-
[QUOTE=Alfasi;1130678][SIZE="7"][COLOR="SeaGreen"]התחלה לאלפים :[/COLOR][/SIZE] (יואב וקאקאשי סנסי)
[COLOR="Blue"]שניכם למדתם להיות קוסמים, לשגר כדורי אש- קליעי קסם וכו' . אוזניכם המחודדות שמעו את דבריהם של האחר ולמדו מהם. החצים שלכם, לאט לאט אזלו ואזלו על לחימתכם, אך איתם גם נעלמו פולשים.
האלף הכיר את הוריכם בתור חברים טובים. הוא זה שדאג לחינוך שלכם, לאוכל שלכם, ולאימון שלכם. בגיל מסוים, הוא גייס אתכם מהוריכם כדי להשיג לו את העין. אתם נמצאים בתוך עיר באלריגון שמסביבה יער, העיר בנוייה מעץ ברזל ואבן (המקום היה מקום עם אדמה לא טובה לצמחייה) ששם יש נקיקים תעלות וכמובן את טירת המלך . אתם נמצאים בשדרת נקיקים ליד 2 בתים של משפחות אלפים עשירות ובאזור אלפים עם אוזניים מחודדות הולכים כעיר רגילה ירוקה עם אוויר צח . על החומה עומדים קשתים דרוכים ומגנים על שערי העיר .[/COLOR]
באמצע הארמון פעמון גדול ושם ציפורים נחות ואוכלות, ומתחת לזה הזאבים אוכלים את הציפורים שלא שרדו .
[COLOR="Red"]מה תעשו ? איך תגיבו ?
[B]שאתם משוחחים אחד עם השני תעשו את זה בה"פ\במסן [/COLOR][/B]
דניס רשום ...[/QUOTE]
אני אעלה על החומה כדי לשאוף אויר צח וכדי לראות את הנוף ואם יש סכנה מתקרבת כלשהי
-
[SIZE="7"][COLOR="Sienna"]גמדים :[/COLOR][/SIZE]
[SPOILER][COLOR="Red"]-יגואנים, בגד ישן מזהב זה בגדי עצולה שווים ונקראים בגדי מלכים .[/COLOR]
[SIZE="3"][COLOR="Silver"]קלארק:[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="RoyalBlue"]"אחותך שמנה" אומך לך הגמד בעוד שהוא מוציא אגרסיות על המבורגר .
הוא מכה שוב על הפטיש ואתה רואה שתומר קצת המום מהמכה שקיבל בראש, כנראה שיש פרצופים ומבטים שלא עושים לגמד שמוציא אגרסיות . "הטקס יתחיל שאני אחליט שאני מוציא אתכם, בנתיים אני משתעשע . " אומר לך הגמד וממשיך לאכול פירות .[/COLOR]
[SIZE="3"][COLOR="Silver"]תומר :[/COLOR][/SIZE][COLOR="RoyalBlue"]באמצע שהגמד מוציא אגרסיות על המבורגר אתה נותן את המבט של "אני לא רוצה את הבגד הזה", הוא לוקח את הפטיש ומכה אותך בראש, אתה מקבל המום קל אך נזק רציני אינו קורה, בעוד שאתה רואה שקלארק מדבר איתו ואז הוא ממשיך לאכול .[/COLOR][/SPOILER]
[SIZE="7"][COLOR="Green"]אלפים :[/COLOR][/SIZE]
[SPOILER][COLOR="Red"]- תתחילו כבר לעשות פעולות מתואמות, אחרת אני אגרום לזה בכוח [/COLOR]
[SIZE="3"][COLOR="SeaGreen"]אלפיון[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="RoyalBlue"]אתה נרטע מלעלות על החומה כאשר עדר גמלים מגיע, אתה נפגש עם חברך קלאדין שגם ניסה ללכת מעבר לעדר הגמלים .[/COLOR][/SPOILER]
[SIZE="7"][COLOR="Gray"]אורקים :[/COLOR][/SIZE][SPOILER][COLOR="RoyalBlue"]
שניכם ראיתם קרבות גלדיאטורים בעוד אכלתם פולקה. שניכם הייתם באותה כיתת לחימה בביה"ס לנפחות ולחימה. הייתם מצטיינים, שגמרתם גויסתם לצבא. בצבא, ניצחתם צבאות שלמים וגם אתם אלו שערפו את ראשו של מלך הדרקונים. המלך גייס אתכם בגלל תפקידכם הגבוהה בצבא וכך שניכם נהייתם היחידה למציאת העין.
אתם נמצאים מבית אבן החסין מקסמים. על הבית יש שמירה יותר מכבדה כך שלא יפגע. יש שם מנת דגים בגודל של החלומות שלכם. הלבבות עלו לכם כבר לעיניים. הדגים נגמרים תוך בערך 20 שניות- חבל, הם הריחו ממש טוב.. הדלת של הבית פתוחה, ואתם רואים שאתם בתוך עיר אורקית מצויה עם ריח דגים חזק . בעיר מסתובבים גמדים חמושים ועוד כמה אורקים שרצים עם כלי מלחמה במהירות, קשתים ובריונים גדולים עומדים על החומה ומסתכלים לעבר המרחק ע"י קסמים של כוהנים . [/COLOR][/SPOILER]
-
[quote]תומר :באמצע שהגמד מוציא אגרסיות על המבורגר אתה נותן את המבט של "אני לא רוצה את הבגד הזה", הוא לוקח את הפטיש ומכה אותך בראש, אתה מקבל המום קל אך נזק רציני אינו קורה, בעוד שאתה רואה שקלארק מדבר איתו ואז הוא ממשיך לאכול . [/quote]
'איזה חרא הוא...' אחשוב לעצמי בחיוך ואז אחכה לטקס הדפוק שבו אני הולך לקבל דברים.
