הייי ניב אהבתי תמטחרטיקה שלך!:)
Printable View
הייי ניב אהבתי תמטחרטיקה שלך!:)
[QUOTE=CrashRide;1170554]תעשה לי טובה, באותה מידה אפשר להגיד שגם לא שומעים את התופים...[/QUOTE]
לא לא, תופים שומעים
בס לא
ולפחות למתופפים יש מילה בלהקה.
[QUOTE=NivX10;1170553]הוא לא גידל ממש את הנו"ד נפל לא במקקרא שכל הספאמרים הגדולים היו מחוברים!
ליאור, תומר, דוריגון מן, נל, בויזל.... כל אלה פלוס 4 משתמשים שהם נודיסטים מתחילים (כמוני)
יצר נו"ד עצום, מתמטיקה פשוטה חברים. :)
[SIZE=4][B]
[U]דרך אגב:[/U][SIZE=3] ההההייייי!!![/SIZE][/B][/SIZE][/QUOTE]
חס ושלום שאני אהיה ספאמר.. חח..
אתה בא?
גיליתי משהו מאוד מוזר: מישהו עבר על אחד החוקים באיזהשהו פורום וכתבו לו שבגלל שהוא חדש אז מוותרים לו והוא פה מ2010! אז הוא לא כל כך חדש
[QUOTE=NivX10;1170553]הוא לא גידל ממש את הנו"ד נפל לא במקקרא שכל הספאמרים הגדולים היו מחוברים!
ליאור, תומר, דוריגון מן, נל, בויזל.... כל אלה פלוס 4 משתמשים שהם נודיסטים מתחילים (כמוני)
יצר נו"ד עצום, מתמטיקה פשוטה חברים. :)
[SIZE=4][B]
[U]דרך אגב:[/U][SIZE=3] ההההייייי!!![/SIZE][/B][/SIZE][/QUOTE]
תודה חלק ממי שהזכרת לא ספאמרים
[quote=יאיר לפיד מלך;1170556]לא לא, תופים שומעים
בס לא
ולפחות למתופפים יש מילה בלהקה.[/quote]
גם לבסיסטים. הבסיסט שלנו הוא מעולה, ויש לנו מזל גדול מאוד שיש לנו אותו.
כנראה שאני הולך עכשיו טה טה!
[QUOTE=CrashRide;1170560]גם לבסיסטים. הבסיסט שלנו הוא מעולה, ויש לנו מזל גדול מאוד שיש לנו אותו.[/QUOTE]
מעולה=הוא מצליח לנגן יותר משלושה תווים בשיר אחד?
בי גלעד
[quote=יאיר לפיד מלך;1170562]מעולה=הוא מצליח לנגן יותר משלושה תווים בשיר אחד?[/quote]
תעשה טובה. זה שמקבלים בסיסטים נכשלים שיודעים תו וחצי, זה לא אומר שכולם ככה. הבסיסט שלנו מנגן בערך חמישה בממוצע.
[QUOTE=CrashRide;1170565]תעשה טובה. זה שמקבלים בסיסטים נכשלים שיודעים תו וחצי, זה לא אומר שכולם ככה. הבסיסט שלנו מנגן בערך חמישה בממוצע.[/QUOTE]
בסיסטים הם סה"כ אנשים שנכשלו בלנגן על גיטרה.
[quote=יאיר לפיד מלך;1170568]בסיסטים הם סה"כ אנשים שנכשלו בלנגן על גיטרה.[/quote]
מאיפה הוצאת את השטות הזאת? חבר שלי ג'רמי הוא בסיסט מעולה והוא מנגן על גיטרה ממש טוב. הוא פשוט רוצה לנגן על בס.
[QUOTE=CrashRide;1170571]מאיפה הוצאת את השטות הזאת? חבר שלי ג'רמי הוא בסיסט מעולה והוא מנגן על גיטרה ממש טוב. הוא פשוט רוצה לנגן על בס.[/QUOTE]
nigga, please
אם הוא היה טוב בגיטרה הוא היה מנגן על גיטרה, בסיסטים לא מקבלים כוס בהופעות.
מה שלום כולם? משעמם לי טילים
[QUOTE=יאיר לפיד מלך;1170574]nigga, please
אם הוא היה טוב בגיטרה הוא היה מנגן על גיטרה, בסיסטים לא מקבלים כוס בהופעות.[/QUOTE]
אתה מכיר שיר שנקרא house off the rising sun? הוא יודע לנגן את זה.