-
~BarMaster~ מצטער אבל אין מקום... מה שנשאר שמור...
[COLOR="Red"][U]דרייק[/U]
אתה קיבלת את הצבע האדום!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוחץ לילדה את היד והיא אומרת לך "היי אני ליירה, נעים להכיר" ומיד אתה פונה לילד הבלונדיני "נראה התבלבלת בין אלוף החזית לסגן אלוף חבר, אני יהיה זה שיזכה בתואר!" אתה אומר לו, הוא מתחיל להתעצבן ואומר "אני אהיה אלוף החזית אתה תראה!" הוא צועק אליך בחזרה. "אתה סתם חלשלוש! בפוקימון אחד אני קורע אותך!" הוא מוסיף ומפנה את גבו אליך.
"אוקיי... אז מה כולכם עושים כאן בעצם?" אתה שואל במהרה את הפרופסורים.
"אנחנו כאן כדי לאחל לכם בהצלחה, אתם יוצאים עכשיו לחזית הקרב! למצוא פוקימונים חדשים ולהכיר אנשים חדשים. אומר פרופסור אוק. "כדי שתקחו את אלה" אומר פרופסור אלם ומוציא מתיקו שלושה ערכות עם פוכדרוים (אין סופי) ומפה. כל אחד מכם לוקח את הערכה ומכניס לתיקו. "שם נמצאת דרך המזל, דרך מספר 1" אומר פרופסור בירץ' ומצביא על אבר המשך הדרך, "בהצלחה לכולם" אומרים שלושת ואתם מתחילים להתרחק.
"היי ילד מעצבן" אומר בארי "מה דעתך על קרב פוקימונים, אני כבר מת לכסח לך את הצורה!" הוא אומר בשחצנות.[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][U]ג'ון[/U]
אתה קיבלת את הצבע התכלת!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"הא? מה הם עושים פה?" אתה אומר לעצמך וניגש אליהם, אתה רואה לידם את הילד שנתקל בך בספינה ועוד ילדה.
"שלום ג'ון" אומר פרופסור אוק, "אלה בארי וליירה, מאמנים כמוך שבאו לנסות את מזלם בחזית הקרב.
"שלושתכם הולכים לצאת למסע בחזית הקרב, להכיר אנשים חדשים ולמצוא פוקימונים חדשים" מוסיף פרופסור אלם.
"כדאי שתציידו בזה" אומר פרופסור בירץ' ומגיש לכם פוכדורים (אין סוף) ומפה.
"עכשיו אתה יוצאים לדרך 1, דרך המזל" אומר פרופסור אוק. "בהצלחה" שלושתם אומרים ואתם מתחילים ללכת בשביל.
"היי ילד, אתה רוצה קרב?" אומר בארי "אני הולך להיות מאסטר חזית הקרב הבא ובא לי להתכונן לקרב הראשון!".[/COLOR]
[COLOR="Blue"][U]אלון[/U]
אתה מרסב לבארי באליגנטיות והוא מתעצבן.
אתה נכנס לתוך הכיס של קאנגיסקאן ומורה לה לחבוט בעץ.
"קאנ-גא-סקן!" היא רצה ומפילה את העץ על האגרוף שלה, העץ מפיל עוד עץ, שמפיל עוד אחד שנופל על אבן עם חור בתוכה, ממנה יוצא דרילבור פראי.
הוא נראה קצת מפוחד, הוא קופץ ותוקף את קאנגסקאן עם טופר מתכת.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/529.gif[/IMG]
[COLOR="Purple"][U]ג'וקס[/U]
קצת התעלמת מבארי...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך אל ליירה ושואל "מאיפה את ובארי", היא עונה " אני מקאנטו, התחלתי את המסע שלי לפני חצי שנה.. ובארי, הוא מסינו.. הכרנו לא מזמן, ההורים שלנו חברים, ברגע שהאימא שלי שמעה שהוא גם יוצא לחזית הקרב היא ישר צימדה אותי אליו... היא אמרה שאני צריכה "גבר לידי..." היא אומר ומצחקקת.
