-
[QUOTE=Brieza;1224454][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="DarkOrange"]רובי
אתה מתחיל ללכת אל הלא נודע ונזהר מכול מה שאתה רואה כדי לא למות.לאחר הליכה קצרה אתה שומע רעשים.אתה מתקרב אל הקול ושומע שהרעש הוא של פוקימון.אתה מתקרב עוד יותר ורואה שזה [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/019.png[/IMG] רטטה קטן שגווע ברעב.הפוקידע שלך אומר לך " רטטה פוקימון העכבר.היכולת שלו נקרת שן מפוצלת. הוא יכול לפצל את השן הבולטת שלו לשניים וכך כוח השן שלו גדל עוד יותר.הוא יכול אפילו עם שינו להרוס סלע בגודל בינוני". הפוקידע מפסיק לדבר.[/COLOR][/B][/QUOTE]
'אוי איזה מסכן' אחשוב לעצמי ואתקרב אליו בזהירות "שלום לך קטנצ'יק הכל בסדר?" אשאל אותו בעודי מחפשמשהו לאכול בתיק שלי כדי שיאכל
-
[QUOTE=Brieza;1224454][B][COLOR="Red"]אנג'ל
אתה לוקח את החפצים שפרופסור קוא נתן לך ושם אותם בתיק שלך. קוא עונה לך " כן לצערי ולצערך כדור הארץ נהרס.הוא לא קיים כבר יותר.כול משפחתך מתה כבר.אתה בין הניצולים היחידים שהצליחו לשרוד.מי שהשמידו את כדור הארץ הם צוות בלאק.יכול להיות שאם תמצא אותם ותביס אותם אולי תמצא דרך לשקם בחזרה את כדור הארץ".[/COLOR][/B]
][/B][/QUOTE]
אסתכל על הריצפה כמה שניות ואז אומר "אני מניח שנצטרך להתחזק בשביל למצוא תשובות"
-
[quote]אייס
האיש אומר לך" הם עושים את זה מסיבה מאוד פשוטה.פשוט הם אוהבים לראות איך פוקימונים סובלים ונהרגים מול עיניהם.לא אכפת להם שכר מלא פוקימונים נהרגים. פשוט זה כיף בשבילם. לצערי זה כיף גם לרוב תושבי העיר לראות את קרבות האימה האלו.אני שונא לראות אותם אך אם אני לא יבוא ואראה תקרבות יהרגו אותי ואת המשפחה שלי.אז אין לי ברירה אלה לבוא לפה.".
[/quote]
''יש דרך לעצור אותם?'' אסתקרן
-
[quote]סטיב
גם אני
--------------
אתה לוקח את הרימון שזכית בו ואתה לא מבין לשם מה אתה צריך רימון.האיש אומר לך " זוראה שלך למד כוח חבוי ". זוראה פותח את הפה שלו לרווחה ושולח קרן חזקה מאוד לעבר הקיר.אתה מבין שזוראה אכן למד כוח סודי.אתה מחזיר את זוראה לקלף שלך ואז עם פרקסרו אתה יוצא מבמבנה.אתה יוצא ורוה שמחשיך בחוץ.אתה רואה ספינה ענקית שמרחפת מעל העיר.מן הספינה נופלים פצצות שהפוגעות בעיר.[/quote]
"מה זה?מה קורה פה?" אשאל את עצמי ואלך להתחבא מהפצצות.
-
[QUOTE=Brieza][COLOR="Blue"]שיין
קוא אומר לכם" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/spell-tag.png[/IMG] קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/wide-lens.png[/IMG] פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב [SPOILER][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/4629/20195460.png[/IMG][/SPOILER] .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה[/COLOR][/QUOTE]
אני מודה לפרופסור על שנתן לי הידע הזה בזמן שאני לוקח את הפוקידע וקלף התפיסה שהביא לי.
לאחר מכן אשאל אותו בבישנות מעטה:"תוכל להראות לי או להגיד לי לאן ללכת?"
