-
[quote=טוסטר משולשים;1178369]אני צעד אחד לפניך, עשיתי את זה לפני חודש אולי, ועד עכשיו אין תשובה
דרך אגב- גם אני יכול להיות מבקר חת"ם, אבל רק אוטוטו החודש הקרוב[/quote]
נראה לי שאם ואתה תהיה מבקר חת"ם אז זה כבר מבקר משחקים שהם לא של פוקימון כי מן הסתם יש לך יותר ניסיון בזה,לא? ולדניס יש הרבה עבודה,אולי תנסה לשלוח לו עוד פעם
-
[quote=Meganium;1178367]אני לא חושב,מבקר חת"ם צריך להיות מישהו מנוסה ולא כל אחד שרוצה להיות.
בלי להעליב אף אחד כן? פשוט אני חושב שהכי נכון יהיה שמבקר חת"ם יהיה מישהו שניהל כבר כמה משחקים בעברו ושיחק בכמה ושידע מה כל משחק צריך בשביל שיהיה טוב.
לדעתי כדאי לתת ניסיון ל-real pizza[/quote]
כמובן מישהו מנוסה, אבל אנחנו יכולים לשים כמה אנשים מנוסים שכולם יבקרו בו זמנית משחקים. זה הרעיון שלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1178373]כמובן מישהו מנוסה, אבל אנחנו יכולים לשים כמה אנשים מנוסים שכולם יבקרו בו זמנית משחקים. זה הרעיון שלי.[/QUOTE]
אני חושב שאם כבר לשים כמה מבקרי חת"ם אז ניר יוכל להיות מבקר משחקים שהם לא על פוקימון ו-real pizza יהיה מבקר משחקי פוקימון ודניאל יוכל לעזור לו.
-
או שאפשר שכל מבקר ימונה על כמה מ"תים קיימים.
-
[QUOTE=Meganium;1178371]נראה לי שאם ואתה תהיה מבקר חת"ם אז זה כבר מבקר משחקים שהם לא של פוקימון כי מן הסתם יש לך יותר ניסיון בזה,לא? ולדניס יש הרבה עבודה,אולי תנסה לשלוח לו עוד פעם[/QUOTE]
וגם לא של נארוטו ...
בכל השאר אני סביר במידע ....
המבקר שאני חושב שהכי מתאים זה אביזי, למרות שהוא מנהל .
-
[quote=טוסטר משולשים;1178379]וגם לא של נארוטו ...
בכל השאר אני סביר במידע ....
המבקר שאני חושב שהכי מתאים זה אביזי, למרות שהוא מנהל .[/quote]
אני לא חושב שהמנהלים צריכים להיות מבקרים.
הם עושים עבודה קשה גם ככה, עם כל הבדיקות שלפני האישור וכל הדברים האלו.
אביזי באמת מתאים, רק נראה לי שהוא לא יוכל לקחת עליו את שתי הדברים האלו.
-
[QUOTE=Daniel;1178387]אני לא חושב שהמנהלים צריכים להיות מבקרים.
הם עושים עבודה קשה גם ככה, עם כל הבדיקות שלפני האישור וכל הדברים האלו.
אביזי באמת מתאים, רק נראה לי שהוא לא יוכל לקחת עליו את שתי הדברים האלו.[/QUOTE]
אני מסכים איתך.
הרעיון שהמשתמשים יהיו גם המבקרים יכול מאוד להקל על המנהלים שגם ככה עסוקים באישורי משחקים ופעילויות לפורום.
-
המצב של הפורום כרגע פשוט נוראי.
תתחילו לעשות משחקי פנטזיה אתם המנהלים
שיראו איך זה משחק פנטזיה ברמה גבוהה
ושיראו איזו הנאה אפשר לקבל מזה.
-
[QUOTE=I'm No SuperMan;1178401]המצב של הפורום כרגע פשוט נוראי.
תתחילו לעשות משחקי פנטזיה אתם המנהלים
שיראו איך זה משחק פנטזיה ברמה גבוהה
ושיראו איזו הנאה אפשר לקבל מזה.[/QUOTE]
זה קל לומר תעשו,אבל תחשוב שאנחנו לא בפורום 24 שעות ביממה ולהכין משחק פנטזיה בשביל למשוך את תשומת הלב של האחרים לא נראה לי יפתור את הבעיה,מי שבאמת אוהב פנטזיה צריך לפתוח ולא מנהל רק בשביל למשוך אחרים לעשות זאת
-
שלומי, אתה סותר את עצמך
מצד אחד אתה רוצה אותי כמנהל מו"ד, ומצד שאני כמבקר של משחקים שהם לא פוקימון (ונארוטו)
-
[quote=טוסטר משולשים;1178415]שלומי, אתה סותר את עצמך
מצד אחד אתה רוצה אותי כמנהל מו"ד, ומצד שאני כמבקר של משחקים שהם לא פוקימון (ונארוטו)[/quote]
אם תרצה תוכל להיות מבקר משחקי פנטזיה שייפתחו,ויש כאלו ולא אמרתי של פוקימון ונארוטו כי אתה לא רוצה
-
אוקי סבבה, אבל אם זה קבוע לא עדיף לפתוח עכשיו אשכול חדש שיסביר שאני ________ ?
-
שלומי אמר שהוא יפתח על זה נושא בקרוב.
-
גיל, ההודעה הראשונה שלך בנושא הייתה כמעט מושלמת וכל הכבוד לך עליה כי אמרת שם דברים חשובים.
אישית אני לא חושב שאביזי כל כך מתאים לתפקיד... הוא בעצמו אמר שהוא בודק משחקים על פי קריטריונים מאוד בסיסיים
-
[quote=Blackbeard;1178427]גיל, ההודעה הראשונה שלך בנושא הייתה כמעט מושלמת וכל הכבוד לך עליה כי אמרת שם דברים חשובים.
אישית אני לא חושב שאביזי כל כך מתאים לתפקיד... הוא בעצמו אמר שהוא בודק משחקים על פי קריטריונים מאוד בסיסיים[/quote]
כך אני בודק משחקים לאישור. אבל אם אני רוצה אני יכול לגבש את הדיעה שלי על משחק תפקידים. יש הבדל בין מה שאני חושב על משחק להאם הוא ראוי לאישור.