"היי ג'וקס!" אומר בארי, "אתה רוצה לערוך קרב? אני כבר רוצה להראות את הכוח שלי בפני כולם!" אומר בארי בשחצנות.[/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR=#0000ff][U]אלון
[/U]אתה מרסב לבארי באליגנטיות והוא מתעצבן.
אתה נכנס לתוך הכיס של קאנגיסקאן ומורה לה לחבוט בעץ.
"קאנ-גא-סקן!" היא רצה ומפילה את העץ על האגרוף שלה, העץ מפיל עוד עץ, שמפיל עוד אחד שנופל על אבן עם חור בתוכה, ממנה יוצא דרילבור פראי.
הוא נראה קצת מפוחד, הוא קופץ ותוקף את קאנגסקאן עם טופר מתכת.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/529.gif[/IMG]
[/QUOTE]
"קאנגסקן קדימה!" אומר ואצא מהכיס שלה.
'רגע..הוא רק גור' אחשוב ואסמן לקאנגסקאן בידי לא להתקיף.
"דרילבאר אתה מפוחד מאוד..אנו מצטערים, בוא, רוצה שנלווה אותך עד לעיר הבאה?" אשאל אותו, במידה וכן אסמן לקאנגסקאן לשים אותו בכיסה ואתחיל ללכת עם קאנגסקאן אל היער.
עריכה: סורי, זה לא ציטט לי. רגע!
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1215591]~BarMaster~ מצטער אבל אין מקום... מה שנשאר שמור...
קצת התעלמת מבארי...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך אל ליירה ושואל "מאיפה את ובארי", היא עונה " אני מקאנטו, התחלתי את המסע שלי לפני חצי שנה.. ובארי, הוא מסינו.. הכרנו לא מזמן, ההורים שלנו חברים, ברגע שהאימא שלי שמעה שהוא גם יוצא לחזית הקרב היא ישר צימדה אותי אליו... היא אמרה שאני צריכה "גבר לידי..." היא אומר ומצחקקת.
"היי ג'וקס!" אומר בארי, "אתה רוצה לערוך קרב? אני כבר רוצה להראות את הכוח שלי בפני כולם!" אומר בארי בשחצנות.[/COLOR][/QUOTE]
אני מביט אליו בפרצוץ מחושב ואז אומר לו בקול מורם:"אתה מוזמן לנסות לנצח אותי, אבל אם תפסיד אל תבכה!"
ומכין את הפוקדורים שלי.
-
[quote=Phoenix Arizonix;1215591]
[COLOR=Red][B][U]דרייק[/U][/B]
אתה קיבלת את הצבע האדום!
אתה לוחץ לילדה את היד והיא אומרת לך "היי אני ליירה, נעים להכיר" ומיד אתה פונה לילד הבלונדיני "נראה התבלבלת בין אלוף החזית לסגן אלוף חבר, אני יהיה זה שיזכה בתואר!" אתה אומר לו, הוא מתחיל להתעצבן ואומר "אני אהיה אלוף החזית אתה תראה!" הוא צועק אליך בחזרה. "אתה סתם חלשלוש! בפוקימון אחד אני קורע אותך!" הוא מוסיף ומפנה את גבו אליך.
"אוקיי... אז מה כולכם עושים כאן בעצם?" אתה שואל במהרה את הפרופסורים.
"אנחנו כאן כדי לאחל לכם בהצלחה, אתם יוצאים עכשיו לחזית הקרב! למצוא פוקימונים חדשים ולהכיר אנשים חדשים. אומר פרופסור אוק. "כדי שתקחו את אלה" אומר פרופסור אלם ומוציא מתיקו שלושה ערכות עם פוכדרוים (אין סופי) ומפה. כל אחד מכם לוקח את הערכה ומכניס לתיקו. "שם נמצאת דרך המזל, דרך מספר 1" אומר פרופסור בירץ' ומצביא על אבר המשך הדרך, "בהצלחה לכולם" אומרים שלושת ואתם מתחילים להתרחק.
