-
שמעו מניסיון עבר לא ייתנו לפתוח את הפורום על בסיס אמירות. כבר קם אדם ששכחתי את שמו, רצה לפתוח פורום לפרויקט חת''מ ענקי שהוא רצה לעשות, אחרי מריבות רבות וקשות פתחו לו פורום ומה קרה? התקדם קצת ואז רב עם מישהו(לא זוכר מי אבל הוא התעצבן על משהו על ההנהלה נדמה לי ועל זה שאין מספיק דרישות לזה) אז הוא סגר את הפרויקט שלו וסתם זה לחינם.
בקיצור צריך להראות השקעה ומקסימום אז יועברו הנושאים לפורום המתאים,זה הרבה יותר עדיף מקודם לפתוח פורום ואז לראות אותו ריק. ודניס צודק בקשר לירוק באמת לא היה מקום להכניס את זה, ואני חושב שההחלטה לפתוח את ירוק היא החלטה צודקת ואכן זה אחד הפורומים הפעילים שיש לנו.
-
ולא רק זה,היה גם פורום שלם לנושא של יוגי הו,בגלל שהמנהלת האחרונה שלו [בר]נעלמה מהפורום,פורום יוגי הו נסגר,אז נראה לי שטעות לא עושים פעמיים אז חבל לפתוח פורום שיהיה פעיל חודש-חודשיים ואז לא תהיה פעילות ואז הוא יסגר.
-
אבל אני לא נעלם! אני נשאר פה! אני הרבה מחובר אז הפורום יהיה כל הזמן פעיל
-
אהבתי את ההשקעה בפורום משחקים כלליים, אבל שחושבים על זה שם, שום נושא שם לא יכול לגרור לתגובות מי יודע מה,
רק מחמאות על הכנת העבודה אבל לא באמת לקיים דיונים ארוכי טווח על המשחק, מה דעתכם?
-
[QUOTE=YoRt3m;1155180]אהבתי את ההשקעה בפורום משחקים כלליים, אבל שחושבים על זה שם, שום נושא שם לא יכול לגרור לתגובות מי יודע מה,
רק מחמאות על הכנת העבודה אבל לא באמת לקיים דיונים ארוכי טווח על המשחק, מה דעתכם?[/QUOTE]
לנו אין דעה, [B]אתה [/B]המייסד
-
גם לדעתי לא תצליחו לגרור עניין במשחק... אולי תוכלו להשקיע במדריכים וכו' אבל חוץ מזה, לא...
-
[quote=טוסטר משולשים;1155187]לנו אין דעה, [b]אתה [/b]המייסד[/quote]
מה זה קשור?
אני רוצה לפתוח את הפורום אבל אני לא רוצה שיהיה מגניב לאיזה שבועיים וזהו.
אחרי הכל, זה פורום עם נושא ספציפי מאוד ואין טעם להשאיר אותו ללא פעילות.
זה כמו שאני אפתח פורום לסדרה ספציפית, ואז הסדרה תיגמר ויפסיקו לדבר עליה לכל החיים ><
-
[QUOTE=YoRt3m;1155194]מה זה קשור?
זה כמו שאני אפתח פורום לסדרה ספציפית, ואז הסדרה תיגמר ויפסיקו לדבר עליה לכל החיים ><[/QUOTE]
תאמין לי שD&D יהיה אפשר למשוך להרבה מאוד זמן
אם עושים מדריך על מפלצת כל יום, יקח לפחות 10000000000000 ימים עד שתיגמר הפעילות .
-
טוב, ניתן לזה צ'אנס.
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=42549[/url]
בגלל שאיני בקיא בכל הנושא, איזה חוקים לדעתכם צריך להוסיף לפורום?
-
סבבה רק תוסיף את הדיון שלי.
-
[QUOTE=YoRt3m;1155206]טוב, ניתן לזה צ'אנס.
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=42549[/url]
בגלל שאיני בקיא בכל הנושא, איזה חוקים לדעתכם צריך להוסיף לפורום?[/QUOTE]
בגלל שאני בקיא בנושא כבר 10 שנים, אולי תתן לי לתת לפורום נגלה קטנה ?
-
[QUOTE=YoRt3m;1155194]מה זה קשור?
זה כמו שאני אפתח פורום לסדרה ספציפית, ואז הסדרה תיגמר ויפסיקו לדבר עליה לכל החיים ><[/QUOTE]
אתה יודע פוקימון ייגמר בסוף... וזה הנושא של הפורום בכלל... (למרות שעד שזה ייגמר אני אהיה בן 80)
-
למה הפורום נפתח במשחקים כללים ולא כתת פורום בחת"מ הרי זה משחק תפקידים אז גם הדיון עליו צריך להיות בפורום חת"מ
-
יש לי את כול הספרים של די אן די חוץ מאת המפות, אני מאוד אוהבת אבל רק תגרסא הישנה
-
איזה ספרים יש לך ומזה גרסה ישנה. יש 3 גרסאות ישנות