-
[QUOTE]Vanguard
*אתה רצית אותה לא?
הלנה מתעלמת ממך,אתה רואה שהשד מוביל אתכם לממלכת השמיים,ששמה יש שני כפרים,כפר הרוחות וכפר החשמל ששמה נמצאת המטרה שלכם,מרכז האימונים של מכשפי החשמל.
אתה מגיעים במהירות למרכז האימונים ואתה רואה שני מכשפי חשמל,אחד גבוה עם עיניים כחולות ושיער שחור והשני דומה לו רק עם שיער כתום נלחמים זה בזה,אתה רואה שהלנה מסתכלת בהערצה על המכשף בעל השיער השחור.[/QUOTE]
*לא היה לי אכפת..
"את מכירה את המכשף עם השיער השחור?" אשאל את הלנה.
-
[B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]*תגיד אתה רוצה שבמשחק הזה אתה והיא תהיו זוג?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הלנה אומרת לך:"אם אתה לא מכיר אותו אתה די טיפש,זהו סטורם,מכשף החשמל הכי חזק בכול המחוז הזה,הוא אחד היחידים שיכול להשתמש בכישוף סופת ברקים במלוא הכוח,והוא מבוגר ממני רק בשנה אחת,אז יש מצב שהוא יסכים לי[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה מסתכל בשמיים ורואה שאין עף ענן אחד אפילו.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]רשום,תגיב להתחלה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Astral;1248764][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Noamt9[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הסנסיי מחייך ואומר לך בקולו הקר אך הטוב:"אתה פה בגלל שנבחרת להיות תלמיד שלי גולד הצעיר,סטן ואתה תהיו שותפים ביחד לאימונים,ואם תרצו תהיו גם שותפים אחרי זה,המבחן הראשון שלכם מתחיל עכשיו" אתה רואה שסטן הופך להיות גוש קרח,הסנסיי אומר לך:"אתה צריך לשבור את הקרח ולהציל את סטן לפני שהוא יוקפא למוות".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה לך סנסיי, אני לא אאכזב אותך!" אומר לו ואוסיף "רגע מה אמרת?! סטן עומד להפוך לגוש קרח?! אמממ.. איזה קלף אני צריך.... אהה כן!" אוציא מהחפיסה קלף יסוד- שליטה בקרח. 'אני מקווה שזה יעבוד!' אחשוב לעצמי בהיסוס, "קלף יסוד, שליטה בקרח! קרח תעצור ותימס!" אפעיל את הקלף ואקווה שמהלך זה יעבוד.
-
[QUOTE]Vanguard
*תגיד אתה רוצה שבמשחק הזה אתה והיא תהיו זוג?
הלנה אומרת לך:"אם אתה לא מכיר אותו אתה די טיפש,זהו סטורם,מכשף החשמל הכי חזק בכול המחוז הזה,הוא אחד היחידים שיכול להשתמש בכישוף סופת ברקים במלוא הכוח,והוא מבוגר ממני רק בשנה אחת,אז יש מצב שהוא יסכים לי"אתה מסתכל בשמיים ורואה שאין עף ענן אחד אפילו.[/QUOTE]
*אם נגיע למצב של you know what סבבה!
"מה זאת אומרת יסכים לך?מה את רוצה לצאת איתו?כי הוא נראה ממש לא בליגה שלך." אומר להלנה ואסתכל בשנאה לגבי סטורם.
