-
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1011722#post1011722[/URL]
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=37717[/URL]
הצעתי את הרעיון פעמים רבות בעבר- הוא לא התקבל.
בכל מקרה, אני לא בעד הפורום כמו פעם.. אלא הבנתי למה לא אישרו וכעת אני גם נגד.
תוכלו לחפש ייעוץ בדיבורים ואקטואליה, אין סיבה לפתוח פורום חדש. (בלי להתייחס שרק בשביל להיות משגיח.. בנוסף, גם אם היה זה יהיה פורום כללי של דיונים, אני לא חושב שהיה כדאי שיהיה לפורום משגיח)
אם אתה רוצה להיות משגיח, תשקיע בפורום רבות ואם תבקש לעלות שוב וההנהלה הגבוהה תראה לנכון להעלות אותך, אז תעלה.
-
שני דברים-
1. לא כל פורום שאתה תציע אתה תהיה המנהל שלו.צריכה להיראות השקעה.
2. ראיתי את הרעיון עובד בפורומים אחרים,והוא עבד מצוין,אבל ראיתי אותו גם לא עובד בכלל בפורום אחר. למה?כי פורום כזה הוא מיוחד-כי הוא תלוי גם באנשים שבקהילה ובקשרים ביניהם.
כדי שפורום כזה יעבוד אתה צריך להיות חבר מאוד-מאוד טוב של האנשים בקהילה ולסמוך עליהם. אחרת,אף אחד לא יספר כלום והפורום יהיה שומם. צריך גם לקבוע חוקים מאוד מסודרים-נגיד, אם אתה לא מקלל מישהו מהפורום,אתה יכול לאפשר קללות בפורום הזה, כי זה מאוד עוזר להתמודד עם דברים כשאתה יכול לשתף בצורה חופשית. צריך גם לעשות עוד כמה דברים-לפתוח משתמש מיוחד לפורום הזה (לאנשים שלא רוצים שכולם ידעו מי הם),למצוא מישהו שמסוגל להסתכל בכל הנושאים ולבדוק אם שי מישהו שיכול להגיע להתאבדות,ובמקרים המתאימים לעצור אותו,וכו'.
בגלל זה-אני נגד הרעיון. זה דורש המון השקעה וזמן,דבר שלרובנו אין, וגם צריך שאנשי הקהילהיסמכו זה על זה, אחרת הפורום יהיה שומם. וזה מה שקורה פה-האנשים פה לא החברים הכי טובים,בוא נגיד ככה.
אגב אוהד-מקורי,זה [b]לא.[/b]
-
[QUOTE=sandslash;1268049]כן, בוודאי שכדאי לפתוח! הפורום הזה יוכל לעזור לבעיות יומיום שקיימות בטח אצל כל אחד ואחד מאיתנו, וגם להביא עוד משתמשים לפורום!
וגם להפך, אני לא רואה סיבה לא להקים את התת פורום הזה. ישר כוח על הרעיון המקורי!![/QUOTE]
זה לא מקורי, יש את זה [B]במלא[/B] פורומים...
לנושא, לא צריך אחד זה, מהיכרות עם הקהילה, אין פה הרבה קשרים אחד עם השני..
ולכן, אני חושב שהפורום יהיה שומם.. אני נגד.
בכל מקרה, אני חושב שיואב הסביר יותר יפה ממני..
-
[QUOTE=Machine X;1268120]שני דברים-
1. לא כל פורום שאתה תציע אתה תהיה המנהל שלו.צריכה להיראות השקעה.
2. ראיתי את הרעיון עובד בפורומים אחרים,והוא עבד מצוין,אבל ראיתי אותו גם לא עובד בכלל בפורום אחר. למה?כי פורום כזה הוא מיוחד-כי הוא תלוי גם באנשים שבקהילה ובקשרים ביניהם.
