-
[quote]סאסקה :
אוקי, תודה שאמרת .
~
אתה מתלבש ומתארגן ורואה שההסעה מחכה לך בחוץ, אתה נכנס להסעה ורואה ילד בעל שער שחור שגם עלה
להסעה. " קדימה, היכנס. אין זמן, אנחנו מאחרים. " אומר לך הנהג.[/quote]
"אוקיי." אומר ואעלה עם התיק שלי אל עבר האוטובוס.~מתנשף~לאחר מכן אשב ליד הילד עם השיער השחור ואומר לו:"שלום לך, אני סאסקה, מי אתה?"
-
[quote=may-chan;1162475]ג'ייק :
" מה? אה, כן. " הילדה אומרת, ומפנה לך מקום. " איך קוראים ל--" הילדה באה לומר, ואז הנהג צועק :
" קדימה, הגענו !! לרדת בסדר וללא בלגן " ופותח את דלת ההסעה.
[/quote]
"אני ג'ייק" אחייך אליה ואביט עליה שוב כדי לראות איך היא נראית.
ואז ארד מההסעה ואחכה לה.
-
[QUOTE]גאארה:
אתה מתארגן ויורד למטה ורואה שההסעה כבר נסעה, אתה רואה שני בנות: אחת בעלת שער חום, ואחת בעלת שער וורוד ( אל תתקרב אליהם. לא מוומלץ. ממש לא מומלץ. ממש ממש ממש ל-- אוקי, חפרתי Xd ) ובן שגם פיספס את ההסעה.[/QUOTE]
"או לעזאזעל"
מניף את השק על הרצפה בעצבנות ואלך לבית הספר ברגל.
-
[QUOTE=may-chan;1162475]לוקאס :
וואלה לסבית. Xd
----
" היי ^^ כ-כן.. איזה באסה.. " היא אומרת בתמימות. לפתע ילד בעל שער שחור ניגש אל הילדה עם השער הוורוד, ואומר לה :
" היי, שמי סאי. מה שמך? אני מבין שגם את פספת את הסעה לבית הספר. גם אני פיספסתי. את יודעת מתי תיהיה הסעה הבאה?"
והילדה עונה לו : " א-אני הימג'י, " היא אומרת כשידיה מאחורי גבה .
דויד:
אתה מסתכל דרך החלון וההסעה נעצרת. " אוקי, לרדת. " אומר הנהג. " תרדו בסדר,
בלי בלאגן בבקשה !~ "
גאארה:
אתה מתארגן ויורד למטה ורואה שההסעה כבר נסעה, אתה רואה שני בנות: אחת בעלת שער חום, ואחת בעלת שער וורוד ( אל תתקרב אליהם. לא מוומלץ. ממש לא מומלץ. ממש ממש ממש ל-- אוקי, חפרתי Xd ) ובן שגם פיספס את ההסעה.
אלפיון :
הילד לא עונה ( כי הוא עדין לא ענה > < ) , והוא מתיישב ואתה מתיישב לידו. " אוקי,
קדימה. הגענו! לרדת בסדר וללא בלגן, " אומר הנהג ופותח את דלת ההסעה.
ג'ייק :
" מה? אה, כן. " הילדה אומרת, ומפנה לך מקום. " איך קוראים ל--" הילדה באה לומר, ואז הנהג צועק :
" קדימה, הגענו !! לרדת בסדר וללא בלגן " ופותח את דלת ההסעה.
