-
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
אתה מתחיל לפקוד על צ'ארמיליון הממשיכה לישון לה בנעימים.
בינתיים סלופוק מתקרב אליה ושולח מפיו אקדח מים קטן ומרטיב את כולה לגמרי.לאחר מכן סלופוק מתקרב לאיטו לצ'ארמליון ופותח את פיו ומתחיל לנהום עליה בקול צורמני ומציק במיוחד.
למרות הנהמה שלו צ'ארמליון ממשיכה לישון.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="SeaGreen"][SIZE="1"]
ניק-
"לצערי לי אין מרפא כלשהו. אבל יש לך במרכז העיר מרכז" היא אומרת לך בחיוך עצוב ומלטפת את ראשו של רטטה "ואם תרצה ללכת לאי טורקו תיגש לדוכן שלהם בצד השני" היא מוסיפה ומכוונת אותך לדוכן המתאים.
שם אתה מגלה בחור גבוה ושזוף מאוד יושב בדוכן ומדבר בעוד פחות התלהבות מהבחורה הקודמת "יש לנו שיט יוקרה שעולה 850$, שיט בספינה המהירה שהיא 230$ ובספינה המסע שהיא עולה 50$ אבל אין בה חדרים והיא עוצרת בעוד חמישה מקומות לפני שהיא מגיעה לטורקו" הוא אומר לך בעודו משחק באייפון שלו.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226558][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
אתה מתחיל לפקוד על צ'ארמיליון הממשיכה לישון לה בנעימים.
בינתיים סלופוק מתקרב אליה ושולח מפיו אקדח מים קטן ומרטיב את כולה לגמרי.לאחר מכן סלופוק מתקרב לאיטו לצ'ארמליון ופותח את פיו ומתחיל לנהום עליה בקול צורמני ומציק במיוחד.
למרות הנהמה שלו צ'ארמליון ממשיכה לישון.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
][/QUOTE]
"את שמה לב למי את מפסידה צארמילין?קומי כבר !"אומר ביאוש רב
"אני אקנה לך מה שאת רוצה רק תקומי אנחנו לא הולכים להפסיד לסלופוק המטומטם הזה!"
-
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
באופן מפתיע ולא צפוי במיוחד צ'ארמליון ממשיכה לישון, אבל הקטע המוזר ביותר הוא שהסלופוק פשוט נשכב לידה ונרדם בעצמו כשראשו מושען על בטנה של צ'ארמיליון!
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226563][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
באופן מפתיע ולא צפוי במיוחד צ'ארמליון ממשיכה לישון, אבל הקטע המוזר ביותר הוא שהסלופוק פשוט נשכב לידה ונרדם בעצמו כשראשו מושען על בטנה של צ'ארמיליון!
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"אה הא,אני מבין אותך סלופוק"אומר בזמן שחיוך גדול נמרח על פניי.
"טוב נו אם כבר אז כבר "אומר בזמן שאני זורק פוכדור.
-
אתה מוציא פוקדור ריק מהתיק שלך ומשליח אותו לכיוון סלופוק. אבל בדיוק שנייה לפני שהוא פוגע בו צ'ארמליון מתעוררת וחוסמת בטעות את הדרך של הפוקדור שלך ומעיפה אותו הצידה.
צ'ארמיליון מסתובבת אליך עם מבט כועס ושולחת על רגליך גחלת קטנה ונוהמת בקול עצבני במיוחד.
אתה מחייך בנבוכות ומתחיל לצחקק לעצמך. לפתע סלופוק מתעורר ומסתכל עליכם עם מבטו המטופש ומסב את ראשו אחורה וממשיך לכלת.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226567][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתה מוציא פוקדור ריק מהתיק שלך ומשליח אותו לכיוון סלופוק. אבל בדיוק שנייה לפני שהוא פוגע בו צ'ארמליון מתעוררת וחוסמת בטעות את הדרך של הפוקדור שלך ומעיפה אותו הצידה.
צ'ארמיליון מסתובבת אליך עם מבט כועס ושולחת על רגליך גחלת קטנה ונוהמת בקול עצבני במיוחד.
אתה מחייך בנבוכות ומתחיל לצחקק לעצמך. לפתע סלופוק מתעורר ומסתכל עליכם עם מבטו המטופש ומסב את ראשו אחורה וממשיך לכלת.
אני שונא אותך !
------------------------
"עכשיו את מתעוררת ?טוב תשתמשי בהסתערות אש על סלופוק ואז תעברי לזעם"אומר .
-
צ'ארמליון נושפת בתסכול כמה להבות קטנות מפיה ואז היא קופצת במקום וכדור אש ענקי עוטף אותה והיא יוצאת במהירות לעברו של סלופוק, שאינו מספיק להגיב והיא פוגעת בו ישירות עם המתקפה והוא מוטח אחורנית.
צ'ארמליון ממהרת ומתחילה לחבוט ולבעוט בזעם בגופו של סלופוק המסתכל באדישות למרחקים בזמן שצ'ארמליון חובטת בו ומצידו הוא רק מסובב את ראשו לכיוונה ושולח אקדח מים קטן מפיו ופוגע בה ישירות בפרצוף.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226579][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
צ'ארמליון נושפת בתסכול כמה להבות קטנות מפיה ואז היא קופצת במקום וכדור אש ענקי עוטף אותה והיא יוצאת במהירות לעברו של סלופוק, שאינו מספיק להגיב והיא פוגעת בו ישירות עם המתקפה והוא מוטח אחורנית.
צ'ארמליון ממהרת ומתחילה לחבוט ולבעוט בזעם בגופו של סלופוק המסתכל באדישות למרחקים בזמן שצ'ארמליון חובטת בו ומצידו הוא רק מסובב את ראשו לכיוונה ושולח אקדח מים קטן מפיו ופוגע בה ישירות בפרצוף.
