אחלה פרקים
רק תנסה לשטף יותר את צ'אד בפרקים
זה נראה שהוא רק הילד שעוזר תנסה שהסדרה תהיה גם עליו
שיהיה פרקים שהוא תופס פוקימון שימשך על כל הפרק ולא רק על עצמך כל הפרקים
Printable View
אחלה פרקים
שיהיה פרקים שהוא תופס פוקימון שימשך על כל הפרק ולא רק על עצמך כל הפרקים
[QUOTE=VodkaTrump;1211572]אחלה פרקים
שיהיה פרקים שהוא תופס פוקימון שימשך על כל הפרק ולא רק על עצמך כל הפרקים[/QUOTE]
זה בסדר, ואל תשכחי שהסיפור מדבר על אוהד.
ויש רמז בסיפור למה שעומד לקרות לצ'אד, תעיין שוב ותראה.
ראיתי את זה שהוא עומד לתפוס הראקרוס (מצטער אם הרסתי למישהו תהפתעה)
זה נכון שהסיפור מבוסס על אוהד אבל צריך להביא פרקים גל על דמויות אחרות כמו שהיה בסדרה הפרקים בתחרויות של דון
[QUOTE=VodkaTrump;1211581]ראיתי את זה שהוא עומד לתפוס הראקרוס (מצטער אם הרסתי למישהו תהפתעה)
זה נכון שהסיפור מבוסס על אוהד אבל צריך להביא פרקים גל על דמויות אחרות כמו שהיה בסדרה הפרקים בתחרויות של דון[/QUOTE]
זה לא ההפתעה.
וד"א זה רק פרק 4 תגידי לי בסדרה האמיתית התרכזו במישהו חוץ מאש בפרקים הראשונים?
עם הזמן זה יבוא...
בכל זאת אהבתי מאוד
איזה כתיבה מצויינת...
אבל נראה לי דיי מוזר שבאותו פרק שהוא קיווה לתפוס פוקימון ממש חזק הוא פוגש אותו, ופרק לאחר מיכן לוכד אותו.
זה קצת מוזר.... כי לא ראיתי שבפרק 4 אש תפס פוקימון אחד, שלא נדבר על סייטר שזה פוקימון יחסית נדיר.
אבל חוץ מהפרט השולי הזה, הכתיבה מצויינת והפרקים ממש טובים
[size="7"]פרק חמישי- סייטר נגד סיזור![/size]
"אוי ואבוי! הגענו למבוי סתום!" קרא צ'אד בפחד.
מולו קבוצה ענקית של קאקונה ישנו, ופשוט חיכו שמישהו יעבור כדי שחבריהם הבידריל ילכדו אותם, ויזינו את הקאקונה בבשרם.
"אני חושב שנצטרך למצוא דרך אחרת..." אמרתי.
"עוד פעם?! אנחנו הולכים ביער הזה כבר יומיים! נמאס לי כל הזן לסכן את עצמי עם הדבש הזה! נמאס לי! אני כבר מכיר את היער הזה בעל פה!" צעק צ'אד.
"יש לך פיתרון אחר?" אמרתי.
"כן, אני עומד לעבור דרך הנחיל הזה, ולא אכפת לי מה יקרה!" אמר צ'אד בכעס, וצעד לכיוון קבוצת הקאקונה.
"לא, תיזהר!" צעקתי לו, "אתה לא יודע איזו טעות אתה עושה!!" אמרתי.
אבל הוא המשיך בדרכו, ונכנס למעבה היער. לאחר כמה רגעים שבהם חיכיתי לו, שמעתי "אוו!!!" "עזבו אותי!!!" "אני הולך!!!!!!" "לאאא!!!!". החלטתי ללכת להציל אותו. נכנסתי למעבה היער, וראיתי נחילים של בידריל, שתקפו את צ'אד המסכן, שצעק "אווו!!!" "עזבו אותי!!!".
"צ'ארמנדר, צא!" קראתי בקול, אבל לא ידעתי שעשיתי טעות גדולה. לפחות עד אותו רגע, שבו יותר ממאה בידריל לטשו בי עיניים.
לפתע, כולם הוטחו הצידה. בלי שום התראה מוקדמת, הם עפו הצידה, תקעו בכל העצים שהיו בסביבה, וברחו מהמקום.
"מה... בדיוק.... עשית?" שאל צ'אד בחשש.
"זה לא... אני!" אמרתי בבהלה, כשלפתע שמעתי קול כועס, "סיזור!"
התסכלתי הצידה, וראיתי את הדבר שהכי חששתי לפגוש ביער, יצור אדום, שדמה לפוקימון שתפסתי מקודם, סייטר, רק שבמקום להבים היו לו צבטות חדות, ראש מחודד והחלק התחתון שלו היה רחב יותר.
"זה.... סיזורר!!" קרא צ'אד בבהלה, אבל אני אמרתי בקול בטוח "אל תדאג, אני ינצח אותו עם סייטר!"
"מה?! אתה דפוק? זה סיזור! ההתפתחות של סייטר! נראה לך שתת התפתחות תנצח התפתחות?!" קרא צ'אד.
"לא, אבל אני אעשה מה שאוכל," אמרתי, "ועכשיו, סייטר, אני בוחר בך!!"
הגדלתי את ההפוקדור שלי, וזרקתי אותו לאוויר. האור האדמדם שבקע מתוכו התפשט וקיבל צורה של גמל שלמה גדול. לאחר שהתפזר, נותר סייטר, עומד יציב ומוכן להילחם.
"סייטר, מספרי איקס!" קראתי, בשעה שסייטר זינק לעבר סיזור, שעמד וחיכה בשאננות.