לי:
" א-אני הימג'י, " היא אומרת כשידיה מאחורי גבה והיא טיפה מסמיקה . " אמ.. ל-לא .. " היא אומרת לך . ( בקשר להסעות )
[SIZE="5"]הודעה לכולם :
אם אחד מכם יוצר קשר או נהיה חבר של אחד מהמשתמשים שנרשמו, בקטגוריה ' קשרים: ' נוסף לו השם
של החבר. וגם אתם יכולים לנהל אחד עם השני שיחות בלי שאני יגיב לכם ויכתוב מה כל אחד כתב.[/SIZE][/QUOTE]
אני נעמד מסתכל עליו ואומר"יאלה הגענו יורדים"ואני יורד מההסעה
-
[quote]התחלה :
בוקר , איזה יום יפה. או.. שלא. אתם מתעוררים בעיפות, ושומעים צפצופי מכונית מתחת לביתכם. אמא/אבא/אח/אחות / מישהו מהמשפחה שלכם
פותח את הדלת של החדר שלכם, ואומר לכם שההסעה של בית הספר מחכה לכם למטה, ושתתארגנו מהר כי עוד 10 דקות היא יוצאת.
[/quote]
תשימי לב ששיניתי דברים ברקע. והחלטתי שההורים שלי מסתירים ממני את העובדה שאני לא נורמאלי אבל גם הם כאלה.
נ.ב. איך מסמנים מחשבת תחושה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב אמא!" אני צועק אליה. אני קם מהמיטה לתנוחת ישיבה ומיד אחר כך חוזר לשכב על הצד השני של המיטה.
/אחח... אני כל כך עייף.. אם רק הייתי מסוגל להוציא את העייפות הזאת מהשרירים../
'אין מצב שכל כך מאוחר' אני חושב לעצמי, אני אתחיל להתארגן עוד מעט...
-
[QUOTE=may-chan;1162475]
דויד:
אתה מסתכל דרך החלון וההסעה נעצרת. " אוקי, לרדת. " אומר הנהג. " תרדו בסדר,
בלי בלאגן בבקשה !~ "
[SIZE="5"]הודעה לכולם :
אם אחד מכם יוצר קשר או נהיה חבר של אחד מהמשתמשים שנרשמו, בקטגוריה ' קשרים: ' נוסף לו השם של החבר. וגם אתם יכולים לנהל אחד עם השני שיחות בלי שאני יגיב לכם ויכתוב מה כל אחד כתב.[/SIZE][/QUOTE]
איך אני יודע אבל שהוא מתכוון אליי, לדוגמא?
~~~~
אני מכבה את השיר, מכניס את הפלאפון והאוזניות לכיס המכנסיים, ויורד מהאוטובוס. אני הולך עם ידיים בכיסים לכיתה שלי ומסתכל סביבי בסקרנות, מחפש מישהו לדבר איתו.
-
דויד :
אני יגיד לכם שזה יקרה .
--
אתה יורד למטה, ורואה המון ילדים נכנסים לבית הספר.
לפתע ילד בעל שער צהוב יורד מההסעה גם, עם ידים בכיסים ומסתכל עליך.
[SPOILER][IMG]http://i1178.photobucket.com/albums/x370/laura_loves_anime/Anime/1stvongola.jpg?t=1295361621[/IMG][/SPOILER]
סת' :
אתה קם, ורואה שבשעון שעל הקיר שבמטבח כתוב ' 8:02 ' והשניות חולפות וחולפות..
" קדימה, פספסת את ההסעה, אתה לא רוצה לפספס גם את השיעור הראשון, נכון?" אמך אומרת לך ואתה יוצא לבחוץ ורואה ילד עם שק חול, שני ילדות וילד בעל שער שחור שעומד ליד אחת הילדות.
סאסקה ואלפיון :
" יאלה הגענו יורדים ''אומר אלפיון, ואתם יורדים לבחוץ, ורואים המון ילדים.
" רשימת הכיתות נמצאת בתוך בית הספר, ליד חדר המזכירות ~" נשמע קול של איש זקן מתוך מגפון שהיה
תלוי על בית הספר.
ג'ייק :
" אמי, " היא אומרת לך ואתם יורדים . אתה מביט בה ,
[SPOILER][IMG]http://quizilla.teennick.com/user_images/K/KI/KIB/KIBALUVER23/1232754422_7526_full.jpeg[/IMG][/SPOILER]
" מה? " היא שואלת ולא מבינה למה אתה מסתכל עליה.
