אתם כולכם משוגעים ,איך אתם לא רואים את הרוח שננמצאת מול הפנים שלכם רק אני נורמלי.
Printable View
אתם כולכם משוגעים ,איך אתם לא רואים את הרוח שננמצאת מול הפנים שלכם רק אני נורמלי.
איזה רוח?
לא יודע,לא היה לי מה לרשום תתעלם
[quote=AmitBuscus;1252037]איזה רוח?[/quote]
שמול הפנים שלו... הוא ניסה להצחיק אבל לא ממש הצליח...
תאמת זה לא אני,זה חבר שלי הזבל שאוהב לחפור ולהיכנס לי למחשב
אל תאמינו לא צריך הוא אוהב להציק אני בכיתה טט' נראלכם אני מנסה להצחיק כמו מפגר.
[QUOTE=star driver;1252043]תאמת זה לא אני,זה חבר שלי הזבל שאוהב לחפור ולהיכנס לי למחשב
אל תאמינו לא צריך הוא אוהב להציק אני בכיתה טט' נראלכם אני מנסה להצחיק כמו מפגר.[/QUOTE]
כן. ואם חבר שלך גם בכיתה ט', זה לא תירוץ ל "אני לא מצחיק כמו מפגר"
אשמתי שהוא פיגור אני לא חייב לך כלום לא רוצה אל תאמין אבל אני אומר לך שזה לא אני סוף הסיפור.
יואו אני מכור לזה.(סרטי בורקס)
[quote=nairo908;1252044]כן. ואם חבר שלך גם בכיתה ט', זה לא תירוץ ל "אני לא מצחיק כמו מפגר"[/quote]
חח תכלס XD
אתה בעצם סותר את עצמך. מצד אחד אומר שבכיתה ט' לא מנסים להצחיק כמו מפגרים, מצד שני אומר שזה חבר שלך. מילא אח שלך הקטן, אבל לא חבר.
בקיצור אתה לא הצלחת, ולא נורא, מטעויות לומדים.
חחח משתגיד,וואלק עצוב הפורום לא חי כמו פעם.
[quote=star driver;1252048]חחח משתגיד,וואלק עצוב הפורום לא חי כמו פעם.[/quote]
נרשמת לפני פחות משנה... מה זה בדיוק "פעם"?
הפורום נפתח לפני ארבע וחצי שנים, והאמן לי שהשנתיים הראשונות היו הכי שמחות.
[QUOTE=star driver;1252043]תאמת זה לא אני,זה חבר שלי הזבל שאוהב לחפור ולהיכנס לי למחשב
אל תאמינו לא צריך הוא אוהב להציק אני בכיתה טט' נראלכם אני מנסה להצחיק כמו מפגר.[/QUOTE]
אני בכיתה י', ולפעמים גם לנו יש צחוקים פיגוריים..
[quote=AmitBuscus;1252052]אני בכיתה י', ולפעמים גם לנו יש צחוקים פיגוריים..[/quote]
אני בכיתה י"א, והכיתה שלי כיתה טיפולית.
יש את החצי המטומטם של הכיתה, והחצי השפוי-למחצה של הכיתה, כאשר רק השפוי למחצה מכיר בשפיותו המחצאית.
חחח עזוב אני מדבר על הכל בעבר שאני מדבר לפעמים אני כזה זוכר פעם שהייונ בני עשר אז היה..... ואני כולה בן 14
חח אני בוויזל שולט.. אני בן 15 וחצי..
[quote=Uzumaki Naruto;1252055]חח אני בוויזל שולט.. אני בן 15 וחצי..[/quote]
שש עשרה.
אה-הא! עקפתי את כולכם P: