-
בקשר לסרט השלישי, האחים פיצ'ו זו ההתחלה של הסרט, זה מין סוג לפתיחה חגיגית לסרט, בדומה לפתיחות שהמספר מסביר על עולם הפוקימון ועל מסעתיו של אש, יחד עם עלילת הסרט.
לשחזר דברים אני לא חושב, אבל כדי ליחד פוקימונים ולתת להם במה ולהכיר את הפוקימון בצורה הכי טובה, זה כן. לשם מה נוצר סרט? יש הרבה סיבות, אחת מהן היא להציג את הפוקימונים בדרך הכי טובה.
-
[QUOTE=Dia;1135504]בקשר לסרט השלישי, האחים פיצ'ו זו ההתחלה של הסרט, זה מין סוג לפתיחה חגיגית לסרט, בדומה לפתיחות שהמספר מסביר על עולם הפוקימון ועל מסעתיו של אש, יחד עם עלילת הסרט.
לשחזר דברים אני לא חושב, אבל כדי ליחד פוקימונים ולתת להם במה ולהכיר את הפוקימון בצורה הכי טובה, זה כן. לשם מה נוצר סרט? יש הרבה סיבות, אחת מהן היא להציג את הפוקימונים בדרך הכי טובה.[/QUOTE]
אני מחזק את דבריך ורוצה להגיד שזה ממש כמו בסרט של מאנאפי ולוקאריו, שהציגו פוקימונים מהדור הרביעי בדור השלישי, וכך נתנו להם את הבמה הכי טובה.
-
ולוקאריו בכלל היה אמור להופיע בדור השלישי לדעתי.
-
[quote=גלעד2111;1136012]ולוקאריו בכלל היה אמור להופיע בדור השלישי לדעתי.[/quote]
הוא הופיע בדור 3 אבל הוא שייך לדור 4
-
כן, כי עיקבו אותו. כנראה שרצו לייצר לו תת התפתחות לפני שמשחררים אותו.
-
לא נכון בכלל כי הם המציאו את הפוקימונים עוד לפני 20 שנה והיום משחררים אותם בדורות לא יוצרים חדשים ושמו את לוקריו כדי שיחשבו שהוא אגדי...
-
למה שהם ישימו את לוקאריו כדי שיחשבו שהוא אגדי?
-
[quote=גלעד2111;1136154]למה שהם ישימו את לוקאריו כדי שיחשבו שהוא אגדי?[/quote]
לדעתי הם לא רצו שהוא יהיה אגדי..
הם גם לא רצו שזורארק יהיה אגדי ולמרות זאת הם שחררו אותו מוקדם ועוד גם כמו לוקאריו בסרט של הדור הרביעי.
-
כל מי שאני מכיר חשב שלוקריו אגדי בזמן הסרט!
-
אבל למה שהם ירצו שיחשבו שהוא אגדי?
אם אין סיבה זה אומר שהתאוריה של רן ("אין על פוקימון") נידחת כי היא לא מתאימה בין סיבה למניע.
-
הם לא רצו אלה סרטים של פוקימון בדרך כלל סובבים סביב אגדיים אז נראה כך!
-
[quote=אין על פוקימון;1136147]לא נכון בכלל כי הם המציאו את הפוקימונים עוד לפני 20 שנה והיום משחררים אותם בדורות לא יוצרים חדשים ושמו את לוקריו כדי שיחשבו שהוא אגדי...[/quote]
אז פשוט לא כתבת כאן כמו שצריך את דעתך.
-
-
כתוב [quote]כדי שיחשבו שהוא אגדי[/quote]
מה אני אמור להבין מזה על מה הסיבה לדעתך?
ודרך אגב, מה באמת הסיבה לזה ששמו אותו בסרט לדעתך אם הוא אמור להיות של הדור הבא לדעתך? אני לא הבנתי אותה.
-
כי הוא פוקימון מיסטורי ולא ידוע אם יכולת טלפתית אז זה היה נראה אגדי