"היי ילד מעצבן" אומר בארי "מה דעתך על קרב פוקימונים, אני כבר מת לכסח לך את הצורה!" הוא אומר בשחצנות.[/COLOR]
[/quote]
"היי חבר אל תיקח קשה את מה שאמרתי, אני בטוח שאתה מעולה..." אומר ואשתוק לכמה שניות ואז העקוץ "כמעט כמוני"
ואז אוסיף להגיד לפרופסורים בחיוך "אוקיי תודה רבה לכם, שמחתי לראות אתכם מאוד!" אומר ואקוד קידה קטנה לאות כבוד.
לאחר מכן אומר לבארי, כשאני מלא להט ואנרגיה "אוקיי קרב 3 על שלוש, אם אתה טוב כמו שאתה אומר שאתה.. תצפה לקרב קשה!"
ואז אושיט את היד ללחוץ לו אותה. ואכין את הפוקדור של סניזל בידי, ואחכה שישלוף הוא את הפוקימון שלו.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1215547]
[COLOR="SeaGreen"][U][B]רון[/B][/U]
אתה קיבלת את הצבע הירוק!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקדם אל עבר שלושת הפרופסורים
"נעים לפגוש אותך שוב רון" אומרים שלושת הפרופסורים.
"היי מה אמרת עכשיו ילד?! אני הולך להיות מאסטר חזית הקרב!" אומר הילד הבלונדיני בעצבנות.
"הי הי בארי תירגע" מרגיע אותו פרופסור בירץ'.
"כפי ששמעת, זה בארי. וזאת ליירה, שניהם מאמנים שבאו כדי להילחם בחזית הקרב" אומר פרופסור אוק
"חזית הקרב מכילה 7 מוחות חזית, כאשר שתנצחו את כולם תיחשבו למאסטר חזית הקרב!" אומר פרופסור אלם.
"הינה קחו את אלה" אומר פרופסור אלם ונותן לכל אחד מכם ערכה עם פוכדורים (אין סופי) ומפה.
"עכשיו המשיכו לדרך מספר 1" אומר פרופסור בירץ' ומצביע על השביל.
שלושתכם מתחילים ללכת, בארי מתרחק מכם.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
יש! ירוק!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"וואו אי זה ילד מעצבן..." אומר ללירה. אוסיף: אז היי ליירה, אני רון ואני רוצה לנצח את מוחות החזית. גם את?" אשאל.
לאחר שעונה לי אומר: "אני רוצה שתפגשי את הפוקימונים שלי. קינגדרה קרדילי צ'אריזארד צאו! אני גם אאכיל אותכם"
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1215591]
[COLOR="DeepSkyBlue"][U]ג'ון[/U]
אתה קיבלת את הצבע התכלת!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"הא? מה הם עושים פה?" אתה אומר לעצמך וניגש אליהם, אתה רואה לידם את הילד שנתקל בך בספינה ועוד ילדה.
"שלום ג'ון" אומר פרופסור אוק, "אלה בארי וליירה, מאמנים כמוך שבאו לנסות את מזלם בחזית הקרב.
"שלושתכם הולכים לצאת למסע בחזית הקרב, להכיר אנשים חדשים ולמצוא פוקימונים חדשים" מוסיף פרופסור אלם.
"כדאי שתציידו בזה" אומר פרופסור בירץ' ומגיש לכם פוכדורים (אין סוף) ומפה.
"עכשיו אתה יוצאים לדרך 1, דרך המזל" אומר פרופסור אוק. "בהצלחה" שלושתם אומרים ואתם מתחילים ללכת בשביל.
"היי ילד, אתה רוצה קרב?" אומר בארי "אני הולך להיות מאסטר חזית הקרב הבא ובא לי להתכונן לקרב הראשון!".[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
קצת צבע הומואי אבל סבבה XD
"דבר ראשון-קרואים לי ג'ון.דבר שני-לא. תבקש מליירה." אני אומר בחיוך,ומוציא את מגמורטאר. ברגע שהוא יוצא אני מתחיל ללכת איתו בדרך,מחפש פוקימונים שאולי אני אוכל לתפוס.ברגע שאני רואה אחד אני פוקד על מגמורטאר להשתמש במכת ברק,אלא אם זה פוקימון אדמה,אז אני פוקד עליו להשתמש בלהביור.