-
[COLOR="Blue"]שיין
אתה מודה לפרופסור על הסברים ועל המידע שהוא נתן לך. אתה לוקח את קלף התפיסה שלך וואת הפוקידע ושם אותם בתיקך. הפרופסור אומר לך " המקום הכי קרוב למעבדה שלי הוא דינות המוות. זהו מקום מסוכן מאוד שיש בו הרבה פוקימונים מסוכנים מאוד שחיים בסביבה חולית.כדי להגיע לשם פשוט תלך ישר ובספו של דבר תגיע לדינות המוות"[/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]סטיב
אתה לא מבין מה קורה מולך.אתה מחליט להתחבא במהירות במקום כולשהו כדי שלא תפגע.אתה רץ מהר ורואה מולך אבן גדולה שיכולה להגן עליך מפני הפצצות. לאחר 5 דקות מפסיקים להפצציץ את העיר ונשמע קול " תושבי העיר סאיינה. העיר הזאת הולכת להיחרב. שלנ מלא חיילים שלנו להפציץ את הכור הגרעיני.הפצצות היו רק הסחת דעת.אז בעוד מס' דקות כול מי שהיה בעיר ובמרחק 5ק''מ מהעיר ימות לו.אז תהנו מהמוות שלכם ".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
האיש אומר לך" נראה שהדרך היחידיה שאפשר לעצור אותם היא להביס את מי שאחראי על כול זה.אני רואה שאתה מאמן פוקימונים אז אולי אתה תצליח להביס את האחראים על זה.בעיר שלנו בקושי יש מאמני פוקימונים והם חלשים מאוד.אני בטוח שתצליח בזה.האחראים על זה יושבים בידר הבקרה וצופים משם בקרבות האלו".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אנג'ל
קוא אומר לך " אני מאחל לך בהצלחה עם המסע שלך בכוכב וגם שתצליח למצוא תשובות על איך להחזיר את כדור הארץ למצבו הקודם.אם אני אמצא משהו בקשר לזה אז אני אודיע לך על זה מיד ". פרופסור קוא הולך לחדרו וגם השניים האחרים שהיו איתך במעבדה הם יוצאים מהמעבדה והולכים לדרכם.[/COLOR][/B]
אתה מתקרב אל הרטטה המסכן. הרטטה חושב שאתה איום אך לאחר כמה שניות הוא נרגע ממך ונותן לך להתקרב אליו.אתה מחפש משהו בתיקך שישביע את רטטה. אתה מוצא תפוח אדום שהיה בתיק שלך. אתה מגיש את התפוח לרטטה.רטטה ניגש אל התפוח ואוכל אותו.לאחר כמה שניות הוא גומר לאכול את התפוח. רטטה מודה לך שנתת לו אוכל.[/COLOR][/B]
-
[quote]אייס
האיש אומר לך" נראה שהדרך היחידיה שאפשר לעצור אותם היא להביס את מי שאחראי על כול זה.אני רואה שאתה מאמן פוקימונים אז אולי אתה תצליח להביס את האחראים על זה.בעיר שלנו בקושי יש מאמני פוקימונים והם חלשים מאוד.אני בטוח שתצליח בזה.האחראים על זה יושבים בידר הבקרה וצופים משם בקרבות האלו".[/quote]
''אני אייס איך קוראים לך?'' אחכה לתשובה ואז ארוץ לחדר הבקרה
-
[QUOTE=Brieza;1224806][COLOR="Blue"]
אתה מתקרב אל הרטטה המסכן. הרטטה חושב שאתה איום אך לאחר כמה שניות הוא נרגע ממך ונותן לך להתקרב אליו.אתה מחפש משהו בתיקך שישביע את רטטה. אתה מוצא תפוח אדום שהיה בתיק שלך. אתה מגיש את התפוח לרטטה.רטטה ניגש אל התפוח ואוכל אותו.לאחר כמה שניות הוא גומר לאכול את התפוח. רטטה מודה לך שנתת לו אוכל.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"חמוד" אומר לעצמי ואלטף את ראשו "תגיד, אתה יודע איך אוכל לצאת מכאן?" אשאל אותו בחיוך ואחכה לראות אם הוא יישתף פעולה.
