אני באמת ממליץ על לפתוח את הפורום הזה..
גם אני לא ממש אחד מהדואליסטים הטובים של הפורום(אבל אני טוב, במיוחד בקרבות רנטאל דק) ואני חושב שזה ירים את הפורום.
Printable View
אני באמת ממליץ על לפתוח את הפורום הזה..
גם אני לא ממש אחד מהדואליסטים הטובים של הפורום(אבל אני טוב, במיוחד בקרבות רנטאל דק) ואני חושב שזה ירים את הפורום.
[quote=MAX;1211505]לדעתי צריך לפתוח פורום לבקוגן או בייבלד עידן המתכת אלה 2 סדרות מעולות[/quote]
תגיד למה הספאם הזה אם אתה רוצה פורום לאחד מאלה פשוט תפתח נושא במשוב למה רק על זה מגיעה לך אזהרה
מצוין עוד 2 בעד, אני עדיין מחכה לאלון ניב רון דור רן וכל השאר =]
[quote=max;1211505]לדעתי צריך לפתוח פורום לבקוגן או בייבלד עידן המתכת אלה 2 סדרות מעולות[/quote]
לא קשור לנושא,כלומר-ספאם.
אני נותן לך אזהרה על כך+מוחק את ההודעה.
זה משהו שהיה ולא הלך טוב. וזה לא שאין מקום לדבר על זה. יש לכם את אנימה,את משחקים כללייםת, את קונסולות ואפילו בנו"ד לדבר על זה. זה לא משהו שנושא רשמי לא יכול לפתור.
למה אי אפשר?
בגלל שהיה ונסגר,הרבה משתמשים שעכשיו מתעניניים בזה לא היו אז,אתה אפילו לא מוכן לתת לזה ניסיון
[QUOTE=Hei;1211521]תגיד למה הספאם הזה אם אתה רוצה פורום לאחד מאלה פשוט תפתח נושא במשוב למה רק על זה מגיעה לך אזהרה
מצוין עוד 2 בעד, אני עדיין מחכה לאלון ניב רון דור רן וכל השאר =][/QUOTE]
אני גם מאוד הייתי רוצה פורום יוגיהו! יש הרבה אנשים שמשחקים בפורום יוגיהו, נראה לי הגיוני שיהיה פורום כזה. בעד.
בעד. יש לנו נושא אחד על דואלינג נטוורק שזה רק על המשחק ובמשחקים כלליים פותחים הרבה אשכולות על יוגיהו כללי הפורום לא בהכרח צריך מנהל. הרי למשחקים כלליים אין מנהל. וגם אם יהיה מנהל זה רק יוסיף לסדר של הפורום ואני מבקש שמי שמחליט אם לפתוח את הפורום שישקול את זה
אני חושב שאם פותחים כדאי לשחזר את המקורי לא לפתוח מחדש
פשוט נגד!
זה היה ולא עבד!
למה לעשות פורום לאנימה מסויימת זאת פשוט אפלייה!
[quote=Conscript;1211584]פשוט נגד!
זה היה ולא עבד!
למה לעשות פורום לאנימה מסויימת זאת פשוט אפלייה![/quote]
בבקשה תקרא תגובות קודמות לפני שאתה מגיב טוב?
זאת לא אנימה מסויימת וזאת לא אפליה בשיט זה גם משחק בפני עצמו שמוכר בכל העולם
למה שיפתחו לזה? כי זה תחום שמשקיעים בו מלא בפורום אתה רוצה פורום ספציפי למשו אחר אין בעיה תעשה משהו בשבילו בבקשה אל תדבר ואל תגיד שזה אפליה לפני שאתה עושה בשביל מה שאתה רוצה משהו
אם היית משקיע והיה קהל למה שאתה רוצה והיו פול נושאים פעילים ולא היו פותחים לך ותפורום הזה כן אז זאת הייתה אפליה אבל זה לא ממש אפליה
ואני די בטוח שאתה לא רוצה תפורום מסיבות אחרות שאני ואתה כבר יודעים עליהם אני צודק?
