[QUOTE=The Flupy;1250088]אולי במקום לשאול מישהו שרוצה לנהל את הפורום תשאלו את המנהלים ?[/QUOTE]
הוא שאל בכללי,אני רק הוכחתי לכם שאין לכם טיעונים משכנעים למה. ואני באמת רוצה לנהל את הפורום, אבל זה לא קשור לזה ואני אל המחליט פה.
Printable View
[QUOTE=The Flupy;1250088]אולי במקום לשאול מישהו שרוצה לנהל את הפורום תשאלו את המנהלים ?[/QUOTE]
הוא שאל בכללי,אני רק הוכחתי לכם שאין לכם טיעונים משכנעים למה. ואני באמת רוצה לנהל את הפורום, אבל זה לא קשור לזה ואני אל המחליט פה.
[quote=Machine X;1250093]הוא שאל בכללי,אני רק הוכחתי לכם שאין לכם טיעונים משכנעים למה. ואני באמת רוצה לנהל את הפורום, אבל זה לא קשור לזה ואני אל המחליט פה.[/quote]
האמת ששאלתי בכדי שמישהו מההנהלה הגבוהה יענה לי :sorry:
תסתכל על זה-
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=36641[/URL]
אם וזה היה מנוסח ככה השרשורים שלכם, זה היה הרבה יותר טוב ולא ספאמי.
מה הקטע בניהול פורום שרשורים?
מה תעשה כשתהפוך למנהל?
חוץ מלקבוע חוקים- כלום.
פשוט אתה עושה את זה כדיל קבל יותר הודעות והטבות, לפורום עצמו זה לא יעזור.
[quote=sandslash;1250152]מה הקטע בניהול פורום שרשורים?
מה תעשה כשתהפוך למנהל?
חוץ מלקבוע חוקים- כלום.
פשוט אתה עושה את זה כדיל קבל יותר הודעות והטבות, לפורום עצמו זה לא יעזור.[/quote]
מה קשור?
אם אתה אומר את זה ככה סימן שאתה לא מבין דברים.
כל מיני אשכולות שיפעילו את הפורום של השרשורים, לתת אזהרות לעוברים על החוק, לחוקק חוקים, להוריד חוקים ועוד.
וזה לא קשור למטרת האשכול, האשכול דן בחוקים, לא במנהלים.
[SIZE=3]רק נפתח הפורום ואתם מיד חושבים על ניהול! [B]שכחתם שזה רק ניסיון![/B][/SIZE]
[QUOTE=Alon :P_hanpy;1250151]האמת ששאלתי בכדי שמישהו מההנהלה הגבוהה יענה לי :sorry:
תסתכל על זה-
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=36641[/URL]
אם וזה היה מנוסח ככה השרשורים שלכם, זה היה הרבה יותר טוב ולא ספאמי.[/QUOTE]
שרשורים לא אמורים להיות כאלה,אחרת אל היו פותחים לזה פורום והיו אמורים לנו לפתוח בספרות. וכשתבין קצת מה זה אז תבוא ותגיד שזה ספאם ולא טוב.
[QUOTE=Machine X;1250350]שרשורים לא אמורים להיות כאלה,אחרת אל היו פותחים לזה פורום והיו אמורים לנו לפתוח בספרות. וכשתבין קצת מה זה אז תבוא ותגיד שזה ספאם ולא טוב.[/QUOTE]
יואב אתה צודק, תגיד אלון אתה בכלל השתתפת בשרשור אי פעם שאתה מדבר ככה? תפרסם הודעה באשכול חיפוש משרשרים, תפתח שרשור עם מישהו, תתנסה בזה ואז תגיד אם זה ספאם או לא
[quote=גרסררה;1250352]יואב אתה צודק, תגיד אלון אתה בכלל השתתפת בשרשור אי פעם שאתה מדבר ככה? תפרסם הודעה באשכול חיפוש משרשרים, תפתח שרשור עם מישהו, תתנסה בזה ואז תגיד אם זה ספאם או לא[/quote]
אני לא צריך אפילו לנסות.
אל תחשבו שאני היחיד, ראיתם מה חשב מי שהצביע בסקר.
