בקצב הזה עם כל כך הרבה רשומים אולי אפשר קצת להגדיל את הטורניר (אני לא בטוח אם זה משתלב)
אבל אולי כבר עדיף...
Printable View
בקצב הזה עם כל כך הרבה רשומים אולי אפשר קצת להגדיל את הטורניר (אני לא בטוח אם זה משתלב)
אבל אולי כבר עדיף...
[quote=alonsiro;1172724]בקצב הזה עם כל כך הרבה רשומים אולי אפשר קצת להגדיל את הטורניר (אני לא בטוח אם זה משתלב)
אבל אולי כבר עדיף...[/quote]
ל-9 רשומים?!?! כן ואז מה.. תחפש עוד 7 בשביל שיהיה לך 16 לטורניר ענק.. בקושי מצאנו את השתיים האלה.. עכשיו עוד 7?!?!?!?!?
בקיצור זה או ראשון תופס,כי שניכם נרשמתם לקודם.. או קרב.
יואווו ניב איזה רגשי אתה עושה פה בסדר הבנו נפתור את זה בדואל אין בעיה אתה לא חייב להגזים עם ההודעות האלה עומר תפתח חדר אחי
נקבע את זה למחר אולי כי עכשיו זה לא יעבוד לדעתי,
אין בעיה,תגיבו פה שניכים ותגידו מי ניצח
אבל אצלי [יכול להיות שלא רק אצלי]המשחק לא פועל עכשיו ולא יפעל עד מחר [לא יודע למה] עדיף שהקרב יהיה מחר
אין בעיה,אז תגידו לי מחר
מישהו מעוניין בנתיים בקרב אימון?!?
[QUOTE=NivX10;1173522]מישהו מעוניין בנתיים בקרב אימון?!?[/QUOTE]
אני כן ולא בקרב אחד כי אני רוצה לנסות גם את החפיסה החדשה שלי...
טוב אני מוותר,אני משחרר את המקום בשביל מור,בהצלחה לכולם,אם מישהו רוצה להתאמן אני פנוי
תודה רבה אחי אבל אני חושב שיהיה יותר הוגן אם נלחם
שמעו אני מחפש אתכם כאן בפורום וגם במשחק ואף אחד מכם אף פעם לא מחובר.. סגרתם את העניין?!?!
אם גם זה נסגר אני לא נרשם לאחד חדש.. מספיק לשגע עם זה!
מה קורה עם הטורניר?
מישהו רוצה קרב אימון?!?! אבל עכשיו.. לא עוד חצי שעה ולא בטיח...
ההרשמה נסגרה.
סורי שלא הייתי פשוט הייתי בטיול.
הטורניר יתבצע כך:
אני אגריל את הקרבות (עוד מעט יפורסמו הותוצאות בדף הראשי) ואתם פשוט צריכים לתאם עם הבן-זוג שלכם את השעות של הקרב.
בסוף הקרב שני השחקנים שנלחמו ריכים להגיב פה ולהגיד מי ניצח (כדי למנוע רמאות שני השחקנים צריכים להגיב,אם השחקנים מגיבים שניהים על מישהו אחר אז זו תיהיה בעיה ואי-יושר של אדם)
הקרבות:
NivX10 נגד pooh
scizor-x נגד MOR15
alonsiro נגד ארו סאנין
rondoll נגד המלך ג'וליאן