אוקיי,אני הוספתי אותך לרשימת המשתתפים ;)
יש עוד שרוצים להירשם לטורניר?
ההרשמה תיסגר בשעה 19:30 גג 20:00,אני מודיע לכם מראש =d
Printable View
אוקיי,אני הוספתי אותך לרשימת המשתתפים ;)
יש עוד שרוצים להירשם לטורניר?
ההרשמה תיסגר בשעה 19:30 גג 20:00,אני מודיע לכם מראש =d
[quote=הקפסולוקאי;1227946][COLOR=red][SIZE=3][U][B]הקפצה חשובה:[/B][/U][/SIZE][/COLOR]
[B]אוקיי בגלל שנגמר ראש השנה,נגמר החופש,נגמר החג ובכללי כל המשתמשים עכשיו חזרו פחות או יותר לפעילות הרגילה שלהם(בגלל ששמתי לב שבפורום יש הרבה דתיים..) אז החלטתי לתת לכם הזדמנות נוספת להירשם,ההרשמה כנראה תיסגר היום בסביבות הערב עד לילה,וכל המשתתפים בטורניר יקבלו עידכונים בקשר לתחרות,רשימה של מי נגד מי,כמה נגד כמה וכל הפרטים הקטנים למיניהם :)[/B]
[U][B]בכל מקרה אני מאחל לכל המשתתפים בהצלחה בטורניר,והמשך שבוע טוב![/B][/U][/quote]
אין לך רשות לעשות דאבל פוסט.
הייתה יכול לערוך את ההודעה הראשית או לחכות שמישהו יגיב ואז לכתוב את מה שאתה רוצה.
הפעם אני מוותר על זה, אבל עוד עברה על החוקים והנושא ינעל.
[QUOTE=stm;1228080]אין לך רשות לעשות דאבל פוסט.
הייתה יכול לערוך את ההודעה הראשית או לחכות שמישהו יגיב ואז לכתוב את מה שאתה רוצה.
הפעם אני מוותר על זה, אבל עוד עברה על החוקים והנושא ינעל.[/QUOTE]
ואתה חושב שזה היה מספיק מודגש אם הייתי עורך את ההודעה הראשית?
לא היו שמים לב..
ואני לא חושב שמישהו היה מגיב כי הנושא היה בעמוד די רחוק..
אבל אני לא חושב שיש סיבה כלשהיא שהנושא יינעל כי הטורניר מתחיל בזמן הקרוב =)
שם בפורום: talkadosh
שם במשחק: darktal
קבוצה: אחידים
טל,נרשמת ברגעים אלו ;)
מעכשיו,כפי שאמרתי,ההרשמה סגורה!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[CENTER][IMG]http://s3.amazonaws.com/kidzworld_photo/images/2011810/f4878fe7-335d-470c-8132-93866361ce92/gallery_Pok%C3%A9mon_World_Championships_Gallery2.jpg[/IMG][/CENTER]
[CENTER][U][B][SIZE=3]טורניר Pokemon Online 2011 הרשמי של myForum![/SIZE][/B][/U]
[U][B]כל המשתתפים חובה עליכם לקרוא את ההודעה הזאתי על מנת לקבל פרטים על מה שהולך להתרחש,מתי,איפה וכ'ו..[/B][/U][/CENTER]
[CENTER][U][B][SIZE=3][COLOR=red]מתי הטורניר?[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
התחלת הטורניר תיהיה מחר,[U][B]אבל[/B][/U] זוגות/אנשים שלא יוכלו להשתתף בקרב שלהם בשעה שניתנה להם,יוכלו לדחות [U][B]לפני[/B][/U] הקרב שלהם ולהודיע לי בפרטי שהם לא יוכלו להשתתף ואם הם יוכלו להשתתף קצת יותר מאוחר אז אני אוותר להם הפעם ואנסה לדחות להם את הקרב לשעה [U][B]קצת[/B][/U] יותר מאוחרת ואם בכלל כל היום הם לא יכולים אני ידחה להם את זה למחרת,רק במקרים מיוחדים אני דוחה ליומיים,יותר מזה נחשב [U][B]הברזה מהטורניר/יציאה רשמית[/B][/U] מהטורניר תלוי בהתאם למצב שאליו נקלע הבן אדם. [/CENTER]
[CENTER][U][B][SIZE=3][COLOR=red]באיזה צורה הולך להתרחש הטורניר?[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
אני הולך לקחת 2 אנשים שנלחמים אחד נגד השני(אתם תקבלו פרטים מי נגד מי בטבלת המשתתפים שבסוף ההודעה),לתת להם שעה מסויימת שבה הם יעשו את קרב הטורניר שלהם.
המתחרים יעשו שלושה קרבות,על מנת לנצח הם יצטרכו לנצח 2 קרבות מתוך השלושה(מה שאומר שאם נגיד כל אחד קיבל ניצחון אחד,הקרב השלישי ייקבע לכם את הניצחון ומי יעלה להמשך הטורניר).
לכל זוג אני אקדיש בסביבות החצי שעה בשביל שהם יוכלו לגמור את הקרבות שלהם כמו שצריך.
