טוב חלאס נו פתחתם דיון מי יותר כאפות אופיר רד מהילד מסכן גם אם עשו לא הוא לא חייב להגד זה בטוח היה לא נעים יואב תפסיק לענות כל דבר להראות שזה מציק לך תתעלם זהו חפרתם תנושא הזה שכל אחד מנסה להוציא את עצמו גבר אזז יוצא בתחרות מי יותר כאפות שחררו
Printable View
טוב חלאס נו פתחתם דיון מי יותר כאפות אופיר רד מהילד מסכן גם אם עשו לא הוא לא חייב להגד זה בטוח היה לא נעים יואב תפסיק לענות כל דבר להראות שזה מציק לך תתעלם זהו חפרתם תנושא הזה שכל אחד מנסה להוציא את עצמו גבר אזז יוצא בתחרות מי יותר כאפות שחררו
[QUOTE=accelerator;1215922]טוב חלאס נו פתחתם דיון מי יותר כאפות אופיר רד מהילד מסכן גם אם עשו לא הוא לא חייב להגד זה בטוח היה לא נעים יואב תפסיק לענות כל דבר להראות שזה מציק לך תתעלם זהו חפרתם תנושא הזה שכל אחד מנסה להוציא את עצמו גבר אזז יוצא בתחרות מי יותר כאפות שחררו[/QUOTE]
טוב צודק...אני מפסיק...
כאפות:p
קיצר מה חפרתם, כל אחד חטף מכות (בלי קשר ללהחזיר פי 9 יותר חזק Xd) אבל ווג'י ראיתי ביסודי בצחוקים
אני וחבר שלי תמיד היינו מכפכפים אחד ביסודי מהשכבה (שאיתי עכשיו בכיתה) ואז בן דוד שלי היה נותן לו מכות ופעם אחת הוא דפק לו איזה ווג'י
קפיטריה אין אצלי, היה קיוסק עד שנה שעברה, למרות שהאוכל היה טעים אתה לא רוצה לדעת מה היה שם
ולוקרים גם אין אצלי (בכל זאת, קרית גת, אין תקציב Xd)
ויריבות בין כיתות בשכבה? מה אנחנו כיתה ג'? אל תתפלא אם יגידו לך כאפות
[QUOTE=dvirbs;1215925]כאפות:p
קיצר מה חפרתם, כל אחד חטף מכות (בלי קשר ללהחזיר פי 9 יותר חזק Xd) אבל ווג'י ראיתי ביסודי בצחוקים
אני וחבר שלי תמיד היינו מכפכפים אחד ביסודי מהשכבה (שאיתי עכשיו בכיתה) ואז בן דוד שלי היה נותן לו מכות ופעם אחת הוא דפק לו איזה ווג'י
קפיטריה אין אצלי, היה קיוסק עד שנה שעברה, למרות שהאוכל היה טעים אתה לא רוצה לדעת מה היה שם
ולוקרים גם אין אצלי (בכל זאת, קרית גת, אין תקציב Xd)
ויריבות בין כיתות בשכבה? מה אנחנו כיתה ג'? אל תתפלא אם יגידו לך כאפות[/QUOTE]
זה אל יריבות,זה ממש מלחמה. שלחו כבר כמה לבתי חולים.
ממרום גילי (כיתה י"א, עלק) אני חייב לציין.
בנוגע לשירותים, אם אתם ממש חייבים לכו ל:
א) שירותים כמה שיותר רחוקים ו"נידחים". כאלה שמצויים בקצה של בית ספר ואף אחד לא יודע עליהם.
ב) אם יש לכם מעבדה בבית ספר או משהו חרבנו שם במידת האפשר, כמעט תמיד יותר נקי שם.
ואף פעם אל תחרבנו ב"שירותים הראשיים". זה מגעיל, מסריח ותמיד הנייר זכוכית יהיה רטוב מפיפי.
[QUOTE=Real Pizza;1215962]ממרום גילי (כיתה י"א, עלק) אני חייב לציין.
בנוגע לשירותים, אם אתם ממש חייבים לכו ל:
א) שירותים כמה שיותר רחוקים ו"נידחים". כאלה שמצויים בקצה של בית ספר ואף אחד לא יודע עליהם.
ב) אם יש לכם מעבדה בבית ספר או משהו חרבנו שם במידת האפשר, כמעט תמיד יותר נקי שם.
ואף פעם אל תחרבנו ב"שירותים הראשיים". זה מגעיל, מסריח ותמיד הנייר זכוכית יהיה רטוב מפיפי.[/QUOTE]
צודק לגמרי :)
יש לכם נייר זכוכית?!
[quote=Machine X;1215975]צודק לגמרי :)
יש לכם נייר זכוכית?![/quote]
לא נייר זכוכית נייר זכוכית. הנייר הזה שכאשר מנגבים איתו את התחת מצטערים על זה שבוע.
הנייר האפור הזה עם הבלוטות הקטנות והריח המסריח שיש כמעט בכל בית ספר.
חחח כנראה הכל קורה רק בבצפר שלך
מסכן
אצלי בקפיטריה יש המבורגרים, נקניקיות בלחמניה, אייס קפה, מאפייה שאופים הכל שם, ואפילו גריל של שווארמה!
ד"א בקשר לווג'י, קרה לי סיפור מצחיק שנה שעברה.
ילד אחד סתום מהכיתה שלי אמר לי להסתובב, ואחרי שהסתובבתי הוא ניסה להרים לי את התחתונים.
2 דקות אחרי זה הרב שלי האשים אותי שנתתי לו בוקס בפרצוף XD
וד"א לכל היצורים שפה מה זה הספאם הזה?
"אתה כאפות", "כאפות :p"
מה השטויות האלה? מישהו מנסה להצחיק אתכם ולעזור, ואתם גורמים לו להרגיש טוב?
בגלל מגיבים כאלה לא משקיעים בפורום הזה כמעט...
ובשירותים אצלנו קורים דברים שבחיים לא שמעתם עליהם,
יש לפעמים חרא על הרצפה,
פיפי על האסלות,
ופעם אחת כשעשיתי את צרכיי שמעתי קולות מצמוץ כאלה וכשיצאתי מהשירותים ראיתי 2 בנים מהשכבה שלי מתנשקים
שלא נדע עוד צער מבתי ספר עם שירותים שבמקום שדברים יכנסו לתוך האסלה דברים יוצאים ממנה.