-
Ace Ventura- מקום שמור, תגיב להתחלה.
~Gaara-Kazakh~ ו..RabbiKingler מצטער אין מקום... אני אוכל לשים אותם ברשימת המתנה אם תרצו ואם יתפנה מקום אני אוסיף אתכם
[COLOR="Blue"][U]אלון[/U]
אתה אומר לקאנגסקאן לא להתקיף והיא עוצרת.
"דרילבאר אתה מפוחד מאוד..אנו מצטערים, בוא, רוצה שנלווה אותך עד לעיר הבאה?" אתה שואל אותו, הוא נראה קצת מפוחד.
הוא משתמש בחפירה ויורד מתחת לאדמה...
ומיד עולה חזרה מצידך השני וקופץ לך על הכתף.[/COLOR]
אתה מוזמן לנסות לנצח אותי, אבל אם תפסיד אל תבכה!" אתה אומר לבארי בשאפתנות
"הא! נראה מי יבכה בסוף!" אומר בארי ומכין את הפוכדור שלו "קרב 2 על שניים אוקי?" הוא שואל.
"אני מוכנה להיות השופטת" אומרת ליירה.
"אוקי אמפוליאון צא!" אומר בארי וזורק את הפוכדור, ממנו יוצא פונגווין כחול ענקי.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/395.gif[/IMG]
[COLOR="Red"][U]דרייק[/U]
אתה עוקץ אץ בארי ובתשובה הוא מתעצבן קצת.
"אוקיי קרב 3 על 3" אתה אומר לבארי והוא מסכים
אתה בא ללחוץ לו את היד אבל הוא מתעלם (ייבוש XD), הוא הולך כמה צעדים לאחור.
"אוקי בוא נתחיל!" הוא צועק, "הארקרוס קדימה!" הוא אומר וזורק את הפוכדור, ממנו יוצא חיפושיית גוליית כחולה וענקית.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/214.gif[/IMG]
[COLOR="Green"][U]רון[/U]
"וואי איזה ילד מעצבן" אתה אומר לליירה, "הוא תמיד כזה, עושה סצנות אבל הוא יכול להיות חבר טוב" אומרת ליירה ומחייכת.
אתה מוציא את הפוקימונים שלך, ליירה מוציאה את שלה גם "אזומריל, מאגניום ולואפני קדימה!" היא זורקת את שלושת הפוכדורים, בארי חוזר אליכם ושואל "אוכלים ארוחת צוהריים?" בחיוך ענק, שלושתכם וכל הפוקימונים שלכם אוכלים אחרות צהריים. אתה רואה בנוסלי מתקרב אליכם, הוא נראה מהופנט מהריח (לא מהופנט באמת).[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/438.gif[/IMG]
[COLOR="MediumTurquoise"][U]ג'ון[/U]
מצטער אבל זה מה שנשאר XD
אתה מנפנף את בארי ומוציא את מגמטור.
אתם ממשיכים בדרך ולפתע רואים לוקריו קופץ אל השביל.
אתה פוקד על מגמטור להשתמש במכת ברק אבל הלוקריו חוסם את זה בכדור הילה.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/448.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1215715]
מצטער אבל זה מה שנשאר XD
אתה מנפנף את בארי ומוציא את מגמטור.
אתם ממשיכים בדרך ולפתע רואים לוקריו קופץ אל השביל.
אתה פוקד על מגמטור להשתמש במכת ברק אבל הלוקריו חוסם את זה בכדור הילה.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/448.gif[/IMG][/QUOTE]
"מעולה,זה לוקאריו!" אני צעוק בהתלהבות,ופוקד על מגמורטאר:"מגמורטאר,מסך עשן ואז להביור משולב עם מכת ברק!" אני פוקד עליו,ואז בודק את לוקאריו בפוקדקס.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix][COLOR="Purple"][U]ג'וקס[/U]
אתה מוזמן לנסות לנצח אותי, אבל אם תפסיד אל תבכה!" אתה אומר לבארי בשאפתנות
"הא! נראה מי יבכה בסוף!" אומר בארי ומכין את הפוכדור שלו "קרב 2 על שניים אוקי?" הוא שואל.
