-
קודק, כבר נמאס לי להגיד את זה כל אחד עונה על חידה אחת!!! כדי לתת לכמה שיותר אנשים הזדמנות!
באמת שאני לא מכיר פה הרבה אנשים אבל אם מישהו מכיר מישהו שיכול להנות מהחידון ספרו לו עליו בבקשה.
בכל אופן התשובה שלך שגויה, אל תנסה לענות שוב בסבב הזה חכה לסבב הבא וגם אז תנסה להביא לפה עוד אנשים כי ביינתיים היו פה 8 חידות פתורות ורק 5 אנשים פתרו אותם:um_face:
-
3. בין איזה זוג קיים אותו קשר, כמו זה שבין סוויפר וזנגוס? (בכל המשחקים שבהם הם נמצאים)
א. גרווליט וולפיקס ב. הואו ולוגיה [b]ג.דורנט והיתמור[/b] ד. גליילי ופרוסלאס
-
כל הכבוד משתמש רשום התשובה נכונה: הקשר הוא יריבות, שני הזוגות ידועים כיריבים טבעיים ולעומתם אוהו ולוגיה אינם יריבים אלה שכנים לשעבר LoL.
אתה מזומן לבקש עוד גליטר או כל פרס אחר שמישהו לא רוצה
ד"א לא אמרתי לי מה אתה חושב על הגליטר של הידרגון!
אם תשלח את הבקשה שלך היום אוכל לשלוח את סיכום הנקודת לעומר ואפרסם את הסבב הרביעי לפני שאלך יאיי:D
הסבב הרביעי פורסם וממחר ניהול החידון עובר באופן רשמי לעומר (elment) מקווה שתשמרו יפה על החידון שלי שאני לא פה
וכשאחזור הראה פה פרצופים חדשים (במקרה שלנו סמלונים) המון הצלחה לכולם, מכותב החידון הרשמי Dr spin:big_wink:
-
בבקשה תרשמו תשובות,אם לא תיהיה פעילות בעוד 3 ימים הנושא ינעל.
-
2.אש בגלל שלכל האחרים יש קבוצה בשם שלהם
-
אינפרנייפ שולט, כל הכבוד התשובה נכונה:) אני מנחש שתבקש אנימצייה של צ'ימצ'ר מתפתח לאינפרנייפ:wink:
ולכולם, אחרי עשרה ימים של כיף מטורף חזרתי מהקורס מוכן ומזומן לעצב ולפרסם שאלות אז יאללה להגיב!!!
אני חושב שבגלל חוסר ההשתתפות אני אאלץ לסגור את החידון למרות שיש עוד סבב שאמור לעלות:um_face:
אז אם לא יהיו תגובות בקרוב, אני רוצה להודות לכל מי שהשתתף בחידון וכנראה שאני אפתח מפעל עיצובים עצמאי בלי קשר לחידון :)
-
החידון נעול ע"פ בקשת הפותח,אינפרנייפ הנקודות שלך יעודכנו בקרוב.