גאארה :
אתה מתחיל ללכת ומגיע בסוף, ונורא חם לך.
אתה רואה מתקן שתיה בתוך בית הספר. " הוא לא עובד. " אומרת לך ילדה בעלת שער ירוק,
[SPOILER][IMG]http://quizilla.teennick.com/user_images/L/luna-rose/1127183732_uizzesCalm.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
ומגישה לך בקבוק מים.
-
[QUOTE=may-chan;1162529]סת' :
" קדימה, פספסת את ההסעה, אתה לא רוצה לפספס גם את השיעור הראשון, נכון?" אמך אומרת לך ואתה יוצא לבחוץ ורואה ילד עם שק חול, שני ילדות וילד בעל שער שחור שעומד ליד אחת הילדות.
[/QUOTE]
אני אומר להם:"מה קורה? כולכם כאן מאחרים כמוני? טוב, אני מניח שאני מאחר יותר מכם רק שאין לזה משמעות." אני מתבונן לצדדים ואז אני אומר להם:"רגע, אז מה עושים עכשיו כדי להגיע בזמן?"
-
[QUOTE=may-chan;1162475]
לי:
" א-אני הימג'י, " היא אומרת כשידיה מאחורי גבה והיא טיפה מסמיקה . " אמ.. ל-לא .. " היא אומרת לך . ( בקשר להסעות )
[SIZE="5"]הודעה לכולם :
אם אחד מכם יוצר קשר או נהיה חבר של אחד מהמשתמשים שנרשמו, בקטגוריה ' קשרים: ' נוסף לו השם
של החבר. וגם אתם יכולים לנהל אחד עם השני שיחות בלי שאני יגיב לכם ויכתוב מה כל אחד כתב.[/SIZE][/QUOTE]
אני אומר להימג'י" איזה באסה עכשיו איך נגיע לבית הספר הזה.יש לי רעיון איך אני אגיע לבית הספר.טוב להתראות ילדה חמודה ". אני הופך לצורת השטן שלי ומתחיל לעוף לעבר בית הספר שלי.אני אנסה להשיג את האוטבוס כדי לעקוב אחריו עד לבית הספר
-
[QUOTE=may-chan;1162529]דויד :
אני יגיד לכם שזה יקרה .
--
[SPOILER][IMG]http://i1178.photobucket.com/albums/x370/laura_loves_anime/Anime/1stvongola.jpg?t=1295361621[/IMG][/SPOILER]
סת' :
סאסקה ואלפיון :
" רשימת הכיתות נמצאת בתוך בית הספר, ליד חדר המזכירות ~" נשמע קול של איש זקן מתוך מגפון שהיה
תלוי על בית הספר.
ג'ייק :
[SPOILER][IMG]http://quizilla.teennick.com/user_images/K/KI/KIB/KIBALUVER23/1232754422_7526_full.jpeg[/IMG][/SPOILER]
גאארה :
אתה מתחיל ללכת ומגיע בסוף, ונורא חם לך.
אתה רואה מתקן שתיה בתוך בית הספר. " הוא לא עובד. " אומרת לך ילדה בעלת שער ירוק,
[SPOILER][IMG]http://quizilla.teennick.com/user_images/L/luna-rose/1127183732_uizzesCalm.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
ומגישה לך בקבוק מים.[/QUOTE]
אני אומר לסאסקה "יאלה בוא נבדוק תכיתות שלנו"ואני מתקדם לכיון המזכירות לראות באיזה כיתה אני אהיה
-
[QUOTE=may-chan;1162529]דויד :
אני יגיד לכם שזה יקרה .
--
[SPOILER][IMG]http://i1178.photobucket.com/albums/x370/laura_loves_anime/Anime/1stvongola.jpg?t=1295361621[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
אני עוצר במקומי ומביט עליו בחיוך משועשע, לא נותן לנהר הילדים הנכנסים לבית ספר לסחוף אותי.
-
[quote]סאסקה ואלפיון :
תלוי על בית הספר.[/quote]
"קדימה, אתה בא?" אומר לאלפיון ואסמן לו שיבוא "אני מקווה שנהיה באותה כיתה.."