"צארמיליון עצרי "אומר בזמן שהתקרב אל סלופוק התכופף הסתכל אליו ואזרוק פוכדור ישירות עליו.
-
אתה עוצר את צ'ארמליון ומסתכל ישירות על סלופוק המחזיר לך פרצוף מטופש ומתחיל לפהק קצת וללעוס משהו באחורי פיו.
אתה מרים את הפוקדור ומניח את הפוקדור ישירות על פרצופו וסלופוק נבלע לתוך הפוקדור ונכלא בתוכו.
סלופוק נלכד.
צ'ארמליון מסתכלת עליך ואז על הפוקדור ומתחילה לצחקק על השותף החדש שלך.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226588][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתה עוצר את צ'ארמליון ומסתכל ישירות על סלופוק המחזיר לך פרצוף מטופש ומתחיל לפהק קצת וללעוס משהו באחורי פיו.
אתה מרים את הפוקדור ומניח את הפוקדור ישירות על פרצופו וסלופוק נבלע לתוך הפוקדור ונכלא בתוכו.
סלופוק נלכד.
צ'ארמליון מסתכלת עליך ואז על הפוקדור ומתחילה לצחקק על השותף החדש שלך.
"כן ידעתי שזה יעבוד הוא עצלן אני עצלן הוא אידיוט אני מטומטם אנחנו צריכים לעבוד יחד בשביל להצליח"אומר בגאווה.
"טוב צארמיליון עכשיו צריך למצוא מישהו שיעביר אותו לאי הבא בזול"אומר ואתחיל ללכת חזרה למקום ממנו באתי.
-
אתה וצ'ארמליון מתחילים ללכת חזור לכיוון העיר ואחרי רבע שעה אתה מוצא את עצמך שוב בעיר השוממת.
אתה מסתכל סביב וקולט ביניין הנראה יחסית חדש ולבן ושם רשום עליו '[I] מנהל הרציף'[/I] בגדול ומתחתיו גם שלט קטן יותר של [I]'מכירת כרטיסים' [/I]. אתה מבחין גם בעשרות אנשים נכנסים ויוצאים משם עם כרטיסים בידיהם.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226605][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתה וצ'ארמליון מתחילים ללכת חזור לכיוון העיר ואחרי רבע שעה אתה מוצא את עצמך שוב בעיר השוממת.
אתה מסתכל סביב וקולט ביניין הנראה יחסית חדש ולבן ושם רשום עליו '[I] מנהל הרציף'[/I] בגדול ומתחתיו גם שלט קטן יותר של [I]'מכירת כרטיסים' [/I]. אתה מבחין גם בעשרות אנשים נכנסים ויוצאים משם עם כרטיסים בידיהם.
"אני חושב שזה כאן" אומר לצארמיליון"טוב אז נכנסים ?"אשאל בזמן שאני נכנס לביניין.
-
[quote=Ritsuka Kun;1226283]
[COLOR=red][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה משחרר את ראלטס מהפוקדור שלו ומשתגר בשקט ליד קורפיש ומתחיל לזהור בכחול בהיר וחזק וקורפיש נפגע מכוח בלתי נראה המטיח אותו בעצמה בחול. קורפיש המופתע קם על רגליו ושולח את אחד מהצבטות שלו ומשם שולח עשרות בועות כתומות המתנפצות על גופו של ראלטס הקטן. קורפיש לא מוותר ומשתמש באחיזת צבת על ראשו של ראלטס בעוצמה אדירה ומטיח אותו אחורנית בכוח אדיר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"'שימה ראלטס, אל תוותר אתה יותר טוב ממנו! השתמש בהתחמקות צללים, ולאחר מכן בילבול נוסף!" אני פוקד עליו.
-
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
אתה נכנס יחד עם צ'ארמליון לתוך הבניין ומגיע ללובי גדול ומאוד נקי. בכל הלובי מפוזרים דוכנים של מכירות לכרטיסי שיט לכמעט כל האיים במחוז.
כל אחד מפרסם את האי שלו וכמובן מקומות פנאי מאי ודילים ומבצעים חד פעמיים לשיט כזה או אחר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"][SIZE="1"]תומאס-
שיאמה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ראלטס למרות הפגיעה החזקה מקורפיש נהפך לשחור סגלגל ונוזל ללא כלום נעלם קליל באוויר.
אתה מסתכל מופתע ומחפש בעצמך את ראלטס ולפתע כוח אדיר מעיף את קורפיש מהאדמה וממטיס אותו לאוויר.
אתה מבחין בראלטס העולה מתוך הצל של קורפיש על החול ומתחיל לזהור בכוחל בהיר וכך גם קורפיש המתחיל להכות את עצמו באוויר ולבסוף הבילבול של ראלטס מפסיק לפעול וקורפיש נופל מגובה רב ומתרסק באדמת החוף.
אחרי שהעננת חול מתעופפת אתה מבחין שקורפיש עדיין עומד והוא שולח מתקפת בועות לעברו של ראלטס.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226614][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
אתה נכנס יחד עם צ'ארמליון לתוך הבניין ומגיע ללובי גדול ומאוד נקי. בכל הלובי מפוזרים דוכנים של מכירות לכרטיסי שיט לכמעט כל האיים במחוז.
כל אחד מפרסם את האי שלו וכמובן מקומות פנאי מאי ודילים ומבצעים חד פעמיים לשיט כזה או אחר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
][/QUOTE]
אחייך חיוך רחב, אעצום עיניים, אצביע קדימה ,אסתובב כמה פעמים אעצור ואראה מה הדוכן הקרוב ביותר לכיוון שהצבעתי עליו.