-
[QUOTE=NivX10;1149153][B][COLOR=#4d528c]כינוי בפורום[/COLOR][COLOR=#4d528c]:[/COLOR][/B][COLOR=#4d528c] NivX10[/COLOR].
[B][COLOR=#4d528c]צורת פנייה[/COLOR][COLOR=#4d528c]:[/COLOR][/B][COLOR=#4d528c] ניב.[/COLOR]
[B][COLOR=#4d528c]פוקימון לשישייה[/COLOR][COLOR=#4d528c]:[/COLOR][/B][COLOR=#4d528c] בלייזקאן.[/COLOR]
[B][COLOR=#4d528c]ארבע[/COLOR][COLOR=#4d528c]-[/COLOR][COLOR=#4d528c]עשר פוקימונים להגרלה[/COLOR][COLOR=#4d528c]:[/COLOR][/B][COLOR=#4d528c] סיזור, אמבריון, הונצ'קרו, פלייגון, גנגר, סלוברו, גולדאק, אלאזקאם, גאבייט, אלאקטיוויר, ג'ולטיאון, ריידון, גליילי, אלאטריה, וויבייל.[/COLOR]
[B][COLOR=#4d528c]הערות[/COLOR][COLOR=#4d528c]\[/COLOR][COLOR=#4d528c]הארות[/COLOR][COLOR=#4d528c]\[/COLOR][COLOR=#4d528c]בקשות[/COLOR][COLOR=#4d528c]\[/COLOR][COLOR=#4d528c]משהו[/COLOR][COLOR=#4d528c]אחר[/COLOR][COLOR=#4d528c]:[/COLOR][/B][COLOR=#4d528c] שלא יהיה כפל סוגים, זה באמת חשוב לאסטרטגיות שאני מתכנן!
ונתתי 15 פוקימונים, אשמח עם תתחשב, עם זה לא אפשרי וותר על האחרון...
[/COLOR][/QUOTE]
אחי אתה רשום!
-
מכיוון שיש שני ניבים, אז niv961 מעתה יקרא ניב9, וNivX10 מעתה יקרא ניב10.
ועדיין יש מקומות, ועדיין אתם מוזמנים להמשיך להרשם!!!
-
אני רוצה להירשם, אבל אין לי זמן היום ואני חושש שיתפסו כל המקומות.
אתה יכול לשמור לי מקום ליתר ביטחון ואני ארשם מחר?
-
[quote=Real Pizza;1149976]אני רוצה להירשם, אבל אין לי זמן היום ואני חושש שיתפסו כל המקומות.
אתה יכול לשמור לי מקום ליתר ביטחון ואני ארשם מחר?[/quote]
תראה, אם מאז אתמול בלילה אף אחד לא נרשם, לדעתי אתה במצב טוב.
בכל מקרה, אוקיי, אני לא אתן למספר 16 להרשם אם אתה לא תהיה רשום עד אז. (כלומר כן, אני שומר לך)
-
נו, טוב. אני נרשם:
[B]כינוי בפורום[COLOR=#4d528c]: [/COLOR][COLOR=black]Real Pizza[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]צורת פנייה: גיל[/COLOR][/B]
[COLOR=black][B]פוקימון לשישייה: דאסקנויר[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]ארבע-עשר פוקימונים להגרלה: האריאמה, ברלום, פלייגון, מטאגרוס, אלקטוויר, הונצ'קרוו, אגרון, סנורלקס, קוואמפרט, אלאקאזם, קינגדרה, ווילורד, וולריין, סלקינג.[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]הערות\הארות\בקשות\משהו אחר: אני אשמח אם לא יהיה לי כפל סוגים.[/B][/COLOR]
-
[quote=Real Pizza;1150940]נו, טוב. אני נרשם:
[B]כינוי בפורום[COLOR=#4d528c]: [/COLOR][COLOR=black]Real Pizza[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]צורת פנייה: גיל[/COLOR][/B]
[COLOR=black][B]פוקימון לשישייה: דאסקנויר[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]ארבע-עשר פוקימונים להגרלה: האריאמה, ברלום, פלייגון, מטאגרוס, אלקטוויר, הונצ'קרוו, אגרון, סנורלקס, קוואמפרט, אלאקאזם, קינגדרה, ווילורד, וולריין.[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]הערות\הארות\בקשות\משהו אחר: אני אשמח אם לא יהיה לי כפל סוגים.[/B][/COLOR][/quote]
חסר לך פוקימון אחד...
המשיכו להרשם!!!! גע גע גע!!!!
-
[quote=LordAbizi;1151004]חסר לך פוקימון אחד...
המשיכו להרשם!!!! גע גע גע!!!![/quote]
באמת?
חשבתי שארבע עשרה עם דאסקנויר.
בכל אופן, אז אני מוסיף את סלקינג.
-
[quote=Real Pizza;1151009]באמת?
חשבתי שארבע עשרה עם דאסקנויר.
בכל אופן, אז אני מוסיף את סלקינג.[/quote]
אוקיי, הוספתי אותו לרשימה שלך. אתה רשום.