-
[quote=may-chan;1162529]ג'ייק :
[spoiler][IMG]http://quizilla.teennick.com/user_images/K/KI/KIB/KIBALUVER23/1232754422_7526_full.jpeg[/IMG][/spoiler]
[/quote]
"כלום" אזכר באיזה כיתה אני ואשאל "באיזה כיתה את?"
-
ג'ייק :
" האמת שאין לי מושג " אמי אומרת " אני הולכת לבדוק. אתה בא?" היא שואלת אותך ונכנסת לתוך
בית הספר .
( הלוח של הכיתות למטה )
סאסאקה ואלפיון ~
אתם נכנסים לבית הספר והמוני ילדים דוחפים אתכם, ואתם כמעט נמעכים, אבל מצליחים להגיע ללוח
של הכיתות .
( הלוח למטה )
דויד :
הילד מפהק, ונדחף בין כל הילדים ומנסה להיכנס לבית הספר. כנראה כדי לבדוק באיזה כיתה הוא.
( הלוח למטה )
כל הילדים שעדין לא בבצפר XD :
" ביי ^ ^ " הימג'י אומרת ללי. " אמ.. נראה לי ש-שצריך ללכת ברגל .. " אומרת הימג'י בבישנות.
לי :
ההסעה כבר הגיעה > <
~
אתה מגיע לבית הספר ושומע קול זקן מתוך הרמקול של בית הספר :
" רשימת הכיתות ותלמידהם נמצאת בתוך בית הספר, בחדר המזכירות .. " הוא אומר.
אתה רואה המון ילדים נכנסים לפנים בית הספר.
~~~~
[SIZE="6"]לוח הכיתות :[/SIZE]
הכיתות מחולקות לפי חוכמה, ידע והתנהגות. אלה שבכיתה י''בA , קיבלו 90+ במבחן, אלה שבכיתה י''בB קיבלו 60+ במבחן, ואלה שבכיתה י''בC קיבלו 60- במבחן .
[COLOR="SeaGreen"]כיתה י''ב A : אלפיון לגולאס, סאסקה אוצ'יהא, לי סאייו, קים צ'ארל.[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]כיתה י''ב B : סת' קינגלר, , וינצ'יטה בל, יוקאי לארנור, דוד אדלר.[/COLOR]
[COLOR="Red"]כיתה י''ב C: ג'ייק וילד, אמי לורן, הימג'י מיזוקי, גאארה סאבוקונו.[/COLOR]
~~~
כמובן שיש עוד תלמידים בכיתות, כתבתי רק את השמות של התלמידים שכבר פגשתם.
-
[quote=may-chan;1162574]ג'ייק :
" האמת שאין לי מושג " אמי אומרת " אני הולכת לבדוק. אתה בא?" היא שואלת אותך ונכנסת לתוך
בית הספר .
[SIZE=6]לוח הכיתות :[/SIZE]
הכיתות מחולקות לפי חוכמה, ידע והתנהגות. אלה שבכיתה י''בA , קיבלו 90+ במבחן, אלה שבכיתה י''בB קיבלו 60+ במבחן, ואלה שבכיתה י''בC קיבלו 60- במבחן .
[COLOR=seagreen]כיתה י''ב A : אלפיון לגולאס, סאסקה אוצ'יהא, לי סאייו, קים צ'ארל.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]כיתה י''ב B : סת' קינגלר, , וינצ'יטה בל, יוקאי לארנור, רין קאגמינה.[/COLOR]
[COLOR=red]כיתה י''ב C: ג'ייק וילד, אמי לורן, הימג'י מיזוקי, גאארה סאבוקונו.[/COLOR][/quote]
אכנס אחריה ואקרא "יופי אנחנו באותה כיתה" אגיד לה ואחשוב 'טוב נו ברור שאני אהיה בכיתה של המפגרים, טוב למי אכפת מהבצפר המפגר הזה?'