כדי שפורום כזה יעבוד אתה צריך להיות חבר מאוד-מאוד טוב של האנשים בקהילה ולסמוך עליהם. אחרת,אף אחד לא יספר כלום והפורום יהיה שומם. צריך גם לקבוע חוקים מאוד מסודרים-נגיד, אם אתה לא מקלל מישהו מהפורום,אתה יכול לאפשר קללות בפורום הזה, כי זה מאוד עוזר להתמודד עם דברים כשאתה יכול לשתף בצורה חופשית. צריך גם לעשות עוד כמה דברים-לפתוח משתמש מיוחד לפורום הזה (לאנשים שלא רוצים שכולם ידעו מי הם),למצוא מישהו שמסוגל להסתכל בכל הנושאים ולבדוק אם שי מישהו שיכול להגיע להתאבדות,ובמקרים המתאימים לעצור אותו,וכו'.
בגלל זה-אני נגד הרעיון. זה דורש המון השקעה וזמן,דבר שלרובנו אין, וגם צריך שאנשי הקהילהיסמכו זה על זה, אחרת הפורום יהיה שומם.
אגב אוהד-מקורי,זה [b]לא.[/b][/QUOTE]
לי יש זמן והרבה אני חברותי אני יכול להיות החבר הכי טוב פה של כולם
אז למה אתה נגד כי אתה אמרתה שאם יהיה פורום קזה יוכלו להציל אנשים עז מה הבעיה?!?!?
-
אני לא חושב שזה יהיה רעיון טוב, אח"כ אנשים יגידו בעיות מביכות שיש להם וכולם יצחקו עליהם.
יתר על כן, זה גם לא ממש הכרחי.אם מישהו רוצה עצה במשהו שיבקש בה"פ או בנו"ד.
-
[QUOTE=Soul Taker;1268139]אני לא חושב שזה יהיה רעיון טוב, אח"כ אנשים יגידו בעיות מביכות שיש להם וכולם יצחקו עליהם.
יתר על כן, זה גם לא ממש הכרחי.אם מישהו רוצה עצה במשהו שיבקש בה"פ או בנו"ד.[/QUOTE]
אבל אף אחד לא יודע שיש פה אנשים רוצים לעזור ואם יצחקו אז יוכלו לעשות חוק שמי שצוחק על אחרים מקבל באן או אזהרה
-
[QUOTE=Amitlv;1268137]לי יש זמן והרבה אני חברותי אני יכול להיות החבר הכי טוב פה של כולם
אז למה אתה נגד כי אתה אמרתה שאם יהיה פורום קזה יוכלו להציל אנשים עז מה הבעיה?!?!?[/QUOTE]
חוץ מזה שצריך גם אחד בוגר שמבין. וצריך ממש המון זמן,אתה צריך להבין שזאת השקעה עצומה.
ואתה לא יכול...
ובכלל קראת את מה שכתבתי? את הכול? כי כל מה שיש שם-אין בפורום הזה.
ואגב-לא כתבו שם שאתה תהיה החבר הכי טוב של כולם,כי אם אתה רוצה שזה יהיה המצב-תפתח טור ייעוץ או משהו. העיקרון של פורום כזה הוא שכל אחד תורם משהו משלו.זה פורום "עזרה וייעוץ", לא "עצות מעמית".
-
[QUOTE=Machine X;1268143]חוץ מזה שצריך גם אחד בוגר שמבין. וצריך ממש המון זמן,אתה צריך להבין שזאת השקעה עצומה.
ואתה לא יכול...
ובכלל קראת את מה שכתבתי? את הכול? כי כל מה שיש שם-אין בפורום הזה.