נותרו 6 מקומות!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[QUOTE=LordAbizi;1149407]מכיוון שיש שני ניבים, אז niv961 מעתה יקרא ניב9, וNivX10 מעתה יקרא ניב10.
ועדיין יש מקומות, ועדיין אתם מוזמנים להמשיך להרשם!!![/QUOTE]
אוקיי מה דעתך לעשות את הקרב בסקייפ או במסן? זה יהיה יותר קל לפי דעתי
-
[B]כינוי בפורום:[/B] May-chan
[B]צורת פנייה:[/B] מאי .
[B]פוקימון לשישייה:[/B] אספיון
[B]ארבע-עשר פוקימונים להגרלה:[/B] טיפלוז'ן , מייטינה , אלטריה , לוקסריי, גראצ'ומפ, אמבואר , זורוארק, סנדסלאש, וולרין, פיג'יוט , אמפרוס, אגרון , היידרריאגון , הרקרוס .
[B]הערות\הארות\בקשות\משהואחר:[/B] מתי זה מתחיל ? D: ו.. שלא יהיו כפל סוגים .
-
[QUOTE=may-chan;1151176][B]כינוי בפורום:[/B] May-chan
[B]פוקימון לשישייה:[/B] איווי - Eevee
[B]ארבע-עשר פוקימונים להגרלה:[/B] טיפלוז'ן , מייטינה , אלטריה , לוקסיו, גבייט, פיגנייט , זורואה, סנדסלאש, וולרין, פיג'יוטו , אמפרוס, לאירון , היידרריאגון .
[B]הערות\הארות\בקשות\משהואחר:[/B] מתי זה מתחיל ? D: ו.. שלא יהיו כפל סוגים .[/QUOTE]
חסר לך פוקימון
-
[QUOTE=niv961;1151216]חסר לך פוקימון[/QUOTE]
אוקי, ערכתי .
-
כינוי בפורום:sigal123
צורת פנייה:סיגל
פוקימון לשישייה:ניינטליס
ארבע-עשר פוקימונים להגרלה:לוקאריו וגלייד (אם לא היו את שניהם באותה שישיה בדיוק כלומר או לוקאריו או גלייד ואם לואריו הייתי שמחה לגראוודר) גראוודר ליפאון פלוטזל אלטריה סטראפטור לוקסרי זורזוראק דרגונייר אגרון מילוטיק גרידוס ספטייל
הערות\הארות\בקשות\משהואחר:שלא היו כפל סוגים ושהיה מים עשב ועל חושי אל בטוח אם אפשר
-
[quote=niv961;1151153]אוקיי מה דעתך לעשות את הקרב בסקייפ או במסן? זה יהיה יותר קל לפי דעתי[/quote]
לא בא בחשבון. הקרבות יתבצעו רק בה"פ.
[quote=may-chan;1151176][B]כינוי בפורום:[/B] May-chan
[B]פוקימון לשישייה:[/B] איווי - Eevee
[B]ארבע-עשר פוקימונים להגרלה:[/B] טיפלוז'ן , מייטינה , אלטריה , לוקסיו, גבייט, פיגנייט , זורואה, סנדסלאש, וולרין, פיג'יוטו , אמפרוס, לאירון , היידרריאגון , הרקרוס .
[B]הערות\הארות\בקשות\משהואחר:[/B] מתי זה מתחיל ? D: ו.. שלא יהיו כפל סוגים .[/quote]
רשומה.
[quote=niv961;1151216]חסר לך פוקימון[/quote]
אל תעיר הערות, בשביל זה אנחנו כאן (או לא כאן).
[quote=sigal123;1151259]כינוי בפורום:sigal123
צורת פנייה:סיגל
פוקימון לשישייה:ניינטליס
ארבע-עשר פוקימונים להגרלה:לוקאריו וגלייד (אם לא היו את שניהם באותה שישיה בדיוק כלומר או לוקאריו או גלייד ואם לואריו הייתי שמחה לגראוודר) גראוודר ליפאון פלוטזל אלטריה סטראפטור לוקסרי זורזוראק דרגונייר אגרון מילוטיק גרידוס ספטייל
הערות\הארות\בקשות\משהואחר:שלא היו כפל סוגים ושהיה מים עשב ועל חושי אל בטוח אם אפשר[/quote]
רשומה.
בנוגע לכפל סוגים - אנחנו לא שולטים בזה!! חמשת הפוקימונים שיהיו לכם נקבעים א-ק-ר-א-י-ת!!!
התחרות תתחיל ברגע שיהיו 16 רשומים (נותרו עוד 4!!!!!!!!!)
-
כינוי בפורום:ארו סאנין
צורת פנייה:אלי
פוקימון לשישייה:צאריזארד
ארבע-עשר פוקימונים להגרלה:בויזל לאקסריי אלקטראבז מונפרנו לפרס אריאדוס שילדון מגניום דאסטוקס לוקאריו אמפוליאון פידגוט מיסמאגיוס ברלום
הערות\הארות\בקשות\משהואחר:אם יש לי טעויות בשישיה (אגדים ופסאדו)נא להגיד לי