רותם-זה כל העניין!, בשביל זה צריך פורום שירכז את הכל, פעם נושא באנימה פעם נושא במשחקים כללים פעם נושא בקונסולות זה נראה לך הגיוני?, במקום זה שיהיה יותר קל להתרכז וששאר הפורומים לא יוצפו סתם תפתח לזה פורום שיתמקד בכל הנושאים וככה נוכל לדון שם לעזור שם, אני לא יודע זה נראה לך הגיוני שיהיה מדריך לשחק יוגי הו בלינקייה של משחקים כללים? לא, עובדה שלמבוכים ודרקונים פתחו פורום, שזה הרבה פחות פעיל מיוגי הו כאן אני מקווה שתבין
בוא נרד מהקטע שאם יפתח פורום יוגי הו יהיה שלום עולמי. אתם קצת מגזימים במה שיקרה אם הוא יפתח.
כבר ראיתם מה קרה בפעם הקודמת שהוא נפתח. נגד.
[QUOTE=rondoll;1211682]אחי למה? גם אם אתה לא אוהב את זה למה אתה מגיב פה נגד? אתה לא חייב להיכנס לפורום במידה וייפתח! וזה משחק שמוכר בכל העולם! יש 20 רשומים רק למשחק אחד מתוך הפורום הזה! אם יש לך זמן תסתכל [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44072[/url][/QUOTE]
אם הוא לא רוצה אז אל תכריח אותו להצביע בעד.
לכל אחד הדעה שלו.
אני מוחק את ההודעה הזאת.
[SIZE=7][COLOR=Red][B]נ-ג-ד!!![/B][/COLOR]
[SIZE=5]
כן... דווקה אני נגד, אני בעד שיפתח אבל לא מהסיבות האלה.
[SIZE=3]כל אלה שמעוניינים, רוצים פורום סבבה, אני יזרום איתכם בואו נשב על מדריכים, נכין לינקייה מוקדמת. זה דבר שיגרור את הפתיחה יותר מ-100,000,000 הפגנות ובקשות כאן.
שתיהיה לינקייה מוקדמת, ונעבוד על חוקים שנכתוב ונציע זה לזה בפרטי.
נבוא לכאן מסודר... עכשיו אתם לא עושים כלום חוץ מלבלבל בשכל.[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE]
[QUOTE=NivX10;1211790][SIZE=7][COLOR=Red][B]נ-ג-ד!!![/B][/COLOR]
[SIZE=5]
כן... דווקה אני נגד, אני בעד שיפתח אבל לא מהסיבות האלה.
[SIZE=3]כל אלה שמעוניינים, רוצים פורום סבבה, אני יזרום איתכם בואו נשב על מדריכים, נכין לינקייה מוקדמת. זה דבר שיגרור את הפתיחה יותר מ-100,000,000 הפגנות ובקשות כאן.
שתיהיה לינקייה מוקדמת, ונעבוד על חוקים שנכתוב ונציע זה לזה בפרטי.
נבוא לכאן מסודר... עכשיו אתם לא עושים כלום חוץ מלבלבל בשכל.[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/QUOTE]
+1
בכלל, לפני שאפילו אתם חושבים על לפתוח את הפורום הזה, תראו שאתם באמת רוצים!
תשקיעו בעצמכם! תכינו מדריכים, תעשו דברים כדי שזה יצליח,
ולא, כמו שניב אמר, לבלבל בשכל.
[quote=ohadklein;1211807]+1
בכלל, לפני שאפילו אתם חושבים על לפתוח את הפורום הזה, תראו שאתם באמת רוצים!
תשקיעו בעצמכם! תכינו מדריכים, תעשו דברים כדי שזה יצליח,
ולא, כמו שניב אמר, לבלבל בשכל.[/quote]
פתאום אתה מדבר אה?
ניב אל תגיד סתם תכנס שתי שניות לפורום אנימה מגנה ומצוירים תראה תנושאים של עומר שם תראה כמה מצליח הנושא של דואלינג נטוורק ממך דווקא התאכזבתי כי הייתי בטוח שתתלהב מהרעיון אבל שיהיה
איפה אני אפתח במשחקים כללים? זה ישקע שם בין הנושאים, צריך לתת לזה פורום בשביל שיהיה אירגון וסדר