-
[B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]סטורם שולח אל יריבו גל ברקים חזק מאוד ומנטרל אותו,הוא מתקרב אל השד ואומר לו:"הבנת לסנסיי שני תלמידים חדשים אני רואה" הוא מסתכל עליך ואתה רואה משהו מוזר בעיניים שלו,משהו שאומר שלא כדאי לסמוך עליו,אתה רואה אותו מחליף במהירות את המבט שלו לכיוונה של הלנה ואומר:"סופסוף הבאת משהו מעניין ספרקי" השדון מלמל:"אני שונא שהוא קורא לי ככה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Noamt9[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה משתמש בשליטה על הקרח,אתה רואה שהקרח מתחיל לזוז,הסנסיי אומר לך:"שליטה בקרח זה לחש שנותן חיים במה שאתה שולט,נסה לשבור את הקרח" אתה רואה סטן תקוע עם מבט די מופתע.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Astral;1248793][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Noamt9[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה משתמש בשליטה על הקרח,אתה רואה שהקרח מתחיל לזוז,הסנסיי אומר לך:"שליטה בקרח זה לחש שנותן חיים במה שאתה שולט,נסה לשבור את הקרח" אתה רואה סטן תקוע עם מבט די מופתע.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"איך בדיוק אני אמור לשבור אותו סנסיי?" אשאל אותו ואחשוב 'אש תעזור.. אבל אין פה בסביבה, אולי אנסה לתת אגרוף וזהו..'. אתקרב אל הגוש קרח שמכסה את סטן ואתן אגרוף חזק על הקרח.
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Noamt9[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה נותן אגרוף אחד והקרח מתחיל להישבר,אתה נותן לו שוב ושוב אגרופים חזקים ובסוף הקרח מתפורר,אתה נותן עוד אגרוף אך זה פוגע בסטן,הוא אומר לך:"אוקיי עכשיו אנחנו שווים" אתה שומע את הסנסיי אומר לך:"אוקיי עכשיו השלב השני של המבחן מתחיל" אתה רואה ששברי הקרח הופכים להיות שריון קרב.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Astral;1248802][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Noamt9[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה נותן אגרוף אחד והקרח מתחיל להישבר,אתה נותן לו שוב ושוב אגרופים חזקים ובסוף הקרח מתפורר,אתה נותן עוד אגרוף אך זה פוגע בסטן,הוא אומר לך:"אוקיי עכשיו אנחנו שווים" אתה שומע את הסנסיי אומר לך:"אוקיי עכשיו השלב השני של המבחן מתחיל" אתה רואה ששברי הקרח הופכים להיות שריון קרב.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אצחק ואומר לסטן "מצטער חבר". "אוקי אני מכון לשלב השני!" אסתכל על השריון מקרח ואחשוב ' מה נעשה עכשיו...יש לי!', "קלף יסוד!, חררררבבב קקרררחחח!" אצור חרב מקרח ואתחיל לתקוף את השיריון.
-
[QUOTE]Vanguard
סטורם שולח אל יריבו גל ברקים חזק מאוד ומנטרל אותו,הוא מתקרב אל השד ואומר לו:"הבנת לסנסיי שני תלמידים חדשים אני רואה" הוא מסתכל עליך ואתה רואה משהו מוזר בעיניים שלו,משהו שאומר שלא כדאי לסמוך עליו,אתה רואה אותו מחליף במהירות את המבט שלו לכיוונה של הלנה ואומר:"סופסוף הבאת משהו מעניין ספרקי" השדון מלמל:"אני שונא שהוא קורא לי ככה".[/QUOTE]
"ואני שונא אותו בכללי." אמלמל לעצמי ואסתכל עליו בשנאת אימים.לאחר מכן אגיד לשדון:"לאן הולכים עכשיו?"
-
[QUOTE=Astral;1248683]רשום
[u][b][size=3]התחלה:[/size][/b][/u]
יצאת מביתך,אתה רואה מין שד ביסוד שלך,הוא אומר לך:"הסנסיי מחכה לך בדוג'ו בכפר" בוא איתי,אתה רואה שהוא טיפה מפחיד ואתה לא יודע אם כדאי לסמוך עליו או לא.[/QUOTE]
אלך איתו בחשדנות ואהיה מוכן אם ינסה לתקוף אותי.
-
שם משתמש- Tigraro
שם במשחק- ג'ייק סטורם
גיל במשחק- 19
סוג מכשף- רוח
חפיסה:
לחשים דרגה 1:
סילון רוחות-גורם למשתמש בו לירות אנרגית רוח חזקה במיוחד שתהדוף את יריבו.
הדף רוח-גורם למשתמש בו לקבל הגנה מפני התקפות אחרות.