"אני מוכנה להיות השופטת" אומרת ליירה.
"אוקי אמפוליאון צא!" אומר בארי וזורק את הפוכדור, ממנו יוצא פונגווין כחול ענקי.[/COLOR][/QUOTE]
אני חושב איזה פוקימון להוציא... 'איווי לא יועיל פה, ומאמוסווין בכלל, אז גלייד נשאר.' ואומר"טוב, קרב 2 על 2. בוא נתחיל!" אני שולף את הפוקדור של גלייד וזורק אותו לאוויר בזמן שאני פוקד:"גלייד, השתמש בקרב צמוד!"
-
[quote=Phoenix Arizonix;1215715]
[COLOR=blue][U]אלון[/U][/COLOR]
[COLOR=blue]אתה אומר לקאנגסקאן לא להתקיף והיא עוצרת.[/COLOR]
[COLOR=blue]"דרילבאר אתה מפוחד מאוד..אנו מצטערים, בוא, רוצה שנלווה אותך עד לעיר הבאה?" אתה שואל אותו, הוא נראה קצת מפוחד.[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא משתמש בחפירה ויורד מתחת לאדמה...[/COLOR]
[COLOR=blue]ומיד עולה חזרה מצידך השני וקופץ לך על הכתף.[/COLOR]
[/quote]
"אוקיי, בוא הנה חמוד, רק קודם כנס לכאן!" אומר לו ואכניס אותו לפוכדור, אבדוק אם הוא רוצה או לא.
לאחר מכן אומר אוציא אותו/אומר לו להיכנס אל הכיס של קאנגסקאן וביחד עם קאנגסקאן ודרילבאר אלך אל המשך הדרך.
-
[quote=Phoenix Arizonix;1215715]Ace Ventura- מקום שמור, תגיב להתחלה.
~Gaara-Kazakh~ ו..RabbiKingler מצטער אין מקום... אני אוכל לשים אותם ברשימת המתנה אם תרצו ואם יתפנה מקום אני אוסיף אתכם
[COLOR=Red][U]דרייק[/U]
אתה עוקץ אץ בארי ובתשובה הוא מתעצבן קצת.
"אוקיי קרב 3 על 3" אתה אומר לבארי והוא מסכים
אתה בא ללחוץ לו את היד אבל הוא מתעלם (ייבוש XD), הוא הולך כמה צעדים לאחור.
"אוקי בוא נתחיל!" הוא צועק, "הארקרוס קדימה!" הוא אומר וזורק את הפוכדור, ממנו יוצא חיפושיית גוליית כחולה וענקית.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/214.gif[/IMG]
[/quote]
תגיד דור... לא יכולת לשים לי ריקוד רחבות או רסיסי קרח?! זה היה ממש עוזר לי XD
~~~~~~~~~~~~~~~
מיד אבחין בהארקרוס ואקח את הפוקדור של סניזל חזרה לאחור ואחשוב לעצמי 'יתרון הסוגים כאן שולט של הראקרוס, יהיה מסוכן לשים את וויבייל.. בוא נראה אם נצליח'
ואז אוציא באלגנטיות את וויבייל החוצה.
אומר לו בנחישות "שלום חבר, רואה את ההראקרוס ששם? אנחנו הולכים לנצח אותו.. שייף ציפורניים ובוא נתחיל!" אנסה כך להמריץ אותו ולתת לוויבייל מוטיבציה.
ואז אדריך אותו "אוקיי וויבייל, עמוד מרוכז בהראקרוס ותיהיה מוכן לתזוזה שלו, ברגע המתאים נצל את המהירות הגדולה שלך עליו וזנק לאחור, ואז השתמש בשיסוע לילה!"
-
"מעולה,זה לוקאריו!" אתה אומר ובודק בפוקדע "לוקריו- פוקימון ההילה, לוקריו יכול להרגיש הילות של פוקימונים אחרים במרחק של קילומטר וחצי ממנו!" הפוקדע אומר.
