[quote=Primo;1211637]מור תחבר למסן[/quote]
הוא נדפק לי עוד מעט אני יתקן ויתחבר
Printable View
[quote=Primo;1211637]מור תחבר למסן[/quote]
הוא נדפק לי עוד מעט אני יתקן ויתחבר
מור שוב תתחבר למסן
עריכה:
אז דבר איתי בה''פ
טוב אני מפרסם את הפרק ה1 של אסון הטבע 3
[quote=Primo;1211640]מור שוב תתחבר למסן
עריכה:
אז דבר איתי בה''פ[/quote]
שלח הודעה
יש!
יאלה הלכתי להוסיףלחתימה שלי "גם אני נגד פורום יוגיהו
[QUOTE=Hei;1211631]פיי איזה קטע זה שטרחת להגיד לו פה זה פורום פוקימון באלך פורום יוגי הו לך לשם(לא עומר, אני) הוא מעצב מתקדם =]
עריכה:אוהד זה באמת לא פייר משאתה עושה, אתה אומר שהוא נטפל אליך כשאתה בעצם נטפל אלינו וכל הזמן אומר לנו ללכת לפורום יוגי הו פה זה פורום פוקימו וכו'[/QUOTE]
לא נכון אפילו yort3m אמר שזה פורום פוקימון ואין טעם...
וד"א ברצינות, אם יפתחו יופי, אבל המטרה של הפורום הזה היא פוקימון, ולזה נועד הפורום.
אבל אני לא זה שקובע אז בהצלחה.
נ.ב- "לך תזדווג עם אמא שלך החולה" זה בהחלט קללה לומר שאמא שלי חולה ושאני אלך ל... אתה יודע...
חזרתי
כול מי שנגד הוא חתיכת פוץ נפוח שלא מוכן לקבל רעיונות טובים
[quote=ohadklein;1211645]לא נכון אפילו yort3m אמר שזה פורום פוקימון ואין טעם...
וד"א ברצינות, אם יפתחו יופי, אבל המטרה של הפורום הזה היא פוקימון, ולזה נועד הפורום.
נ.ב- "לך תזדווג עם אמא שלך החולה" זה בהחלט קללה לומר שאמא שלי חולה ושאני אלך ל... אתה יודע...[/quote]
למה אתה משקר למה? רותם אמר משהו אחר לגמרי אז די
[QUOTE=ohadklein;1211645]לא נכון אפילו yort3m אמר שזה פורום פוקימון ואין טעם...
נ.ב- "לך תזדווג עם אמא שלך החולה" זה בהחלט קללה לומר שאמא שלי חולה ושאני אלך ל... אתה יודע...[/QUOTE]
תגיד מה הקטע שלך?
אולי זה פורום של פוקימון,אבל אני כבר כמעט ואל אוהב פוקימון ונשארתי בשביל הקהילה..
חוץ מזה,מה דיבורים ואקטאוליה קשור לפוקימון? מה אנימה מנגה ומצוירים? לא הכל פה פוקימו ןשתדע..
רק 4 פורומים קשורים לפוקימון+2 שהם לא רק [ספרות וחת''ם] השאר הם כללים:
ד''א,משוב,אמ''מ,ספורט,טוו''ס ועוד
משדרג את החפיסה השעקסית שלי
חזרתי
אפילו מנהל ראשי הוא בעניין יוגי הו,ואתה חושב שאתה חתיכת משתמש חדש ומוש*ן יכול להגיד שזה פורום רק של פוקימון ואסור שיהיה פורום כזה?