי שסאגת הפילרים שעת משודרת מענינת
-
אני לא מבין כל כך מה זה פילרים?
-
[QUOTE=Sirius Black;1108717]אני לא מבין כל כך מה זה פילרים?[/QUOTE]
כול דבר שלא הופיע במנגה נחשב פילר.זה יכול להיות פרק או איזה כמה דקות בפרק.הפילירים נועדו כדי שהאנימה תרחק מהמנגה ולא היה מצב שהאנימה תהיה קרובה למנגה.
את הפילרים של בליץ' אני שונא הם גרועים
-
-
[QUOTE=Sirius Black;1108724]איפה הם משודרים?[/QUOTE]
אין להם מקום מסוים שהם משודרים.הם משודרים באנימה של בליץ' כמו פרק רגיל אך הם נחשבים לפרק פילר
-
[quote=גאנחשנ''ד;1108720]כול דבר שלא הופיע במנגה נחשב פילר.זה יכול להיות פרק או איזה כמה דקות בפרק.הפילירים נועדו כדי שהאנימה תרחק מהמנגה ולא היה מצב שהאנימה תהיה קרובה למנגה.
את הפילרים של בליץ' אני שונא הם גרועים[/quote]
תראה תפילר של 311 פשוט עלוב שאתה חושב שאין יותר נמוך הם מראים לך שאפשר למרוח עוד אבל אני מוכרח להודות שהפתיח החדש ענק! באמת אחד הפתיחים הטובים תראו:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rSE80EunBFM[/youtube]