-
[quote=Alfasi;1133984][SIZE=7][COLOR=Sienna][/COLOR][/SIZE][SIZE=7][COLOR=Gray]אורקים :[/COLOR][/SIZE][spoiler][COLOR=RoyalBlue]
שניכם ראיתם קרבות גלדיאטורים בעוד אכלתם פולקה. שניכם הייתם באותה כיתת לחימה בביה"ס לנפחות ולחימה. הייתם מצטיינים, שגמרתם גויסתם לצבא. בצבא, ניצחתם צבאות שלמים וגם אתם אלו שערפו את ראשו של מלך הדרקונים. המלך גייס אתכם בגלל תפקידכם הגבוהה בצבא וכך שניכם נהייתם היחידה למציאת העין.
אתם נמצאים מבית אבן החסין מקסמים. על הבית יש שמירה יותר מכבדה כך שלא יפגע. יש שם מנת דגים בגודל של החלומות שלכם. הלבבות עלו לכם כבר לעיניים. הדגים נגמרים תוך בערך 20 שניות- חבל, הם הריחו ממש טוב.. הדלת של הבית פתוחה, ואתם רואים שאתם בתוך עיר אורקית מצויה עם ריח דגים חזק . בעיר מסתובבים גמדים חמושים ועוד כמה אורקים שרצים עם כלי מלחמה במהירות, קשתים ובריונים גדולים עומדים על החומה ומסתכלים לעבר המרחק ע"י קסמים של כוהנים . [/COLOR][/spoiler][/quote]
'וואי, איזה ריח טוב' אני חושב לעצמי ומתפתה להכנס ולגנוב את הדגים בעיר.
"מה צריך לעשות עכשיו?" אני מלמל לעצמי בשאלה ונכנס לעיר ומחפש משהו אטרקטיבי.
-
[quote=Alfasi;1133984][SIZE=7][COLOR=gray]אורקים :[/COLOR][/SIZE][spoiler]
[COLOR=royalblue]שניכם ראיתם קרבות גלדיאטורים בעוד אכלתם פולקה. שניכם הייתם באותה כיתת לחימה בביה"ס לנפחות ולחימה. הייתם מצטיינים, שגמרתם גויסתם לצבא. בצבא, ניצחתם צבאות שלמים וגם אתם אלו שערפו את ראשו של מלך הדרקונים. המלך גייס אתכם בגלל תפקידכם הגבוהה בצבא וכך שניכם נהייתם היחידה למציאת העין. [/COLOR]
[COLOR=royalblue]אתם נמצאים מבית אבן החסין מקסמים. על הבית יש שמירה יותר מכבדה כך שלא יפגע. יש שם מנת דגים בגודל של החלומות שלכם. הלבבות עלו לכם כבר לעיניים. הדגים נגמרים תוך בערך 20 שניות- חבל, הם הריחו ממש טוב.. הדלת של הבית פתוחה, ואתם רואים שאתם בתוך עיר אורקית מצויה עם ריח דגים חזק . בעיר מסתובבים גמדים חמושים ועוד כמה אורקים שרצים עם כלי מלחמה במהירות, קשתים ובריונים גדולים עומדים על החומה ומסתכלים לעבר המרחק ע"י קסמים של כוהנים . [/COLOR][/spoiler][/quote]
'וואו איזה ריח' אחשוב בזמן שאריח את אוויר העיר
"טוב אז קדימה יוצאים לדרך...אבל לאן צריך ללכת" אמלמל לעצמי בעוד שאחפש משהו מעניין בעיר
-
[QUOTE=Alfasi;1131257][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Sienna"]קאלדין[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]בעודך רץ לעבר הפילים כולם יוצאים מן העיר, ומגיעים עדר קיפודים ועדר גמלים, הרבה לוחמים יוצאים וכנראה שאתה בערך אף-פעם לא תצא לקרב .[/COLOR][/QUOTE]
עדר קיפודים...?
"טוב, בוא נלך לצפון העיר." אני אומר והולך אל צפון העיר, אולי יש שם משהו מעניין
-
[quote=Alfasi;1133984][SIZE=7][COLOR=sienna]גמדים :[/COLOR][/SIZE]
[spoiler][COLOR=red]-יגואנים, בגד ישן מזהב זה בגדי עצולה שווים ונקראים בגדי מלכים .[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=silver]קלארק:[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=royalblue]"אחותך שמנה" אומך לך הגמד בעוד שהוא מוציא אגרסיות על המבורגר . [/COLOR]
[COLOR=royalblue]הוא מכה שוב על הפטיש ואתה רואה שתומר קצת המום מהמכה שקיבל בראש, כנראה שיש פרצופים ומבטים שלא עושים לגמד שמוציא אגרסיות . "הטקס יתחיל שאני אחליט שאני מוציא אתכם, בנתיים אני משתעשע . " אומר לך הגמד וממשיך לאכול פירות .[/COLOR]
[/spoiler]
[/quote]
גמדים קוראים מחשבות? XDDD
ואני יודע, מן הסתם הדמויות המפגרות שאני ממציא לא ישמחו ללבוש בגד משומש ישן..
---
"אז תגמור להשתעשע ותתחיל עם הטקס!" אצרח עליו