מה שאומר שמשהו כמו כל שעה-שעה וחצי זוג אחר יצטרך להיכנס לשרת של הטורניר ולהתחרות.[/CENTER]
[CENTER][U][B][SIZE=3][COLOR=red]כמה דברים חשובים שכדאי לכם לדעת..[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
בגלל שאני לא רוצה שאנשים יכנסו לקרבות של אנשים אחרים בזמן של הקרב של המתחרים ויפריעו למשתתפים/יעזרו להם או ידברו איתם ויהרסו להם את הריכוז,ואני יודע שאתם מאד תרצו לראות את הקרבות,אני הולך לפצות אותכם ולהקליט כל קרב שהולך להתבצע בטורניר,להעלות אותו לאתר אינטרנט ובו תוכלו לראות את הקרבות של המשתתפים בטורניר!(אתם לא חייבים להשתתף בטורניר בשביל לראות את הקרבות,גם גולשים בפורום מוזמנים לראות,אני אפרסם את הקרבות באשכול!) [/CENTER]
[CENTER][U][B][SIZE=3][COLOR=red]טבלת המתמודדים בתחרות(מי נגד מי):[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/hmntcrwddmzz.png[/IMG]
[SIZE=1][B]על מנת לראות את התמונה בגודל מלא,לחצו עלייה דאבל קליק.[/B][/SIZE]
[B]הקרבות של סיבוב ראשון מוצגות להלן,לאחר מכן המנצחים של הקרבות הראשונים יהיו כמול למשתתפים בסיבוב השני,המנצחים בסיבוב השני יעלו לחצי הגמר,והמנצחים בחצי הגמר יתמודדו בגמר.[/B]
[B]וקרב נוסף להנאה ביני לבין המנצח בטורניר :)[/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B][U]הערות..[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][U]כל המשתתפים צריכים לאשר שהם קראו את כל הפרטים החשובים באשכול ולאשר הגעה לטורניר![/U][/B]
אם יש לכם שאלות,אתם לא הבנתם משהו,או אתם מתעניינים לשאול משהו,אתם מוזמנים לשאול בפרטי או כאן באשכול :)[/CENTER]
[CENTER]וזהו בסה"כ,מקווה שאתם הבנתם איך הולך,הטורניר הרשמי של myForum מתחיל! :][/CENTER]
רגע יש אנשים שעלו לסיבוב השני למה?
ובאיזה שעה הטורניר לא כתבת.?
[quote=טוביאיתי1;1228168]רגע יש אנשים שעלו לסיבוב השני למה?
ובאיזה שעה הטורניר לא כתבת.?[/quote]
אם היית קורא הכל היית מבין באיזה שעה.. תקרא הכל,אני לא חוזר על זה,רשמתי רק פרטים חשובים לא סתם חפרתי לך 100 משפטים בלי משמעות..
אם אתה קראת הכל ולא הבנת אני יעזור לך בפרטי,בכיף :)
כינוי בפורום: DIA
כינוי במשחק:Lest
טורניר:שנייהם.
עריכה:לא משנה, ההרשמה סגורה.
אני מאשר שקראתי את כל הפרטים החשובים.
[QUOTE=Dia;1228173]כינוי בפורום: DIA
עריכה:לא משנה, ההרשמה סגורה.[/QUOTE]
אני ממש מצטער אבל ההרשמה כבר נסגרה,איחרת את המועד :[
אבל אל תדאג,בעוד שבוע/שבועיים(זה יוצא בחופש של סוכות כנראה) נעשה טורניר מס' 2 ותוכל להירשם אליו :)
[QUOTE=The BIG BANG;1228201]אני מאשר שקראתי את כל הפרטים החשובים.[/QUOTE]
מעולה,שמח שאתה מאשר את ההשתתפות :)
אני על בטוח משתתף.
ומאשר שקראתי את הפרטים החשובים.
[QUOTE=talkadosh;1228218]אני על בטוח משתתף.
ומאשר שקראתי את הפרטים החשובים.[/QUOTE]
מעולה ;)
[B][COLOR="Red"]דרך אגב,עידכון חשוב:[/COLOR][/B]
בגלל שScizor-X(yonatan21) שהיה אמור להילחם מחר נגד tal(ttrrtte) בלחץ של לימודים ולא יכול [B]להשתתף,אנחנו נותנים מקום נוסף להרשמה,אז Dia אתה עדיין יכול להירשם אם אתה רוצה,או כל אחד אחר.
אם לא נמצא לו מחליף,אני אביא מחליף משלי :) [/B]
כינוי בפורום: DIA
[QUOTE=Dia;1228234]כינוי בפורום: DIA
טורניר:שנייהם.[/QUOTE]
אוקי Dia,הוספתי אותך לרשימת המשתתפים ואתה במקום yonatan21 :)
הרשימת משתתפים עכשיו תתעדכן ואתה תראה נגד מי אתה(בהודעה הראשית)
דרך אגב אחרי שאתה קורא את כל הפרטים על הטורניר בהודעה הראשית,תאשר הגעה. :)
אישור