מגמטור משמתמש במסך עשן ואז בלהביור משולב על מכת ברק.
אתה שומע קול "לוקריו חסום את זה בעזרת מכת עצם!" הלוקריו מעיף את העשן ומסובב את העצם שלו כדי לחסום את הקרן של מגמטור.
"עכשיו לוקריו השתמש בטופר מתכת!" אתה שומע את אותו קול, לפניך ניצבת בחורה צעירה, "דרך אגב, נעים להכיר אותך, אני איימי! יש לך מגמטור יפייפה!" היא צועקת לך.[/COLOR]
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/mfl5mgzl2ird.bmp[/IMG][/URL]
אתה מוציא את גלאד ומורה עליו להשתמש בקרב כפול.
" חסום אותו בעזרת סופת שלג!" בארי צועק אל אמפוליאון, אמפוליאון מסתובב ומוציא רוח שלגים מגופו שפוגעים בגלאד ומעיפים אותו אחורה. "עכשיו ניקור קודח (Drill Peck)!" אמפוליאון מסתובב באוויר וטס אל עבר גלאד.[/COLOR]
[COLOR="Blue"][U]אלונה[/U]
דרילבאר קופץ על גבך ואתה לוכד אותו (הוא יעודכן מיד). אתם ממשיכים בדרכם עד שלפתע אתם רואים נידוקינג ענק מרביץ לסלע.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/34.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1215750][COLOR="MediumTurquoise"][U]ג'ון[/U]
"מעולה,זה לוקאריו!" אתה אומר ובודק בפוקדע "לוקריו- פוקימון ההילה, לוקריו יכול להרגיש הילות של פוקימונים אחרים במרחק של קילומטר וחצי ממנו!" הפוקדע אומר.
מגמטור משמתמש במסך עשן ואז בלהביור משולב על מכת ברק.
אתה שומע קול "לוקריו חסום את זה בעזרת מכת עצם!" הלוקריו מעיף את העשן ומסובב את העצם שלו כדי לחסום את הקרן של מגמטור.
"עכשיו לוקריו השתמש בטופר מתכת!" אתה שומע את אותו קול, לפניך ניצבת בחורה צעירה, "דרך אגב, נעים להכיר אותך, אני איימי! יש לך מגמטור יפייפה!" היא צועקת לך.[/COLOR]
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/mfl5mgzl2ird.bmp[/IMG][/URL]
[/QUOTE]
"תודה,גם לוקאריו שלך!"" אני אומר בחיוך ואז פוקד על מגמורטאר:"מגמורטאר,תשתמש בלהביור ואז מכת ברק! הכי חזק שלך!" אני צועק לו בחיוך.
-
[quote=Phoenix Arizonix;1215750]
[COLOR=blue][U]אלונה[/U][/COLOR]
[COLOR=blue]דרילבאר קופץ על גבך ואתה לוכד אותו (הוא יעודכן מיד). אתם ממשיכים בדרכם עד שלפתע אתם רואים נידוקינג ענק מרביץ לסלע.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/34.gif[/IMG][/quote]
תשקיע יותר קצת חח
~
'נידוקינג אה?' אחשוב לעצמי.
"חזרי קאנגסקן, עשית עבודה מעולה" אומר לה ואחזיר אותה.
"צא מילוטיק! תקוף בקרן קרח ונסה להתחמק ממתקפותיו!" אורה לו.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix][COLOR="Purple"][U]ג'וקס*[/U]
אתה מוציא את גלאד ומורה עליו להשתמש בקרב צמוד.
" חסום אותו בעזרת סופת שלג!" בארי צועק אל אמפוליאון, אמפוליאון מסתובב ומוציא רוח שלגים מגופו שפוגעים בגלאד ומעיפים אותו אחורה. "עכשיו ניקור קודח (Drill Peck)!" אמפוליאון מסתובב באוויר וטס אל עבר גלאד.[/COLOR][/QUOTE]
השתמשתי בקרב צמוד ושמי הוא ג'וקס לא ג'ון...
תיקנתי אבל תתקן גם אתה.