יש לך 4 סיפורים פתוחים. תגיד לי איזה אחד מה4 שאני מגיב בהם לנעול, והיה צפוי לעונש לפי החוקים.
[b][u]קרא חוקים!!![/u][/b]
Printable View
יש לך 4 סיפורים פתוחים. תגיד לי איזה אחד מה4 שאני מגיב בהם לנעול, והיה צפוי לעונש לפי החוקים.
[b][u]קרא חוקים!!![/u][/b]
מחר אוסיף עוד שורה וערכתי
סך הכל יפה, אתה משתפר אבל יז כמה הערות-
פרקים קצרים מידי
העלילה מהרה מידי
אתה לא מתאר כל כך מחשבות, רגשות ועוד....
המלצה: תכתוב מנק' המבט של הדמות, יהיה לך יותר קל לכתוב את הרגשות והמחשבות ולהשקיע יותר בפרקים כי פתוח לפנייך כל הדמיון ונק' המבט של הדמות
אמרתי שאוסיף ותודה והפעם זה בלי עזרה ממך:big_wink: ערכתי
מצטער שהתגובות יהיו קצרות אבל אני אגיב בארמודייג'ר מחר
[size="4"]השומר האחרון[/size]
[b]זעם הטבע חלק א'[/b]
בפרק הקודם:שינוטו חדש הופיע והראה טכניקה חדשה לכוח שילוב טארון ומארו ניסו גם אבל אז היה פיצוץ.
[b]נקודת המבט של מירה[/b]
שמעתי את העצים בסביבה הופכים לאבק רק במקום להיעלם הם התחברו ויצרו קקטוס ענק עם כפפות אגרוף אדומות ושחורות עם רצועות אדומות, רצועה על הראש (כמו של ג'קי צ'אן), כתר זהוב על ראשו ומאוכלס באבקנים. הקקטוס המוזר הוציא מבין ידיו את השותפים שלנו(השינוטוים) ג'ייק ישר רצה לחבר ביניהם שוב ולמרות שהתנגדתי זה הצליח.
[b]נקודת המבט של ג'ייק[/b]
השותפים שלנו עפו באוויר בזמן שהם זהרו והנשמות שלהם יצאו של מארו הייתה בצורת ארנב ושל טארון בצורת נחש, הגוף שלהם התפרק לחלקים שהתחברו בזוהר צהוב הנשמות שלהם נכנסו לתוך האור והאור התפשט לכל עבר. כשהאור נעלם ראינו אביר מלאך, זאת אומרת מלאך שעל חלק ממנו יש שריון אביר הוא אמר:"אני אנג'לו השותף שלכם"
[b]שוב נקודת המבט של מירה[/b]
אנג'לו היה בעל שיער כתום שמציץ מהקסדת אביר שלו לומר לכם את האמת לא האמנתי שמביצה קטנה שקיבלתי ייצא מלאך כזה ואנג'לו הוסיף:"לשינוטוים יש רמות מכיוון שהשינוטוים שלכם שיצרו אותי היו אלופים לכן אני רמת אולטימט ועכשו אני אבחר לתקווף בחרב קדושה, תעלו" עלינו על אנג'לו והוא יצר באוויר חרב זוהרת ועתיקה שכוונה אל השועל שנורה מאנוביס.
פרק הבא יותר ארוך
[size="5"]השומר האחרון[/size]
[b]זעם הטבע חלק ב'[/b]
בפרק הקודם: מירה וג'ייק שילבו את מארו אלוף ואת טארון אלוף לשינוטו חדש ברמת אולטימט שנקרא אנג'לו ותקף את אנוביס.
פחדתי מאוד ולכן נפלתי כמעט כמה פעמים אבל ג'ייק הציל אותי מליפול ואנוביס ירה אלינו נחש קוברה בוער.
מירה פחדה מכל דבר וכמעט נפלה המון פעמים אבל הצלתי אותה, כל נחש שאנוביסז ירה עלינו כרתתי לו את הראש והוא הצמיח עוד שני ראשים על כל אחד שנכרת וכשהיו לנחש המון ראשים אנוביס שאב אותו והשתנה. חייתי יותר, פראי יותר, שרירי, זנבות נחשי קוברה, על כתפיו וברכיו ראשי דוברמנים בוערים עם קולרי זהב קוצניים עם ציורים של עיניים אדומות, ציפורניי נמר נשלפים על ידיו, עיניים אדומות, כולו סגול-שחור-אפור, שרשאות כלא על ידיו, כנפיים בוערות וצמידים אדומים הוא קרא לעצמו "אנוביס הרס".
אנוביס הרס המפחיד ירה מידיו דרקון סגול היישר אל אנג'לו שנחלש וכוון את חרבו אל לבו של אנוביס הרס שירה מכל גופו פנטום סגול בצורת זאב שחיסל את אנג'לו שחזר למארו (רגיל) ולטארון(רגיל) אנחנו נפלנו וכמעט מתנו. אנוביס יצר חרב עצם עטופה באנרגיה סגולה-שחורה שכוונה אל לבנו ואז אנוביס עמד לתקוע אותה בלבי.
אנוביס הרס עמד לתקוע את חרבו בתוך הלב של מירה ואז בשלי אבל חסמתי אותו בידי שנחתכה וירד ממנה נהר דם ואז הכול הטשטש והתעלפתי כל מה שאני זוכר הוא שמארו הפך עוד יחד עם טארון לאלוף וספגו את החרבות והמתקפות של אנוביס עד שהם מתו ואנוביס לקח אותנו איתו.
[i]המשך יבוא...