-
[QUOTE=scizor-x;1187902]דרו-
"אני אגיד לו שהטלת לחש מחוץ להוגוורטוס והוא יתן לך עונש"
דסטין-
"אוח,מעניין" היא אומרת "כן,הרבה אומרים שהוא יפה" היא יושבת על הספסל ומוציאה ערכת איפור מהתיק ומאפרת את עצמה מעט. עכשיו היא נראית אפילו יתר יפה.[/QUOTE]
"טוב בסדר פעם אחרונה דרך אגב קוראים לי דרו איך קוראים לך ??"
-
סטיבן-
אני יודע שזה בטעות אבל בכל זאת תשתדל לצטט
~~~~~~
"אני גם מקווה שלגריפנדור למרות שאני מעט פחדנית." אתה רואה את אוסקר עף ומתיישב על הספסל. ואז להפתעתך הרבה,אתה רואה גם את רוז עפה ומתיישבת שם.
דרו-
"קוראים לי טוד" אומר הילד בעצבניות ויוצא מהתא ומתיישב בתא השכן שם אתה רואה חבורה של ילדים שנראים מעט סנובים
[b][u]~פינת ההודעות~[/u][/b]
פה אני אודיע על כל מיני דברים.
וואו,כבר הגענו לעמוד שלישי....
לכל מי שיש בקשות מיוחדות למהשך המשחק לשלוח לי ה"פ.
עכשיו. בגלל שהרבה מגיבים למשחק אז כשאני מגיב עוד ילד אחד לפחות מגיב אז אני צריך לערוך,אז אם אתם רואים שאתם לא כתובים על תשלחו לי ה"פ חכו כמה דקות וההודעה תעירך.
-
[quote=scizor-x;1187911]ג'וני-
תלמידים מוציאים את הראשים מהתאים בכל הקרונות ולפתע אתה שומע מישהו צורח "סוהרסנים! סוהרסנים!" אתה מרגיש קור שהולך ומתחזק ורואה אדם חסר רגלים לבוש ברדס שמסתיר את פניו מרחף לעברך,קול בורח לתוך התא ואתה מרגיש קור חזק.
בלייק-
"אני חושב שהפלפאף אבל אני לא בטוח" לפתע אתה רואה חתול "זה החתול שלי,קרלוס" אומר מרטי.
דילן-רשום,תגיב להתחלה.
דסטין-
"למה אתה בוהה בי ככה?" שואלת ג'סמין לפני שאתה מסיט את מבטך.[/quote]
"מ-מה ז-זה-ה?"
~ מחבק את קול ~
[B][I]אני חושב שקראתי על זה.. מה זה? ולמה כל כך קר?[/I][/B]
~מחבק את קול יותר חזק~
[B][I]נזכרתי! זה סוהרסן![/I][/B]
[B][I]אממ.. מחשבות שמחות! מחשבות שמחות![/I][/B]
~פאניקה~
======
זה רק אני או שיותר מדי הגזמתי כאן?
-
[QUOTE=scizor-x;1187915]סטיבן-
~~~~~~
"אני גם מקווה שלגריפנדור למרות שאני מעט פחדנית." אתה רואה את אוסקר עף ומתיישב על הספסל. ואז להפתעתך הרבה,אתה רואה גם את רוז עפה ומתיישבת שם.
[/QUOTE]
"זה די מוזר" אני אומר "פעם ראשונה שראיתי את רוז פוגשת ינשוף זכר ולא רבה איתו חוץ מקרטר, הינשוף של ההורים שלי. אם רוז אוהבת אותך ואת אוסקר, אז אני מוכן להסתכן" (אני קורץ לה) "ולהתחבר איתכם גם. היי, את יודעת מתי עגלת הממתקים תגיע? אני די רעב, ואני חושב שגם רוז רעבה. נכון רוז?" אני אומר ומלטף את רוז.
-
ג'וני-
אתה חושב מחשבות שמחות. קול ממש פוחד והוא סומר. לפתע אתה רואה שרץ מורה מקצה המסדרון וצועק "אקספקטו,פטרונום!" ומיד פורץ משרביטו נשר גדול מימדים וכסוף שתוקף את הסוהרסן ומרחיק אותו ממך ומוציא אותו מהרכבת,הרכבת ממשיכה לזוז. המורה מתקדם לעברך "אתה בסדר?"
סטיבן-
"אז רוז אוהבת את שנינו מעניין" היא מחייכת "העגלה מגיעה עכשיו" אתה רואה את האישה מעגלת הממתקים מגיע לתאכ "אתם רוצים משהו חמודים?"
-
[quote=scizor-x;1187924]ג'וני-
אתה חושב מחשבות שמחות. קול ממש פוחד והוא סומר. לפתע אתה רואה שרץ מורה מקצה המסדרון וצועק "אקספקטו,פטרונום!" ומיד פורץ משרביטו נשר גדול מימדים וכסוף שתוקף את הסוהרסן ומרחיק אותו ממך ומוציא אותו מהרכבת,הרכבת ממשיכה לזוז. המורה מתקדם לעברך "אתה בסדר?"
בטעות מחקתי את הה"פ ששלחו לי,מי רוצה שיהיו לו שני שותפים בן ובת.[/quote]
אני! ^^
=====
"אמ... יותר טוב מקודם.."
"אוי! סליחה קול!"