-
[quote]סטיב
אתה לא מבין מה קורה מולך.אתה מחליט להתחבא במהירות במקום כולשהו כדי שלא תפגע.אתה רץ מהר ורואה מולך אבן גדולה שיכולה להגן עליך מפני הפצצות. לאחר 5 דקות מפסיקים להפצציץ את העיר ונשמע קול " תושבי העיר סאיינה. העיר הזאת הולכת להיחרב. שלנ מלא חיילים שלנו להפציץ את הכור הגרעיני.הפצצות היו רק הסחת דעת.אז בעוד מס' דקות כול מי שהיה בעיר ובמרחק 5ק''מ מהעיר ימות לו.אז תהנו מהמוות שלכם ".[/quote]
"צא זורואה!" אומר ואוציא את זורואה.לאחר מכן אגיד לזורואה:"זורואה-תשתמש ביכולת האשלייה שלך, תשתנה לצ'אריזארד ותעיף אותנו מכאן!"
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מוציא את זוראה מתוך קלף התפיסה שלך.זוראה משתמש במהירות ביכולת שלו אשליה-הוא הופך לצ'איזארד כפי שביקשת.אתה ופרקסרו עולים על צ'איזארד.צ'אריזארד מתחיל לעוף הכי מהר שהוא יכול למקום הכי רחוק מהעיר סאיינה.לאחר כמה דקות צ'איזארד מפסיק לעוף.אתה רואה פיצוץ ענק מתרחש בסאיינה ומוחק את העיר לגמרי. למזלך הדף של הפיצוץ לא מגיע אליכם.[/COLOR][/B]
אתה מלטף את ראשו של רטטה בנעימות רבה. רטטה אומר לך " רטט, רטט,רטט". אתה לא מבין מה הוא אמר לך.לאחר כמה שניות הפוקידע מתרגם לך את דברי הרטטה" מצטער בן אנוש אין לי מושג איך אפשר לצאת מפה.אבל אם תמשיך ללכת אתה תגיע לדינות המוות.מקום מסוכן מאוד.אה תודה רבה שנתת לי וכל עכשיו אני לא אגווע ברעב".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
האיש אומר לך " שמי אלריון". אתה ופלראון מתחילים לרוץ לכיוון חדר הבקרה כדי להביס את השליטים. לאחר כמה דקות של חיפושים אתה מוצא את חדר הבקרה. אתה פותח את הדלת ומולך רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]יושב על כסא.הוא רואה אותך ואומר לך " מה אתה עושה? אין כניסה פה לאנשים. טוב עכשיו העונש על זה שנכסת לפה הוא למות. אז תכונן למות ". האיש מוציא מתוך קלף התפיסה שלו את [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/135.png[/IMG] ג'ולטין.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Brieza;1224875][B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מוציא את זוראה מתוך קלף התפיסה שלך.זוראה משתמש במהירות ביכולת שלו אשליה-הוא הופך לצ'איזארד כפי שביקשת.אתה ופרקסרו עולים על צ'איזארד.צ'אריזארד מתחיל לעוף הכי מהר שהוא יכול למקום הכי רחוק מהעיר סאיינה.לאחר כמה דקות צ'איזארד מפסיק לעוף.אתה רואה פיצוץ ענק מתרחש בסאיינה ומוחק את העיר לגמרי. למזלך הדף של הפיצוץ לא מגיע אליכם.[/COLOR][/B]
אתה מלטף את ראשו של רטטה בנעימות רבה. רטטה אומר לך " רטט, רטט,רטט". אתה לא מבין מה הוא אמר לך.לאחר כמה שניות הפוקידע מתרגם לך את דברי הרטטה" מצטער בן אנוש אין לי מושג איך אפשר לצאת מפה.אבל אם תמשיך ללכת אתה תגיע לדינות המוות.מקום מסוכן מאוד.אה תודה רבה שנתת לי וכל עכשיו אני לא אגווע ברעב".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