הרוב היו "נגד" ו"נמנע".
ואם תסתכל הרוב אמרו שזה ספאם, אז אל תאשים אותי בלבד.
אין טיפת השקעה בשרשורים שלכם!.
[QUOTE=Alon :P_hanpy;1250406]אני לא צריך אפילו לנסות.
אל תחשבו שאני היחיד, ראיתם מה חשב מי שהצביע בסקר.
הרוב היו "נגד" ו"נמנע".
ואם תסתכל הרוב אמרו שזה ספאם, אז אל תאשים אותי בלבד.
אין טיפת השקעה בשרשורים שלכם!.[/QUOTE]
אה,אתה כן צריך,כי אתה לא משמ מבין את הסטנדרטים של שרשור.
באמת?
זה כמו להיות זוג שה"מים, רק שאת התגובות שלך אתה כותב בגוף ראשון.
ושה"מ נותן תגובה לשה"מ השני.. אתה בעצמך אמרת שזה כמו שילוב של סיפור ומ"ת, ובשניהם אני טוב ויודע. אז כן, אני כן מבין.
אם והייתה לכם טיפה של השקעה, ולא 3 תגובות כל פעם, אולי אב לאולי זה היה עוד מתקבל על הדעת.
אם זה אמור להיות מ"ת,
למה זה רק לשניים? תרחיבו את זה, רציתם שהמשתמשים יהיו לא?
אם זה אמור להיות סיפור,
למה אתם לא משקיעים בכלל? 3-4 שורות ונגמרת התגובה.
[b]אני עדיין לא רואה תגובה של מישהו מההנהלה הגבוהה..[/b]
[b]כלכך קשה לדניס/ארווין/עמית להגיב?..[/b]
[b][size=3]הנושא עומד כבר קרוב לשבוע, ואף תגובה רצינית של "לא יהיה/כן יהיה" לא הייתה.[/size][/b]
[QUOTE=Alon :P_hanpy;1250576]באמת?
זה כמו להיות זוג שה"מים, רק שאת התגובות שלך אתה כותב בגוף ראשון.
ושה"מ נותן תגובה לשה"מ השני.. אתה בעצמך אמרת שזה כמו שילוב של סיפור ומ"ת, ובשניהם אני טוב ויודע. אז כן, אני כן מבין.
אם והייתה לכם טיפה של השקעה, ולא 3 תגובות כל פעם, אולי אב לאולי זה היה עוד מתקבל על הדעת.
אם זה אמור להיות מ"ת,
למה זה רק לשניים? תרחיבו את זה, רציתם שהמשתמשים יהיו לא?
אם זה אמור להיות סיפור,
למה אתם לא משקיעים בכלל? 3-4 שורות ונגמרת התגובה.
[b]אני עדיין לא רואה תגובה של מישהו מההנהלה הגבוהה..[/b]
[b]כלכך קשה לדניס/ארווין/עמית להגיב?..[/b]
[b][size=3]הנושא עומד כבר קרוב לשבוע, ואף תגובה רצינית של "לא יהיה/כן יהיה" לא הייתה.[/size][/b][/QUOTE]
עובדה שאתה לא מבין,זה לא אמור להיות לא זה ולא זה. וזה אמור להיות ארבע שלוש שורות, כי ככה זה הולך. ויש דבר כזה שרשור משולש\מרובע\של חמש, אבל כרגע לא. וכמו שאמרת-זה זוג שהמ"ים,וזה לא הולך טונה של שה"מים.
כשתבין קצת איך זה אמור להיות,אז תתלונן על איך שזה הולך פה.
אני סוגר את האשכול מכיוון שהסקר לא מוסבר טוב.
לא יהיה.
אבל אני חושב להגביל את זה כך שכל משתמש יוכל לקחת חלק ב3~4 שרשורים.
ולגבי העניין עם ההשקעה, זה תלוי אך ורק במשתתפים של השרשור, אני לא אביא דוגמא כדי לא להעליב אף אחד, אבל יכול להיות שרשור שהמשרשרים כותבים 5 ורות ושרשור שהמשרשרים כותבים שורה.