אבל כשסייטר הצליב את להביו, ושחרראותם בכוח על סיזור, סיזור הרים את ידו ובלם את ההתקפה ללא מאמץ. סייטר צעק ובכה מכאבים.
""סייטר, אתה חייב להחזיק מעמד!" קראתי לסייטר, שהתעשת וחזר לעמדת קרב.
סיזור עמד שם בלי להתלהב, והפגין את יכולת מספרי האיקס שלו, כשהוא פוגע ישירות בסייטר, שלא הצליח להתחמק ונפגע קשות מההתקפה. סייטר נפל על הרצפה, כשהוא בקושי יכול לזוז.
"סייטר, אתה חייב להתעשת!" קראתי, "תפסתי אותך בתור פוקימון חזק ועצמתי, אל תתן לקרב הזה להרוס את מה שאתה בעצמך יצרת!!"
סייטר, הסתכל עלי, ומיד קם. הוא הסתכל על סיזור במבט רצחני. הוא רצה לנקום על ההשפלה שנגרמה לו. סיזור לא עשה מזה עניין, ופתח את הצבט שלו. לפתע, קרן על עצומה עפה מהצבט, ועמדה לפגוע בסייטר.
"לא, התחמק!!" קראתי, אבל היה מאוחר מדי. הקרן פגעה ישירות בסייטר, שעף למעלה. בגלל העשן שנוצר עקב קרן העל, לא הצלחתי לראות איפה הוא, אבל אז שמעתי קול מוכר...
"סיי!" נשמע מהעץ שמעל סיזור. סייטר עמד שם, כשהלהבים שלו מכוונים לכיוון סיזור.
הנהנתי. סייטר זינק ופגע עם להביו בגבו של סיזור, הפיל אותו על הרצפה והחל להכות בו.
סיזור ניסה להתנגד, אך ללא הצלחה. סייטר שיסע אותו, עד שסיזור התעלף.
"הצלחת!!!" קראתי בקול, ורצתי לסייטר, שהרים את סיזור על להביו כאות ניצחון.
"אני לא מאמין..." קרא צ'אד, "סייטר הביס את סיזור! זה משהו שאפשר לראות רק בסרטים!"
"אתה צודק, ועכשיו, כשסיזור פינה לנו את הדרך, אנחנו יכולים להתקדם הישר אל העיר פיוטר, ולמכון הראשון שלנו!" אמרתי.
"צודק, ואם תרצה או לא, אני עומד להילחם בו ראשון!" קרא צ'אד בנחישות.
"אין בעיה, אני אצפה בך!" אמרתי לצ'אד, ששמח מאוד, ואמר "כמה טוב שיש חברים!"
וכך שניהם התקדמו, לעבר העיר פיוטר, והמכון הראשון שלהם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני רואה ששני הילדים מתקדמים." קרא אדם מסתורי, שהסתכל על שני הילדים במשקפתו מעץ גבוה.
"לאן?" קרא איש שחום, שישב לידו.
"לעיר פיוטר, והם דיברו על מכון האבן ששם. כשהם יצאו ממנו, תחכה להם הפתעה קטנה..." אמר האיש.
"זאת תהיה פעולת מלכוד שלא שמעו עליה מעולם!!!" אמר האיש השחום.
שניהם צחקו בצורה מרושעת, ושלחו דיטו לעקוב אחרי הילדים.
בפרק הבא- מכון האבן!
המשך יבוא...
כל הכבוד!!!! פרק מעולה אולי תעשה המשך היום? ולא הבנתי מי האנשים.. חח
[QUOTE=ttrrtte;1211801]כל הכבוד!!!! פרק מעולה אולי תעשה המשך היום? ולא הבנתי מי האנשים.. חח[/QUOTE]
במדריך הדמויות יש מידע עליהם, תבדקי
אהבתי מאוד
פרק מצויין !
מחכה להמשך חח
פרקים נחמדים.
סייטר חזק מדי.
למה הם לא תפסו את סיזור?
שחכת מהראקרוס מהפרק הוקדם?
[QUOTE=scizor-x;1211842]פרקים נחמדים.
סייטר חזק מדי.
למה הם לא תפסו את סיזור?
שחכת מהראקרוס מהפרק הוקדם?[/QUOTE]
אמרתי שתפסתי סייטר חזק מאוד.
והם לא תופסים כל פוקימון שהם רואים.
ועוד יראו את הראקרוס בהמשך.
רק בעייה אחת...
[quote]ורצתי לסייטר, שהרים את סיזור על כפותיו כאות ניצחון.
[/quote]
על [b]כפותיו[/b]?!? אין לו כאלה.
התאכזבתי, זאת ההזדמנות המושלמת לשרבב בדיחה בסגנון "על כפותיו (או איפה האמורות להיות לו כאלה)."
[QUOTE=RabbiKingler;1211886]רק בעייה אחת...
על [b]כפותיו[/b]?!? אין לו כאלה.
התאכזבתי, זאת ההזדמנות המושלמת לשרבב בדיחה בסגנון "על כפותיו (או איפה האמורות להיות לו כאלה)."[/QUOTE]
חח איזה קטע
בהתחלה רציתי לרשום שעל הלהבים שלו, אבל אז חשבתי שזה אלים מדי שהוא ינעץ בו את הלהבים שלו ויהרוג אותו באכזריות כזאת...
בכל ממקרה, אתה תעקוב?
[QUOTE=ohadklein;1211845]אמרתי שתפסתי סייטר חזק מאוד.
והם לא תופסים כל פוקימון שהם רואים.
ועוד יראו את הראקרוס בהמשך.[/QUOTE]
אני יודע שהם לא תופסים כל פוקימון שהם רואים אבל הראקרוס זה פוקימון מסוים שהם רוצים לתפוס.