-
[quote=סאות' פארק;1260747]אין שום שנאה,על מה אתם מדברים? ם.ם
פשוט יש פה כמה ילדים שנעלבו יותר מדי והתחילו להפעיל את מנגנון ההגנה העצמית שלהם..[/quote]
נכון, כמוך....
אני חושב שלנושא הזה אין משמעות מלחמת אחים תקרה וזה רק טוב זה ידלל את העולם מהיצור הנורא שנקרא אדם...
-
[quote=z.j.h;1260751]כן, זה אתה[/quote]
למען האמת פניתי אל קונסקריפט..
מי אתה בכלל ילד? O_o
-
[quote=z.j.h;1260751]כן, זה אתה[/quote]
איזה ייבוש דפקת לו!
ועוד הסכמת איתו בנושא הקודם שאשכנזים הם מתנשאים...
-
[QUOTE=Conscript;1260741]מה הצד שלך?[/QUOTE]
אשכנזי..
מה נעלבים מי נעלב? מי קילל אותך בכלל אתה בא ומתחיל לקלל אשכנזים סתם בלי קשר...
ליר זה לא ספציפי אליך יש אנשים שונים מין הסתם שפשוט התחנכו יותר בחינוך הישראלי מאשר בחינוך המזרחי וכך קורה גם עם האשכנזים
אני לא יודע למה אבל אם תנסה לדון על זה יקרה ריב כמו שקרה פה, אשכנזים לרוב יותר לומדים ומרוקאים כל היום במסיבות וכאלה..
-
[QUOTE=Conscript;1260757]איזה ייבוש דפקת לו!
ועוד הסכמת איתו בנושא הקודם שאשכנזים הם מתנשאים...[/QUOTE]
מה אתה נדחף?
אתה אשכנזי לא? :D :D :D
-
[QUOTE=סאות' פארק;1260754]למען האמת פניתי אל קונסקריפט..
מי אתה בכלל ילד? O_o[/QUOTE]
ואיך זה בדיוק קשור לנושא? מה זה משנה את מי שאלת? ענית בדיוק את אותה תשובה שלו.....
-
[QUOTE=Ilan;1260761]אשכנזי..
מה נעלבים מי נעלב? מי קילל אותך בכלל אתה בא ומתחיל לקלל אשכנזים סתם בלי קשר...
ליר זה לא ספציפי אליך יש אנשים שונים מין הסתם שפשוט התחנכו יותר בחינוך הישראלי מאשר בחינוך המזרחי וכך קורה גם עם האשכנזים
אני לא יודע למה אבל אם תנסה לדון על זה יקרה ריב כמו שקרה פה, אשכנזים לרוב יותר לומדים ומרוקאים כל היום במסיבות וכאלה..[/QUOTE]
ד"א מה שאילן אמר לא דווקא שלילי על מרוקאים.
ומה לעשות, אשכנזים חוכנו ללימודים גבוהים, ליוקרה ולחיי פאר. תתמודדו עם זה, ותפסיקו לקנא ולהעליב.
-
[quote=סאות' פארק;1260764]מה אתה נדחף?
אתה אשכנזי לא? :d :d :d[/quote]
ועוד אנחנו מתנשאים? די לחשוב שאתה יותר טוב ממישהו אחר כי אתה לא מתנהג יותר טוב מאף אחד באשכול הזה אתה כל הזמן מעליב משתמשים אני מבקש ממך להפסיק להגיב ולצאת עם המעט כבוד שנשאר לך.
-
[QUOTE=סאות' פארק;1260764]מה אתה נדחף?
אתה אשכנזי לא? :D :D :D[/QUOTE]
לא הבנתי את הבדיחה למען האמת :tiresome::tiresome::tiresome:
-
[QUOTE=Conscript;1260771]לא הבנתי את הבדיחה למען האמת :tiresome::tiresome::tiresome:[/QUOTE]
מה הקשר בדיחה איזה כאפה ._.
תקרא ספר היסטוריה או משהו שיעסיק אותך..
-
[quote=סאות' פארק;1260773]מה הקשר בדיחה איזה כאפה ._.
תקרא ספר היסטוריה או משהו שיעסיק אותך..[/quote]
סיימתי אותו אתמול אני רץ לקנות חדש...
-
[QUOTE=Conscript;1260774]סיימתי אותו אתמול אני רץ לקנות חדש...[/QUOTE]
מה אני יגיד לך,תקרא מגזין פצצות אטום.
-
זה הכל סטריאוטיפים. זה לא באמת שאשכנזים הם פלצפנים, מתנשאים וכו'...וזה לא שמזרחים הם ברברים חסרי תרבות וכו'.
אני מכיר המון דוגמאות של אשכנזים ומזרחים שהם בדיוק הפוך מהסטיגמות.
בסה"כ התרבות שונה, לא תכונות אופי. אתם באמת חושבים שתכונות אופי תלויים בגזע ובמוצא שלכם? שטויות.
אתם סתם מתעצבנים אחד מהשני עוד יותר, אם אתם באמת רוצים שלא תהיה "מלחמת אחים", תפסיקו לריב.
אגב לפרוטוקול, אני חצי מזרחי חצי אשכנזי.
-
[QUOTE=sandslash;1260745]לא קשור אליך ספציפית, אלא לכולם פה. תקרא לרגע את התגובות שמעליך, ותבין על מה אני מדבר.[/QUOTE]
אני יודע, קראתי כבר את ההודעות. התכוונתי לזה שאתם פשוט מתייחסים לדעות קדומות, למרות שבין היתר יש על מה לבסס את הטענות, למרות שצריך להבין שזה לא ממש בשגרה שמשפיע כל כך.
-
[QUOTE=Conscript][QUOTE=סאות' פארק][QUOTE=Conscript][QUOTE=סאות' פארק][QUOTE=Conscript][QUOTE=סאות' פארק][QUOTE=Conscript][QUOTE=סאות' פארק][QUOTE=Conscript][QUOTE=סאות' פארק]לפי מה שזכור לי אשכנזים אמורים לשבת בשקט.
תתעסק בספר היסטוריה שלך או משהו,תקרא על חלוצים.
Sush XD[/QUOTE]
רד ממני חתיכת ברברי דגנרט, לך תהיה דפוק למישהו אחר...[/QUOTE]
ברברי דגנרט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..
לך תיהיה דפוק? מה זה השפה הזאתי? איזה עילג D:[/QUOTE]
>< אתה אדם מטומטם...[/QUOTE]
לא נראה לי..
אתה אשכנזי כאפות..[/QUOTE]
אתה ערבי מתפוצץ[/QUOTE]
מה?
תפסיק לדבר בעברית של נכה..[/QUOTE]
תפסיק להיות נכה :um_face:[/QUOTE]
:what: חח אני לא מאמין שאני רב עם אשכנזי הרי במציאות יורדים עלייך חופשי אנשים בתאכלס,יש אנשים שיעשו את העבודה שלי,בהצלחה בחיי הבתולות שלך XD[/QUOTE]
בהצלחה בחיי הסמים שלך[/QUOTE]
איזה רמה...