"משחרר אותו"
-
[QUOTE=scizor-x;1187915]סטיבן-
~~~~~~
דרו-
"קוראים לי טוד" אומר הילד בעצבניות ויוצא מהתא ומתיישב בתא השכן שם אתה רואה חבורה של ילדים שנראים מעט סנובים
[b][u]~פינת ההודעות~[/u][/b]
פה אני אודיע על כל מיני דברים.
וואו,כבר הגענו לעמוד שלישי....
לכל מי שיש בקשות מיוחדות למהשך המשחק לשלוח לי ה"פ.
עכשיו. בגלל שהרבה מגיבים למשחק אז כשאני מגיב עוד ילד אחד לפחות מגיב אז אני צריך לערוך,אז אם אתם רואים שאתם לא כתובים על תשלחו לי ה"פ חכו כמה דקות וההודעה תעירך.[/QUOTE]
'טוב בעיה שלו' אני חושב לעצמי ומושך בכתפיי ומביט בנוף במשל זמן הנסיעה
-
[QUOTE=scizor-x;1187911]דסטין-
"למה אתה בוהה בי ככה?" שואלת ג'סמין לפני שאתה מסיט את מבטך.[/QUOTE]
"זה סתם,את פשוט מזכירה לי מישהי שאני מכיר מהבית." אני מאלתר במהירות ואחרי זה חוזר להסתכל דרך החלון,סתם להעביר את הזמן.
-
[QUOTE=scizor-x;1187863]
התחלה לכולם:
נפרדתם מהוריכם בצריף תשע ושלושה רבעים,עליתם על רכבת האקספרס לבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות.
הורדתם את בגדי המוגלגים שאותם לבשתם בתחנת הרכבת ולבשתם את הגלימה השחורה.
אתם משוטטים ברכבת בחיפוש אחר קרון רכבת פנוי אך אינכם מוצאים,בסוף הרכבת אתם רואים שלושה תאים ריקים מאדם אך אתם רואים שהתאורה שבקרון הזה די חלשה וגורמת לאווירה מסתורית ומפחידה.[/QUOTE]
אני מחכה שיעבור ילד בערך בגיל שלי כי אני רוצה לבדוק מה יש בחדר אבל אני מת מפחד אז אני לא רוצה להיכנס לשם לבד...
-
ג'וני-
"הנה,קח קצת שוקולד" המורה אומר ומושיט לך צפרדע שוקולד. אם אתה רוצה אתה יכול לאסוף את הקלפים . "זה יעזור,טוב אם יש לך בעיה אני בקרון המורים,אוקיי?"
דסטין-
"אה" אומרת גס'מין במעט אכזבה.
דרו-
הרכבת מגיעה להווגורטוס,אתה מחליף את הבגדים,לוקח את הציוד שלך ויוצא החוצה. אתה שומע קריאה "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
דילן-יש בתוך אחד התאים ילד. לפתע,האור נדלק.
-
[QUOTE=scizor-x;1187924]
סטיבן-
"אז רוז אוהבת את שנינו מעניין" היא מחייכת "העגלה מגיעה עכשיו" אתה רואה את האישה מעגלת הממתקים מגיע לתאכ "אתם רוצים משהו חמודים?"[/QUOTE]
"אני רוצה שני צפרדעי שוקולד, עוגת דלעת אחת ושלוש סוכריות ברטי בוטס. מה את רוצה קייטי?" אני שואל וחוצה את עוגת הדלעת ומביא חצי לרוז שתאכל. "כמה זה עולה?" אני שואל את המוכרת.
-
[quote=scizor-x;1187932]ג'וני-
"הנה,קח קצת שוקולד" המורה אומר ומושיט לך צפרדע שוקולד. אם אתה רוצה אתה יכול לאסוף את הקלפים . "זה יעזור,טוב אם יש לך בעיה אני בקרון המורים,אוקיי?"[/quote]
"תודה.."
"פותח את הקופסא~
~הצפרדע ישר בורחת~
"לא.. קול! תפסיק לרדוף אחריה..."
"טוב.. אתה יודע מה? בוא נתפוס אותה!"
"קול! המדף!" (המדף הזה למעלה שתמיד שמים בו תיקים במטוסים ורכבות)
"יופי!"
~חוצה חצי מהצפרדע~
"קח, מגיע לך!" ~נותן לקול את החצי השני"
"וואו! קול תסתכל מהחלון על הנוף הזה!"
-
[QUOTE=scizor-x;1187932
דסטין-
[/QUOTE]
אני מסתכל דרך החלון ואז שואל את ג'סמין:"תגידי,איזה בית את רוצה להיות?" אני שואל בסקרנות.
-
[QUOTE=scizor-x;1187932]ג'וני-
"הנה,קח קצת שוקולד" המורה אומר ומושיט לך צפרדע שוקולד. אם אתה רוצה אתה יכול לאסוף את הקלפים . "זה יעזור,טוב אם יש לך בעיה אני בקרון המורים,אוקיי?"
דסטין-
דרו-
הרכבת מגיעה להווגורטוס,אתה מחליף את הבגדים,לוקח את הציוד שלך ויוצא החוצה. אתה שומע קריאה "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
דילן-יש בתוך אחד התאים ילד. לפתע,האור נדלק.[/QUOTE]
אני מסתכל ורואה את האגריד וחושב לעצמי 'אז זה האגריד המפורסם' תוך כדי הליכה לכיונו
-
[QUOTE=scizor-x;1187932]ג'וני-
דסטין-
דרו-
דילן-יש בתוך אחד התאים ילד. לפתע,האור נדלק.[/QUOTE]
אני מסתכל מה יש בפנים ?
(?=לא ממש הבנתי מה לעשות...)