האיש אומר לך " שמי אלריון". אתה ופלראון מתחילים לרוץ לכיוון חדר הבקרה כדי להביס את השליטים. לאחר כמה דקות של חיפושים אתה מוצא את חדר הבקרה. אתה פותח את הדלת ומולך רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]יושב על כסא.הוא רואה אותך ואומר לך " מה אתה עושה? אין כניסה פה לאנשים. טוב עכשיו העונש על זה שנכסת לפה הוא למות. אז תכונן למות ". האיש מוציא מתוך קלף התפיסה שלו את [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/135.png[/IMG] ג'ולטין.[/COLOR][/B][/QUOTE]
''פלאריון תהיה מוכן לקרב'' אגיד לפלאריון ואחכה שהאיש יתחיל
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה רואה שפלראון מוכן להילחם נגד גולטאן של האיש. האיש אומר לך " הקרב היה 1 על 1. .אם אתה תפסיד בקרב אתה תמות.דרגך אגב שמי קלאוס. מגיע לך לדעת מי האיש שיהרוג אותך. טוב ג'ולטאן תשלח מכת ברק חזקה אל פלורואן.". ג'ולטאן משתמש במכת ברק.ברק יוצא מגופו ועושה חור בתקרה ועף לשמיים.לאחר כמה שניות הברק חוזר לכינו של פלראון.פלראון מצליח להתחמק בזמן מן הברק של ג'ולטאן.[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אתה מוציא את זוראה מתוך קלף התפיסה שלך.זוראה משתמש במהירות ביכולת שלו אשליה-הוא הופך לצ'איזארד כפי שביקשת.אתה ופרקסרו עולים על צ'איזארד.צ'אריזארד מתחיל לעוף הכי מהר שהוא יכול למקום הכי רחוק מהעיר סאיינה.לאחר כמה דקות צ'איזארד מפסיק לעוף.אתה רואה פיצוץ ענק מתרחש בסאיינה ומוחק את העיר לגמרי. למזלך הדף של הפיצוץ לא מגיע אליכם.[/quote]
"פיו, הפיצוץ לא הגיע אלינו.." אומר ואגיד לזורואה:"תודה זורואה!" ואחזיר אותו לקלף התפיסה.אחר כך אמשיך בדרכי.
-
[QUOTE=Brieza][COLOR="Blue"]שיין
אתה מודה לפרופסור על הסברים ועל המידע שהוא נתן לך. אתה לוקח את קלף התפיסה שלך וואת הפוקידע ושם אותם בתיקך. הפרופסור אומר לך " המקום הכי קרוב למעבדה שלי הוא דינות המוות. זהו מקום מסוכן מאוד שיש בו הרבה פוקימונים מסוכנים מאוד שחיים בסביבה חולית.כדי להגיע לשם פשוט תלך ישר ובספו של דבר תגיע לדינות המוות"[/COLOR]
[/QUOTE]
אני שוב מודה לו ויוצא לדרכי, אני ממשיך ישר ואז עוצר. אני רוצה להוציא את איווי, אני מוציא אותו לאוויר ואז אומר לו בחייכנות:"שלום, אני עכשיו המאמן שלך, אני רוצה שתכנס לכאן בבקשה" ומראה לו את קלף התפיסה, ואז זורק אותו עליו.
-
[QUOTE=Brieza;1224806][COLOR="Blue"]ש
[B][COLOR="Red"]אנג'ל
קוא אומר לך " אני מאחל לך בהצלחה עם המסע שלך בכוכב וגם שתצליח למצוא תשובות על איך להחזיר את כדור הארץ למצבו הקודם.אם אני אמצא משהו בקשר לזה אז אני אודיע לך על זה מיד ". פרופסור קוא הולך לחדרו וגם השניים האחרים שהיו איתך במעבדה הם יוצאים מהמעבדה והולכים לדרכם.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
אצא מהמעבדה ואנסה לחשוב לאן ללכת.