ואגב-לא כתבו שם שאתה תהיה החבר הכי טוב של כולם,כי אם אתה רוצה שזה יהיה המצב-תפתח טור ייעוץ או משהו. העיקרון של פורום כזה הוא שכל אחד תורם משהו משלו.זה פורום "עזרה וייעוץ", לא "עצות מעמית".[/QUOTE]
אני נמצע בבית ספר לADHD ושם גול המורים יש תואר ראשון בפסיכולוגיה אם לא שתים או יותר אז יהיה לי עם מי להיתאץ מה לענות וברור שכול אחד יכול לעזור לא רק אני ואם יהיה את הפורום הזה אז אנשים יותר יתחברו אחד לשני כי אולי הם יעזרו אחד לשני וישארו בקשר או שיגלו שיש להם את אותה בעיה ויעבירו חויות אני הכרתי משתמש עם עותה בעיה כמו שלי אבל הוא קטן ממני בכמה שנים והוא שאל אותי כל מיני שאלות
אבל רק דרך זה שאמרתי לכולם מי אני ומה אני הכרנו
-
[QUOTE=Amitlv;1268147]אני נמצע בבית ספר לADHD ושם גול המורים יש תואר ראשון בפסיכולוגיה אם לא שתים או יותר אז יהיה לי עם מי להיתאץ מה לענות וברור שכול אחד יכול לעזור לא רק אני ואם יהיה את הפורום הזה אז אנשים יותר יתחברו אחד לשני כי אולי הם יעזרו אחד לשני וישארו בקשר או שיגלו שיש להם את אותה בעיה ויעבירו חויות אני הכרתי משתמש עם עותה בעיה כמו שלי אבל הוא קטן ממני בכמה שנים והוא שאל אותי כל מיני שאלות
אבל רק דרך זה שאמרתי לכולם מי אני ומה אני הכרנו[/QUOTE]
אנשים בפורומים כאלה לא מחפשים ייעוץ פסיכולוגי,הם מחפשים אנשים שמבינים אותם.
וצריך קודם את הקליק הראשוני,אחרת כלום אל יעבוד.
-
[QUOTE=Machine X;1268149]אנשים בפורומים כאלה לא מחפשים ייעוץ פסיכולוגי,הם מחפשים אנשים שמבינים אותם.
וצריך קודם את הקליק הראשוני,אחרת כלום אל יעבוד.[/QUOTE]
אני יכול להבין פה את כולם אתה יודע כמה דברים עברתי עם הבעיות שיש לי אתה לא מבין איזה היפר הייתי פעם ואם משהו היה אומר לי משהוא תוך שניה היה לו כיסא ברוש אבל אני התגברתי על זה אני יוכל לעזור גם לאחרים אם כול העיה אפשרת
-
[QUOTE=Amitlv;1268153]אני יכול להבין פה את כולם אתה יודע כמה דברים עברתי עם הבעיות שיש לי אתה לא מבין איזה היפר הייתי פעם ואם משהו היה אומר לי משהוא תוך שניה היה לו כיסא ברוש אבל אני התגברתי על זה אני יוכל לעזור גם לאחרים אם כול העיה אפשרת[/QUOTE]
אה,באמת?
אם כל הכבוד,יש פה אנשים שמבינים הרבה יותר ממך...אני מכיר אנשים עם בעיות שלעומתם היפריות זה כלום.
-
[QUOTE=Machine X;1268156]אה,באמת?
אם כל הכבוד,יש פה אנשים שמבינים הרבה יותר ממך...אני מכיר אנשים עם בעיות שלעומתם היפריות זה כלום.[/QUOTE]
ואתה חושב שאני לא אני בבית ספר הקודם שלי הייתי חונך של PDD
-
תגיד, יואב, מה אכפת לך? הוא רוצה לנסות להשקיע, מה זה ישנה אם הוא ישקיע? למה למנוע את זה ממנו?
-
[B][SIZE=3][COLOR=seagreen][COLOR=green]תתחילו לדון כמו בוגרים ולא לריב על כל דבר קטן, אחרת הנושא יינעל במיידי[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[B]שוב לנושא-[/B]
הפורום הוצע בעבר והתשובה הייתה לא.
גם כעת הרוב אומר לא, בינהם חלק מן ההנהלה הגבוהה יותר, לדעתי אין עוד טעם לדון.
-
[QUOTE=sandslash;1268165]תגיד, יואב, מה אכפת לך? הוא רוצה לנסות להשקיע, מה זה ישנה אם הוא ישקיע? למה למנוע את זה ממנו?[/QUOTE]
דבר ראשון-עוד לא ראינו שום השקעה ושום דבר.
דבר שני-לא אמרתי שלא ישקיע, רק אמרתי שלדעתי פורום כזה אל אפשרי פה מהסיבות שציינתי.