שליטה ברוחות-גורם למשתמש בו שליטה מוחלטת על רוחות.
כסף-500
רמת קסם-1 0\3
הערות:
-
[B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]השדון אומר לך:"אתה צריך ללכת לדוג'ו,ורק שתדע לא כדאי שתגיד את זה למאסטר בפנים שאתה שונא את [B]הבן [/B]שלו" אתה מסתכל על סטורם מדבר עם הלנה,אתה רואה שהיא מאוד מתרשמת מכישופי החשמל שהוא מדגים לה,אתה רואה את הנער שדומה לו מסתכל עליו בכעס ושנאה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*אין לך חרב קרח עדיין ואם אתה לא יודע אתה שולף קלף אקראי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שולף קלף "סילון מים" הסילון נוצר דרך הקלף ופוגע בשריון הקרח,שריון הקרח מתחיל להינמס,הסאנסיי מסביר לך:"המים שאתה משתמש בהם חמים יותר משריון הקרח ולכן את ממיס אותו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה הולך אחרי שד האש,הוא אומר לך:"הדרך אל כפר הלהבות בהר הגעש ארוכה מאוד,לכן אני אשתמש בלחש מעביר אם לא אכפת לך" הוא מבצע קלף שמעביר אותך ואותו דרך כדור אש לאזור הררי,אתה רואה דוג'ו קטן למיומנות אש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]תגיב להתחלה[/FONT][/COLOR]
-
[quote=Astral;1248683][U][B][SIZE=3]התחלה:[/SIZE][/B][/U]
יצאת מביתך,אתה רואה מין שד ביסוד שלך,הוא אומר לך:"הסנסיי מחכה לך בדוג'ו בכפר" בוא איתי,אתה רואה שהוא טיפה מפחיד ואתה לא יודע אם כדאי לסמוך עליו או לא.[/quote]
'אני מניח שאני יכול לסמוך עליו' אחזיק בקלפיי במקום שאוכל לשלוף במהירות ואלך בעקבותיו בחפזון לפגוש את הסנסיי
-
[QUOTE=Astral;1248774][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]*אתה רצית אותה לא?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הלנה מתעלמת ממך,אתה רואה שהשד מוביל אתכם לממלכת השמיים,ששמה יש שני כפרים,כפר הרוחות וכפר החשמל ששמה נמצאת המטרה שלכם,מרכז האימונים של מכשפי החשמל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה מגיעים במהירות למרכז האימונים ואתה רואה שני מכשפי חשמל,אחד גבוה עם עיניים כחולות ושיער שחור והשני דומה לו רק עם שיער כתום נלחמים זה בזה,אתה רואה שהלנה מסתכלת בהערצה על המכשף בעל השיער השחור.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=#ffcc00][/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Totodial[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה עוקב במהירות אחרי השד המסתורי,הוא מוביל אותך לבית עץ קטן מאוד שנמצא מעל עץ די גדול,הוא אומר לך:"המטרה שלך נמצאת למעלה,להתראות" והוא נעלם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני יעלה למעלה ואחשוב תוך כדי 'מעניין מה יהיה שם?'
-
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה רואה שהוא מוביל אותך לממלכת השמיים,לכפר הרוחות,אתה רואה נשר אדיר מימדים,השד אומר לך:"הנשר שייך למאסטר,תרכב עליו ואתה תגיע לדוג'ו שלו,שנמצא גבוה יותר מהכפר" אתה מסתכל על השמיים ורואה עוד קבוצת עננים קטנה יותר מהכפר שבו אתה נמצא עכשיו.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=#808080][/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Totodial[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה עולה למעלה ואתה רואה בתוך בקתת העץ שני מכשפי טבע כמוך נלחמים זה בזה בעזרת מפלצות דמויות עץ רק קטנות יותר,אתה רואה שהן נראות מרושעות יותר,אתה שומע איש זקן אומר:"העצונים שלך די עצלנים,אם העצון שלי היה נלחם הוא היה משמיד בקלות את שלכם".[/FONT][/COLOR]